Amin inşaallah.yigenim 3 gün sonra evleneceği çocukla ayrıldı.ben yine üzüldüm evi arabasi var dıye yapılan evlilikten bir halt cikmazdi çünküartik özellikle aileden yapiliyor bu tarz seyler ve cidden hem sabir sinayici hemde sinir bozucu fazlasiyla.Allah bildigi gibi yapsin deyip bakicaksin isine gucune.Cunku Rabbim cok buyuk kirilan kalbinin kefaretini de aliyor sen gorsende gormesende.Allah herkesin yuvasina oncelikle huzur,sevgi versin.parayla falan olucak isler degil cunku.
Iste bazi insanlar nedense para para diye paralaniyolar hic gerek yok allah bi sekilde veriyor rizkini insanin . Allah kalplere zeval vermesin :)Amin inşaallah.yigenim 3 gün sonra evleneceği çocukla ayrıldı.ben yine üzüldüm evi arabasi var dıye yapılan evlilikten bir halt cikmazdi çünkü
Aynen canım aynennnn bende kilo verip koruma günlerine geçicem inşallahhhh bu sefer çok daha dikkatli ve temkinli olcam bir daha bu günlere dönmek istemiyorumçok iyi gidiyorsunevet tabi sen daha hızlı verirsin ama ondan önemlisi kalıcı olarak vermek artık yeter yaa bıktık şu kilo derdinden
Kaç kalori aldın mütevazi gülüm ? :))
Geçmiş olsun bu arada, dikkat et spor yapacağım derken sakatlık olmasın..
Verirsen sonra kurtulamazsın biliyorsun zatennn
Afiyet olsun canım, güzel olmuş menün :)
Ben sayfalara yetismek icin hayalet gibi dolasiyorum buralarda ablacimKızlar süpersiniz, sayfalar akıp gitmiş 330 sayfa olmuş daha yirmidört saat dolmadan. Nasıl okuyacam, nasıl yetişecem bilemiyorum.
Aynen canım yetişemiyorum bende.Ben sayfalara yetismek icin hayalet gibi dolasiyorum buralarda ablacimyoksa mümkünati yok yetisemem
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine havalar bir öyle bir böyle hasta ediyor insanıHele bir deneee
Ne denir ki ? Gerçekten böyle yapanların olduklarına inanıyorum.. Evi pislik götürüyor (en çok ona takıldım) kadın hala hava atma derdinde, atacak havada yok ortada Ne hale geldik, gülünecek değil ağlanacak durum aslında..
Ne güzel hasret gidermişsiniz
Öğün atlama canım, az da olsa akşam da birşeyler yemeye çalış..
Afiyet olsun canım :)
Herkesin başında var sanırım böyleleri.. Ne kazanıyorlarsa başkalarını aşağılamakla
Umursamamakla en güzelin yapmışsın canım..
Sağol canım sorduğun için
Çok şükür iyiyim, az birşey kaldı o da geçer 1-2 güne..
