Pazartesi
2 sb su+1 sb elma sirkeli su
Kahvaltı
Bir kase çorba
1 kk peynir
Öğle
Bir porsiyon kıymalı ıspanak yemeği
1sb yoğurt
Akşam
1 porsiyon ıspanak yemeği
1sb yoğurt
2lt su+1 saat yürüyüş +200 ayakta mekik
Yap yap güzel oluyoGeçmiş olsun canım dikkat et kendine havalar bir öyle bir böyle hasta ediyor insanı
afiyet olsun canım geçmiş olsun dinlendir biraz bacağını zorlama masaj yap ara ara..
afiyet olsun canım çok güzel menü
afiyet olsun canım çok güzel olmuş
afiyet olsun canım balık muhtemelen levrek veya çipuradır bu mevsimde genelde büyük balık onlar oluyor :) canım istedi ben de balık yapayım bir akşam :)
inşallah canım
afiyet olsun çok güzel :)
Aa bende deniyimmevet canım o gerçekten işe yarıyor ben bir kase yoğurda 1er çay kaşığı tarçın zencefil ve zerdeçal yapmıştım bir ara faydalı olmuştu. Şu an emzirdiğim için fazla baharat tüketmek istemiyorum o yüzden yapmıyorum şimdilik
Canım bir kepçe çorba da bir dilim ekmek yerine geçiyor sanırım. Bir ara diyetisyene gitmiştim çorbanın içindeki un ve nişasta da ekmek değişimine giriyor demişti.
Canım, hiç ekmek yemiyor musun ?
Onu bende biliyorum ama sabah kahvaltisini duzgun yapmanın sana faydasi olur tatlim bence ve hatta o corba yerine ekmek tuketsen en azindan tok tutar seni.mesela bende bugunku menumde aksam yemeginde corbam olmasina ragmen salata zayif oldugu icin ekmek ekledim doyurucu bi salata olduğunda ekmege ihtiyacim olmuyor mesela .Canım bir kepçe çorba da bir dilim ekmek yerine geçiyor sanırım. Bir ara diyetisyene gitmiştim çorbanın içindeki un ve nişasta da ekmek değişimine giriyor demişti.
Bende öyle düşünüyorum 69 kiloyken, cekildigim resme bakıyorum içim eriyor.bakma 69 da öyle zayıf değil ama ben o kiloya kadar ilk defa inmistim o yüzden bu kadar önemli benim için.27 ye yeni girdim daha ama o resimlerde nerden baksan 5 yaş daha küçük duruyorum.kurtulmak istiyorum artık hemde temelliAynen canım aynennnn bende kilo verip koruma günlerine geçicem inşallahhhh bu sefer çok daha dikkatli ve temkinli olcam bir daha bu günlere dönmek istemiyorum
Anladım canım..Canım bir kepçe çorba da bir dilim ekmek yerine geçiyor sanırım. Bir ara diyetisyene gitmiştim çorbanın içindeki un ve nişasta da ekmek değişimine giriyor demişti.
Sizin çorbalar nasıl oluyor canım? Tarhana yapsan un var, patates koysan nişasta var, mercimek yapsan nişasta var, şehriyeli yapsan zaten hamur...Anladım canım..
Bizim çorbalarda pek un kullanılmaz o yüzden bilmiyorum :)
Haklısın canım. Benim en büyük sorunum akşam yemeğinde kendimi kontrol edememek zaten. Gün boyu hiç zorlanmam ama akşam yemeğinde kendimi kaybediyorum... Dediğin gibi belki gün içinde daha tok tutucu yemeliyim.Onu bende biliyorum ama sabah kahvaltisini duzgun yapmanın sana faydasi olur tatlim bence ve hatta o corba yerine ekmek tuketsen en azindan tok tutar seni.mesela bende bugunku menumde aksam yemeginde corbam olmasina ragmen salata zayif oldugu icin ekmek ekledim doyurucu bi salata olduğunda ekmege ihtiyacim olmuyor mesela .
Çarşamba
2sb su+1 sb sirkeli su
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Çeri domates
Maydanoz
Iki dilim ekmek
Öğle
Bir kase naneli kekikli yoğurt
2 kaşık bulgur pilavı
Akşam
Haşlama et
2 lt su + 1 saat yürüyüş+ 300 ayakta mekik
Arkadaslar sınavıma çalışmak için hesabımı donduracağım. İnşallah hepiniz istediğiniz kiloya ulaşırsınız. Başarılar...
Zaten herseyin kabahatlisi o aksamlar degilmiii. :) bence oyle :) aksam ogunlerini de tok tutucu ama zararsiz seyler yap mesela yesil mercimek salatasi,ton balikli salata,tavuklu salataa tok tutucu salatalar ekle aksam menune hem cok lezzetliler hemde hafif ben sevmezdimm ama bayılıyorum simdii :)Haklısın canım. Benim en büyük sorunum akşam yemeğinde kendimi kontrol edememek zaten. Gün boyu hiç zorlanmam ama akşam yemeğinde kendimi kaybediyorum... Dediğin gibi belki gün içinde daha tok tutucu yemeliyim.
Sizin çorbalar nasıl oluyor canım? Tarhana yapsan un var, patates koysan nişasta var, mercimek yapsan nişasta var, şehriyeli yapsan zaten hamur...
İyi akşamlar kızçeler menümü paylaşıyım
Sabah
2 dilim ekmek
Peynir
Domates
Salatalık
Limonlu yeşilçay
Öğle
Yeşil mercimek
Salata
Ara
Meyveli müsli
Akşam
2 kaşık bakla
Salata
3 mil leslie-6.000 adım-2lt su-100 zıplama(bu bile zor oldu zıplamak çok zor)
Sana da sınavında başarılar canım, herşey gönlünce olsun...Arkadaslar sınavıma çalışmak için hesabımı donduracağım. İnşallah hepiniz istediğiniz kiloya ulaşırsınız. Başarılar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?