Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım, hiç ekmek yemiyor musun ?

Yap yap güzel oluyo
Aa bende deniyimm

Canım bir kepçe çorba da bir dilim ekmek yerine geçiyor sanırım. Bir ara diyetisyene gitmiştim çorbanın içindeki un ve nişasta da ekmek değişimine giriyor demişti.
Onu bende biliyorum ama sabah kahvaltisini duzgun yapmanın sana faydasi olur tatlim bence ve hatta o corba yerine ekmek tuketsen en azindan tok tutar seni.mesela bende bugunku menumde aksam yemeginde corbam olmasina ragmen salata zayif oldugu icin ekmek ekledim doyurucu bi salata olduğunda ekmege ihtiyacim olmuyor mesela .

Aynen canım aynennnn bende kilo verip koruma günlerine geçicem inşallahhhh bu sefer çok daha dikkatli ve temkinli olcam bir daha bu günlere dönmek istemiyorum
Bende öyle düşünüyorum 69 kiloyken, cekildigim resme bakıyorum içim eriyor.bakma 69 da öyle zayıf değil ama ben o kiloya kadar ilk defa inmistim o yüzden bu kadar önemli benim için.27 ye yeni girdim daha ama o resimlerde nerden baksan 5 yaş daha küçük duruyorum.kurtulmak istiyorum artık hemde temelli

Haklısın canım. Benim en büyük sorunum akşam yemeğinde kendimi kontrol edememek zaten. Gün boyu hiç zorlanmam ama akşam yemeğinde kendimi kaybediyorum... Dediğin gibi belki gün içinde daha tok tutucu yemeliyim.

Az yemişsin sanki canım..

Arkadaslar sınavıma çalışmak için hesabımı donduracağım. İnşallah hepiniz istediğiniz kiloya ulaşırsınız. Başarılar...

Sınavında başarılar canım..
Ne zaman istersen dönebilirsin aramıza..

Zaten herseyin kabahatlisi o aksamlar degilmiii. :) bence oyle :) aksam ogunlerini de tok tutucu ama zararsiz seyler yap mesela yesil mercimek salatasi,ton balikli salata,tavuklu salataa tok tutucu salatalar ekle aksam menune hem cok lezzetliler hemde hafif ben sevmezdimm ama bayılıyorum simdii :)

İyi akşamlar :)
Güzel olmuş menün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…