Ne çabuk yaşlandınŞaka bir yana dikkat et bir sorun olmasın..
Canım benimmm nasıl da tanıyor benii
Eskiden böyle değildim sen de biliyorsun, takımın durumu kötü olmasa çok sakin pamuk gibiyim
Afiyet olsun canım :)
Yarın eksiyle gelmezseniz bizzat ben size masaj yapıcam
Kolay gelsin..
Tamam canım, daha önceden yarışmışsanız haber vermeniz gerek o yüzden soruyorum..
Bu gün de benim için browni yeme
Çok zorlama canım, sakatlık olmasın sonra Allah korusun..
Nerdesin sen ?? Pek sesin çıkmıyor canım..
Akşam ekmek fazla olmuş, onun dışında güzel :)
Merhaba, hoşgeldin, çok geçmiş olsun canım..
Annen gidene kadar idare et tekrar katılırsın, sorun değil :)
Afiyet olsun canım..
Merhaba canım..
Yarın herkes bildirim yapacak canım..
Canım, takımın esas istesinde olmasanız da kilo vermeniz takip edilmeli 2 hafta boyunca..
Katılımın yeterli olursa, bu haftalarda kilo verirsen daha sonra esas listeye dahil olacaksın..
Merhaba kızlar bol eksili günler olsun hepimize :)
kızlar ben listeye girmedim ama yarın yine de kilo bildirimi yapcam değil mi?
Ya kizlar bisi sorcam size utanaraktan:)
Simdi yeni gelen cok kisi varya kim kac yasinda kac kilo akilda tutmak zor ilk sayfadaki tabloda yazili olsa kizlar daha kolay olur herkes icin gibime geliyor ama bu sizin icin kolay degil biliyorum:/ bencillikte yapmak istemiyorum.. ama sadece soylemek istedim canlar @AKovserisimsiz965
teşekkürler tatlım
yaaaaa
Tamam canim:)
Walla misafirlikte olunca mecbur yedim yemesem cok goze batardimaksam yememk yememeye calistim bende
Evet canim 2 yas var aramizda :) kilo alma hikayemize geliirseeeekben ergenlikte kilo aldim 14te aldim 4 sene boyunca 75 üstunde bi kiloyla gezdim durdum...sonra 18in başlarında normal diyet yapmaya basladim canim ne istese yiyodum ama az az ..yani cikolata pasta falan hicbisi kendime yasaklamadim ama az yiyodum..3.5ayda 60a düştüm daha sonrada 58lere..2 sene kilomu korudum...ne olduysa 20.yas gunumden sonra olddu yani bu yaz hafif hafif bosladim ilk 64ler sonra 66lar sonra 68ler
Neyseki 65teyim ama yinede sisko sisko dolasiyorum etraftayaza kadar vermem lazim yani:))
Sütün yaramadi mi neden niye oyle oldu acaba laktoz alerjisi filan mi keske daha cok verebilseydin anne sütünüBenimde bildigim ve tek yapman gereken su,su,su icmek uyguladigimda oydu.gerci kesildim erken ama o bebegimi uzaklastrmam oldu sutum yaramadigi icin.ama su gerçekten etkili ve sık emzrmek
Anladim canim:) yok canim acelesi yok ki sadece fikir belirttim :)anlıyorum canım kusura bakma ben liste yapamiyorum telden giriyorum @AKovser de bu ara biraz meşgul ama yapabilir mi bilmiyorum :)
Elden ne gelir artik kadere razi gelcez :diyi yapmissin dicem :) ama AKovser duymasın
Ne çabuk yaşlandınŞaka bir yana dikkat et bir sorun olmasın..
merhaba arkadaşlar
bu günde koşturmacayla geçiyor
işler çok
H Heart of Gold geçmiş olsun daha toparlamadın mı
bir bulaştı mı geçmiyor bu sene hastalıklarda uzun sürüyor virüslerde değişti
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz
Anladim canim:) yok canim acelesi yok ki sadece fikir belirttim :)
Elden ne gelir artik kadere razi gelcez :d
Hemen atlatırsın umarım, tekrar geçmiş olsun.yok canım ne toparlanması iyice beter oldum öksürükten uyuyamıyorum bile. yarın yine gitcem doktora.
Kilo alimi azdi mama onerdiler artik toparlamasi icin ilk aylarda cok iyiydi sonra dustu neden.bilmiyorum. mamayada gecince ee emme olayi azaldi azaldikca sut azaldi damla damla geliyodu son zamanlar bende biraktirdim cocugumun agzi yoruluyodu cekmekten cek cek bi damla sutSütün yaramadi mi neden niye oyle oldu acaba laktoz alerjisi filan mi keske daha cok verebilseydin anne sütünü
Cnm ya yazmak istiyorum ama hep yarıda kalıyor sonra siliyorum bende beğenip çıkıyorum ama takımımız çok güzel oldu inan merak ediyorum ne var ne yok diye hep böyle gider inşallahNe çabuk yaşlandınŞaka bir yana dikkat et bir sorun olmasın..
Canım benimmm nasıl da tanıyor benii
Eskiden böyle değildim sen de biliyorsun, takımın durumu kötü olmasa çok sakin pamuk gibiyim
Afiyet olsun canım :)
Kolay gelsin..
Tamam canım, daha önceden yarışmışsanız haber vermeniz gerek o yüzden soruyorum..
Çok zorlama canım, sakatlık olmasın sonra Allah korusun..
Nerdesin sen ?? Pek sesin çıkmıyor canım..
Akşam ekmek fazla olmuş, onun dışında güzel :)
Merhaba, hoşgeldin, çok geçmiş olsun canım..
Annen gidene kadar idare et tekrar katılırsın, sorun değil :)
Afiyet olsun canım..
Merhaba canım..
Yarın herkes bildirim yapacak canım..
Canım, takımın esas istesinde olmasanız da kilo vermeniz takip edilmeli 2 hafta boyunca..
Katılımın yeterli olursa, bu haftalarda kilo verirsen daha sonra esas listeye dahil olacaksın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?