Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

güzel olmuş canım ama biraz az sanki doydun mu ? Öğünlerin çok hafif en azından ara öğünler yapabilirsin

güzel olmuş canım :)

süpermiş ama insAllah dizimden yapabilirim yaşlıyım biraz

güzel olmuş ablacim :)

hoşgeldin canım :) daha önce çok güzel kilolar vermissin eminim yine verirsin

günaydın canım :) insAllah yarin eksi çıkarım

Günaydın kızlar, bugün çok yorgunum, halsizim, uykusuzum..Umarım açılırım öğleye kadar
Dünkü menüm
Sabah: 2 dilim çavdar ekmeği, peynir, zeytin
Ara: nescafe
Öğlen, 1 kepçe mercimek, 1,5 dalyan köfte
Ara: 1 avuç beyaz leblebi, türk kahvesi
Akşam: 1 kepçe tarhana çorbası, 5 çatal yeşil fasulye
Ara: türk kahvesi, soda

2,5lt su
1 saat bisiklet, 300 zıplama, 70 squat, 40 mekik , 1dk 20 sn plank

çok şükür canım ağzınızın tadı bozulmasın. Rabbim görüyor çalışanı çabalayanı rızkını veriyor.
sana katılıyorum yep yeni halılarım boya olmuştu, noldu yıkatmaya verdim , kızımla oyun oynarken örtüden çıkmış ne yapayım oturup ağlayayım mı, akrilik boyaydı bir de. canımız sağolsun alınır değiştirilir

Amin canım. ben akrabalarımın dilinden bıktım, görüşmüyorum o yüzden. bana zararı olan insanları çıkarıyorum hayatımdan gerek de yok. sen de öyle yap, seni mutsuz ediyorlarsa görüşme ya da tak cevabını ver sussun

güzel menü ve spor :)

adiyet olsun güzel menü ve spor
Üç gündür sayfaları okuyacam diye menü paylaşımı yapmaya bile fırsatım olmadı

yaa sorma ben her sabah tam 2 saatte ancak okuyorum alıntılıyorum sonra menü paylaşıyorum. resmen kendime iş belledim

afiyet olsun canım

Teşekkürler :) ben ayrica seyi eklemeyi unutmuşum. Bir kür uygulamistim daha once ise yarıyor kilo konusunda.onuda menume eklemis sayalim gece yatmadan yarim saat once 3kasik yogurda 1tatli kasigi zerdecal ve yarim limon olarakk ☺

yoğurt ve pulbiberli olan var o da etkili, zerdeçal tarçın zencefil olan da var o da etkili, tercihe kalmış. ama acı biber dokunuyorsa diğeri daha iyi. ben yediğimde sabahları direk wc ye çıkıyordum. ama sürekli yapmamak lazımmış arada es vereceksiniz kızlar.

@AKovser kaptanım bu squat tan sonra takımı topluca masaj salonuna da yollayacak mısın

inşaALLAH canım hepimizin istediği olacak.

@yeos @Ayskrster @aseeel kızlar uğramıyorsunuz hiç..
Ayrıldıysanız bile haber verseniz hiç değilse..

yeos ayrıldı sanırım geçenlerde yazmıştı.

Anladım canım..
Bizim çorbalarda pek un kullanılmaz o yüzden bilmiyorum :)

biz de kullanmayız. sadece yayla çorbasında o da 2 yk kadar. tarhananın içinde zaten un var da, domates çorbasına da konur ama ben zaten yapmasını bilmiyorum

hoşgeldin tatlımm inşallah hedefine kısa sürede ulaşırsın
Sağol tatlım, valla ben baya sıkı diyetteyim bildiğin aç kalıyorum o yüzden iyice şekerim düşmesin diye meyveli müsli aldım kalorisi düşük ama kontrol ettim. Normalde ekmek arası pilav yerdim
aboooooovvv

Sizin çorbalar nasıl oluyor canım? Tarhana yapsan un var, patates koysan nişasta var, mercimek yapsan nişasta var, şehriyeli yapsan zaten hamur...

hımm doğru bu açıdan düşünmemiştim. mercimek çorbasına 1 tane patates koyuyorum. şehriye pek yapmıyorum yaparsam da içmiyorum.

iyi yapmışsın sporu

ya da akşam yemeğinden önce 1 ara öğün yapabilirsin. şimdi ne yedin hatırlamıyorum da, salata da beni çok şişiriyor büyük bir kaseye yapıyorum gözüm doyuyor

ben şu suguatı tam yapamıyoruım biraz video izleyeyim de deniyeyim

ben de yanlış yapıyormuşum 2 gün önce bir video izledim artık öyle yapıyorum.

hoşgeldin. zayıflama sürecinde çok hareket etmenin faydaları işte, sporsuz tek başına zayıflanır ama zor gider, en büyüğk tembelliğimiz de bu zaten. neyse ki burada hepimiz birbirimizi gaza getiriyoruz

günaydın kızlar nasılsınız, bugün pek uğrayamayabilirim, çaycımız hasta bugün yemek bulaşık herşey bana kaldı. yine ara ara yetişmeye çalışıcam, bu arada @AKovser canımcım ben daha önce üye olmadan dışardan okudum takım içi yazışmaları yarışmaya katılmadım yani geçen hafta başka listedeydim o ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…