Heee iyi o zamanaffettim seni
Ya oyle oldu biraz tüm gun canim cekiyodu aksam bi surahi yaptimda neyseki kendimi frenledim
altlı üstlüler gülüm...ama az kaldı boğazlarlar birbirini
Canlar, yarın herkes eksiksiz bu şekilde bildirim yapacak...
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Yüzde:
Gelecek hafta için hedef kilo:
Haftalık mesaj sayısı:
Yüzde aşağıdakı şekilde hesaplanır;
(geçen haftaki kilo - bu haftaki kilo) * 100 / geçen haftaki kilo
Ve tartı fotoğrafı eklenecek..
NOT: tartı fotoğrafı eklemekte sorun yaşayan üyeler mazeretlerini bildirmelidir.
@Papillon_ @isimsiz965 @Elizan-seyma @sevgili8284Colorayzn @hayalperest_11 @hedefeyedikilo @GizzD @glmscs @Tursu sever @yagmuraydin @Cheyennebrando M Mitsuomi @aseeel @LaMiaVita @tahataprens1990 @hawar @Heart of Gold @saricicek123 @MrtHatice @Ayskrster
kv demi zaten az çok biliyorsun bana yaptıklarını çok anlatmışlığım var burda.ama eltimde çok dişli hakarete varıyor kv ile konuşmaları bir küfür etmediği kalıyor.ama kv de kendini o duruma kadar getirmesin.Evlerden ırak desene..
Dünyanın en iyi insanı da olsa kv ile yakın olunmaz, hele bir evde hiç yaşanmaz..
Merhaba kızlar hemen ilk menümü paylaşayım sizinle
Sabah uyanır uyanmaz su içiyorum
Kahvaltı
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Salatalık - havuç
Ara öğün
portakal
Öğlen yemeği
Patlıcanlı türlü yemeği
Ayran
Akşam
Misafirlikteydim ve yumurta salatası yedim sadece. Keklere poğaçalara dokunmadım.
Kayısı çayı ve 2 lt yakın su içtim.
110 squat yaptım.
Umarım bir şey atlamamışımdır
kızzlaar bugunku menumuu hemmenn sey ediyiimm
kalkınca:
1tk çörekotu yağı
1bardak su
kahvaltı:
2 çeri domates
1tk zeytinyağı
1dilim ekmek
kk beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
3 adet ortaboy marul yaprağı
şekersiz çay
ara:türk kahvesi ama şekerliii ondan vazgeçemicem sanırım
öğle:
5yk zeytinyağlı enginar
3yk yoğurt
ara:yine türk kahvesi ve 1bardak şekersiz çay
akşam:
6yk bulgurlu ıspanak yemeği az sulu
3yk yoğurt
6adet minik tombik biber(turşu)(canım cok çekti misafirler yerken onlarla kendimi tuttumm kıymalıı makarnaa yimedimmmama turşuya dayanamadım akşam menume ekledim artık :)
2.5lt su
sporda 200squat yaptım 50 twister squatın gerisini getiririmde uzun süredir spor yapmadıgım için dizlerimm merdiven inerken titriyor hissettimmbilmiyorum ekstrası olur mu
leslie de yapıcam belki akşam duruma göre bildirim yaparım:)
hıı bide akşam yeşilçay içmeyi planlıyorumm :)
Benim ismim yazmıyor daha ilk günüm bugün ama yine de bildirim yapayım mı hem alıştırma yapmış olurum .
Kızlar bugün ki menümü paylasayım
Kahvaltı; 2dilim susamlı ekmek, 1tatlı kaşığı nutella, 1fincan kahve
Öğlen; 2 zeytin yağlı biber dolması,salatalık, domates
Ara;1elma
Akşam; fırında tavuk yağsız 3 parça,limonlu tarçınlı yeşil çay
Su 2litre
Sporu bitirince paylaşıcam
kv demi zaten az çok biliyorsun bana yaptıklarını çok anlatmışlığım var burda.ama eltimde çok dişli hakarete varıyor kv ile konuşmaları bir küfür etmediği kalıyor.ama kv de kendini o duruma kadar getirmesin.
kızlar menüm
1. öğün
2 haş yum
peynir salatalık sütlükahve
2. öğün
karnabaharlı omlet
5 kaşık yoğurt
1 elma 1 muz
su 2 lt
spor 20+30 dk yürüyüş
200 twist
Kusura bakma canım, dün katıldın ya daha listeye yazmamışım adını, o yüzden etiket yaparken de unutmuşum..
Mutlaka bildirim yapmalısın canım..
Yaptim valla 50ser 50ser ama dizler iptal yaniyoorrMaşallah 250 nasıl yaptın kız ben 110 u zor yaptım vallahi
Sabah
1.5 dilim ekmek
Kk peynir
1 tatlı kaşığı reçel
4 5 tane yeşil zeytin
Öğle
2 dilim ekmek
Yarim tabak karnabahar kızartması (yoğurtlu)
2 tane nugget
Akşam
4 5 tane ızgara köfte
Su 2lt
Egzersiz 5000 adim
Kızlar squat yapamadim dizimi bukemiyorum çünküDahlia_
Aşkolsun ama yaaaa sürahi nasil yiyeyim tek basinaFrenlemesen içtikten sonra sürahiyi de üzerine yiyecekmişsin gibi hissettim bir an
Afiyet olsun canım benimAz tuzluydu umarım
Yaptim valla 50ser 50ser ama dizler iptal yaniyoorrdemin leslie 1mile yapiyim dedimm iii cik 5dk zor dayandim kapattiim
Tesekkur ederiiimm canmm tursu hazir tursular gibi tuz küpüsü degildii amaa ya :) parmak ucu kadar olan biberler yokmu onlardan 6tane 1biber anca eder hatta etmez bile benceAfiyet olsun canım çörekotu yağı ne işe yarıyor acaba? Zayıflamada etkisi oluyor mu?
Türklahvesini bende zorla şekersiz içmeye çalışıyorum henüz alışamadım :)) turşu fazla yemeseydin keşke . Ama menü gayet iyi
2. öğünüm akşam zaten gülüm.ama şu an bişeyler istior canımAkşam yemiyor musun canım? Menü çok hafif maşallah sporunda mükemmel :))
Karbonhidrat onemli canim:) fazla tuketmemek aartiyla şartıyla yanii gunde 3 4 dilim iyidir ama menunde pilav makarna falan yoksa elbette:)Menü iyi canım :) afiyet olsun
Kızlar bir şey sormak istiyorum ben ekmek yemekten korkuyorum ama bakıyorum listelerinize kahvaltıda mutlaka ekmek yiyorsnuz acaba 1 / 2 dilim yesem mi bende bilemedim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?