- 3 Mart 2017
- 799
- 2.033
- 28
- 30
inşallah ablacım, amin Allah razı olsun. birde ufak bir yerde yaşıyoruz laf ordan oraya ordan oraya okadar çok dönüyo ki en güzeli az ve öz mutlu olabilceğimiz kadarını yapabilmekCanım Rabbim annenin toprağını nurla doldursun, rahmet eylesin. Sanada bol sabırlar versin geçekten zor. En güzeli kimseye laf düşürmeden birbirinize yetebilmeniz. Herşeyin üstesinden gelirsiniz birbirinize destekle. Çok mutlu huzurlu neşeli bir yuvan olur inşallah. En güzel dönemleriniz, ilerde mutlulukla yad edin bu günlerinizi.
dediklerinizde fazlasıyla haklısınız, bizim de ailevi durumumuz çok kötü değil çok şükür ama öyle ahım şahımda değiliz. ben çalışıyorum birikim yapıyorum şuana kadar çeyizime babam sadece 1 süpürge makinesi bide tencere aldı kendi parasıyla. ama neden almadın neden vermedin demedim dememde. çeyizimin çoğunuda tamamladım bazı şeyler var tabi onlarda eşyalar alındıktan sonra alacak ama derdim babama yük olmamak. elinden geldiği kadarını yapsın fazlasını ne ben isterim ne de gönlüm el verir. geçen hafta sonu mutfak için ufak tefek şeyler almaya çıktık ablamla. halamın kızıda geldi, kendiside sevmyerek zengin biriyle evlendi. ama bir görün şaşaasını eşyalarını, ki evlenmeden önce küçümsüyordu sosyal medyaya paylaşır canım kocam şöyle kocam aman bilmem ne (kocasıda evlendiklerinden beri çalışmaz ailesine yük anlaycağınız)
benim kayınpederim ve kendi annem vefat etti. kuzenim o gün diyoki aman yağmur en pahalısını iste mobilyanın en lüksünü evlendikten sonra alamazsın. dedim ne gerek var ne o tarafı ne bu tarafı zora sokmaya. he ayrıntılarıda var aslında anlatsam e kızım kayınvalidenin durumu varmış iste dersiniz belkide. ama istemem bi kere bi gaflette bulundum bişeyi beğendim kendiside aman kızım ne istiyosan onu al dedi almaz olaydım. hala tantanası dedikodusu bitmedi. en sonunda nişandan 3 gün önce dedim nişanlıma al onu götür annene ben anamın karnından onlarla doğmadım istemiyorum huzur verin yeter diye. ki ben yoklukta büyüdüm herkeste bilir ben 11 12 yaşındayken babam iflas etti. ne abim ne ablam el kapısında çalışmamıştı ben liseden mezun oldum başladım çalışmaya ufaktım tam delilik çağımda vefat etti annem yine de zorluklarla başettim çok şükür. demem o ki fazlasında gözüm yok yeterki rabbim huzurlu evlilik göstersin. evde pek aile yaşantısı görmedim o sıcaklığı görmedim ben, derdim eşimle nasip olursa çocuklarımla mutlu olmak.
ay ne uzun yazdım okumasanızda olur
Bende yoğurt sürüyorum arada ama buda güzelmiş benimde güneş lekeleri var. Bide bunu yapalım bakalım
nişanlı kızlara da tavsiyem;
33 yaşındayım. 10 yıldır çalışıyorum.
6.yılımı doldurdum evlilikte. kendi çeyizimi kendim aldım borcunu da kendim ödedim. eşim de elinden geldiğince üstüne düşeni yaptı. ama biz yine de her şeyimizi borçla aldık. borçla evlendik gırtlağa kadar. iki tarafında durumu yoktu çünkü ama çalıştığımız için çok şükür ödedik Rabbim herkese ödeme kolaylığı versin.
geriye dönüp bakınca iyi ki de lüksünü almamışım diyorum, kiradayım, ee çocuk var haliyle yıpranıyor kirleniyor lekeler çıkmıyor. yani tabii başta heves edersiniz anlıyorum da sizi haklısınız. ben 2.çocuk olursa inşaAllah . onu da büyüttükten sonra mesela değiştirmeyi düşünüyorum Allah o günleri gösterirse eğer. o yüzden kendinizi zora sokmadan ailelerinizi de düşünerek makul olanları tercih ederseniz, evlendikten sonra da birikiminizi yaparsınız.
