Benim ilkYeni katılan arkadaşlar, daha önce cuma zayıflama yarışmalarına katıldınız mı ?
B
Benim ilk
menüm gelsin
sabah
2 yumurta tereyağında
zeytin, peynir, domates
1 dilim ekmek
ara 3 kayısı -2 ceviz
akşam
1 tabak sote
bolca salata
ara yarım büyük ayva
1 kuru kayısı, yarım ceviz
2,5 lt su, bolca şekersiz çay
2 fincan yeşil çay
4 mil leslie 100 zıplama
sabah geç kahvaltı yapınca 2 öğün ana yemek yedik
teşekkür ederim canımAfiyet olsun ablacım, güzel olmuş..
Merhaba arkadaşlar , beni buraya yönlendirdiler. Gelirken zorlandım bulamadım burayı
Hemen kendimden bahsedeyim. 22 yaşındayım 1,60 boyundayım, bekarım şuan çalışmıyorum ve bir çoğunuz gibi kilo problemim var. Çocukluktan gelen bir şey, hiç hareket etmeyen spor yapmayan ben sırf yemek yiyip oturdum ve haliyle kilo aldım. İki sene önce 92,4 kiloyu gördüm ve buraya üye olup diyet ve spor yapmaya başladım. 61 kiloya kadar indim. Tabii bana bi rahatlık çöktü, pilavıydı makarnasıydı ekmek abur cubur derken hoppp 76 kiloya kadar çıktım. Şuan kafamı taşlara vurmak istiyorum ama doğru düşünüp doğru hareket edersem bu kiloların gideceğini bildiğim için sizinle bir yola başlamak istiyorum. Umarım bana da destek olursunuz.
teşekkür ederim canım
şimdilik cuma ile aynıyım bu 2 gündeki tüm çabam eksiye düşmek için
düşeyim ki cuma öğrencilerimi yemeğe götürecem
onları götürmüşken yememek olmaz
biraz kilo vereyim ki ödülü hak edeyim :)
Ozamann okadar kiloyuu nasil verdinn pekii merak ettim nasil bi yol izledin:) hosgeldin bu aradaaMerhaba arkadaşlar , beni buraya yönlendirdiler. Gelirken zorlandım bulamadım burayı
Hemen kendimden bahsedeyim. 22 yaşındayım 1,60 boyundayım, bekarım şuan çalışmıyorum ve bir çoğunuz gibi kilo problemim var. Çocukluktan gelen bir şey, hiç hareket etmeyen spor yapmayan ben sırf yemek yiyip oturdum ve haliyle kilo aldım. İki sene önce 92,4 kiloyu gördüm ve buraya üye olup diyet ve spor yapmaya başladım. 61 kiloya kadar indim. Tabii bana bi rahatlık çöktü, pilavıydı makarnasıydı ekmek abur cubur derken hoppp 76 kiloya kadar çıktım. Şuan kafamı taşlara vurmak istiyorum ama doğru düşünüp doğru hareket edersem bu kiloların gideceğini bildiğim için sizinle bir yola başlamak istiyorum. Umarım bana da destek olursunuz.
Merhaba canım, hoşgeldin..
Söyleseydin keşke linki de yazardım :)
İlk sayfada kurallarımız var onları oku, sonra da ordaki formu doldur :)
Hoşbulduk canım, buldum şükür burayı. Kuralları da okudum . Formumu da doldurayım bari
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Bluedreamer02
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Tekstilci (şuan çalışmıyorum)
Yaşınız : 22
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir: Samsun
Boyunuz : 1,60
Kilonuz: 76
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : Çocukluktan beri çok kısıtlandım: dışarda çok durma, arkadaşa gitme, evde otur vs derken bende yiyip yiyip oturdum. kendimi eve hapsedilmiş hissediyordum o yaşlarda ve zaman ilerledikçe hep kilo aldım. En son 92,4 kiloyu gördüm ve zayıflamak istedim. Spor ve diyet sayesinde 61 kiloya kadar düştüm. Biraz boş verince de hemen geri aldım kilocukları.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Aldığım kiloları tekrar verip sağlıklı ve fit bir görünüme kavuşmak istiyorum. Hayatım da hep spor olsun hep sağlıklı besleneyim istiyorum.
ben şu suguatı tam yapamıyoruım biraz video izleyeyim de deniyeyim
Ozamann okadar kiloyuu nasil verdinn pekii merak ettim nasil bi yol izledin:) hosgeldin bu aradaa
Tekrar hoşgeldin canım..
Ne zaman ne istersen sorabilirsin..
Tebrik ederim dedigin gibi aziim en onemlisi bende gectim bi donem ayni seylerden de simdi amaaaaaaannn havasi var ondan kurtulmaya calisiyorum.hepberaber kurtulalim insallaah :)Hoşbuldukk :)) çok basit aslında azim azim azim ! Azim ve sabır olunca herşeyi yaparsın
Kafaya koymuştum ben bi kere . Bana şişko diyipte dalga geçenleri hayrete düşüreceğim dedim ve başladım spor yapmaya. Evde leslie 45 dk, squat , mekik bacak hareketleri vs yaptım dışarda yürüyüşe çıkıyordum hava kötüyse evde yerimde yürüyor gibi hızlı hızlı adımlar atıyordum. Merdiven çıkıp iniyordum , tuvalete bile gidince 30 tane ip atlıycam diye kural koymuştum kendimemutlaka evde ip atlardım. Baktım hareketlerden sıkıldım müzik açıp 1 saat mezdeke oyun havaları karışık oynuyordum. Hareketsiz bir günüm bile geçmemişti.
Ve bir günde hayatımdan pilavı, makarnayı, mantıyı, abur cuburu , vs çıkardım çayıma 4 şeker atan ben bir günde hiç şeker atmadan içmeye başladım. Yediklerimi not ettim ve Her hafta tartıldım ve inan her hafta hep eksideydim.
Böyle böyle devam ettim aralıksız zayıfladım işte :)) daha çok anlatırım ilerleyen zaman içerisinde
Takım kaptanı sen misin canım ve ismini yaşını öğrenebilir miyim ?
Eski mesajları gördüm de yarın squat mı yapıyoruz arkadaşlar ? Bende varım. Çok yapamasam da artık bir yerden başlıyacağım spor yapmaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?