afiyet olsun canım geçmiş olsun dinlendir biraz bacağını zorlama masaj yap ara ara..Meraba kizlar hazir burdayken menumu yazim:)
Sabah
2 dilim ekmek
Yumrta peynir zeytin
Ogle misafirlikteydik
4 mercimek koftesi
Yarim dilim biskuvili pasta
Yarim avucici kadar corek
Aksam yemek yemedim
1 sicak kakao sonradan 1 portakal
Su 2 lt. Spor yok bacagima kramp atti kaslari cok agriyo yuruyemiyorum bile:/
afiyet olsun canım çok güzel menüTekrar merhaba kizlar,
Bugunku menum
Uyanınca: 1tk çörek otu yağı
500ml su
Kahvalti:
2ceri domates
Kk peynir
1haşlanmış yumurta
2adet marul yapragi
4-5sap maydonoz
Bir tatli kasigi kadar zeytinyagi gezdirdim domatesin uzerine
2bardak şekersiz çay
Ara:Bir fincan türk kahvesi orta şekerli
Öğle:
5yk zeytinyağlı enginar yemeği
3yemek kaşığı yoğurt
Ara:tabikii yine türk kahvesi :)
1bardak kakaolu süt
1havuç
Akşam:
Mevsim salata
1 kase Tarhana corbası
1dilim ekmek
2,5lt su
Arkadaşlar la buluştum otobus yerine yürümeyi tercih ederek tam olarak 50dk yürüyüş yaptım ki pazarda dolasmamda fazlasiii :)
Yeşil çayı da akşam otururken 3 fincan kadar tuketmeyi düşünüyorum:)
afiyet olsun canım çok güzel olmuşsabah
haşlanmş yumurta
5 zeytin
2 dilim peynir
1 kaşık bal
ceviz bol yeşillik
ara
kahve hurma
öğle
bir kase çorba
ara
bir gofret yeşil çay
akşam
ıspanaklı yumurta
2 baget
ara
bir kivi
3 çilek
1 saat spor
3 litre su
afiyet olsun canım balık muhtemelen levrek veya çipuradır bu mevsimde genelde büyük balık onlar oluyor :) canım istedi ben de balık yapayım bir akşam :)Çok sağolun kızlar Allah hepinizden razı olsun alıntı yapamıyorum şuan, Allah hepimize ağız tadıyla huzurlu bol kahkahalı yuvalar nasip etsin
Menüm : sabah 1lt su uyanınca
İşe gelince 1 haşl. Yumurta 1k k peynir 4 zeytin
Ara şekersiz kahve
Öğlen : 1 kase çorba yarım balık ( şu büyük olanlar varya ben pek balık ismi bilmem hamsi hariç ) ve salata yağsız
Ara 1 türk kahvesi
Akşam : 1 dilim kepekli ekmek 1 kabak 2 yk kaşığı yoğurt pul biber ( kabağı haşlayıp yoğurt karabiber pul biberle harmanlıyorum hem hafif hemde çok güzel bi tat oluyo) 1k k peynir
Biraz sonra limonlu yeşil çay içicem su 2 lt oldu bugün
Yürüyüs yarım saat markete uğradım gezdim dolaştım geldim anca
30 squats
inşallah canımAynen canım aynennnn bende kilo verip koruma günlerine geçicem inşallahhhh bu sefer çok daha dikkatli ve temkinli olcam bir daha bu günlere dönmek istemiyorum
afiyet olsun çok güzel :)sabah
1 haşlanmış yumurta
az peynir
karnıbahar 2 kaşık
1 bardak süt
öğlen
1 kase yayla çorbası
3 adet köfte
akşam
kıymalı karnıbahar yemeği
ıspanak kavurması
1 kase yoğurt
2lt su
20dk yürüyüş
Teşekkürler :) ben ayrica seyi eklemeyi unutmuşum. Bir kür uygulamistim daha once ise yarıyor kilo konusunda.onuda menume eklemis sayalim gece yatmadan yarim saat once 3kasik yogurda 1tatli kasigi zerdecal ve yarim limon olarakk ☺Geçmiş olsun canım dikkat et kendine havalar bir öyle bir böyle hasta ediyor insanı
afiyet olsun canım geçmiş olsun dinlendir biraz bacağını zorlama masaj yap ara ara..
