Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

beni sıkıntıya sokan tek şey çikolata zaten hemide fıstıklııııı offff diyorumm offf
kendime tarçınlı yeşil çay şey ettim hemen
Yaa bide bizim dolapta var simdi:/ kardeslerime almistik kac gun once yarim paketle bakisiyoruz her dolap actigimda

Buyurun, istediğiniz gibi vurabilirsiniz
Bak seni islak sopayla döverim

bide dalga geciyoo

Yaa bide bizim dolapta var simdi:/ kardeslerime almistik kac gun once yarim paketle bakisiyoruz her dolap actigimda

Bak seni islak sopayla döverim

bide dalga geciyoo

Dolabı açarken gözlerini kapa mümkünsee

Niye dalga geçeyim, istediğin gibi dayak şansı veriyorum sana kabul etmiyorsun ben napimmm

Dolabı açarken gözlerini kapa mümkünsee

Niye dalga geçeyim, istediğin gibi dayak şansı veriyorum sana kabul etmiyorsun ben napimmm

Walla bi göz kirpiyoki yürek dayanmaz

Vururumda simdi kizlar kaptansiz kalir basimin etini yerler falan hiiighh hic ugrasamam

Bende çok bi makyaj meraklısı değilim acıkcası sivilce falan hiç çıkmadı bende kullanmayada korktum bitek meybilinin mi tam hatrlamıyorum afinimat ürününden çok memnunum fondoten olarak

ahah aklıma gelmedi değil aslında ama aynı değil ayrıca incelerken gördüm kaptanimomuz kiloların güncel halini paylaşmışş sen vermişsiiinn kii benim adımda birsen bu aradaa memnun oldum :)
evet canım ne zaman başladım yeniden yarışmaya hatırlamıyorum ama 91le başladım 84 üm şimdi çok şükür 7 kilo verdim darısı diğer 7lerin başına inşallah :) ben de memnun oldum canım
Bak bunu ben de yeni öğrendim :) Hep papillonum demek geçiyor içimden

Napalım canım, hepimizin ortak derdi bu :)
Sıkma canını, belki de çıkmazsınn
inşallah canım ama karnımı görünce pek umudum kalmıyor çok fena şişti
name i güzel amaa dimi bende sempati duydum bii papillion adına :)
teşekkürler canım kelebek anlamına geliyor papillon :)
Aynen :) İsmine yabancı kaldım bir an, papillona alışmışım :)
hehehe sen papillon demeye devam et o zaman canım benim :)
menü güzel canım afiyet olsun spor ondan da güzel :)

Canım avonda donuz ürünü kullanılıyormuş hatta ben nerden duyduğumuda hatrladım bizim çoçuk gelişim hocamız çok meraklı kozmetiğin her zerresine ondan duymuştum o söylüyosa kesin bildiği vardır bide ortamdaki kızların çoğuda onayladı avonun bi parfümşerini alın demişlerdi

Bakalım canım saol bendede zaman sorunu bar işte doktora gelince milletinkine koşarımda kendime yapamıyorum ya

Olmaz ama canım, vakit bulunca git mutlaka.. Sonra Allah korusun daha büyük sorunları çıkmasın..

Afiyet olsun canım..

baktııım hemennn zaten kii biliyorum kelebek oldugunu :) kelebekleri de cok severimmm :)

Walla bi göz kirpiyoki yürek dayanmaz

Vururumda simdi kizlar kaptansiz kalir basimin etini yerler falan hiiighh hic ugrasamam

Sen ona benden bahset bak bakalım bir daha göz kırpıyor mu Bir de merdanemi söyle

Ha bana kıyamadığından değil yaniiii

Bende çok bi makyaj meraklısı değilim acıkcası sivilce falan hiç çıkmadı bende kullanmayada korktum bitek meybilinin mi tam hatrlamıyorum afinimat ürününden çok memnunum fondoten olarak

En güzeli yapmamak aslında..
Eski yüzüm olsa hiç yapmayı düşünmezdim belki de.. Göz kalemi ve rimel seviyorum yetiyordu bana..
Ama berbat bir halde şu anda, günlük yapmıyorum ama bazı yerlere birşeyler sürmeden de gidemeyecek durumdayım..

Olsun canım, artık yapacak birşey yok :) Yarına mucize beklemiyoruz :)

Papillon güzel ama Gamze de çok güzelmişş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…