Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kendimi 80 yaşında hissediyorum ya evet canım aslında sen pamuk gibisinde biz çıldırdık seni

Ya kizlar bisi sorcam size utanaraktan:)

Simdi yeni gelen cok kisi varya kim kac yasinda kac kilo akilda tutmak zor ilk sayfadaki tabloda yazili olsa kizlar daha kolay olur herkes icin gibime geliyor ama bu sizin icin kolay degil biliyorum:/ bencillikte yapmak istemiyorum.. ama sadece soylemek istedim canlar @AKovser isimsiz965

anlıyorum canım kusura bakma ben liste yapamiyorum telden giriyorum @AKovser de bu ara biraz meşgul ama yapabilir mi bilmiyorum :)

iyi yapmissin dicem :) ama AKovser duymasın

Benimde bildigim ve tek yapman gereken su,su,su icmek uyguladigimda oydu.gerci kesildim erken ama o bebegimi uzaklastrmam oldu sutum yaramadigi icin.ama su gerçekten etkili ve sık emzrmek
Sütün yaramadi mi neden niye oyle oldu acaba laktoz alerjisi filan mi keske daha cok verebilseydin anne sütünü

yok canım ne toparlanması iyice beter oldum öksürükten uyuyamıyorum bile. yarın yine gitcem doktora.

Sütün yaramadi mi neden niye oyle oldu acaba laktoz alerjisi filan mi keske daha cok verebilseydin anne sütünü
Kilo alimi azdi mama onerdiler artik toparlamasi icin ilk aylarda cok iyiydi sonra dustu neden.bilmiyorum. mamayada gecince ee emme olayi azaldi azaldikca sut azaldi damla damla geliyodu son zamanlar bende biraktirdim cocugumun agzi yoruluyodu cekmekten cek cek bi damla sut

Cnm ya yazmak istiyorum ama hep yarıda kalıyor sonra siliyorum bende beğenip çıkıyorum ama takımımız çok güzel oldu inan merak ediyorum ne var ne yok diye hep böyle gider inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…