- 8 Mart 2017
- 769
- 2.396
- 33
karnım ağrıyor diyordu çok sık oyüzdenÇok geçmiş olsun canım, ne için tahlil verdiniz?
bu hafta maaşallahımız varGeçen hafta:104 (13 MART PAZARTESİ)
Bu hafta:102,1
Fark:1,9
Yüzde:1,82
Gelecek hafta için hedef kilo:99,9
Haftalık mesaj sayısı:27
sağol canımsüpersin canım maşallahh
süperrrr
anladım canım, ben genelde ekmek tüketmediğim için o bile bana fazla geliyo aslında normal ama işteyine de sen iyisini bilirsin
Kilo bildirimim
Geçen hafta 64.9
Bugün 64.4
Fark -500
Yüzde 0.7
Mesaj sayısı +30
ay bugün çıldırmazsam iyidir, akşam nişanlımla tartıştık konuşmuyoruz, ki ufak bi sürtüşme bile olsa haftalarca yazmaz beyfendi sinirlerim tepemde şuan, işe geldim burası ondan beter yarabbim, giren elemanı ayrı dert çıkan elemanı ayrı dert. giren bilmem ne sorar sıkıntı yaratır, çıkanı annesini arattırır (32 yaşında adam) bi dünya saydırır yarabbimmm.. biri gelir yağmur bunu böyle neden yapıyo patron bu iş böyle mi yapılır zırıltı. ya kaçıcam bu iş yerinden ya da aklımı kaçırıcam artık ne yapıyım bilmiyorum . bıktım herşeyden bıktımm
konuşmak fayda etmiyo canım, 6 buçuk yıldır bu böyleydi ama hata bende hep haksızda olsa alttan aldım aradım sordum. daha 1 ay önce yine tartıştık kendisi suçluydu suçunu iyi biliyodu 20 gün konuşmadık yaktım gemileri. seviyoruz dedik diye salağız demedik. belki ben zorladım bazı hataları yapmasına ama, dün arıyorum açmıyo kahvedeyim diyo, e aç diyorum yok ozaman yerin masanın bilmem neyin fotoğrafını çek inanıyım diyorum yok. sen bana inanmıyosun inadına yollamıyorum açmıyorum diyo. inanmıyosam sebebi sensin dedim. tık yok. az kaldı artık sabrım az kaldı. onla kötü olunca da sanki inadına herşey üstüme çıkıyo boğuluyorum artık
aslında bizim sorunumuz, nişanlım ne olursa olsun bana surat yapma diyo. e yalan söylediğinde ben sana madalya takıp aman aşkım bişey olmazmı diyim. ama bu onu istiyo. 20 gün içerisinde kafamda çok şeyi yerle bir etti. evlenince böyle olmaz çünkü ben yanındayken surat yapamıyorum, böyle uzak olunca surat uzuyo tabiki. şuanda belki de akşam doğru söyledi ama ben 'belki' dedim tartıştım. neyse, su akacak yolunu bulacak. ama iyi bi korkutmak lazım haklısın, korktu sanıyodumda korkmamış belli kiSeni çok iyi anlıyorum ama sende bilirsin ki her zaman kaçan kovalanır. Böyle yaptığında kendinin vazgeçilmez olduğunu düşünüp seni daha fazla umursamayabilir bende eşimle çok sık tartışırım mesela ama asla küs uyumayız asla öyle olursa evlilik zor yürür kin tutmamak lazım, sen şunu sağlam bi korkut anlaşılan hiç kaybetme korkusu yaşamamış sana kesin benim zaten gözüyle bakıyor. ahhh bu erkekler ömrümüzü yediler hepsinin başka bi noksanlığı var
Günaydn hayirlı cumalar herkesegüzel olmuş canım :)
Günaydın kızlar
Canım tebrik ederim üç kilo çok güzel vermişin. Haftaya hedef kilonu o kadar yüksek yazmasaydın keşke. 3,5 kilo çok fazla hemde bu hafta 3 kilo vermişken....günaydın kızlar
Geçen hafta: 101,5
Bu hafta:98,5
Fark: 3 kg
Yüzde: % 2,96
Gelecek hafta için hedef kilo: 95
Haftalık mesaj sayısı: 85
fark çok gibi ama dün hiç birşey yemedim ve tam 9 saat ayakta gezdim kızım ve oğlumla koşturduk hastanede ben buna bağlıyorum 3 kg yu
şuan resmen içimi okudun biliyomusun dediklerin okdar rahatlatti ki beni okur okumaz. evet çok inatçı biri, ve sanırım o da dedğini düşünüyo evlenince böyle olamıycak. ve bende evet sürekli ters yapıyorum sonunu bile bile. bugün ben aramazsam o aramaz yarın aramaz aramaz biliyorum, ve bu sefer uzatırsa sonunu çok iyi biliyo (biliyo olması lazım çünkü kartlarımı çok açık oynamıştım), inşallah geçen seferki gibi olmaz ne biliyim, ben bi gidiyim kahve içiyimsevgili8284 canım çocuklar şimdi nasıl ?
tebrikler canım.
