- 24 Mart 2014
- 326
- 721
- 103
Ekmeği sabah yedim cnm çikolata da öyle arada yemek gerek vücut alışmasın tek düzeliğe şaşırtmak iyi geliyorkaptanım kalbimi çok kötü kırdın şuan, şuan kilom tam 61,00, akşam yazılanları okuyamadım fotoğraf ekleme şartımız olduğunu bilmiyodum, içimdeki ses yağmur çek fotoğraf paylaşırsın dedi ama sonra görgüsüzlük etme dedimm
bana ekmek te çikolata da fazla geldi
Geçen hafta:62,800 başlangıç
Bu hafta:61.00
Fark:1,8 kg
Yüzde: 2,86
Gelecek hafta için hedef kilo:60.00
Haftalık mesaj sayısı: çok fazla
Yüzde aşağıdakı şekilde hesaplanır;
(geçen haftaki kilo - bu haftaki kilo) * 100 / geçen haftaki kilo
Ve tartı fotoğrafı eklenecek..
NOT: tartı fotoğrafı eklemekte sorun yaşayan üyeler mazeretlerini bildirmelidir.
mazeretimi bildirdim kaptanım
süpersin canımmm
avon hiç sevmiyorum, yüzümü felaket sivilcelendiriyo ki benim sivilcelerim içten çıkıyo, zonkluyo resmen. sadece fondöten alırken dikkat et canım, bende sadece eyeliner rimel kullanırım okadar, bide imex diye bi sivilce kremi var aynı fondöten gibi onu sürüp üstüne pudra sürüyorum çok iyi oluyo. hoş nişanda alınan bir sürü makyaj malzemesi var ama istiyosan atarım eve gidince fotoğraflarını, kuzenim makyaj yapar bayaa o tavsiye etmiştide almıştık
ilaç kullanmalısın bence canım, benimde kullanmam lazım ama işten izin alıp doktora gidemedim bi türlü
güzel menükızlar menüm
1. öğünüm
2 haş yum
peynir
salatalık
şekersizçay
8 çilek
2. öğünüm
1 tabak kabak
3 kepçe mercimek çorbası
turp
sütlü kahve
1 mini muz
su 2 lt
spor 35 dk yürüyüş
50 twist
herkese günaydın hanımlar dün hiç uğrayamadım kusura bakmayın kızı ve oğlanı hastaneye götürdük tahliller çok uzun sürdü örnek vermedi kızımbekledik durduk saat 3 tü hastaneden çıktığımızda eve geçtikten sonra hepimiz de uyumuş kalmışız saat 22:30 da uyandık eşime ve çocuklara bir şeyler hazırladım ben de sadece yoğurt çorbası içtim erkenden geri yattım çok yoruldum dün ikisi de bir oyana bir buyana koşturdu eşimde çok vurdumduymaz bırak eğlensin diye önemsemedi ben onlar bir yere dokundukça kendimden geçtim
o ise hiiiiççç oralı bile olmadısabah tartıldım çıktım resim çekmeyi unuttum yani kurallarda o olduğunu hatırlamadım o gözden kaçmış özür dilerim haftaya inşallah dikkat ederim
Dünkü menüm sabah yok
öğle yok
akşam 9 da 1 kase yoğurt çorbası
spor
su 2 litre acıktıkça su içtim
sağol canım o da çok yorgundu galiba ondaneşler hep öyle tatlım malesefgeçmiş olsun bu arada
Çok geçmiş olsun canım, ne için tahlil verdiniz?herkese günaydın hanımlar dün hiç uğrayamadım kusura bakmayın kızı ve oğlanı hastaneye götürdük tahliller çok uzun sürdü örnek vermedi kızımbekledik durduk saat 3 tü hastaneden çıktığımızda eve geçtikten sonra hepimiz de uyumuş kalmışız saat 22:30 da uyandık eşime ve çocuklara bir şeyler hazırladım ben de sadece yoğurt çorbası içtim erkenden geri yattım çok yoruldum dün ikisi de bir oyana bir buyana koşturdu eşimde çok vurdumduymaz bırak eğlensin diye önemsemedi ben onlar bir yere dokundukça kendimden geçtim
o ise hiiiiççç oralı bile olmadısabah tartıldım çıktım resim çekmeyi unuttum yani kurallarda o olduğunu hatırlamadım o gözden kaçmış özür dilerim haftaya inşallah dikkat ederim
Dünkü menüm sabah yok
öğle yok
spor
süpersin canım maşallahhgünaydın kızlar
Geçen hafta: 101,5
Bu hafta:98,5
Fark: 3 kg
Yüzde: % 2,96
Gelecek hafta için hedef kilo: 95
Haftalık mesaj sayısı: 85
fark çok gibi ama dün hiç birşey yemedim ve tam 9 saat ayakta gezdim kızım ve oğlumla koşturduk hastanede ben buna bağlıyorum 3 kg yu
süperrrrGünaydın Kızçeler
Geçen hafta: 74.5
Bu hafta:73.3
Fark: 1.2 kg
Yüzde: % 1,61
Gelecek hafta için hedef kilo: 72
Haftalık mesaj sayısı: haftalık olarak nerden bakılcağını bilmiyorum,gruba katıldığımdan beri hergün sürekli yazıorum sayısı yok
anladım canım, ben genelde ekmek tüketmediğim için o bile bana fazla geliyo aslında normal ama işteEkmeği sabah yedim cnm çikolata da öyle arada yemek gerek vücut alışmasın tek düzeliğe şaşırtmak iyi geliyor
