- 2 Şubat 2017
- 297
- 819
- 18
- 34
Cnm ya bana da o his geliyor bazen çok yoğun yasadığımız için olabilirkendimi 80 yaşında hissediyorum yaevet canım aslında sen pamuk gibisinde biz çıldırdık seni
70 de benden :)) Yokmu arttıranBacılar squat nasıl gidiyo 60 tane yaptım şimdilik ufağımı yatırıp yemek yapıp gene yapcm bakalım ne kadar oluyorsa fazla da zorlamak istemiyorum biraz belim ağrıyor
Hayırlı günler ayrlmak digil aslnda sana özelden yazacktm kapali herhalde 3marta bildirm yaptktan sonra tlfnmda problem oldu servise gitti evde bilg yok ardndan annemin seker problemi insülne baslamas derken dün gece bakalbldm kacamaklarm olmadi devam ediyorum dikkat ediyorm ama grupta akibetim ne bilmedigmden yazmadgm icin tereddutte de kaldm gruptaki herkesten elimde olmayan nedenlerden ötürü katilamadgm icin afedersnzMerhabalar oncelikle kac zamandir yazamadigim ve ugramadigim icin Özür dilerim annemler bizde bi de grip oldum bebek emziriyorum diye diyet yapmama kesinlikle izin vermiyor ciddi ciddi kızdı 1 hafta sonra gidiyorlar caktirmadan bu hafta tekrar başladım bahane degil biliyorum ama durum böyle.
70 de benden :)) Yokmu arttıranYalnız şuan pert durumdayım izin alıp gideceğim sanırım uyumam lazım, uyurgezer moddayım
Cnm hoşgeldin kaptanımız anlayışlı çok şükür azıcık kulağından çekicek o kadarHayırlı günler ayrlmak digil aslnda sana özelden yazacktm kapali herhalde 3marta bildirm yaptktan sonra tlfnmda problem oldu servise gitti evde bilg yok ardndan annemin seker problemi insülne baslamas derken dün gece bakalbldm kacamaklarm olmadi devam ediyorum dikkat ediyorm ama grupta akibetim ne bilmedigmden yazmadgm icin tereddutte de kaldm gruptaki herkesten elimde olmayan nedenlerden ötürü katilamadgm icin afedersnz
Cnm ya bana da o his geliyor bazen çok yoğun yasadığımız için olabilir
Ooohh maşallah cnmSimdi.bi 50 daha yaptim oldu 100
Şişkinliği gidermek için maydanoz suyundan baska ne yapılabilir acaba maydanozum kalmamışevet canım ya insan bazen yorgun hissediyor kendini
atağa bakk :))Simdi.bi 50 daha yaptim oldu 100
sen leesiyle jillianı nerde yaptınhava çok soğuk öğlen yürümedim. önce leslie 1 mil yapıp ısındım sonra jillian 1 ( 15 dk yapabildim) sonra da 30 squat yaptım kalanını da evde yapacağım.
anladım canım dikkat kendineYok canım ilk kez yapmıyorum ama dün biraz fazla yüklendim spora, bide 4 gündür geç yatıp erken kalkıyorum baya yorgun hissediyorum. Yapışıp kaldım sandalyeye, kalkmaya bile eriniyorum. Öğlen yemeğinden sonra toparlamaya çalışacağım
canım 2 hafta deneme süresindeyiz, yeterli katılımımız olursa ve düzgün gidersek asıl listeye alınıcazHoşbulduk hepinize çok teşekkür ediyorum :)) umarım birlikte vereceğiz bu lanet kiloları. Şimdiden gaza geldim evde squat hareketlerine başladım. Yarın sabah net kilomu yazacağım ama yarınki listede olmayacağım herhalde . Ben 76 kg diye biliyordum bir yanlış olmasın diye sabah aç karnına tartılcam inşaAllah
Hahha bi firsat daha buldum +20 squat oldu ekstradan 50 twister kahve yaparken hallettimatağa bakk :))
sen leesiyle jillianı nerde yaptın
bugün öldüm yorgunluktan, ve sanırım çok yedim aslında ekmek pilav vs yemedim ama kuru fasulyeyi fazla kaçırdım sanırım karnım tok olunca kilo vermek değilde aksine alıcakmışm gibi geliyoki öyle olacak sanırım
haklısın canım onu düşünmedim ben hiçççişyerinde
ben diyetisyenden geldiğim gün yerim nohut ya da kuru fasulye, çünkü hep artı çıkarım ertesi gün ve gaz yaptığı için rahatsız ediyor. akşam sadece salata ve yoğurt ye
Allah'ım Allah'ım bombelere gel:))))) Kız gören falan olmadı, spordan sonra ya gelen olsaydı, nefes nefese görelerdi seni..:)işyerinde
ben diyetisyenden geldiğim gün yerim nohut ya da kuru fasulye, çünkü hep artı çıkarım ertesi gün ve gaz yaptığı için rahatsız ediyor. akşam sadece salata ve yoğurt ye
Şişkinliği gidermek için maydanoz suyundan baska ne yapılabilir acaba maydanozum kalmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?