Foto yüklemeyi unutuyodum:)
Cevaplarken dosya yükle ksmı var ordan yükleniyotartı fotoğrafını nereye nasıl ekliyoruz bilgi verir misiniz?
yaptım kahvemi koca bir bardak, ooh miiissss.. isteyene ısmarlayabilirimm
Afiyet olsun canım bende isterim o vakityaptım kahvemi koca bir bardak, ooh miiissss.. isteyene ısmarlayabilirimm
yakınlardaysan buyur gel canım istediğin kahve olsun, sana bal börek ısmarlarımAfiyet olsun canım bende isterim o vakitsıkma canını inan sinirlenmek hiçbir şeye çare olmuyor. Keskin sirke küpüne zarar... Mübarek cuma günündeyiz şöyle deriiinn bir nefes al ve hem ona hem kendine dua et. Rabbim hayırlar versin ikinizede.
şuan resmen içimi okudun biliyomusun dediklerin okdar rahatlatti ki beni okur okumaz. evet çok inatçı biri, ve sanırım o da dedğini düşünüyo evlenince böyle olamıycak. ve bende evet sürekli ters yapıyorum sonunu bile bile. bugün ben aramazsam o aramaz yarın aramaz aramaz biliyorum, ve bu sefer uzatırsa sonunu çok iyi biliyo (biliyo olması lazım çünkü kartlarımı çok açık oynamıştım), inşallah geçen seferki gibi olmaz ne biliyim, ben bi gidiyim kahve içiyim
gerçekten artık okadar yorulmuşum ki herşeyden resmen boğazımda bişey nefes almamı engelliyo
Evet canım çok şükür :) Ama bende kabızlık çok fena. günkurusu ekliycem kahvaltıya
yaptım kahvemi koca bir bardak, ooh miiissss.. isteyene ısmarlayabilirimm
tartı fotoğrafını nereye nasıl ekliyoruz bilgi verir misiniz?
afiyet olsunnn :) bendee yaptım kahvemii
yakınlardaysan buyur gel canım istediğin kahve olsun, sana bal börek ısmarlarım(yarışmacı ruhum nasıl pis bişeyim ben ) iyi dilekleriniz içinde güzel tavsiyeleriniz içinde hepinize çok çok teşekkür ederimm. içimi rahatlattınız yoksa kendi kendime kur kur kur işin içinden çıkamıyorumm
Tebrikler canımKilo bildirimim
Geçen hafta 64.9
Bugün 64.4
Fark -500
Yüzde 0.7
Mesaj sayısı +30
ay bugün çıldırmazsam iyidir, akşam nişanlımla tartıştık konuşmuyoruz, ki ufak bi sürtüşme bile olsa haftalarca yazmaz beyfendi sinirlerim tepemde şuan, işe geldim burası ondan beter yarabbim, giren elemanı ayrı dert çıkan elemanı ayrı dert. giren bilmem ne sorar sıkıntı yaratır, çıkanı annesini arattırır (32 yaşında adam) bi dünya saydırır yarabbimmm.. biri gelir yağmur bunu böyle neden yapıyo patron bu iş böyle mi yapılır zırıltı. ya kaçıcam bu iş yerinden ya da aklımı kaçırıcam artık ne yapıyım bilmiyorum . bıktım herşeyden bıktımm
Sakin Yağmurum bu ne şiddet bu ne celal:)) Bak açık konuşayım nişanlından fotoğraf istemekle hata etmişsin, gerçi güvensizlik yarattımı sana daha önce bilmiyorum ama ben olsam bende asla göndermezdim ve muhtemlen konuşmazdım.konuşmak fayda etmiyo canım, 6 buçuk yıldır bu böyleydi ama hata bende hep haksızda olsa alttan aldım aradım sordum. daha 1 ay önce yine tartıştık kendisi suçluydu suçunu iyi biliyodu 20 gün konuşmadık yaktım gemileri. seviyoruz dedik diye salağız demedik. belki ben zorladım bazı hataları yapmasına ama, dün arıyorum açmıyo kahvedeyim diyo, e aç diyorum yok ozaman yerin masanın bilmem neyin fotoğrafını çek inanıyım diyorum yok. sen bana inanmıyosun inadına yollamıyorum açmıyorum diyo. inanmıyosam sebebi sensin dedim. tık yok. az kaldı artık sabrım az kaldı. onla kötü olunca da sanki inadına herşey üstüme çıkıyo boğuluyorum artık
Günaydın canım nasılsın, paşa nasıl :)Günaydın kızlar
TebriklerGeçenhafta(3mart) 81.400
Bu hafta 79.900
Fark 1.500
Yüzde 1.84
Gelecek hafta 78li bişeler
Mesaj sayisi-30
Afiyet olsun iyi olur aslında alayım ben :))) Sakinledin mi birazyaptım kahvemi koca bir bardak, ooh miiissss.. isteyene ısmarlayabilirimm
kova burcu canımiçinin rahatlamasına sevindim. nişanlın yay mı yoksa oğlak burcu mu ?
