- 12 Mart 2012
- 613
- 860
- 323
Günaydın kızlar, bugün çok yorgunum, halsizim, uykusuzum..Umarım açılırım öğleye kadar
Dünkü menüm
Sabah: 2 dilim çavdar ekmeği, peynir, zeytin
Ara: nescafe
Öğlen, 1 kepçe mercimek, 1,5 dalyan köfte
Ara: 1 avuç beyaz leblebi, türk kahvesi
Akşam: 1 kepçe tarhana çorbası, 5 çatal yeşil fasulye
Ara: türk kahvesi, soda
2,5lt su
1 saat bisiklet, 300 zıplama, 70 squat, 40 mekik , 1dk 20 sn plank
bende de aynı sorun var canım ya geçen haftadan beri hastalancam diyorum hala gelen giden olmadı ama ağrıları var sağolsun15 mart menüsü
1 tk çörek otu yağı, 1 tk elma sirkeli su
kahvaltı: 1 yumurta, 5 dilim sucuk, 1 çk ballı zencefil, 5 zeytin, 1/2 dilim çavdar ekmeği, 1 çk nutella, 2 yk lor
ara: kahve ve 3 hurmaisimsiz965 senin için bugün browni yemedim
öğle: 1 kase tavuk çorbası, 1 dilim ekmek ( kantinde köfte kalmamış mecbur içtim)
ara: 2 gün kurusu bitki çayı
akşam; 8 yk patlıcan salatası, 1/2 kase yoğurt, 1 kase tarhana çorbası
ara: 1 bardak tarçınlı süt
spor: 1 saat yürüyüş, 50 kez zıplama ve 30 sn plank....squat ve mekik yok dinlenme günüydü
su: 3 lt ye yakın
ya ben regl olamadım şubat ayı 28 çekince herhalde günleri karıştırdım. herhalde 2 3 gün daha mı var bilemedim.
ilk defa yapıyosan eğer evet 3 4 gün fazlasyla ağrı yapıyo. ben ilk yaptığımda sanki kilometrelerce koştum da yoruldum gibi hissediyodum. dün 30 tane yaptım bikere de tık demedi ağrı sızı da yok. ama bi 15 gün düzenli olarak arttırarak yapmıştım. birazdan yine yapıcam çok zevkliNeyime güvendim acabada squat dedim şaşıyorum kendime, bacaklarım sızlıyor, akılsız başın cezasını bacaklar çekecek
ekmek çok olmuş canım akşam yoksa gayet güzelGünaydın kızlar dünkü menüm
Kahvaltı; 1bardak süt, müsli
Öğlen; et döner, salata,ayran
Akşam;2yumurtalı peynirli omlet,zeytin, 3dilim ekmek, çay
Kahvaltıyı çok severim kızlar bazen akşam üstü böyle yaparım
Su 2litre spor 30dk yürüyüş
Bluedreamer02 canim hoşgeldin :))
Bende 20 yasindayim 1.62 boyum kilomda 65
Kilo alma hikayemiz cok benziyobende 2 sene önce bende 78 kilodan 68e düştüm sonra gecen yazdan beri 68e ciktim gncel 65im ama acilen kilo vermem lazim :)yaza fit girmek icin elbette
Dahlia_ canım squat yaparim bende ne squat yapcaz peki?
Çok sağol canım..
Sıkılacağını düşünüyorsan hiç gitme..
Evde yapılabilen o kadar çok egzersiz var ki sıkılaşmak için..
Ya da direk Jilliana başla :)
Evet canım listede olmasakta bildirim yapıyoruz.Merhaba kızlar bol eksili günler olsun hepimize :)
kızlar ben listeye girmedim ama yarın yine de kilo bildirimi yapcam değil mi?