afiyet olsun canım çok güzel menü
afiyet olsun canım çok güzel olmuş
afiyet olsun canım balık muhtemelen levrek veya çipuradır bu mevsimde genelde büyük balık onlar oluyor :) canım istedi ben de balık yapayım bir akşam :)
inşallah canım
afiyet olsun çok güzel :)
evet canım o gerçekten işe yarıyor ben bir kase yoğurda 1er çay kaşığı tarçın zencefil ve zerdeçal yapmıştım bir ara faydalı olmuştu. Şu an emzirdiğim için fazla baharat tüketmek istemiyorum o yüzden yapmıyorum şimdilikTeşekkürler :) ben ayrica seyi eklemeyi unutmuşum. Bir kür uygulamistim daha once ise yarıyor kilo konusunda.onuda menume eklemis sayalim gece yatmadan yarim saat once 3kasik yogurda 1tatli kasigi zerdecal ve yarim limon olarakk ☺
Aynen onuda duymustum ama hic denemedim bu aksam bi tadina bakayim olmadi.cünkü zerdecali renginin hatrina yiyorum yoksa tadini begenmedim pek fazla.birde aci pulbiber ile yapmistim zerdecal yerine onunda tadina bayiliyodum manti gibiii oluyooevet canım o gerçekten işe yarıyor ben bir kase yoğurda 1er çay kaşığı tarçın zencefil ve zerdeçal yapmıştım bir ara faydalı olmuştu. Şu an emzirdiğim için fazla baharat tüketmek istemiyorum o yüzden yapmıyorum şimdilik
sabah
haşlanmş yumurta
5 zeytin
2 dilim peynir
1 kaşık bal
ceviz bol yeşillik
ara
kahve hurma
öğle
bir kase çorba
ara
bir gofret yeşil çay
akşam
ıspanaklı yumurta
2 baget
ara
bir kivi
3 çilek
1 saat spor
3 litre su
Çok sağolun kızlar Allah hepinizden razı olsun alıntı yapamıyorum şuan, Allah hepimize ağız tadıyla huzurlu bol kahkahalı yuvalar nasip etsin
Menüm : sabah 1lt su uyanınca
İşe gelince 1 haşl. Yumurta 1k k peynir 4 zeytin
Ara şekersiz kahve
Öğlen : 1 kase çorba yarım balık ( şu büyük olanlar varya ben pek balık ismi bilmem hamsi hariç ) ve salata yağsız
Ara 1 türk kahvesi
Akşam : 1 dilim kepekli ekmek 1 kabak 2 yk kaşığı yoğurt pul biber ( kabağı haşlayıp yoğurt karabiber pul biberle harmanlıyorum hem hafif hemde çok güzel bi tat oluyo) 1k k peynir
Biraz sonra limonlu yeşil çay içicem su 2 lt oldu bugün
Yürüyüs yarım saat markete uğradım gezdim dolaştım geldim anca
30 squats
Bugün yadiklerim sabah 3haslanmis yumurta peynir domates yoğurt 1dilim ekmek öğlen sarma 6 tane yoğurt ve salata aksam köfte salata oglenki 2 litre kadar su meyve aralarda
Sporunu henüz yapmadım
sabah
1 haşlanmış yumurta
az peynir
karnıbahar 2 kaşık
1 bardak süt
öğlen
1 kase yayla çorbası
3 adet köfte
akşam
kıymalı karnıbahar yemeği
ıspanak kavurması
1 kase yoğurt
2lt su
20dk yürüyüş
Kızlar süpersiniz, sayfalar akıp gitmiş 330 sayfa olmuş daha yirmidört saat dolmadan. Nasıl okuyacam, nasıl yetişecem bilemiyorum.
Dahlia_ canım internetim çok yavaş zaten, sayfalar açılırken çok zaman kaybediyorum. Grup için duyurularınız falan olduğunda tüm grup üyelerini etiketlerseniz okumamız çok daha kolay olur, hem haberdar olmuş oluruz.
Selam kızlar ben de aranıza katılacak yarın sabahtan itibaren sabah bi tartılayim yazarım.
Herkese başarılar bol yağ yakimlari
Bugünkü menüm
Sabah
tarçınlı sütlü yulaf ezmesi
yumurta
öğle
1 kase çorba
mantarlı hindi sote
yoğurt salata
ara 1 elma
10 badem
Akşam
1 kase çorba
mantarlı hindi sote
yoğurt
su 3 lt
spor 6000 adım
Dahlia_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?