geçmiş olsun canım kötü bişey yoktur inşallahherkese günaydın hanımlar dün hiç uğrayamadım kusura bakmayın kızı ve oğlanı hastaneye götürdük tahliller çok uzun sürdü örnek vermedi kızımbekledik durduk saat 3 tü hastaneden çıktığımızda eve geçtikten sonra hepimiz de uyumuş kalmışız saat 22:30 da uyandık eşime ve çocuklara bir şeyler hazırladım ben de sadece yoğurt çorbası içtim erkenden geri yattım çok yoruldum dün ikisi de bir oyana bir buyana koşturdu eşimde çok vurdumduymaz bırak eğlensin diye önemsemedi ben onlar bir yere dokundukça kendimden geçtim
Dünkü menüm sabah yok
öğle yok
spor
ay bugün çıldırmazsam iyidir, akşam nişanlımla tartıştık konuşmuyoruz, ki ufak bi sürtüşme bile olsa haftalarca yazmaz beyfendi sinirlerim tepemde şuan, işe geldim burası ondan beter yarabbim, giren elemanı ayrı dert çıkan elemanı ayrı dert. giren bilmem ne sorar sıkıntı yaratır, çıkanı annesini arattırır (32 yaşında adam) bi dünya saydırır yarabbimmm.. biri gelir yağmur bunu böyle neden yapıyo patron bu iş böyle mi yapılır zırıltı. ya kaçıcam bu iş yerinden ya da aklımı kaçırıcam artık ne yapıyım bilmiyorum . bıktım herşeyden bıktımm
Gecmis olsun canim.herkese günaydın hanımlar dün hiç uğrayamadım kusura bakmayın kızı ve oğlanı hastaneye götürdük tahliller çok uzun sürdü örnek vermedi kızımbekledik durduk saat 3 tü hastaneden çıktığımızda eve geçtikten sonra hepimiz de uyumuş kalmışız saat 22:30 da uyandık eşime ve çocuklara bir şeyler hazırladım ben de sadece yoğurt çorbası içtim erkenden geri yattım çok yoruldum dün ikisi de bir oyana bir buyana koşturdu eşimde çok vurdumduymaz bırak eğlensin diye önemsemedi ben onlar bir yere dokundukça kendimden geçtim
Dünkü menüm sabah yok
öğle yok
spor
Şşş sakinnnn olur öyle arada. Nisanlinla konus becede halledin evlenince evde konusmamasi daha kötü olur. Insallah halledersiniz en kisa zamandaay bugün çıldırmazsam iyidir, akşam nişanlımla tartıştık konuşmuyoruz, ki ufak bi sürtüşme bile olsa haftalarca yazmaz beyfendi sinirlerim tepemde şuan, işe geldim burası ondan beter yarabbim, giren elemanı ayrı dert çıkan elemanı ayrı dert. giren bilmem ne sorar sıkıntı yaratır, çıkanı annesini arattırır (32 yaşında adam) bi dünya saydırır yarabbimmm.. biri gelir yağmur bunu böyle neden yapıyo patron bu iş böyle mi yapılır zırıltı. ya kaçıcam bu iş yerinden ya da aklımı kaçırıcam artık ne yapıyım bilmiyorum . bıktım herşeyden bıktımm
konuşmak fayda etmiyo canım, 6 buçuk yıldır bu böyleydi ama hata bende hep haksızda olsa alttan aldım aradım sordum. daha 1 ay önce yine tartıştık kendisi suçluydu suçunu iyi biliyodu 20 gün konuşmadık yaktım gemileri. seviyoruz dedik diye salağız demedik. belki ben zorladım bazı hataları yapmasına ama, dün arıyorum açmıyo kahvedeyim diyo, e aç diyorum yok ozaman yerin masanın bilmem neyin fotoğrafını çek inanıyım diyorum yok. sen bana inanmıyosun inadına yollamıyorum açmıyorum diyo. inanmıyosam sebebi sensin dedim. tık yok. az kaldı artık sabrım az kaldı. onla kötü olunca da sanki inadına herşey üstüme çıkıyo boğuluyorum artıkcanım sakin olmaya çalış herkesin kendine göre değişik derleri var iş yerinde allah dermansız dert vermesin
nişanlın neden o kadar uzatıyo küslüğü hiç normal deil bence haftalarca yazmaması evlenince daha büyük sıkıntı oluşur şimdiden konuş bu durumu onunla bence
konuşmak fayda etmiyo canım, 6 buçuk yıldır bu böyleydi ama hata bende hep haksızda olsa alttan aldım aradım sordum. daha 1 ay önce yine tartıştık kendisi suçluydu suçunu iyi biliyodu 20 gün konuşmadık yaktım gemileri. seviyoruz dedik diye salağız demedik. belki ben zorladım bazı hataları yapmasına ama, dün arıyorum açmıyo kahvedeyim diyo, e aç diyorum yok ozaman yerin masanın bilmem neyin fotoğrafını çek inanıyım diyorum yok. sen bana inanmıyosun inadına yollamıyorum açmıyorum diyo. inanmıyosam sebebi sensin dedim. tık yok. az kaldı artık sabrım az kaldı. onla kötü olunca da sanki inadına herşey üstüme çıkıyo boğuluyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?