kesinlikle faydasını görürsün ya da hurma ye canım.
afiyet olsun
afiyet olsun.
ben de kahveyle bitter browni intense mi yiyeyim bariiiiii
daha öncesinde 2 kez güvenimi sarstı, o da ben çok sıkıyorum sanırım onu, içki içiyo açıkcasını anlatıyım size. ama içincede kör kütük olmaz sırf keyif için. bizim tüm akrabalar ufak bi köydeyiz, yabancı yok akraba derken göçüp gelmişiz uzaktan yakından illaki akrabayız ya da kökenimiz aynı ( ben nişanlımla akraba değilim )Tebrikler canım
Sakin Yağmurum bu ne şiddet bu ne celal:)) Bak açık konuşayım nişanlından fotoğraf istemekle hata etmişsin, gerçi güvensizlik yarattımı sana daha önce bilmiyorum ama ben olsam bende asla göndermezdim ve muhtemlen konuşmazdım.
Nişanlının üstüne çok gitme ters teper erkekler bizim gibi detaycı değil canım maalesef düz düşünüyorlar. Yaratılıştan gelen bişey yani yapacak bişey yok. Üstüne gitme şu sıra geri çek kendini
Günaydın canım nasılsın, paşa nasıl :)
Tebrikler
Afiyet olsun iyi olur aslında alayım ben :))) Sakinledin mi biraz
kova burcu canımburçlardan anlarmısın
ye ye 2 tane 3 tane ye, ooh ne güzel tatlı miiisss.. yarışalım da ben sollıyım seni kilo vermede
güzel bir uyku çektim gülüm iyiyim şükür,paşa şuan bana bakıyor sıpa bıcır bıcırTebrikler canım
Sakin Yağmurum bu ne şiddet bu ne celal:)) Bak açık konuşayım nişanlından fotoğraf istemekle hata etmişsin, gerçi güvensizlik yarattımı sana daha önce bilmiyorum ama ben olsam bende asla göndermezdim ve muhtemlen konuşmazdım.
Nişanlının üstüne çok gitme ters teper erkekler bizim gibi detaycı değil canım maalesef düz düşünüyorlar. Yaratılıştan gelen bişey yani yapacak bişey yok. Üstüne gitme şu sıra geri çek kendini
Günaydın canım nasılsın, paşa nasıl :)
Tebrikler
Afiyet olsun iyi olur aslında alayım ben :))) Sakinledin mi biraz
Hayırlı cumalar arkadaşlar yüzdeyi nasıl hesaplıyoruz ? Biri yardımcı olabilir mi?
Geçen hafta: 76
Bu hafta: 73,1
Fark: 2,9
Yüzde:
Gelecek hafta için hedef kilo: 72,0
Haftalık mesaj sayısı: 29 (iki günde)
Eki Görüntüle 1968954
kilo farkını 100 ile carpıp ilk ölcüne bölüceksin canımm :)Hayırlı cumalar arkadaşlar yüzdeyi nasıl hesaplıyoruz ? Biri yardımcı olabilir mi?
Yüzde:
Eki Görüntüle 1968954
2.9x100/76=3.81Hayırlı cumalar arkadaşlar yüzdeyi nasıl hesaplıyoruz ? Biri yardımcı olabilir mi?
