Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben bugün sadece squat yaptım yarın hava güzel olsada dışarı çıkıp yürüsem. Bana yakın spor parkı var arkadaşımla birlikte oraya gideceğiz boşuna salona para vermeyelim
Yanına arkadas bulduysa n tamamdir o is sohbet muhabbet anlamiyosun bile zamanin nasil geçtiğini. Spor salonuna gelince bfite gitmistim ben ora eglenceliydi ama tabii zayiflama seysi olmayinca bir gittim iki gittim ucuncude gitmedim paranın 3te 1 i yandi en guzelii masrafsiz yapılan spor hem ruhende iyi geliyo yürüyüş flnn temiz havaa ohh miis

Menü iyi canım :) afiyet olsun

Kızlar bir şey sormak istiyorum ben ekmek yemekten korkuyorum ama bakıyorum listelerinize kahvaltıda mutlaka ekmek yiyorsnuz acaba 1 / 2 dilim yesem mi bende bilemedim şimdi

Karbonhidrat almak gerek canım..
Eğer patatesten, pilavdan ve s. almayacaksan ekmek yiyebilirsin..
Ama diğerlerini yiyeceğine günlük 2-3 dilim ekmek yesen daha iyi..

corekotunu yazmayi unutmusum canimm.corekotu her derde deva diyolar biliyosun kan sekeri ve bagirsak hareketlerinde de iyi diyolar ondan cook onceden almistim yeniden basladim benim kabizlik sorunuk vardi bunun sayesinde atlattim diyebilirim ve neredeyse hic olmuyo artik oyle bisii

Menü iyi canım :) afiyet olsun

Kızlar bir şey sormak istiyorum ben ekmek yemekten korkuyorum ama bakıyorum listelerinize kahvaltıda mutlaka ekmek yiyorsnuz acaba 1 / 2 dilim yesem mi bende bilemedim şimdi
kahvaltida mutlaka yenmeli bence cunku en önemli ogun oo

Kilo vermiş olarak gel, sürahinin ekmeği bendennnn

Ha öyleyse sorun yok, istediğin kadar iç :))

Kiz beni ne hale düsürdün
Ekmek arasi surahi icin mutlu olcam nerdeyse

Simdi takimdakiler şok olmustur

Insallah canim:) iyi bari ayran bazen cok icerim çunku

Sırf yarın 200 mesaj okumak zaman aliyor diye fedakarlık ettim ve geldim

1 tk çörek otu yağı, 1 tk elma sirkeli şu

Kahvaltı; 1 dilim tuzsuz etimek , 1/2 dilim çavdar ekmek, 1 çk bal zencefil, 1 çok nutella, 5 zeytin, 2 kk süzme peynir,1 yumurta

Ara; bitki çayı, 16 gr bitter Browni intense

Öğle, 1 kase yoğurt 8 yk patlıcan salatası

Ara; 3 gün kurusu, sütlü Nescafe

Ara; yemek olana kadar 1 havuç yedim

Aksam, 1 tabak tavuklu Yoğurtlu kereviz salatası

Çay içtim biraz daha Squat yaptım ama ısınmadan yapınca yine ağrıdı yoksa alışmıştim iyiydim neyse artik

Su; 3 lt
Spor; Leslie 1 mil yapıp ısındım sonra 15 dk jillian 1 yaptim toplamda da 50 Squat. Benden bu kadar

Yatarım artık kızımla

Kahvaltiyi kral gibi ye ögleyi memur gibi aksami en fakir gibi asla kilo almazsin :) derdi dedem
dede doğru söylemiş :)
bende o kafadayım açıkçası akşama doğru vucudun metabolik hızı düştüüğü içinnn yükleme fazla olmaması lazımm.kahvaltıyı da sağlam yapıcaksınkii akşama kadar gereklii derman sağlansın yoksa yollarda kalırız mazallahh

Öyle öyle

Eskiler herseyi biliyor walla bizede onlardan öğut almak dusuyor:)

Afiyet olsunnn =) çay dedin benimde aklıma kahve düştü iyi miii
Yok yaaa cay iyidiiiiiirrr

Cay ömrü uzatir zayifladir cildi guzellestirir saci gurlestirir gozlere iyi gelir yani umarim boyledir

Öyle öyle

Eskiler herseyi biliyor walla bizede onlardan öğut almak dusuyor:)

Yok yaaa cay iyidiiiiiirrr

Cay ömrü uzatir zayifladir cildi guzellestirir saci gurlestirir gozlere iyi gelir yani umarim boyledir
hahahahah sayın izleyiciler,bu bölümde gercekliğinden emin olunmayan cümleler kurulmuştur.lütfen evde denemeyin

İyi akşamlar kızlar

Hazırsanız bugünkü fakir menümü paylaşıyoruuummm

Sabah

2 dilim ekmek
Peynir
Domates
Yeşilçay

Öğle

Elim kadar incecik döner yaprağı
Salata
(Sonra midem bulandı 2 kaşık yoğurda yarım elma doğradım yedim ve ara öğün yapmadım bu yüzden)

Akşam

4 yemek kaşığı kabak
Salata

3mil leslie-60 squat Dahlia_ -5.100 adım-1 lt su-

Saygılarımla

hahahahah sayın izleyiciler,bu bölümde gercekliğinden emin olunmayan cümleler kurulmuştur.lütfen evde denemeyin
Yok yok deneyin.. ben denedim tavsiye ediyorum..artık cok daha rahatım..cay hayatima girdi gireli herşey mükemmelesti

Nası reklamciyim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…