- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
2. öğünüm akşam zaten gülüm.ama şu an bişeyler istior canımama yemicem tabi
Karbonhidrat onemli canim:) fazla tuketmemek aartiyla şartıyla yanii gunde 3 4 dilim iyidir ama menunde pilav makarna falan yoksa elbette:)
3/4 dilim fazla bana ya kaptırırım kendimi 1 bütün ekmek yerim sonramakarna pilav zaten yemiyorum çok şükür dayanabildiğim kadar yemicem
Karbonhidrat almak gerek canım..
Eğer patatesten, pilavdan ve s. almayacaksan ekmek yiyebilirsin..
Ama diğerlerini yiyeceğine günlük 2-3 dilim ekmek yesen daha iyi..
Amannn kaş yapacağız derken göz çıkacak sanırımm
İyisi sadece kahvaltıda ye 2 dilim..
Kızlar, alakasız bir şey sorcam ama aranızda flormar ürünleri kullanan var mı ?
Patates haşlayıp yiyorum arada ama hemen acıktırıyor beni. Onun yerine ekmek daha doyurucu . İşte dengeli beslenmek gerekiyor, hem karbonhidrat hem protein hem yağdan bi miktar almak gerekiyor. Ama ben pek ayarlıyamıyorum.
Valla ben ortasını bulamıyorum ya hep ya hiç. Ama ilerde kilo almak istemiyorsam mutlaka bu dengeli ve sağlıklı beslenmeyi oturtmam gerekşyor
Ben kullanıyorum canım,makyaja fazlasıyla ilgim var e dolayısıyla bilgim de var:) istediğini sorabilirsin her zaman
Çok sevindim yaa
Şu an uykusuzluktan birşey düşünemiyorum ama sakin halimde soracağım mutlaka :)
Ben yemek istemezdim ama evde bişey yoktu annem sağ olsun beni çıldırtıyo onun yüzünden hep karbonhidrat besleniyorum:/
Dahlia_ squatin sampiyonu kim kaptanimom :)
Her zaman zevkle cevapladım bebeğim
En guzeli canim :) bizimkiler kucuk olunca istiyolar bazen mecbur alıyozhahahacok zooor eve sokmuyorum ben artık karar alındı evde eşimin evde yemesi yasakk
Yok yok korkar yanima yaklasmaz bi daha
Sen ona benden bahset bak bakalım bir daha göz kırpıyor muBir de merdanemi söyle
Ha bana kıyamadığından değil yaniiii
En güzeli yapmamak aslında..
Eski yüzüm olsa hiç yapmayı düşünmezdim belki de.. Göz kalemi ve rimel seviyorum yetiyordu bana..
Ama berbat bir halde şu anda, günlük yapmıyorum ama bazı yerlere birşeyler sürmeden de gidemeyecek durumdayım..
Hahahaha arkadasla ruh ikizi olmayalimAmannn kaş yapacağız derken göz çıkacak sanırımm
İyisi sadece kahvaltıda ye 2 dilim..
Ay en sevdiğim kısımBen senden daha beter durumdayım merak etme
Pek makyaj yapan da değilim o yüzden ilgilenmiyordum..
Şimdi bir kaç birşey alayım dedim concealer ve correctorla tanıştım.. Concealer tam benlik, hele de flormarın 5 renkli paleti.. Diğerleri de birşey değil ya far paleti klasik işte sadece nude olanı :) Lip balm makyaj ürünü bile sayılmaz dudak bakımı için..
...Takım içi ilk 3...
1. sıra
Colorayzn arkadaşımıza ait
2. sırada onu takip eden T tahataprens1990 yeralıyor
3.'lük
@Ayskrster 'e gidiyor
Listeye girme hakkını kıl payı kaybedenBluedreamer02 yi de
tebrik ediyoruz.
Başarılarınızın devamini dileriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?