Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ay çok sağol canımm . Vallahi helal olsun 200 tane squat yapmış arkadaşlar tebrik ediyorum herkesi :))

Acikcasi ben sollanirim diye bekliyodum yarisma falan hirs olduumm sirri bu yoksaaa hicbir kuvvet bana onu yaptiramazdi kii yarinn ne yapicuuum merak icerisindeyim dökülüyorummm

Ben hiç kullanamam farları Az bucuk birşey sürerim o da çok özel günlerde..
Concealer hiç kullanmadım ama yüzüm hem lekeli, hem göz altı morluklarım var, o yüzden biraz araştırdım flormarın paletini çok beğendim, 5 renk ve her rengin kendi görevi var diyeyim :) İlk deneyimim o olacak sanırım :) İnternette hiç kötü yazı görmedim hakkında, aksine çok beğenilen bir ürünmüş..
Dediğim gibi bir tek fondötenini denedim çok güzel gerçekten, hele kapatılığı harika ama benim yüzüm gibi bir yüz için yine de concealera ihtiyaç var :))

Takım olarak birinciliğinizi kutlar ve de size baston hediye etmek isteriz, yarın çok ihtiyacınız olacak çünkü

Şaka bir yana yarın nasıl yürüyeceksiniz

Bastonn immm mantikli yurumeyi gectimm benim minik kelebegime kim bakacakk ablalari geliveriinn azucuuk oynayiverinn kizcemlee cook akillidir hic uzmez sizii :)

Hepinize tek tek teşekkür ediyorum..
Uzun zamandır takımı böyle görmedim..
Hele yarışmaları ayrıca çok özlemişim..
Sık sık yapalım, bu seferki squat olmaz korkmayın
Azminiz, motivasyonunuz daim olsun

Bastonn immm mantikli yurumeyi gectimm benim minik kelebegime kim bakacakk ablalari geliveriinn azucuuk oynayiverinn kizcemlee cook akillidir hic uzmez sizii :)

Sen yarın sabah getirip takımın ortasına bırak, her gelen biraz kucağına alır sen de rahat rahat dinlenirsin :))
Kaç yaşındaydı minnak ?

canım menü güzel birde turk kahveleri şekersiz olsa daha iyi olurmuş :) ve tursu yemeseydin keske ödem yapar

güzel olmuş canım :)

Tamam kaptanım

sağol canım :) teşekkür ettim

güzel olmuş canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…