Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım öğünlerin bana çok az gibi geldi. Yine sen bilirsin ama bence yoğurt süt de ekle

bende de aynı sorun var canım ya geçen haftadan beri hastalancam diyorum hala gelen giden olmadı ama ağrıları var sağolsun
Neyime güvendim acabada squat dedim şaşıyorum kendime, bacaklarım sızlıyor, akılsız başın cezasını bacaklar çekecek
ilk defa yapıyosan eğer evet 3 4 gün fazlasyla ağrı yapıyo. ben ilk yaptığımda sanki kilometrelerce koştum da yoruldum gibi hissediyodum. dün 30 tane yaptım bikere de tık demedi ağrı sızı da yok. ama bi 15 gün düzenli olarak arttırarak yapmıştım. birazdan yine yapıcam çok zevkli
ekmek çok olmuş canım akşam yoksa gayet güzel

Hoşbulduk canım ne güzel ya hem yaşlarımız hem hikayemiz hemen hemen aynı. Sen nasıl kilo verdin peki? Bir kere boşlayınca hemen geri kilo alıyoruz yahu ömrümüzün sonuna kadar dikkat etmek zorundayız ..

Çok sağol canım..
Sıkılacağını düşünüyorsan hiç gitme..
Evde yapılabilen o kadar çok egzersiz var ki sıkılaşmak için..
Ya da direk Jilliana başla :)

Jillian çok etkili bi ara başlamıştım sıkılaştığımı hissediyordum ve gözle görülür kilo kaybı oluyordu. Tekrar başlıycam ama çok hantallaştım önce ufak hareketlerle kendimi alıştırmam gerekiyor.

Merhaba kızlar bol eksili günler olsun hepimize :)

kızlar ben listeye girmedim ama yarın yine de kilo bildirimi yapcam değil mi?
Evet canım listede olmasakta bildirim yapıyoruz.

canım öğünlerin bana çok az gibi geldi. Yine sen bilirsin ama bence yoğurt süt de ekle
Demi banada öyle geliyor :)) Yersem kilo veremeyecekmişim gibi geliyor. Ama vucudun kitlenmesinden de korkuyorum. Bu hafta böyle oldu ama haftaya daha düzenleyeceğim inşallah.

Yok canım ilk kez yapmıyorum ama dün biraz fazla yüklendim spora, bide 4 gündür geç yatıp erken kalkıyorum baya yorgun hissediyorum. Yapışıp kaldım sandalyeye, kalkmaya bile eriniyorum. Öğlen yemeğinden sonra toparlamaya çalışacağım

hoşgeldin tatlımm inşallah hedefine kısa sürede ulaşırsın

hoşgeldin. zayıflama sürecinde çok hareket etmenin faydaları işte, sporsuz tek başına zayıflanır ama zor gider, en büyüğk tembelliğimiz de bu zaten. neyse ki burada hepimiz birbirimizi gaza getiriyoruz

hoşgeldin canım :) daha önce çok güzel kilolar vermissin eminim yine verirsin

Hoşbulduk hepinize çok teşekkür ediyorum :)) umarım birlikte vereceğiz bu lanet kiloları. Şimdiden gaza geldim evde squat hareketlerine başladım. Yarın sabah net kilomu yazacağım ama yarınki listede olmayacağım herhalde . Ben 76 kg diye biliyordum bir yanlış olmasın diye sabah aç karnına tartılcam inşaAllah

Afiyet olsun canım menü güzel ama kahvaltıda fazla karıştırmışsın sanki

Evet canım listede olmasakta bildirim yapıyoruz.

Demi banada öyle geliyor :)) Yersem kilo veremeyecekmişim gibi geliyor. Ama vucudun kitlenmesinden de korkuyorum. Bu hafta böyle oldu ama haftaya daha düzenleyeceğim inşallah.

Karatay beslenmesini hayatıma yayıyorum ve ciddi kilo vermeye başladım.geçen sene 12 kilo verdim ama sağlık problemlerinden bıraktım. Az yersen daha sonra fazlasıyla kilo alırsın yıllarca kilo alıp vermiş bir insan olarak nacizane tavsiyem kuzum. İnşallah çok zayıflarız musmutlu oluruz.

İnşallah canım sağolasın

yaaaaa

Normal olanından yapıcaz canım :))
Tamam canim:)
Öğle ödülün dibine vurmuşsun bu arada geçmiş olsun aman dikkat et kendine
Walla misafirlikte olunca mecbur yedim yemesem cok goze batardim aksam yememk yememeye calistim bende
Hoşbulduk canım ne güzel ya hem yaşlarımız hem hikayemiz hemen hemen aynı. Sen nasıl kilo verdin peki? Bir kere boşlayınca hemen geri kilo alıyoruz yahu ömrümüzün sonuna kadar dikkat etmek zorundayız ..
Evet canim 2 yas var aramizda :) kilo alma hikayemize geliirseeeek ben ergenlikte kilo aldim 14te aldim 4 sene boyunca 75 üstunde bi kiloyla gezdim durdum...sonra 18in başlarında normal diyet yapmaya basladim canim ne istese yiyodum ama az az ..yani cikolata pasta falan hicbisi kendime yasaklamadim ama az yiyodum..3.5ayda 60a düştüm daha sonrada 58lere..2 sene kilomu korudum...ne olduysa 20.yas gunumden sonra olddu yani bu yaz hafif hafif bosladim ilk 64ler sonra 66lar sonra 68ler
Neyseki 65teyim ama yinede sisko sisko dolasiyorum etraftayaza kadar vermem lazim yani:))

süpermiş ama insAllah dizimden yapabilirim yaşlıyım biraz

Ne çabuk yaşlandın Şaka bir yana dikkat et bir sorun olmasın..

Merhaba kızlar :) bugün son günümüz hafif geçirelim kilocuklar verelim.. Yoksa Dahlia_ bizi yarin kıtır kıtır keser

Canım benimmm nasıl da tanıyor benii
Eskiden böyle değildim sen de biliyorsun, takımın durumu kötü olmasa çok sakin pamuk gibiyim

Afiyet olsun canım :)

Yarın eksiyle gelmezseniz bizzat ben size masaj yapıcam

Kolay gelsin..
Tamam canım, daha önceden yarışmışsanız haber vermeniz gerek o yüzden soruyorum..

Bu gün de benim için browni yeme

Neyime güvendim acabada squat dedim şaşıyorum kendime, bacaklarım sızlıyor, akılsız başın cezasını bacaklar çekecek

Çok zorlama canım, sakatlık olmasın sonra Allah korusun..

Nerdesin sen ?? Pek sesin çıkmıyor canım..
Akşam ekmek fazla olmuş, onun dışında güzel :)

Merhaba, hoşgeldin, çok geçmiş olsun canım..
Annen gidene kadar idare et tekrar katılırsın, sorun değil :)

Afiyet olsun canım..

Merhaba kızlar bol eksili günler olsun hepimize :)

kızlar ben listeye girmedim ama yarın yine de kilo bildirimi yapcam değil mi?

Merhaba canım..
Yarın herkes bildirim yapacak canım..

Canım, takımın esas istesinde olmasanız da kilo vermeniz takip edilmeli 2 hafta boyunca..
Katılımın yeterli olursa, bu haftalarda kilo verirsen daha sonra esas listeye dahil olacaksın..

günaydın canım :) güzel olmuş menun

teşekkür ederim canım :) güzel menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…