Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

inşallah ablacım, amin Allah razı olsun. birde ufak bir yerde yaşıyoruz laf ordan oraya ordan oraya okadar çok dönüyo ki en güzeli az ve öz mutlu olabilceğimiz kadarını yapabilmek

Anneciğin nur içinde yatsın canım...bir evladın hele de kız evladın annesiz büyümesi ne zor. şimdi annen yanında olsaydı bunlar yaşanmazdı...kızı yetiştiren annedir, kızlar da annelerine bakarak öğrenir. Rabbim inşaALLAH sana bir kız evladı verir, annenle yaşayamadıklarını onunla yaşarsın.

sosyal medyada ki bir çok şeyin doğru olduğunu düşünmüyorum. ben ve eşim paylaşmayız, sevmiyoruz yani. paylaşanlara da birşey diyemem herkesin kendi kararı. hatta dün video izledim bulursam paylaşacağım

inşaALLAH aradığın huzuru bulursun canım. lüks geçicidir, k.validen bugün durumu iyi olur, yarını bilemeyiz. yarını da düşünerek çok açılmamak lazım. hele ki ülkemizin şimdiki durumu ortada.

altın fiyatları da uçtu. Rabbim yardımcınız olsun.

Bende yoğurt sürüyorum arada ama buda güzelmiş benimde güneş lekeleri var. Bide bunu yapalım bakalım

Pirinç ununu sütle karıştırıp sürüyorum ben etkisi olduğuna da inanıyorum..
Ama nedense kuruduktan sonra ovalanarak çıkarın deniliyor ama yapamıyorum, hem sabrım yetmiyor hem de ufak tefek tüy varsa eğer canım acıyor :)

Çok çok doğru söylüyorsun canım..
Eskiden ben de en iysini, en güzelini alayım diyordum hiç fiyatına bakmadan.. Lükste gözüm olduğundan değil, beğendiğim şeyler de hep çok güzel, çok pahalı oluyordu..
Şimdi umursamıyorum bile, daha evimiz yok, belki sadece tek odalı evimiz olacak, olacaksa olsun diyorum.. İçindeki eşyalar da önemli değil, bizim huzurumuz olmadıktan sonra sarayda yaşasak neye yarar..

Allah rahmet eylesin canım.. Nur içinde yatsın..
Çok zor olmuştur herşey senin için..
İçinde kalan, yaşayamadığın ne varsa kendi ailenle, çocuklarınla yaşarsın inşaAllah..

basın sağolsun canım zor zamanlar geçirmişsin insAllah güzel mutlu bir yuva kurar ve mutlu olursun

Sabah
2.5 dilim ekmek
Kk peynir
2 dilim sucuk
1 cay kaşığı reçel

Öğle
1 tabak bezelye
1.5 kase yayla çorbası

Aksam
4 5 kaşık et kavurma
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

Su 2lt 1 bardak yeşilçay
Egzersiz 150 karin egzersiz 20 squat

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-15-16-06-44.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 19
Dimi bende bozsam 3 ortaboy pizzaylami bozarim acaba

günaydın canım güzel olmuş menü :)
Kiz bu emojiler ne
Farkli ruh hali icidesin onu mu demek istiyosun

Bugün pilav yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…