Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Karbonhidrat onemli canim:) fazla tuketmemek aartiyla şartıyla yanii gunde 3 4 dilim iyidir ama menunde pilav makarna falan yoksa elbette:)

3/4 dilim fazla bana ya kaptırırım kendimi 1 bütün ekmek yerim sonra makarna pilav zaten yemiyorum çok şükür dayanabildiğim kadar yemicem

Karbonhidrat almak gerek canım..
Eğer patatesten, pilavdan ve s. almayacaksan ekmek yiyebilirsin..
Ama diğerlerini yiyeceğine günlük 2-3 dilim ekmek yesen daha iyi..

Patates haşlayıp yiyorum arada ama hemen acıktırıyor beni. Onun yerine ekmek daha doyurucu . İşte dengeli beslenmek gerekiyor, hem karbonhidrat hem protein hem yağdan bi miktar almak gerekiyor. Ama ben pek ayarlıyamıyorum.

Başta biraz zorlanırsın canım, zamanla ister istemez alışacaksın..
Benim için de ekmek kadar doyurucu başka birşey yok..
Bir de buğday 3-4 dilim yiyince doyardım ama çavdarın bazen 1 dilimi bile yetiyor.. Buğdaydan daha tok tutuyor..

Valla ben ortasını bulamıyorum ya hep ya hiç. Ama ilerde kilo almak istemiyorsam mutlaka bu dengeli ve sağlıklı beslenmeyi oturtmam gerekşyor

Öyleyse dediğim gibi yap, ekmeği sadece kahvaltıya ekle..
Diğer öğünlerde unut ekmeği..
Kahvaltıyı ne kadar güçlü yaparsan o kadar iyi..

Ben yemek istemezdim ama evde bişey yoktu annem sağ olsun beni çıldırtıyo onun yüzünden hep karbonhidrat besleniyorum:/

Aynı benim annem ya, hep hamur işi yapıyor ya da sağlıksız ne varsa o yemeği yapıyor sonra ben yiyince de neden dikkat etmiyorsun oluyor. Yemeyince de niye aç bırakıyorsun kendini diyor. çıldırmamak elde mi şimdi

Menüm gelsin
Sabah
2 haşlanmış yumurta zeytin
Peynir domates
3 ısırık tost

Ara 3kayısı 3 ceviz yarım elma

Ara 2 diye bir arada nescafe

Akşam
1 kase mercimek çorbası
Haşlanmış karnabahar ve brokoli yoğurt

3 lt su bolca şekersiz çay
2 fincan yeşil çay

3 mil leslie 20 squat

hahaha cok zooor eve sokmuyorum ben artık karar alındı evde eşimin evde yemesi yasakk
En guzeli canim :) bizimkiler kucuk olunca istiyolar bazen mecbur alıyoz

Yok yok korkar yanima yaklasmaz bi daha

Yok be niye sana kiyamiycak misimmm
Amannn kaş yapacağız derken göz çıkacak sanırımm
İyisi sadece kahvaltıda ye 2 dilim..
Hahahaha arkadasla ruh ikizi olmayalim

Ay en sevdiğim kısım Far paletleri çok kullanıyordum şimdi markasını hatırlayamadım ama son trend renkler var. Comcealerla göz çevresini falan aydınlatıyorum daha fresh görüntü sağlıyor. Ama flormarı pek denemedim. Sen denedin mi canım memnun kalırsan bize de söyle . Gratis kartı aldım artık hangi marka indirime geliyorsa onlardan alıyordum ama flormar iyise ondan alırım

...Takım içi ilk 3...

1. sıra

Colorayzn arkadaşımıza ait

2. sırada onu takip eden T tahataprens1990 yeralıyor

3.'lük

saricicek123 'e gidiyor

Listeye girme hakkını kıl payı kaybeden @Ayskrster ı da

tebrik ediyoruz.

Başarılarınızın devamini dileriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…