E cok cikolatasiz oldum ama eti fistikli yada karam gurme olcakti bu caylaDur sen de sulugözzzz
Ojesi dışında birşeyini kullanan yok muuuu
Ruj ve fondöten disindakilere boyle baktimbide genc kiz olcam
önce hangi ürün mesela yazdımm gönderdim sonra bi düşündümm ben flormar kulanmadım ki hiçnasıl bi soru oldu öyle diye hemen düzenlemee hemmeeen
gerçekten
ojelerinin üstüne tanımam hem renk kartelası acısından hemde güzell yaa seviyorum bulursam onu tercih ederim genelde ama makyaj ürünlerini hiç kullanmadım malesefmaybelline seviyorum ben :) hoşş bir sürü marka var .
Saol canım sen nasıl oldun benim belim aynı ya bakalım gece kasılmam olmaz inşallah
Bakalım canım saol bendede zaman sorunu bar işte doktora gelince milletinkine koşarımda kendime yapamıyorum yaÇok şükür daha iyiyim canım..
Sen doktora git mutlaka, ihmal edilecek birşey değil..
ama cidden canım çekti sanırım sınanma zamanım geldiiBen yemek istemezdim ama evde bişey yoktu annem sağ olsun beni çıldırtıyo onun yüzünden hep karbonhidrat besleniyorum:/
yok yok kalmasın hiç bi yarına yemiyceeeeemmAfiyet olsun canım..
Akşam neden yemedin ?
Belin nasıl oldu ?
Yarına kaldı artık :)
benimde aksine avondan hep o bahsettiklerinin hepsi ama cok makyaj yapmam yatak odasında çekmeceyi bekliyorlar :) da memnunum ama kullandıgım zamanlarda da arkadasların nesinden memnun degildi acaba merak ettimCanım ben kızlardan duyduğuma göre avondan hiç almayın flormar ona göre daha iyimiş ama illa herşeyini alma her markanın başarılı olduğu ürünler var araştır kullanıcı yorumlarına bak ben allık almıştım flormarın memnunum
E cok cikolatasiz oldum ama eti fistikli yada karam gurme olcakti bu cayla
sende adamina sordun haaa
hahaha en güzeli amaa okadar güzel renk varkenn tabikii insann değiştirmek ister :)Almayı düşünürsem ojelerine bakarım o zaman :)
Seviyorum aslında ama sıkılıyorum.. En fazla 1-2 saatlik sürerim, renginden sıkılıp değiştirmek isterim
Aaa öyle mi canım ne tesadüf :) adım Gamze canım seninki ne? adımız da ortak çıkıyormuş bir dePapillon_ canim ilk sayfayi inceliiyodum da bi cok şeyimiz ortakk sanirim hedef kilomuz ,kilomuuzz ,yasimizz hemen hemeenn,boyumuuzz :) mahsuru yoksa adini ogrenebilirmiyimm ikimizinde kizi var bide hiii cok ayrinticiyiimm :)
ahah aklıma gelmedi değil aslındaAaa öyle mi canım ne tesadüf :) adım Gamze canım seninki ne? adımız da ortak çıkıyormuş bir de
Canım ben kızlardan duyduğuma göre avondan hiç almayın flormar ona göre daha iyimiş ama illa herşeyini alma her markanın başarılı olduğu ürünler var araştır kullanıcı yorumlarına bak ben allık almıştım flormarın memnunum@Akovser
Sağol tatlım, valla ben baya sıkı diyetteyim bildiğin aç kalıyorum o yüzden iyice şekerim düşmesin diye meyveli müsli aldım kalorisi düşük ama kontrol ettim. Normalde ekmek arası pilav yerdim
Çok sağol canım..
Sıkılacağını düşünüyorsan hiç gitme..
Evde yapılabilen o kadar çok egzersiz var ki sıkılaşmak için..
Ya da direk Jilliana başla :)
Çok geçmiş olsun canım.. Doktora git mutlaka, ihmal etme..
Çok fazla abartıya kaçmadan yiyebilirsin canım..
Demedi demedii
Aaa öyle mi canım ne tesadüf :) adım Gamze canım seninki ne? adımız da ortak çıkıyormuş bir de
İyi akşamlar kızlar bugünkü menüm
Sabah tarçınlı sütlü yulaf ezmesi
yumurta
Öğle
1 kase çorba
2 kalem pirzola
yoğurt
ara 1 elma
10 badem
akşam
1 kase çorba
mantarlı hindi sote
yoğurt
su 3 lt
spor 6000 adım
@AKovser canım ya bu arada ben bugün regl oldum karnım davulyarın artı çıkıcam sanırım off
Bak bunu ben de yeni öğrendim :) Hep papillonum demek geçiyor içimden
Napalım canım, hepimizin ortak derdi bu :)
Sıkma canını, belki de çıkmazsınn
Makyaj yapmayinca boyle oluyo demekBen senden daha beter durumdayım merak etme
Pek makyaj yapan da değilim o yüzden ilgilenmiyordum..
Şimdi bir kaç birşey alayım dedim concealer ve correctorla tanıştım.. Concealer tam benlik, hele de flormarın 5 renkli paleti.. Diğerleri de birşey değil ya far paleti klasik işte sadece nude olanı :) Lip balm makyaj ürünü bile sayılmaz dudak bakımı için..
Dimi yaaaaaama cidden canım çekti sanırım sınanma zamanım geldii
yok yok kalmasın hiç bi yarına yemiyceeeeemm
benimde aksine avondan hep o bahsettiklerinin hepsi ama cok makyaj yapmam yatak odasında çekmeceyi bekliyorlar :) da memnunum ama kullandıgım zamanlarda da arkadasların nesinden memnun degildi acaba merak ettim
ayyy amaa en sevdiklerimmm aglamak istiyorummböyle diyet olmaazzz
name i güzel amaa dimi bende sempati duydum bii papillion adına :)
beni sıkıntıya sokan tek şey çikolata zaten hemide fıstıklııııı offff diyorumm offfMakyaj yapmayinca boyle oluyo demek
Heee anladim
Dimi yaaaaa
Dahlia_ aklimiza cikolata koydun gittin tam dayakliksin haaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?