Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ruj ve fondöten disindakilere boyle baktimbide genc kiz olcam

Ben senden daha beter durumdayım merak etme
Pek makyaj yapan da değilim o yüzden ilgilenmiyordum..
Şimdi bir kaç birşey alayım dedim concealer ve correctorla tanıştım.. Concealer tam benlik, hele de flormarın 5 renkli paleti.. Diğerleri de birşey değil ya far paleti klasik işte sadece nude olanı :) Lip balm makyaj ürünü bile sayılmaz dudak bakımı için..

Almayı düşünürsem ojelerine bakarım o zaman :)
Seviyorum aslında ama sıkılıyorum.. En fazla 1-2 saatlik sürerim, renginden sıkılıp değiştirmek isterim

Ben yemek istemezdim ama evde bişey yoktu annem sağ olsun beni çıldırtıyo onun yüzünden hep karbonhidrat besleniyorum:/
ama cidden canım çekti sanırım sınanma zamanım geldii

Afiyet olsun canım..
Akşam neden yemedin ?
Belin nasıl oldu ?

Yarına kaldı artık :)
yok yok kalmasın hiç bi yarına yemiyceeeeemm
benimde aksine avondan hep o bahsettiklerinin hepsi ama cok makyaj yapmam yatak odasında çekmeceyi bekliyorlar :) da memnunum ama kullandıgım zamanlarda da arkadasların nesinden memnun degildi acaba merak ettim
E cok cikolatasiz oldum ama eti fistikli yada karam gurme olcakti bu cayla

sende adamina sordun haaa

ayyy amaa en sevdiklerimmm aglamak istiyorumm böyle diyet olmaazzz

Almayı düşünürsem ojelerine bakarım o zaman :)
Seviyorum aslında ama sıkılıyorum.. En fazla 1-2 saatlik sürerim, renginden sıkılıp değiştirmek isterim
hahaha en güzeli amaa okadar güzel renk varkenn tabikii insann değiştirmek ister :)

Papillon_ canim ilk sayfayi inceliiyodum da bi cok şeyimiz ortakk sanirim hedef kilomuz ,kilomuuzz ,yasimizz hemen hemeenn,boyumuuzz :) mahsuru yoksa adini ogrenebilirmiyimm ikimizinde kizi var bide hiii cok ayrinticiyiimm :)
Aaa öyle mi canım ne tesadüf :) adım Gamze canım seninki ne? adımız da ortak çıkıyormuş bir de

Aaa öyle mi canım ne tesadüf :) adım Gamze canım seninki ne? adımız da ortak çıkıyormuş bir de
ahah aklıma gelmedi değil aslında ama aynı değil ayrıca incelerken gördüm kaptanimomuz kiloların güncel halini paylaşmışş sen vermişsiiinn kii benim adımda birsen bu aradaa memnun oldum :)

İyi akşamlar kızlar bugünkü menüm

Sabah tarçınlı sütlü yulaf ezmesi
yumurta

Öğle
1 kase çorba
2 kalem pirzola
yoğurt

ara 1 elma
10 badem

akşam
1 kase çorba
mantarlı hindi sote
yoğurt

su 3 lt
spor 6000 adım
@AKovser canım ya bu arada ben bugün regl oldum karnım davul yarın artı çıkıcam sanırım off

Yok zaten avon hakkında hiç iyi şeyler duymadım, doğru mu yanlış mı bilmem ama içime kurt düştü bir kere kullanamam.. Gerçi ne duyduğumu hatırlamıyorum ama avon defterini kapatmıştım uzun zaman önce :)
Flormara gelince her önüme geleni almak istemiyorum zaten.. En iyi ürünlerini araştırıyorum, öyle karar vericem..
Ben de perfect coverage fondöteni kullandım gerçekten çok iyi..

Sağol tatlım, valla ben baya sıkı diyetteyim bildiğin aç kalıyorum o yüzden iyice şekerim düşmesin diye meyveli müsli aldım kalorisi düşük ama kontrol ettim. Normalde ekmek arası pilav yerdim

Anladım abla :) sormak benimde aklımdaydı ne zamandır fırsat bulamadım iyi denk geldi senin menünde olması :)

Tamamdır ablam izinde çıktı gönül rahatlığıyla yerim şimdi :)

Bak bunu ben de yeni öğrendim :) Hep papillonum demek geçiyor içimden

Napalım canım, hepimizin ortak derdi bu :)
Sıkma canını, belki de çıkmazsınn

Makyaj yapmayinca boyle oluyo demek

Heee anladim
Dimi yaaaaa
Dahlia_ aklimiza cikolata koydun gittin tam dayakliksin haaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…