Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın Kızçeler

Geçen hafta: 74.5
Bu hafta:73.3
Fark: 1.2 kg
Yüzde: % 1,61
Gelecek hafta için hedef kilo: 72
Haftalık mesaj sayısı: haftalık olarak nerden bakılcağını bilmiyorum,gruba katıldığımdan beri hergün sürekli yazıorum sayısı yok

Eklentiler

• IMG_4387.webp
    12 KB · Görüntüleme: 30
Ekmeği sabah yedim cnm çikolata da öyle arada yemek gerek vücut alışmasın tek düzeliğe şaşırtmak iyi geliyor

herkese günaydın hanımlar dün hiç uğrayamadım kusura bakmayın kızı ve oğlanı hastaneye götürdük tahliller çok uzun sürdü örnek vermedi kızım bekledik durduk saat 3 tü hastaneden çıktığımızda eve geçtikten sonra hepimiz de uyumuş kalmışız saat 22:30 da uyandık eşime ve çocuklara bir şeyler hazırladım ben de sadece yoğurt çorbası içtim erkenden geri yattım çok yoruldum dün ikisi de bir oyana bir buyana koşturdu eşimde çok vurdumduymaz bırak eğlensin diye önemsemedi ben onlar bir yere dokundukça kendimden geçtim
o ise hiiiiççç oralı bile olmadı sabah tartıldım çıktım resim çekmeyi unuttum yani kurallarda o olduğunu hatırlamadım o gözden kaçmış özür dilerim haftaya inşallah dikkat ederim

Dünkü menüm sabah yok
öğle yok
akşam 9 da 1 kase yoğurt çorbası

spor
su 2 litre acıktıkça su içtim

eşler hep öyle tatlım malesef geçmiş olsun bu arada

Çok geçmiş olsun canım, ne için tahlil verdiniz?

süpersin canım maşallahh
süperrrr
Ekmeği sabah yedim cnm çikolata da öyle arada yemek gerek vücut alışmasın tek düzeliğe şaşırtmak iyi geliyor
anladım canım, ben genelde ekmek tüketmediğim için o bile bana fazla geliyo aslında normal ama işte yine de sen iyisini bilirsin

ay bugün çıldırmazsam iyidir, akşam nişanlımla tartıştık konuşmuyoruz, ki ufak bi sürtüşme bile olsa haftalarca yazmaz beyfendi sinirlerim tepemde şuan, işe geldim burası ondan beter yarabbim, giren elemanı ayrı dert çıkan elemanı ayrı dert. giren bilmem ne sorar sıkıntı yaratır, çıkanı annesini arattırır (32 yaşında adam) bi dünya saydırır yarabbimmm.. biri gelir yağmur bunu böyle neden yapıyo patron bu iş böyle mi yapılır zırıltı. ya kaçıcam bu iş yerinden ya da aklımı kaçırıcam artık ne yapıyım bilmiyorum . bıktım herşeyden bıktımm

geçmiş olsun canım kötü bişey yoktur inşallah

canım sakin olmaya çalış herkesin kendine göre değişik derleri var iş yerinde allah dermansız dert vermesin
nişanlın neden o kadar uzatıyo küslüğü hiç normal deil bence haftalarca yazmaması evlenince daha büyük sıkıntı oluşur şimdiden konuş bu durumu onunla bence

Gecmis olsun canim.

Şşş sakinnnn olur öyle arada. Nisanlinla konus becede halledin evlenince evde konusmamasi daha kötü olur. Insallah halledersiniz en kisa zamanda

konuşmak fayda etmiyo canım, 6 buçuk yıldır bu böyleydi ama hata bende hep haksızda olsa alttan aldım aradım sordum. daha 1 ay önce yine tartıştık kendisi suçluydu suçunu iyi biliyodu 20 gün konuşmadık yaktım gemileri. seviyoruz dedik diye salağız demedik. belki ben zorladım bazı hataları yapmasına ama, dün arıyorum açmıyo kahvedeyim diyo, e aç diyorum yok ozaman yerin masanın bilmem neyin fotoğrafını çek inanıyım diyorum yok. sen bana inanmıyosun inadına yollamıyorum açmıyorum diyo. inanmıyosam sebebi sensin dedim. tık yok. az kaldı artık sabrım az kaldı. onla kötü olunca da sanki inadına herşey üstüme çıkıyo boğuluyorum artık

Seni çok iyi anlıyorum ama sende bilirsin ki her zaman kaçan kovalanır. Böyle yaptığında kendinin vazgeçilmez olduğunu düşünüp seni daha fazla umursamayabilir bende eşimle çok sık tartışırım mesela ama asla küs uyumayız asla öyle olursa evlilik zor yürür kin tutmamak lazım, sen şunu sağlam bi korkut anlaşılan hiç kaybetme korkusu yaşamamış sana kesin benim zaten gözüyle bakıyor. ahhh bu erkekler ömrümüzü yediler hepsinin başka bi noksanlığı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…