Makyaj yapmayinca boyle oluyo demek
Heee anladim
Dimi yaaaaa
Dahlia_ aklimiza cikolata koydun gittin tam dayakliksin haaaa
Tamamdir canim:)Mune ablaya yazdım konu sahibi meselesini, bakalım ne diyecek..
Hallolur gibi, olursa ilk sayfadaki tabloyu güncellerim..
Dahlia_ var aslında ama diyetisyenim evde tartılma herhafta burada tartılacağız demişti.. zorunluysa tartılırım o halde sabah
Yaa bide bizim dolapta var simdi:/ kardeslerime almistik kac gun once yarim paketle bakisiyoruz her dolap actigimdabeni sıkıntıya sokan tek şey çikolata zaten hemide fıstıklııııı offff diyorumm offf
kendime tarçınlı yeşil çay şey ettim hemen
Bak seni islak sopayla döverimBuyurun, istediğiniz gibi vurabilirsiniz
Yaa bide bizim dolapta var simdi:/ kardeslerime almistik kac gun once yarim paketle bakisiyoruz her dolap actigimda
Bak seni islak sopayla döverim
bide dalga geciyoo
Dolabı açarken gözlerini kapa mümkünsee
Niye dalga geçeyim, istediğin gibi dayak şansı veriyorum sana kabul etmiyorsun ben napimmm
Bende çok bi makyaj meraklısı değilim acıkcası sivilce falan hiç çıkmadı bende kullanmayada korktum bitek meybilinin mi tam hatrlamıyorum afinimat ürününden çok memnunum fondoten olarakYok zaten avon hakkında hiç iyi şeyler duymadım, doğru mu yanlış mı bilmem ama içime kurt düştü bir kere kullanamam.. Gerçi ne duyduğumu hatırlamıyorum ama avon defterini kapatmıştım uzun zaman önce :)
Flormara gelince her önüme geleni almak istemiyorum zaten.. En iyi ürünlerini araştırıyorum, öyle karar vericem..
Ben de perfect coverage fondöteni kullandım gerçekten çok iyi..
evet canım ne zaman başladım yeniden yarışmaya hatırlamıyorum ama 91le başladım 84 üm şimdi çok şükür 7 kilo verdim darısı diğer 7lerin başına inşallah :) ben de memnun oldum canımahah aklıma gelmedi değil aslındaama aynı değil ayrıca incelerken gördüm kaptanimomuz kiloların güncel halini paylaşmışş sen vermişsiiinn kii benim adımda birsen bu aradaa memnun oldum :)
inşallah canım ama karnımı görünce pek umudum kalmıyor çok fena şiştiBak bunu ben de yeni öğrendim :) Hep papillonum demek geçiyor içimden
Napalım canım, hepimizin ortak derdi bu :)
Sıkma canını, belki de çıkmazsınn
teşekkürler canım kelebek anlamına geliyor papillon :)name i güzel amaa dimi bende sempati duydum bii papillion adına :)
hehehe sen papillon demeye devam et o zaman canım benim :)Aynen :) İsmine yabancı kaldım bir an, papillona alışmışım :)
menü güzel canım afiyet olsun spor ondan da güzel :)Bugünkü menüm
Sabah
2 bardak çay
1 dilim kızarmış ekmek
haşlanmış yumurta, maydanoz
peynir,zeytin,azcık bal,salam
Öğlen
1 kupa bitki çayı
Et kavurma
3 yk patates püresi
Akşam
1 kase çorba
4 yk musakka
3 lt su
10000 adım yürüyüş
50 İa, 50 Squat
Canım avonda donuz ürünü kullanılıyormuş hatta ben nerden duyduğumuda hatrladım bizim çoçuk gelişim hocamız çok meraklı kozmetiğin her zerresine ondan duymuştum o söylüyosa kesin bildiği vardır bide ortamdaki kızların çoğuda onayladı avonun bi parfümşerini alın demişlerdiama cidden canım çekti sanırım sınanma zamanım geldii
yok yok kalmasın hiç bi yarına yemiyceeeeemm
benimde aksine avondan hep o bahsettiklerinin hepsi ama cok makyaj yapmam yatak odasında çekmeceyi bekliyorlar :) da memnunum ama kullandıgım zamanlarda da arkadasların nesinden memnun degildi acaba merak ettim
ayyy amaa en sevdiklerimmm aglamak istiyorummböyle diyet olmaazzz
Bakalım canım saol bendede zaman sorunu bar işte doktora gelince milletinkine koşarımda kendime yapamıyorum ya
Bugünkü menüm
Sabah
2 bardak çay
1 dilim kızarmış ekmek
haşlanmış yumurta, maydanoz
peynir,zeytin,azcık bal,salam
Öğlen
1 kupa bitki çayı
Et kavurma
3 yk patates püresi
Akşam
1 kase çorba
4 yk musakka
3 lt su
10000 adım yürüyüş
50 İa, 50 Squat
İnşallah cıkmazOlmaz ama canım, vakit bulunca git mutlaka.. Sonra Allah korusun daha büyük sorunları çıkmasın..
Afiyet olsun canım..
Canım avonda donuz ürünü kullanılıyormuş hatta ben nerden duyduğumuda hatrladım bizim çoçuk gelişim hocamız çok meraklı kozmetiğin her zerresine ondan duymuştum o söylüyosa kesin bildiği vardır bide ortamdaki kızların çoğuda onayladı avonun bi parfümşerini alın demişlerdi
baktııım hemennn zaten kii biliyorum kelebek oldugunu :) kelebekleri de cok severimmm :)evet canım ne zaman başladım yeniden yarışmaya hatırlamıyorum ama 91le başladım 84 üm şimdi çok şükür 7 kilo verdim darısı diğer 7lerin başına inşallah :) ben de memnun oldum canım
inşallah canım ama karnımı görünce pek umudum kalmıyor çok fena şişti
teşekkürler canım kelebek anlamına geliyor papillon :)
hehehe sen papillon demeye devam et o zaman canım benim :)
menü güzel canım afiyet olsun spor ondan da güzel :)
Yaa bide bizim dolapta var simdi:/ kardeslerime almistik kac gun once yarim paketle bakisiyoruz her dolap actigimda
Bak seni islak sopayla döverim
bide dalga geciyoo
Walla bi göz kirpiyoki yürek dayanmaz
Vururumda simdi kizlar kaptansiz kalir basimin etini yerler falan hiiighh hic ugrasamam
Bende çok bi makyaj meraklısı değilim acıkcası sivilce falan hiç çıkmadı bende kullanmayada korktum bitek meybilinin mi tam hatrlamıyorum afinimat ürününden çok memnunum fondoten olarak
evet canım ne zaman başladım yeniden yarışmaya hatırlamıyorum ama 91le başladım 84 üm şimdi çok şükür 7 kilo verdim darısı diğer 7lerin başına inşallah :) ben de memnun oldum canım
inşallah canım ama karnımı görünce pek umudum kalmıyor çok fena şişti
teşekkürler canım kelebek anlamına geliyor papillon :)
hehehe sen papillon demeye devam et o zaman canım benim :)
menü güzel canım afiyet olsun spor ondan da güzel :)
İyi geceler kızlar benim kız uyudu ben de yatarım ufaktan.. Yarın herkese bol eksiler diliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?