Demi banada öyle geliyor :)) Yersem kilo veremeyecekmişim gibi geliyor. Ama vucudun kitlenmesinden de korkuyorum. Bu hafta böyle oldu ama haftaya daha düzenleyeceğim inşallah.canım öğünlerin bana çok az gibi geldi. Yine sen bilirsin ama bence yoğurt süt de ekle
Yok canım ilk kez yapmıyorum ama dün biraz fazla yüklendim spora, bide 4 gündür geç yatıp erken kalkıyorum baya yorgun hissediyorum. Yapışıp kaldım sandalyeye, kalkmaya bile eriniyorum. Öğlen yemeğinden sonra toparlamaya çalışacağımilk defa yapıyosan eğer evet 3 4 gün fazlasyla ağrı yapıyo. ben ilk yaptığımda sanki kilometrelerce koştum da yoruldum gibi hissediyodum. dün 30 tane yaptım bikere de tık demedi ağrı sızı da yok. ama bi 15 gün düzenli olarak arttırarak yapmıştım.
hoşgeldin tatlımm inşallah hedefine kısa sürede ulaşırsın
hoşgeldin. zayıflama sürecinde çok hareket etmenin faydaları işte, sporsuz tek başına zayıflanır ama zor gider, en büyüğk tembelliğimiz de bu zaten. neyse ki burada hepimiz birbirimizi gaza getiriyoruz
hoşgeldin canım :) daha önce çok güzel kilolar vermissin eminim yine verirsin
Geçmişide okudum :)) Çok güzel menüler maşallah takımımızaİradenizden dolayı hepinizi tebrik ediyorum.
@Bluedreamer02 hoşgeldin, kilo verince sabitlemek çok zor, dikkat etmek gerekiyor, azmin hırsın bol olsun :)
15 mart menüsü
kahvaltı: 1 yumurta, 5 dilim sucuk, 1 çk ballı zencefil, 5 zeytin, 1/2 dilim çavdar ekmeği, 1 çk nutella, 2 yk lor
öğle: 1 kase tavuk çorbası, 1 dilim ekmek ( kantinde köfte kalmamış mecbur içtim)
spor: 1 saat yürüyüş, 50 kez zıplama ve 30 sn plank....squat ve mekik yok dinlenme günüydü
ya ben regl olamadım şubat ayı 28 çekince herhalde günleri karıştırdım. herhalde 2 3 gün daha mı var bilemedim.
teşekkürler tatlımgüzel olmuş canım :)
Afiyet olsun canım menü güzel ama kahvaltıda fazla karıştırmışsın sanki
Evet canım listede olmasakta bildirim yapıyoruz.
Demi banada öyle geliyor :)) Yersem kilo veremeyecekmişim gibi geliyor. Ama vucudun kitlenmesinden de korkuyorum. Bu hafta böyle oldu ama haftaya daha düzenleyeceğim inşallah.
arada yapıyorum öyle.bal zencefil tamamen öksürükten dolayı yiyorum.
İnşallah canım sağolasınKaratay beslenmesini hayatıma yayıyorum ve ciddi kilo vermeye başladım.geçen sene 12 kilo verdim ama sağlık problemlerinden bıraktım. Az yersen daha sonra fazlasıyla kilo alırsın yıllarca kilo alıp vermiş bir insan olarak nacizane tavsiyem kuzum. İnşallah çok zayıflarız musmutlu oluruz.
Çok sağol canım..
Sıkılacağını düşünüyorsan hiç gitme..
Evde yapılabilen o kadar çok egzersiz var ki sıkılaşmak için..
Ya da direk Jilliana başla :)
Çok geçmiş olsun canım.. Doktora git mutlaka, ihmal etme..
Çok fazla abartıya kaçmadan yiyebilirsin canım..
Demedi demedii
Tamam canim:)Normal olanından yapıcaz canım :))
Walla misafirlikte olunca mecbur yedim yemesem cok goze batardimÖğle ödülün dibine vurmuşsunbu arada geçmiş olsun aman dikkat et kendine
Evet canim 2 yas var aramizda :) kilo alma hikayemize geliirseeeekHoşbulduk canım ne güzel ya hem yaşlarımız hem hikayemiz hemen hemen aynı. Sen nasıl kilo verdin peki? Bir kere boşlayınca hemen geri kilo alıyoruz yahu ömrümüzün sonuna kadar dikkat etmek zorundayız ..
süpermiş ama insAllah dizimden yapabilirimyaşlıyım biraz
Merhaba kızlar :) bugün son günümüz hafif geçirelim kilocuklar verelim.. YoksaDahlia_ bizi yarin kıtır kıtır keser
Günaydın kızlar, bugün çok yorgunum, halsizim, uykusuzum..Umarım açılırım öğleye kadar
Dünkü menüm
2,5lt su
çok şükür canım ağzınızın tadı bozulmasın. Rabbim görüyor çalışanı çabalayanı rızkını veriyor.
