Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bacılar squat nasıl gidiyo 60 tane yaptım şimdilik ufağımı yatırıp yemek yapıp gene yapcm bakalım ne kadar oluyorsa fazla da zorlamak istemiyorum biraz belim ağrıyor
70 de benden :)) Yokmu arttıran Yalnız şuan pert durumdayım izin alıp gideceğim sanırım uyumam lazım, uyurgezer moddayım

Hayırlı günler ayrlmak digil aslnda sana özelden yazacktm kapali herhalde 3marta bildirm yaptktan sonra tlfnmda problem oldu servise gitti evde bilg yok ardndan annemin seker problemi insülne baslamas derken dün gece bakalbldm kacamaklarm olmadi devam ediyorum dikkat ediyorm ama grupta akibetim ne bilmedigmden yazmadgm icin tereddutte de kaldm gruptaki herkesten elimde olmayan nedenlerden ötürü katilamadgm icin afedersnz

Cnm hoşgeldin kaptanımız anlayışlı çok şükür azıcık kulağından çekicek o kadar

anladım canım dikkat kendine
canım 2 hafta deneme süresindeyiz, yeterli katılımımız olursa ve düzgün gidersek asıl listeye alınıcaz

bugün öldüm yorgunluktan, ve sanırım çok yedim aslında ekmek pilav vs yemedim ama kuru fasulyeyi fazla kaçırdım sanırım karnım tok olunca kilo vermek değilde aksine alıcakmışm gibi geliyo ki öyle olacak sanırım

sen leesiyle jillianı nerde yaptın

işyerinde

ben diyetisyenden geldiğim gün yerim nohut ya da kuru fasulye, çünkü hep artı çıkarım ertesi gün ve gaz yaptığı için rahatsız ediyor. akşam sadece salata ve yoğurt ye

işyerinde

ben diyetisyenden geldiğim gün yerim nohut ya da kuru fasulye, çünkü hep artı çıkarım ertesi gün ve gaz yaptığı için rahatsız ediyor. akşam sadece salata ve yoğurt ye
haklısın canım onu düşünmedim ben hiççç öyle yaparım çok sağol canım benim

işyerinde

Allah'ım Allah'ım bombelere gel:))))) Kız gören falan olmadı, spordan sonra ya gelen olsaydı, nefes nefese görelerdi seni..:)
Ben lavaboya girip yapıyorum az bekliyorum nefes normalleşsin diye, gören yanlış anlar falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…