önce bir sakin olalım. ve olaylara senin tarafından bakalım....bir insan 6,5 yıldır böyleyse, bir 16 yıl daha böyledir. onu değiştiremiyorsan kendin değişeceksin. çok sevdiğim bir ablamın sözüdür. nişanlısınız, belki evlilik stresine girdi nişanlın, şimdi ki rahat halleri evlenince olmayacak o da farkında bence. senin de sürekli ters tepkilerin onu bunaltmış olup sana bu şekilde posta koyuyor olabilir. biraz acı oldu ama doğrusu bu.
bence oluruna bırak, bırak o sana gelsin, o sana sorsun nerdesin diye. ben zorladım diyorsun demek ki hata sende. bu adam da inatçı bir adam ki, baksana 20 gün konuşmamış. ben kocamı inatçı bilirdim, o da konuşmaz 1 hafta. ama ben onu çözdüm ona göre davranıyorum. sen de çözeceksin. ipler sen de olacak, ama belli etmeyeceksin ok.
şimdi derin bir nefes al, git bir kahve iç yanında bitter ye, azcık mutluluk hormonların salgılansın...sonra bırak bakalım bekle bir, ne yapacak. bugün hiç arama, ta ki o arayana kadar sabırla bekle... yolun başındasın, eğer seni bu derece yıpratacağını düşünüyorsan da, kararını verip ne yapacağını bilecek yaştasın.
konuşmak fayda etmiyo canım, 6 buçuk yıldır bu böyleydi ama hata bende hep haksızda olsa alttan aldım aradım sordum. daha 1 ay önce yine tartıştık kendisi suçluydu suçunu iyi biliyodu 20 gün konuşmadık yaktım gemileri. seviyoruz dedik diye salağız demedik. belki ben zorladım bazı hataları yapmasına ama, dün arıyorum açmıyo kahvedeyim diyo, e aç diyorum yok ozaman yerin masanın bilmem neyin fotoğrafını çek inanıyım diyorum yok. sen bana inanmıyosun inadına yollamıyorum açmıyorum diyo. inanmıyosam sebebi sensin dedim. tık yok. az kaldı artık sabrım az kaldı. onla kötü olunca da sanki inadına herşey üstüme çıkıyo boğuluyorum artık
Geçenhafta(3mart) 81.400Günaydn hayirlı cumalar herkese
bu hafta maaşallahımız var
aslında bizim sorunumuz, nişanlım ne olursa olsun bana surat yapma diyo. e yalan söylediğinde ben sana madalya takıp aman aşkım bişey olmazmı diyim. ama bu onu istiyo. 20 gün içerisinde kafamda çok şeyi yerle bir etti. evlenince böyle olmaz çünkü ben yanındayken surat yapamıyorum, böyle uzak olunca surat uzuyo tabiki. şuanda belki de akşam doğru söyledi ama ben 'belki' dedim tartıştım. neyse, su akacak yolunu bulacak. ama iyi bi korkutmak lazım haklısın, korktu sanıyodumda korkmamış belli kiAahh ahh gençliğimi çürüttü saçlarımdaki beyazların çeyreği onda yok adam rahat
sanırım haklısın o enerji işlerinden hiç anlamam ama geldikçe geliyo sıkıntılar. neyse çok şükür yolun başındayız bakalım Rabbim neler yazmış kaderimehani diyorlar yaa sen negatif olursan ne gatif enerji gönderirsen evrene o da sana seni yansıtır diye.zaten nişanlından dolayı gerginsin ondan hepsi üst üste geliyor ve ilk söyldigim cümle gercekten haklı bi cümle denedim onayladımm :)sıkma canını tatlım ama evlilikte de arkadasların dedigi gibi skntı yasarsın seni kaybetme korkusu olsun biraz yada halden anlasınn senin ne kadar üzüldügünün farkına varsın falan yani
hakkında hayırlısı olsun canım :)sanırım haklısın o enerji işlerinden hiç anlamam ama geldikçe geliyo sıkıntılar. neyse çok şükür yolun başındayız bakalım Rabbim neler yazmış kaderime
herkese günaydın hanımlar dün hiç uğrayamadım kusura bakmayın kızı ve oğlanı hastaneye götürdük tahliller çok uzun sürdü örnek vermedi kızımbekledik durduk saat 3 tü hastaneden çıktığımızda eve geçtikten sonra hepimiz de uyumuş kalmışız saat 22:30 da uyandık eşime ve çocuklara bir şeyler hazırladım ben de sadece yoğurt çorbası içtim erkenden geri yattım çok yoruldum dün ikisi de bir oyana bir buyana koşturdu eşimde çok vurdumduymaz bırak eğlensin diye önemsemedi ben onlar bir yere dokundukça kendimden geçtim
o ise hiiiiççç oralı bile olmadısabah tartıldım çıktım resim çekmeyi unuttum yani kurallarda o olduğunu hatırlamadım o gözden kaçmış özür dilerim haftaya inşallah dikkat ederim
Dünkü menüm sabah yok
öğle yok
akşam 9 da 1 kase yoğurt çorbası
spor
su 2 litre acıktıkça su içtim
TebriklerKilo bildirimim
Geçen hafta 64.9
Bugün 64.4
Fark -500
Yüzde 0.7
Mesaj sayısı +30
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?