- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
Allah'ım Allah'ım bombelere gel:))))) Kız gören falan olmadı, spordan sonra ya gelen olsaydı, nefes nefese görelerdi seni..:)
Ben lavaboya girip yapıyorum az bekliyorum nefes normalleşsin diye, gören yanlış anlar falan
hehe dimi eziyet etmeyelim bebişe :)Aynen onuda duymustum ama hic denemedim bu aksam bi tadina bakayim olmadi.cünkü zerdecali renginin hatrina yiyorum yoksa tadini begenmedim pek fazla.birde aci pulbiber ile yapmistim zerdecal yerine onunda tadina bayiliyodum manti gibiii oluyoomideme zarar verir diye korktum biraktim zaten rahatsizligim var cok hafifte olsa.
Sute karisirmis yaa uygulama bencede yoksa bebisss begenmezzz :))
ay ne güzel yermiş orası benide al yanınaayok yaa 12-1 arası kapımı kapatıyorum kitliyorum. telefonlara bile bakmıyorum.
perdeleri çekiyorum. kimse görmezz duymaz gelmez de zaten. öğle arası olunca. zaten arkadaşlara diyorum spor yapcam diye onlar da rahatsız etmez
bizim bura sizin oralar gibi değil ya kalabalık yok pek
ay ne güzel yermiş orası benide al yanınaaşirket hattını pazar günü arıyan manyaklar bile var burda , ne haddimize odayı kilitlemek telefon açmamak falan ama ben canım sıkılırsa alıyorum sessize oooooh miss
Bencede annesii :)hehe dimi eziyet etmeyelim bebişe :)
Azimli ve kararlı hatunyok yaa 12-1 arası kapımı kapatıyorum kitliyorum. telefonlara bile bakmıyorum.
perdeleri çekiyorum. kimse görmezz duymaz gelmez de zaten. öğle arası olunca. zaten arkadaşlara diyorum spor yapcam diye onlar da rahatsız etmez
Azimli ve kararlı hatunAyh dur kıskandım az gidip lavaboda squat yapayım hazır demanımda gelmişken:))
Uğramaya çalışıyorum canım vallagüzel olmuş canım :) yoksun ortalarda
Emeğinin karşılığını alırsın umarım.. Bide yarın ölçülerimizide alıyoruz 1 ay sonraki değişim için kayıt altında olacak :)yarın ne sonuç göreceğim merak ediyorum
Ya kizlar bisi sorcam size utanaraktan:)
Simdi yeni gelen cok kisi varya kim kac yasinda kac kilo akilda tutmak zor ilk sayfadaki tabloda yazili olsa kizlar daha kolay olur herkes icin gibime geliyor ama bu sizin icin kolay degil biliyorum:/ bencillikte yapmak istemiyorum.. ama sadece soylemek istedim canlarDahlia_ isimsiz965
Dahlia_ canim cok tesekkur ederim allah razi olsun... bugünden itibaren paylaşım yapicam ve dikkat edicem 500 gram almışım ne zorluklarla verdigimi sen biliyorsun azıcık ipin ucu kaçınca tarti affetmiyor
yedim ama
Bacılar squat nasıl gidiyo 60 tane yaptım şimdilik ufağımı yatırıp yemek yapıp gene yapcm bakalım ne kadar oluyorsa fazla da zorlamak istemiyorum biraz belim ağrıyor
Hayırlı günler ayrlmak digil aslnda sana özelden yazacktm kapali herhalde 3marta bildirm yaptktan sonra tlfnmda problem oldu servise gitti evde bilg yok ardndan annemin seker problemi insülne baslamas derken dün gece bakalbldm kacamaklarm olmadi devam ediyorum dikkat ediyorm ama grupta akibetim ne bilmedigmden yazmadgm icin tereddutte de kaldm gruptaki herkesten elimde olmayan nedenlerden ötürü katilamadgm icin afedersnz
bugün öldüm yorgunluktan, ve sanırım çok yedim aslında ekmek pilav vs yemedim ama kuru fasulyeyi fazla kaçırdım sanırım karnım tok olunca kilo vermek değilde aksine alıcakmışm gibi geliyoki öyle olacak sanırım
yok yaa 12-1 arası kapımı kapatıyorum kitliyorum. telefonlara bile bakmıyorum.
Sağol. Canim senii sormalii :) anlasilan bogucu ve yorucu bi gun olmuş senin icin :/napıyorsunuz kızlar?kv geldi bugün çatkapı kafam ambalaj halde şuan.ağrı kesici de içmek istemiyorum regli etkiliyor.eşim gelsede ılık duş alıcam hemen.siz ne yaptınız keyifler nasıl
evet ya hoşafım çıktı resmenSağol. Canim senii sormalii :) anlasilan bogucu ve yorucu bi gun olmuş senin icin :/
Anlayabiliyorumm :)evet ya hoşafım çıktı resmeneşimin gelmesini iple çekiyorum.sporuda erkenden yapınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?