Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba kızlar hemen ilk menümü paylaşayım sizinle

Sabah uyanır uyanmaz su içiyorum

Kahvaltı
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Salatalık - havuç

Ara öğün
portakal

Öğlen yemeği
Patlıcanlı türlü yemeği
Ayran

Akşam
Misafirlikteydim ve yumurta salatası yedim sadece. Keklere poğaçalara dokunmadım.

Kayısı çayı ve 2 lt yakın su içtim.
110 squat yaptım.

Umarım bir şey atlamamışımdır

Benim ismim yazmıyor daha ilk günüm bugün ama yine de bildirim yapayım mı hem alıştırma yapmış olurum .

Evlerden ırak desene..
Dünyanın en iyi insanı da olsa kv ile yakın olunmaz, hele bir evde hiç yaşanmaz..
kv demi zaten az çok biliyorsun bana yaptıklarını çok anlatmışlığım var burda.ama eltimde çok dişli hakarete varıyor kv ile konuşmaları bir küfür etmediği kalıyor.ama kv de kendini o duruma kadar getirmesin.

Merhaba canım :)
Afiyet olsun, akşamı iyi atlatmışsın :)

Afiyet olsun canım çörekotu yağı ne işe yarıyor acaba? Zayıflamada etkisi oluyor mu?
Türklahvesini bende zorla şekersiz içmeye çalışıyorum henüz alışamadım :)) turşu fazla yemeseydin keşke . Ama menü gayet iyi

Nutella olmamış ama diğer öğünlerin çok iyi sabah yediğini de eritmişsindir afiyet olsun canım :)

Biliyorum canım, nerden baksan konu kvde bitiyor.. Dediğin gibi kendini bu duruma yine kendisi getiriyor..

Menü iyi canım :) afiyet olsun

Kızlar bir şey sormak istiyorum ben ekmek yemekten korkuyorum ama bakıyorum listelerinize kahvaltıda mutlaka ekmek yiyorsnuz acaba 1 / 2 dilim yesem mi bende bilemedim şimdi

Frenlemesen içtikten sonra sürahiyi de üzerine yiyecekmişsin gibi hissettim bir an
Afiyet olsun canım benim Az tuzluydu umarım
Aşkolsun ama yaaaa sürahi nasil yiyeyim tek basinaekmek arasi olsa yine neyseee

Yok canim ayrana sıfır tuz atiyoruz biz

Yaptim valla 50ser 50ser ama dizler iptal yaniyoorr demin leslie 1mile yapiyim dedimm iii cik 5dk zor dayandim kapattiim

Ben bugün sadece squat yaptım yarın hava güzel olsada dışarı çıkıp yürüsem. Bana yakın spor parkı var arkadaşımla birlikte oraya gideceğiz boşuna salona para vermeyelim

T
Tesekkur ederiiimm canmm tursu hazir tursular gibi tuz küpüsü degildii amaa ya :) parmak ucu kadar olan biberler yokmu onlardan 6tane 1biber anca eder hatta etmez bile bence

Menü iyi canım :) afiyet olsun

Kızlar bir şey sormak istiyorum ben ekmek yemekten korkuyorum ama bakıyorum listelerinize kahvaltıda mutlaka ekmek yiyorsnuz acaba 1 / 2 dilim yesem mi bende bilemedim şimdi
Karbonhidrat onemli canim:) fazla tuketmemek aartiyla şartıyla yanii gunde 3 4 dilim iyidir ama menunde pilav makarna falan yoksa elbette:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…