güzel menü spor da süper
İyi akşamlar kızçeler menümü paylaşıyım
Sabah
2 dilim ekmek
Peynir
Domates
Salatalık
Limonlu yeşilçay
Öğle
Yeşil mercimek
Salata
Ara
Meyveli müsli
Akşam
2 kaşık bakla
Salata
3 mil leslie-6.000 adım-2lt su-100 zıplama(bu bile zor oldu zıplamak çok zor)
Arkadaslar sınavıma çalışmak için hesabımı donduracağım. İnşallah hepiniz istediğiniz kiloya ulaşırsınız. Başarılar...
Sagol ablacim :) masaj yaptim biraz hafifledi yarina gecer insallah:)Geçmiş olsun canım dikkat et kendine havalar bir öyle bir böyle hasta ediyor insanı
afiyet olsun canım geçmiş olsun dinlendir biraz bacağını zorlama masaj yap ara ara..
afiyet olsun canım çok güzel menü
afiyet olsun canım çok güzel olmuş
afiyet olsun canım balık muhtemelen levrek veya çipuradır bu mevsimde genelde büyük balık onlar oluyor :) canım istedi ben de balık yapayım bir akşam :)
inşallah canım
afiyet olsun çok güzel :)
Afiyet olsun, acaba meyveli müslinin diyete bir sakıncası var mı bende arada yemek istiyorum da bilemedim bir türlü ne diyorsun fatime abla yemeye izin var mı :)Dahlia_
Biri ekmek arasi pilav mi dediiiiiiiSağol tatlım, valla ben baya sıkı diyetteyim bildiğin aç kalıyorum o yüzden iyice şekerim düşmesin diye meyveli müsli aldım kalorisi düşük ama kontrol ettim. Normalde ekmek arası pilav yerdim
Geçmiş olsun canım pek bilmiyorum onu ama sağlığın önemli kendini ne zaman iyi hissediyorsan o zman başla spora. Bir anda çok yüklenme yavaş yavaş yaparsın. Bende artık sıkılaşmak istiyorum gerekirse spor salonuna yazılmayı düşünüyorum ama bir yandan düşünüyorum ya sıkılır gitmezsem parama yazık olur :)))
Belimde sorun var canım fıtığın ne olduğunu bilmiyorum ama feci bi kasılma var kasmı damarmı bilmiyorum ama
Afiyet olsun, acaba meyveli müslinin diyete bir sakıncası var mı bende arada yemek istiyorum da bilemedim bir türlü ne diyorsun fatime abla yemeye izin var mı :)Dahlia_
Biri ekmek arasi pilav mi dediiiiiii
Bluedreamer02 canim hoşgeldin :))
Bende 20 yasindayim 1.62 boyum kilomda 65
Kilo alma hikayemiz cok benziyobende 2 sene önce bende 78 kilodan 68e düştüm sonra gecen yazdan beri 68e ciktim gncel 65im ama acilen kilo vermem lazim :)yaza fit girmek icin elbette
Dahlia_ canım squat yaparim bende ne squat yapcaz peki?
Afiyet olsun canım pilavsız süper olmuş
Tek sosyal hesabım twitter ve kk , sadelik iyidir:))
kızlar menüm
1. öğünüm
2 haş yum
peynir
salatalık
şekersizçay
8 çilek
2. öğünüm
1 tabak kabak
3 kepçe mercimek çorbası
turp
sütlü kahve
1 mini muz
su 2 lt
spor 35 dk yürüyüş
50 twist
menü de spor da nazarlık
yok canım benim dizlerim rahatsız zıplama yapamıyorum
olsun canım deneyim olur hiç olmazsa bir sonrakine daha iyi hazırlanırsın hembaşarılar dilerim canım ben de yds ye gireceğim nisanda ama hiç çalışmadım daha allaha emanet gireceğim artık :)
Meraba kizlar hazir burdayken menumu yazim:)
Sabah
2 dilim ekmek
Yumrta peynir zeytin
Ogle misafirlikteydik
4 mercimek koftesi
Yarim dilim biskuvili pasta
Yarim avucici kadar corek
Aksam yemek yemedim
1 sicak kakao sonradan 1 portakal
Su 2 lt. Spor yok bacagima kramp atti kaslari cok agriyo yuruyemiyorum bile:/
Tekrar merhaba kizlar,
Bugunku menum
Uyanınca: 1tk çörek otu yağı
500ml su
Kahvalti:
2ceri domates
Kk peynir
1haşlanmış yumurta
2adet marul yapragi
4-5sap maydonoz
Bir tatli kasigi kadar zeytinyagi gezdirdim domatesin uzerine
2bardak şekersiz çay
Ara:Bir fincan türk kahvesi orta şekerli
Öğle:
5yk zeytinyağlı enginar yemeği
3yemek kaşığı yoğurt
Ara:tabikii yine türk kahvesi :)
1bardak kakaolu süt
1havuç
Akşam:
Mevsim salata
1 kase Tarhana corbası
1dilim ekmek
2,5lt su
Arkadaşlar la buluştum otobus yerine yürümeyi tercih ederek tam olarak 50dk yürüyüş yaptım ki pazarda dolasmamda fazlasiii :)
Yeşil çayı da akşam otururken 3 fincan kadar tuketmeyi düşünüyorum:)
sabah
haşlanmş yumurta
5 zeytin
2 dilim peynir
1 kaşık bal
ceviz bol yeşillik
ara
kahve hurma
öğle
bir kase çorba
ara
bir gofret yeşil çay
akşam
ıspanaklı yumurta
2 baget
ara
bir kivi
3 çilek
1 saat spor
3 litre su
Çok sağolun kızlar Allah hepinizden razı olsun alıntı yapamıyorum şuan, Allah hepimize ağız tadıyla huzurlu bol kahkahalı yuvalar nasip etsin
Menüm : sabah 1lt su uyanınca
İşe gelince 1 haşl. Yumurta 1k k peynir 4 zeytin
Ara şekersiz kahve
Öğlen : 1 kase çorba yarım balık ( şu büyük olanlar varya ben pek balık ismi bilmem hamsi hariç ) ve salata yağsız
Ara 1 türk kahvesi
Akşam : 1 dilim kepekli ekmek 1 kabak 2 yk kaşığı yoğurt pul biber ( kabağı haşlayıp yoğurt karabiber pul biberle harmanlıyorum hem hafif hemde çok güzel bi tat oluyo) 1k k peynir
Biraz sonra limonlu yeşil çay içicem su 2 lt oldu bugün
Yürüyüs yarım saat markete uğradım gezdim dolaştım geldim anca
30 squats
Bugün yadiklerim sabah 3haslanmis yumurta peynir domates yoğurt 1dilim ekmek öğlen sarma 6 tane yoğurt ve salata aksam köfte salata oglenki 2 litre kadar su meyve aralarda
Sporunu henüz yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?