Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sevgili8284 canım çocuklar şimdi nasıl ?

Kilo bildirimim
Geçen hafta 64.9
Bugün 64.4
Fark -500
Yüzde 0.7
Mesaj sayısı +30

tebrikler canım.

önce bir sakin olalım. ve olaylara senin tarafından bakalım....bir insan 6,5 yıldır böyleyse, bir 16 yıl daha böyledir. onu değiştiremiyorsan kendin değişeceksin. çok sevdiğim bir ablamın sözüdür. nişanlısınız, belki evlilik stresine girdi nişanlın, şimdi ki rahat halleri evlenince olmayacak o da farkında bence. senin de sürekli ters tepkilerin onu bunaltmış olup sana bu şekilde posta koyuyor olabilir. biraz acı oldu ama doğrusu bu.

bence oluruna bırak, bırak o sana gelsin, o sana sorsun nerdesin diye. ben zorladım diyorsun demek ki hata sende. bu adam da inatçı bir adam ki, baksana 20 gün konuşmamış. ben kocamı inatçı bilirdim, o da konuşmaz 1 hafta. ama ben onu çözdüm ona göre davranıyorum. sen de çözeceksin. ipler sen de olacak, ama belli etmeyeceksin ok.

şimdi derin bir nefes al, git bir kahve iç yanında bitter ye, azcık mutluluk hormonların salgılansın...sonra bırak bakalım bekle bir, ne yapacak. bugün hiç arama, ta ki o arayana kadar sabırla bekle... yolun başındasın, eğer seni bu derece yıpratacağını düşünüyorsan da, kararını verip ne yapacağını bilecek yaştasın.

aslında bizim sorunumuz, nişanlım ne olursa olsun bana surat yapma diyo. e yalan söylediğinde ben sana madalya takıp aman aşkım bişey olmazmı diyim. ama bu onu istiyo. 20 gün içerisinde kafamda çok şeyi yerle bir etti. evlenince böyle olmaz çünkü ben yanındayken surat yapamıyorum, böyle uzak olunca surat uzuyo tabiki. şuanda belki de akşam doğru söyledi ama ben 'belki' dedim tartıştım. neyse, su akacak yolunu bulacak. ama iyi bi korkutmak lazım haklısın, korktu sanıyodumda korkmamış belli ki Aahh ahh gençliğimi çürüttü saçlarımdaki beyazların çeyreği onda yok adam rahat

Canım tebrik ederim üç kilo çok güzel vermişin. Haftaya hedef kilonu o kadar yüksek yazmasaydın keşke. 3,5 kilo çok fazla hemde bu hafta 3 kilo vermişken....

şuan resmen içimi okudun biliyomusun dediklerin okdar rahatlatti ki beni okur okumaz. evet çok inatçı biri, ve sanırım o da dedğini düşünüyo evlenince böyle olamıycak. ve bende evet sürekli ters yapıyorum sonunu bile bile. bugün ben aramazsam o aramaz yarın aramaz aramaz biliyorum, ve bu sefer uzatırsa sonunu çok iyi biliyo (biliyo olması lazım çünkü kartlarımı çok açık oynamıştım), inşallah geçen seferki gibi olmaz ne biliyim, ben bi gidiyim kahve içiyim
gerçekten artık okadar yorulmuşum ki herşeyden resmen boğazımda bişey nefes almamı engelliyo

hani diyorlar yaa sen negatif olursan ne gatif enerji gönderirsen evrene o da sana seni yansıtır diye.zaten nişanlından dolayı gerginsin ondan hepsi üst üste geliyor ve ilk söyldigim cümle gercekten haklı bi cümle denedim onayladımm :)sıkma canını tatlım ama evlilikte de arkadasların dedigi gibi skntı yasarsın seni kaybetme korkusu olsun biraz yada halden anlasınn senin ne kadar üzüldügünün farkına varsın falan yani

Bütün kadınlar aynı dertten muzdarip: erkekleeerr
Dediğin gibi herşey olcağına varır sen sakin olmayı dene biraz rahatla bak ne güzel cuma şükürler olsun bugün de sağlığımızla diyetimizi yapıyoruz

sanırım haklısın o enerji işlerinden hiç anlamam ama geldikçe geliyo sıkıntılar. neyse çok şükür yolun başındayız bakalım Rabbim neler yazmış kaderime

çok geçmiş olsun canım. Önce sağlık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…