Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

15 mart menüsü

1 tk çörek otu yağı, 1 tk elma sirkeli su

kahvaltı: 1 yumurta, 5 dilim sucuk, 1 çk ballı zencefil, 5 zeytin, 1/2 dilim çavdar ekmeği, 1 çk nutella, 2 yk lor
ara: kahve ve 3 hurma isimsiz965 senin için bugün browni yemedim
öğle: 1 kase tavuk çorbası, 1 dilim ekmek ( kantinde köfte kalmamış mecbur içtim)
ara: 2 gün kurusu bitki çayı
akşam; 8 yk patlıcan salatası, 1/2 kase yoğurt, 1 kase tarhana çorbası
ara: 1 bardak tarçınlı süt

spor: 1 saat yürüyüş, 50 kez zıplama ve 30 sn plank....squat ve mekik yok dinlenme günüydü
su: 3 lt ye yakın

ya ben regl olamadım şubat ayı 28 çekince herhalde günleri karıştırdım. herhalde 2 3 gün daha mı var bilemedim.

Kolay gelsin canım spor olarak düşün bol bol hareket:)

@yeos Muevete @aseeel kızlar uğramıyorsunuz hiç..
Ayrıldıysanız bile haber verseniz hiç değilse..
Merhabalar oncelikle kac zamandir yazamadigim ve ugramadigim icin Özür dilerim annemler bizde bi de grip oldum bebek emziriyorum diye diyet yapmama kesinlikle izin vermiyor ciddi ciddi kızdı 1 hafta sonra gidiyorlar caktirmadan bu hafta tekrar başladım bahane degil biliyorum ama durum böyle.

Akşam 3 dilim ekmek menü güzel ama ekmekler olmamış, akşam menülerini ekmek tercih etmesen daha iyi olur

Dün ki menüm
Sabah 1 bardak süt 1 yumurta bir dilim kek
Öglen pırasa yemeği
Ara öğün 1 incir yarim armut
Akşam 1 kaşık makarna tavuk salata
1 fincan Türk kahvesi
2 litre su
50 s 20 dk yürüyüş
(Dün tekrar basladim simdilik anneme çaktirmamaya çalışıyorum )

Afiyet olsun canım, bebeğin kaç aylık ?

Neyime güvendim acabada squat dedim şaşıyorum kendime, bacaklarım sızlıyor, akılsız başın cezasını bacaklar çekecek

sana ceza mı kessek şaka tabii iyi oldu hepimize şart zaten

afiyet olsun ben de çok severim 3 öğün kahvaltı yapabilirim.

geçmiş olsun canım, sonra devam edersin. strese girme.

sana ceza mı kessek şaka tabii iyi oldu hepimize şart zaten

afiyet olsun ben de çok severim 3 öğün kahvaltı yapabilirim.

geçmiş olsun canım, sonra devam edersin. strese girme.
Sagolasin allah razi olsun daha iyiyim simdi yapmaya çalışıyorum anneme cok çaktırmadan cok tepki gosteriyor. Stres oldum tartida 500 gram fazlayi görünce

Canım emzirme dönemini atlatan arkadaşlar daha iyi bilir onlara sormak lazım ama benim uzmanlardan duyduğum kadarıyla kalorili yemek değil tükettiğin sıvı gıdalar sütü artırıyor. Emzirmeden yarım saat önce içeceğin iki bardak ayran süt miktarını artıracaktır. Dene istersen.

Benimde bildigim ve tek yapman gereken su,su,su icmek uyguladigimda oydu.gerci kesildim erken ama o bebegimi uzaklastrmam oldu sutum yaramadigi icin.ama su gerçekten etkili ve sık emzrmek

Aynen doğru diyorsun sıvı tuketince daha çok sütüm oluyor ama iste gelde bunu aile büyüklerine anlat... sütüm kaliteli olmazmiş o şekilde öyle diyor anneciğim bi de görsen kendisi de diyet yapiyor o 79 kiloya düştü ben diyet yapinca ama sen emziriyorsun diyor

Sütü bol oup emziren annelere bayılıyorum. Ah ahhh o süt olsun diye neler yedim hiç faydası olmadı, getirisi sadece kilo oldu Sıvıda tükettim ama benim süt bezleri sorunlu heralde üretmiyor

Sütü bol oup emziren annelere bayılıyorum. Ah ahhh o süt olsun diye neler yedim hiç faydası olmadı, getirisi sadece kilo oldu Sıvıda tükettim ama benim süt bezleri sorunlu heralde üretmiyor
İşin aslı biraz beyinde bitiyor süt işi ilk zamanlar süt olsun diye sadece su iciyordum cok da güzel süt oluyordu sonra gaz sancıları basladi bebegin uykusuzluk sütü azaltti cevrede şunu ye artar bunu ye artar dedi hesinin dedigini yaptim sadece kilo olarak kaldi artmadi da... gece güzel uyuduysam eger o gün sütüm oluyor ama uyumadiysam ve yeteri kadar sıvı tüketmediysem süt olmuyor. Emzirme kapmlari var cok etkili ama iste yaninizda ki kişinin size uymasi lazim bizimkiler uymadığı gibi köstek de oldu surekli biseyler yedirmeye çalışıyorlar. Demem o ki süt icin gerekli olan iki şey var biri kesinlikle su diğeri uyku bunlar yeteri kadar olmayinca naparsan yap boş süt olmuyor.

Rabbim hayırlı uzun ömür versin yavruna, emzirme dönemi çok şanslısın, metabolizma hızlı çalışıyor, kendini çok kasmadan devam edebilirsin canım :))
Amin cabim insallah rabbim tüm bebislere saglikli huzurlu uzun ömürler nasip eylesin. Benim metabolizma biraz yavaş emzirmeme ragmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…