Yanına arkadas bulduysa n tamamdir o is sohbet muhabbet anlamiyosun bile zamanin nasil geçtiğini. Spor salonuna gelince bfite gitmistim ben ora eglenceliydi ama tabii zayiflama seysi olmayinca bir gittim iki gittim ucuncude gitmedim paranın 3te 1 i yandiBen bugün sadece squat yaptım yarın hava güzel olsada dışarı çıkıp yürüsem. Bana yakın spor parkı var arkadaşımla birlikte oraya gideceğiz boşuna salona para vermeyelim
Menü iyi canım :) afiyet olsun
Kızlar bir şey sormak istiyorum ben ekmek yemekten korkuyorum ama bakıyorum listelerinize kahvaltıda mutlaka ekmek yiyorsnuz acaba 1 / 2 dilim yesem mi bende bilemedim şimdi
Aşkolsun ama yaaaa sürahi nasil yiyeyim tek basinaekmek arasi olsa yine neyseee
Yok canim ayrana sıfır tuz atiyoruz biz
corekotunu yazmayi unutmusum canimm.corekotu her derde deva diyolar biliyosun kan sekeri ve bagirsak hareketlerinde de iyi diyolar ondan cook onceden almistim yeniden basladim benim kabizlik sorunuk vardi bunun sayesinde atlattim diyebilirim ve neredeyse hic olmuyo artik oyle bisiiAfiyet olsun canım çörekotu yağı ne işe yarıyor acaba? Zayıflamada etkisi oluyor mu?
Türklahvesini bende zorla şekersiz içmeye çalışıyorum henüz alışamadım :)) turşu fazla yemeseydin keşke . Ama menü gayet iyi
kahvaltida mutlaka yenmeli bence cunku en önemli ogun ooMenü iyi canım :) afiyet olsun
Kızlar bir şey sormak istiyorum ben ekmek yemekten korkuyorum ama bakıyorum listelerinize kahvaltıda mutlaka ekmek yiyorsnuz acaba 1 / 2 dilim yesem mi bende bilemedim şimdi
Kilo vermiş olarak gel, sürahinin ekmeği bendennnn
Ha öyleyse sorun yok, istediğin kadar iç :))
Kahvaltiyi kral gibi ye ögleyi memur gibi aksami en fakir gibi asla kilo almazsin :) derdi dedemkahvaltida mutlaka yenmeli bence cunku en önemli ogun oo
dede doğru söylemiş :)Kahvaltiyi kral gibi ye ögleyi memur gibi aksami en fakir gibi asla kilo almazsin :) derdi dedem
Afiyet olsunnn =) çay dedin benimde aklıma kahve düştü iyi miiiNaber kizlar ben baktim kimse bana ismarlamiyor kalktim kendime cay yaptim iciyorum
Afiyet olsunnn =) çay dedin benimde aklıma kahve düştü iyi miii
Öyle öyledede doğru söylemiş :)
bende o kafadayım açıkçası akşama doğru vucudun metabolik hızı düştüüğü içinnn yükleme fazla olmaması lazımm.kahvaltıyı da sağlam yapıcaksınkii akşama kadar gereklii derman sağlansın yoksa yollarda kalırız mazallahh
Yok yaaa cay iyidiiiiiirrrAfiyet olsunnn =) çay dedin benimde aklıma kahve düştü iyi miii
Tamam zaten bende cay ismarlamicaktimSende bi kahve yap kız içelim sade olsun benimki
aaa yaparımm tabikiii =)Sende bi kahve yap kız içelim sade olsun benimki
hahahahahÖyle öyle
Eskiler herseyi biliyor walla bizede onlardan öğut almak dusuyor:)
Yok yaaa cay iyidiiiiiirrr
Cay ömrü uzatir zayifladir cildi guzellestirir saci gurlestirir gozlere iyi geliryani umarim boyledir
Yok yok deneyin.. ben denedim tavsiye ediyorum..artık cok daha rahatım..cay hayatima girdi gireli herşey mükemmelestihahahahahsayın izleyiciler,bu bölümde gercekliğinden emin olunmayan cümleler kurulmuştur.lütfen evde denemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?