Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Amin inşaallah.yigenim 3 gün sonra evleneceği çocukla ayrıldı.ben yine üzüldüm evi arabasi var dıye yapılan evlilikten bir halt cikmazdi çünkü

Çok sağolun kızlar Allah hepinizden razı olsun alıntı yapamıyorum şuan, Allah hepimize ağız tadıyla huzurlu bol kahkahalı yuvalar nasip etsin

Menüm : sabah 1lt su uyanınca
İşe gelince 1 haşl. Yumurta 1k k peynir 4 zeytin

Ara şekersiz kahve

Öğlen : 1 kase çorba yarım balık ( şu büyük olanlar varya ben pek balık ismi bilmem hamsi hariç ) ve salata yağsız

Ara 1 türk kahvesi

Akşam : 1 dilim kepekli ekmek 1 kabak 2 yk kaşığı yoğurt pul biber ( kabağı haşlayıp yoğurt karabiber pul biberle harmanlıyorum hem hafif hemde çok güzel bi tat oluyo) 1k k peynir

Biraz sonra limonlu yeşil çay içicem su 2 lt oldu bugün

Yürüyüs yarım saat markete uğradım gezdim dolaştım geldim anca
30 squats

Amin inşaallah.yigenim 3 gün sonra evleneceği çocukla ayrıldı.ben yine üzüldüm evi arabasi var dıye yapılan evlilikten bir halt cikmazdi çünkü
Iste bazi insanlar nedense para para diye paralaniyolar hic gerek yok allah bi sekilde veriyor rizkini insanin . Allah kalplere zeval vermesin :)

Bugün yadiklerim sabah 3haslanmis yumurta peynir domates yoğurt 1dilim ekmek öğlen sarma 6 tane yoğurt ve salata aksam köfte salata oglenki 2 litre kadar su meyve aralarda
Sporunu henüz yapmadım

çok iyi gidiyorsunevet tabi sen daha hızlı verirsin ama ondan önemlisi kalıcı olarak vermek artık yeter yaa bıktık şu kilo derdinden
Aynen canım aynennnn bende kilo verip koruma günlerine geçicem inşallahhhh bu sefer çok daha dikkatli ve temkinli olcam bir daha bu günlere dönmek istemiyorum

1100 kcal civari canime bak bana boyle sesleniyosun sonra bide mutevazi olmami bekliyosun napim ben

He hee biliyorum

Dahlia_ canım internetim çok yavaş zaten, sayfalar açılırken çok zaman kaybediyorum. Grup için duyurularınız falan olduğunda tüm grup üyelerini etiketlerseniz okumamız çok daha kolay olur, hem haberdar olmuş oluruz.

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine havalar bir öyle bir böyle hasta ediyor insanı
afiyet olsun canım geçmiş olsun dinlendir biraz bacağını zorlama masaj yap ara ara..
afiyet olsun canım çok güzel menü
afiyet olsun canım çok güzel olmuş
afiyet olsun canım balık muhtemelen levrek veya çipuradır bu mevsimde genelde büyük balık onlar oluyor :) canım istedi ben de balık yapayım bir akşam :)
Aynen canım aynennnn bende kilo verip koruma günlerine geçicem inşallahhhh bu sefer çok daha dikkatli ve temkinli olcam bir daha bu günlere dönmek istemiyorum
inşallah canım
afiyet olsun çok güzel :)

Teşekkürler :) ben ayrica seyi eklemeyi unutmuşum. Bir kür uygulamistim daha once ise yarıyor kilo konusunda.onuda menume eklemis sayalim gece yatmadan yarim saat once 3kasik yogurda 1tatli kasigi zerdecal ve yarim limon olarakk ☺

Teşekkürler :) ben ayrica seyi eklemeyi unutmuşum. Bir kür uygulamistim daha once ise yarıyor kilo konusunda.onuda menume eklemis sayalim gece yatmadan yarim saat once 3kasik yogurda 1tatli kasigi zerdecal ve yarim limon olarakk ☺
evet canım o gerçekten işe yarıyor ben bir kase yoğurda 1er çay kaşığı tarçın zencefil ve zerdeçal yapmıştım bir ara faydalı olmuştu. Şu an emzirdiğim için fazla baharat tüketmek istemiyorum o yüzden yapmıyorum şimdilik

Aynen onuda duymustum ama hic denemedim bu aksam bi tadina bakayim olmadi.cünkü zerdecali renginin hatrina yiyorum yoksa tadini begenmedim pek fazla.birde aci pulbiber ile yapmistim zerdecal yerine onunda tadina bayiliyodum manti gibiii oluyoo mideme zarar verir diye korktum biraktim zaten rahatsizligim var cok hafifte olsa.

Sute karisirmis yaa uygulama bencede yoksa bebisss begenmezzz :))

Afiyet olsun canım :)

Güzel olmuş canım..

Bugün yadiklerim sabah 3haslanmis yumurta peynir domates yoğurt 1dilim ekmek öğlen sarma 6 tane yoğurt ve salata aksam köfte salata oglenki 2 litre kadar su meyve aralarda
Sporunu henüz yapmadım

Bugün menü gayet güzel canım..
Ama alt alta yazarsan okuması da kolay olur :)

Güzel olmuş :)

Kızlar süpersiniz, sayfalar akıp gitmiş 330 sayfa olmuş daha yirmidört saat dolmadan. Nasıl okuyacam, nasıl yetişecem bilemiyorum.

Canım, uğrayamıyor musun ara sıra ?

Tamam canım benim.. Yarın squat yarışmamız var şimdiden söyleyeyim :)

Selam kızlar ben de aranıza katılacak yarın sabahtan itibaren sabah bi tartılayim yazarım.
Herkese başarılar bol yağ yakimlari

Hoşgeldin :)

Afiyet olsun canım, menü güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…