Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Afiyet olsun, acaba meyveli müslinin diyete bir sakıncası var mı bende arada yemek istiyorum da bilemedim bir türlü ne diyorsun fatime abla yemeye izin var mı :) Dahlia_

Sagol ablacim :) masaj yaptim biraz hafifledi yarina gecer insallah:)

Bluedreamer02 canim hoşgeldin :))
Bende 20 yasindayim 1.62 boyum kilomda 65

Kilo alma hikayemiz cok benziyo bende 2 sene önce bende 78 kilodan 68e düştüm sonra gecen yazdan beri 68e ciktim gncel 65im ama acilen kilo vermem lazim :)yaza fit girmek icin elbette

Dahlia_ canım squat yaparim bende ne squat yapcaz peki?

Afiyet olsun, acaba meyveli müslinin diyete bir sakıncası var mı bende arada yemek istiyorum da bilemedim bir türlü ne diyorsun fatime abla yemeye izin var mı :) Dahlia_

Sağol tatlım, valla ben baya sıkı diyetteyim bildiğin aç kalıyorum o yüzden iyice şekerim düşmesin diye meyveli müsli aldım kalorisi düşük ama kontrol ettim. Normalde ekmek arası pilav yerdim

Sağol tatlım, valla ben baya sıkı diyetteyim bildiğin aç kalıyorum o yüzden iyice şekerim düşmesin diye meyveli müsli aldım kalorisi düşük ama kontrol ettim. Normalde ekmek arası pilav yerdim
Biri ekmek arasi pilav mi dediiiiiii

Çok sağol canım..
Sıkılacağını düşünüyorsan hiç gitme..
Evde yapılabilen o kadar çok egzersiz var ki sıkılaşmak için..
Ya da direk Jilliana başla :)

Belimde sorun var canım fıtığın ne olduğunu bilmiyorum ama feci bi kasılma var kasmı damarmı bilmiyorum ama

Çok geçmiş olsun canım.. Doktora git mutlaka, ihmal etme..

Çok fazla abartıya kaçmadan yiyebilirsin canım..

Biri ekmek arasi pilav mi dediiiiiii

Demedi demedii

Günaydın :) Hepimiz için mutlu bir gün olsun inşaAllah

Tartı öncesi hafif beslenelim bugün, ödem yapacak herşeyden uzak duralım (aşırı tuz, turşu, pilav ve s. gibi)..
Çok fazla ağır spor da yapmayın, kaslarınız şişip artı çıkabilirsiniz..
Squat yarışması yapalım dedik ama perşembe olduğunu tamamen unutmuşum.. O yüzden çok fazla yüklenmeyin..

Normal olanından yapıcaz canım :))

geçmiş olsun canım

Öğle ödülün dibine vurmuşsun bu arada geçmiş olsun aman dikkat et kendine

güzel olmuş :)

güzel olmuş canım :)

amin.. Saol canım o güzel duaların için... :)
menüde güzel olmuş

Bugün yadiklerim sabah 3haslanmis yumurta peynir domates yoğurt 1dilim ekmek öğlen sarma 6 tane yoğurt ve salata aksam köfte salata oglenki 2 litre kadar su meyve aralarda
Sporunu henüz yapmadım

güzel olmuş canım.. Bu arada canım rica etsem menünu alt alta yazabilir misin boyle çok karışık görünüyor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…