Yüzde:
Eki Görüntüle 1968954
2.9x100/76=3.81
hazır elim değmişken yapıvereyim dedimÇok sağol canım şimdi anladım :)))
Solla canım ne olacak
severim burçları okumayı incelemeyi. kova erkeği de buyur oku bakalım bence senin nişanlın gerçek bir kova
Nasıl kadınlardan hoşlanır?
Kova burcu erkeği istediklerine karşı sorun çıkartmayacak, kendisine koşulsuz bir şekilde bağlılık göstereceğine inandığı, tercihlerini ve kararlarını sorgulamayacak kadınlardan hoşlanır.
İsteklerine saygı duyan ve kendisini onaylayan kadından hoşlanmaması söz konusu bile olamaz.
Ancak kendisine uyum göstermeyen, yaptıklarına ve kararlarına karşı sorun çıkartan kadından olabildiğince uzak durmaya çalışır.
Kova burcu erkeği, aşk hayatında son derece nazik ve ilgili bir partner olarak karşımıza çıkar. Bu tarz davranışlar sergiliyor olmasına rağmen, birlikte olduğu kişiyi hayatının merkezi haline getirmez. Bağımsızlığına düşkün bir yapıya sahiptir. Bağlanmaktan ve kısıtlanmaktan hoşlanmaz. Kova burcu erkeği ile beraber olan kadın, öncelikle onunla arkadaş olmayı başarmalıdır. Bunu sağlayan kadın, Kova erkeği ile uzun bir ilişki yaşayabilir. Kova burcu erkeği aşk hayatında bir ilişkiye başladığında ilk zamanlarda soğuk ve uzak davranabilir. Aslında bunu da partnerine aşırı derecede değer verdiği için yapar. Sevdiği zaman içinde fırtınalar ile baş başa kalır. Bağımsızlığından vazgeçip, vazgeçmeyeceğini düşünür. Yoğun bir sevgi içerisindedir. Kova burcu ile birlikte olan kadın onu yönlendirmek yerine, onunla hareket etmeyi bilmelidir. Zaman zaman kıskanç olabilir.
Kova burcu erkeği çok yönlü bir kişiliğe sahiptir ve özgürlüğüne son derece düşkündür. Kısıtlanmaktan hiç hoşlanmaz. Kova erkeğinin çok yönlü yapısı, insanların onu zaman zaman anlayamamasına ve çözümleyememesine neden olur. Bazı insanlar Kova burcu erkeğini uzun süre tanıdığını ve daha onu çözümleyemediğini söyleyebilir. Kişiliğini anlamak gerçekten zordur.
sana söylediklerimi yazmışlar
sen kızıp kavga etmeyelim diye yalan söylemiş belli :)) İnşallah düzelirsiniz, içme olayıda çok değilmiş evlenince halledersin sen onuda az sabır:)daha öncesinde 2 kez güvenimi sarstı, o da ben çok sıkıyorum sanırım onu, içki içiyo açıkcasını anlatıyım size. ama içincede kör kütük olmaz sırf keyif için. bizim tüm akrabalar ufak bi köydeyiz, yabancı yok akraba derken göçüp gelmişiz uzaktan yakından illaki akrabayız ya da kökenimiz aynı ( ben nişanlımla akraba değilim )
neyse arkadaşları içkici, sürekli keyif için içerler az da olsa çokta olsa. bunuda çağırıyolar e tüm arkadaşları öyle olunca bu hanım köylü gibi duramıyo. yani duramıyomuş. bende içme diyorum babamdan abimden senelerce çektim hala da çekiyorum. yapma etme diyorum dedikçe de çok sıkıyorum sanırım. kahvedeyim diyo biyerden çıkıyo kulağıma illaki geliyo. ya da yakalıyorum bi şekilde. güvenim bu yüzden sarsıldı açıkçası. kahvedeyim dedi bi yerden çıktı. o da haklı sanırım .ok sıktımama yalan söylmemesi lazımdı. ay öyle işte.. ama şuan sakinim. yeniden çıldırmaz isem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?