dediklerinizde fazlasıyla haklısınız, bizim de ailevi durumumuz çok kötü değil çok şükür ama öyle ahım şahımda değiliz. ben çalışıyorum birikim yapıyorum şuana kadar çeyizime babam sadece 1 süpürge makinesi bide tencere aldı kendi parasıyla. ama neden almadın neden vermedin demedim dememde. çeyizimin çoğunuda tamamladım bazı şeyler var tabi onlarda eşyalar alındıktan sonra alacak ama derdim babama yük olmamak. elinden geldiği kadarını yapsın fazlasını ne ben isterim ne de gönlüm el verir. geçen hafta sonu mutfak için ufak tefek şeyler almaya çıktık ablamla. halamın kızıda geldi, kendiside sevmyerek zengin biriyle evlendi. ama bir görün şaşaasını eşyalarını, ki evlenmeden önce küçümsüyordu sosyal medyaya paylaşır canım kocam şöyle kocam aman bilmem ne (kocasıda evlendiklerinden beri çalışmaz ailesine yük anlaycağınız)
benim kayınpederim ve kendi annem vefat etti. kuzenim o gün diyoki aman yağmur en pahalısını iste mobilyanın en lüksünü evlendikten sonra alamazsın. dedim ne gerek var ne o tarafı ne bu tarafı zora sokmaya. he ayrıntılarıda var aslında anlatsam e kızım kayınvalidenin durumu varmış iste dersiniz belkide. ama istemem bi kere bi gaflette bulundum bişeyi beğendim kendiside aman kızım ne istiyosan onu al dedi almaz olaydım. hala tantanası dedikodusu bitmedi. en sonunda nişandan 3 gün önce dedim nişanlıma al onu götür annene ben anamın karnından onlarla doğmadım istemiyorum huzur verin yeter diye. ki ben yoklukta büyüdüm herkeste bilir ben 11 12 yaşındayken babam iflas etti. ne abim ne ablam el kapısında çalışmamıştı ben liseden mezun oldum başladım çalışmaya ufaktım tam delilik çağımda vefat etti annem yine de zorluklarla başettim çok şükür. demem o ki fazlasında gözüm yok yeterki rabbim huzurlu evlilik göstersin. evde pek aile yaşantısı görmedim o sıcaklığı görmedim ben, derdim eşimle nasip olursa çocuklarımla mutlu olmak.
DimiCanım, senin kilo verememe nedenin pilav olabilir bak..
Az belki ama neredeyse her menünde var..
Az diye bana da zararlı gelmiyordu ama pirinç ödem yapıyor..
İyi uyuyup kötü kalktım
Dayak yedim sankiHastalığa tekrar başlıyormuş gibiyim
Anlıyorum ben canım, sıkıntı yok
Menü güzel ama spor az mı olmuş sanki
Reçel dışında güzel :) Afiyet olsun canım..
Bu menü çok az olmuş..
Sabah ne kadar güçlü kahvaltı yaparsan o kadar iyi..
Öğün atlamamaya da çalış..
Suyun, sporun da çok az..
Bu kız sana benziyor, diyeti pizzayla bozmuş baksana
Canım, mesele hamur yemen değil, ortada doğru düzgün menü yok..
Kahvaltı yapmalısın, öğlen akşam normal yemeğini yemelisin.. İsteye göre ara öğün de yapabilirsin..
Hadi diyelim ki hamur yemek istiyorsun onu da kalori hesabı yaparak ye, yani ölçülü bir şekilde ye.. Yediklerinin zararı değil faydası olsun..
Fazla karbonhidrat ödem demek, içtiğin suyla, diğer yediklerinle bunu dengelemelisin.. Yoksa kilo vermen zor..
Kiz bu emojiler ne
günaydın canım güzel olmuş menü :)
Sabah
2.5 dilim ekmek
Kk peynir
2 dilim sucuk
1 cay kaşığı reçel
Öğle
1 tabak bezelye
1.5 kase yayla çorbası
Aksam
4 5 kaşık et kavurma
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Su 2lt 1 bardak yeşilçay
Egzersiz 150 karin egzersiz 20 squat
Dimibende bozsam 3 ortaboy pizzaylami bozarim acaba
Kiz bu emojiler ne
Farkli ruh hali icidesin onu mu demek istiyosun
Bugün pilav yok :)
yok ya başka bi yazı alintilanmis onu sildim ama emojiler kalmis silinmedi
hahaha bence bütün cekilen paylaşılanlar bu seriyle ilerliyo
Afiyet olsun canım pilavsız süper olmuşSabah
2.5 dilim ekmek
Kk peynir
2 dilim sucuk
1 cay kaşığı reçel
Öğle
1 tabak bezelye
1.5 kase yayla çorbası
Aksam
4 5 kaşık et kavurma
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Su 2lt 1 bardak yeşilçay
Egzersiz 150 karin egzersiz 20 squat
ben de varımKızlar yarında squat mı yapsak acaba? Maksat akşama kadar gün boş geçmesin...Heralde bunu herkes yapabilir. Ne dersiniz?
süper şekillensin popişler :))ben de varım
güzel olur
Tamam o zaman, cumü günü tartıldıktan sonra ölçülerinizi de yazın not edeyim ben..
Bir süre belirleyelim mesela 15 gün gibi, 15 günün sonunda tekrar ölçeriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?