Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yok yaa 12-1 arası kapımı kapatıyorum kitliyorum. telefonlara bile bakmıyorum.
perdeleri çekiyorum. kimse görmezz duymaz gelmez de zaten. öğle arası olunca. zaten arkadaşlara diyorum spor yapcam diye onlar da rahatsız etmez

bizim bura sizin oralar gibi değil ya kalabalık yok pek

hehe dimi eziyet etmeyelim bebişe :)

ay ne güzel yermiş orası benide al yanınaa şirket hattını pazar günü arıyan manyaklar bile var burda , ne haddimize odayı kilitlemek telefon açmamak falan ama ben canım sıkılırsa alıyorum sessize oooooh miss

boşver canım ben de burdan gitmenin derdindeyim :) hakkımız olduğu için 12-1 arası ister çıkarım ister kalırım, kimse de niye açmadın telefon diyemez herkes eşit çünkü.

Azimli ve kararlı hatun Ayh dur kıskandım az gidip lavaboda squat yapayım hazır demanımda gelmişken:))

Papillon_ canim ilk sayfayi inceliiyodum da bi cok şeyimiz ortakk sanirim hedef kilomuz ,kilomuuzz ,yasimizz hemen hemeenn,boyumuuzz :) mahsuru yoksa adini ogrenebilirmiyimm ikimizinde kizi var bide hiii cok ayrinticiyiimm :)

Niye utanarak deli kızz
Sadece ilk sayfayı konu sahibi yenileyebiliyor, konuda Gonca ablanın adına, sağolsun o yapıyordu ama gidince kaldı..
Ben konuşup halledeceğim :)

Dahlia_ canim cok tesekkur ederim allah razi olsun... bugünden itibaren paylaşım yapicam ve dikkat edicem 500 gram almışım ne zorluklarla verdigimi sen biliyorsun azıcık ipin ucu kaçınca tarti affetmiyor

O kadar emek harcadın yazık olmasın canlm.. Zar zor veriyordun zaten..
Bugünden paylaşacaksan ne güzel :)

Afiyet olsun canım, takılıyordum ben sana :)

Bacılar squat nasıl gidiyo 60 tane yaptım şimdilik ufağımı yatırıp yemek yapıp gene yapcm bakalım ne kadar oluyorsa fazla da zorlamak istemiyorum biraz belim ağrıyor

Dikkatli ol canım..

Merak ettim canım seni..
Geçen hafta bildirim yapmadın, 2 kez daha yapmazsan diskalifiye olacaksın..
Gitmeni hiç istemem.. O yüzden sorunların hallolduysa aramıza dön :)
Annene de çok geçmiş olsun canım..

Tartı öncesi hiç iyi menüyle gelmeyeceksin anlaşılan

Başka şey için demiyorum spor için böyle iş yerine can kurbann

kızzlaar bugunku menumuu hemmenn sey ediyiimm
kalkınca:
1tk çörekotu yağı
1bardak su

kahvaltı:
2 çeri domates
1tk zeytinyağı
1dilim ekmek
kk beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
3 adet ortaboy marul yaprağı
şekersiz çay

ara:türk kahvesi ama şekerliii ondan vazgeçemicem sanırım

öğle:
5yk zeytinyağlı enginar
3yk yoğurt

ara:yine türk kahvesi ve 1bardak şekersiz çay

akşam:
6yk bulgurlu ıspanak yemeği az sulu
3yk yoğurt
6adet minik tombik biber(turşu)(canım cok çekti misafirler yerken onlarla kendimi tuttumm kıymalıı makarnaa yimedimmm ama turşuya dayanamadım akşam menume ekledim artık :)

2.5lt su
sporda 200squat yaptım 50 twister squatın gerisini getiririmde uzun süredir spor yapmadıgım için dizlerimm merdiven inerken titriyor hissettimm bilmiyorum ekstrası olur mu
leslie de yapıcam belki akşam duruma göre bildirim yaparım:)

hıı bide akşam yeşilçay içmeyi planlıyorumm :)

Sabah
1.5 dilim ekmek
Kk peynir
1 tatlı kaşığı reçel
4 5 tane yeşil zeytin

Öğle
2 dilim ekmek
Yarim tabak karnabahar kızartması (yoğurtlu)
2 tane nugget

Akşam
4 5 tane ızgara köfte

Su 2lt
Egzersiz 5000 adim
Kızlar squat yapamadim dizimi bukemiyorum çünkü Dahlia_

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-16-18-03-29.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_2017-03-16-18-03-29.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 27
napıyorsunuz kızlar?kv geldi bugün çatkapı kafam ambalaj halde şuan.ağrı kesici de içmek istemiyorum regli etkiliyor.eşim gelsede ılık duş alıcam hemen.siz ne yaptınız keyifler nasıl

napıyorsunuz kızlar?kv geldi bugün çatkapı kafam ambalaj halde şuan.ağrı kesici de içmek istemiyorum regli etkiliyor.eşim gelsede ılık duş alıcam hemen.siz ne yaptınız keyifler nasıl
Sağol. Canim senii sormalii :) anlasilan bogucu ve yorucu bi gun olmuş senin icin :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…