sana katılıyorum yep yeni halılarım boya olmuştu, noldu yıkatmaya verdim , kızımla oyun oynarken örtüden çıkmış ne yapayım oturup ağlayayım mı, akrilik boyaydı bir de. canımız sağolsun alınır değiştirilir
Amin canım. ben akrabalarımın dilinden bıktım, görüşmüyorum o yüzden. bana zararı olan insanları çıkarıyorum hayatımdan gerek de yok. sen de öyle yap, seni mutsuz ediyorlarsa görüşme ya da tak cevabını ver sussun
güzel menü ve spor :)
adiyet olsun güzel menü ve spor
yaa sorma ben her sabah tam 2 saatte ancak okuyorum alıntılıyorum sonra menü paylaşıyorum. resmen kendime iş belledim
afiyet olsun canım
yoğurt ve pulbiberli olan var o da etkili, zerdeçal tarçın zencefil olan da var o da etkili, tercihe kalmış. ama acı biber dokunuyorsa diğeri daha iyi. ben yediğimde sabahları direk wc ye çıkıyordum. ama sürekli yapmamak lazımmış arada es vereceksiniz kızlar.
Dahlia_ kaptanım bu squat tan sonra takımı topluca masaj salonuna da yollayacak mısın
inşaALLAH canım hepimizin istediği olacak.
yeos ayrıldı sanırım geçenlerde yazmıştı.
biz de kullanmayız. sadece yayla çorbasında o da 2 yk kadar. tarhananın içinde zaten un var da, domates çorbasına da konur ama ben zaten yapmasını bilmiyorum
günaydın kızlar nasılsınız, bugün pek uğrayamayabilirim, çaycımız hasta bugün yemek bulaşık herşey bana kaldı. yine ara ara yetişmeye çalışıcam, bu aradaDahlia_ canımcım ben daha önce üye olmadan dışardan okudum takım içi yazışmaları yarışmaya katılmadım yani geçen hafta başka listedeydim o ayrı
15 mart menüsü
Neyime güvendim acabada squat dedim şaşıyorum kendime, bacaklarım sızlıyor, akılsız başın cezasını bacaklar çekecek
Günaydın kızlar dünkü menüm
Kahvaltı; 1bardak süt, müsli
Öğlen; et döner, salata,ayran
Akşam;2yumurtalı peynirli omlet,zeytin, 3dilim ekmek, çay
Kahvaltıyı çok severim kızlar bazen akşam üstü böyle yaparım
Su 2litre spor 30dk yürüyüş
Merhabalar oncelikle kac zamandir yazamadigim ve ugramadigim icin Özür dilerim annemler bizde bi de grip oldum bebek emziriyorum diye diyet yapmama kesinlikle izin vermiyor ciddi ciddi kızdı 1 hafta sonra gidiyorlar caktirmadan bu hafta tekrar başladım bahane degil biliyorum ama durum böyle.
Dün ki menüm
Sabah 1 bardak süt 1 yumurta bir dilim kek
Öglen pırasa yemeği
Ara öğün 1 incir yarim armut
Akşam 1 kaşık makarna tavuk salata
1 fincan Türk kahvesi
2 litre su
50 s 20 dk yürüyüş
(Dün tekrar basladim simdilik anneme çaktirmamaya çalışıyorum )
Merhaba kızlar bol eksili günler olsun hepimize :)
kızlar ben listeye girmedim ama yarın yine de kilo bildirimi yapcam değil mi?
Hoşbulduk hepinize çok teşekkür ediyorum :)) umarım birlikte vereceğiz bu lanet kiloları. Şimdiden gaza geldim evde squat hareketlerine başladım. Yarın sabah net kilomu yazacağım ama yarınki listede olmayacağım herhalde . Ben 76 kg diye biliyordum bir yanlış olmasın diye sabah aç karnına tartılcam inşaAllah
Merhaba ablacım :)merhaba arkadaşlar
bu günde koşturmacayla geçiyor
işler çok
H Heart of Gold geçmiş olsun daha toparlamadın mı
bir bulaştı mı geçmiyor bu sene hastalıklarda uzun sürüyor virüslerde değişti
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz
Dünkü menüm
2,5lt su
15 mart menüsü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?