Maşallahcok guzel 2.9Hayırlı cumalar arkadaşlar
Geçen hafta: 76
Bu hafta: 73,1
Fark: 2,9
Yüzde: 3,8
Gelecek hafta için hedef kilo: 72,0
Haftalık mesaj sayısı: 29 (iki günde)
Eki Görüntüle 1968954
Kova burcu erkeği, aşk hayatında son derece nazik ve ilgili bir partner olarak karşımıza çıkar. hiç öyle bişey görmedim benimkinden, ama ben onu ufacıktım platonik seviyodum daha 8. sınıfa yeni başlamıştım. hiç bişeyden haberi yoktu garibimin, bizde çok zıtız ama çok saf sevdim demek ben onu.Solla canım ne olacak
severim burçları okumayı incelemeyi. kova erkeği de buyur oku bakalım bence senin nişanlın gerçek bir kova
Nasıl kadınlardan hoşlanır?
Kova burcu erkeği istediklerine karşı sorun çıkartmayacak, kendisine koşulsuz bir şekilde bağlılık göstereceğine inandığı, tercihlerini ve kararlarını sorgulamayacak kadınlardan hoşlanır.
İsteklerine saygı duyan ve kendisini onaylayan kadından hoşlanmaması söz konusu bile olamaz.
Ancak kendisine uyum göstermeyen, yaptıklarına ve kararlarına karşı sorun çıkartan kadından olabildiğince uzak durmaya çalışır.
Kova burcu erkeği, aşk hayatında son derece nazik ve ilgili bir partner olarak karşımıza çıkar. Bu tarz davranışlar sergiliyor olmasına rağmen, birlikte olduğu kişiyi hayatının merkezi haline getirmez. Bağımsızlığına düşkün bir yapıya sahiptir. Bağlanmaktan ve kısıtlanmaktan hoşlanmaz. Kova burcu erkeği ile beraber olan kadın, öncelikle onunla arkadaş olmayı başarmalıdır. Bunu sağlayan kadın, Kova erkeği ile uzun bir ilişki yaşayabilir. Kova burcu erkeği aşk hayatında bir ilişkiye başladığında ilk zamanlarda soğuk ve uzak davranabilir. Aslında bunu da partnerine aşırı derecede değer verdiği için yapar. Sevdiği zaman içinde fırtınalar ile baş başa kalır. Bağımsızlığından vazgeçip, vazgeçmeyeceğini düşünür. Yoğun bir sevgi içerisindedir. Kova burcu ile birlikte olan kadın onu yönlendirmek yerine, onunla hareket etmeyi bilmelidir. Zaman zaman kıskanç olabilir.
Kova burcu erkeği çok yönlü bir kişiliğe sahiptir ve özgürlüğüne son derece düşkündür. Kısıtlanmaktan hiç hoşlanmaz. Kova erkeğinin çok yönlü yapısı, insanların onu zaman zaman anlayamamasına ve çözümleyememesine neden olur. Bazı insanlar Kova burcu erkeğini uzun süre tanıdığını ve daha onu çözümleyemediğini söyleyebilir. Kişiliğini anlamak gerçekten zordur.
sana söylediklerimi yazmışlar
bakalım inşallahh.. aslında benim huyuma gidince yapamıycağı şey yok ama inadım inat teyyarem iki kanat kendisi,Hah işte aynı benim herif :)))))Ama hakkını yemeyim daha düşkündür bana. O kadar zıtız ki ve kavga ederiz ki ama hiç eksilmedi sevgimiz şükür. Bazen kendisinede söylerim nasıl evlendik biz senle bu kadar zıtken derim. Ters kutuplar kendini çekiyor heralde.
sen kızıp kavga etmeyelim diye yalan söylemiş belli :)) İnşallah düzelirsiniz, içme olayıda çok değilmiş evlenince halledersin sen onuda az sabır:)
Geçenhafta(3mart) 81.400
Bu hafta 79.900
Fark 1.500
Yüzde 1.84
Gelecek hafta 78li bişeler
Mesaj sayisi-30
ay bugün çıldırmazsam iyidir, akşam nişanlımla tartıştık konuşmuyoruz, ki ufak bi sürtüşme bile olsa haftalarca yazmaz beyfendi sinirlerim tepemde şuan, işe geldim burası ondan beter yarabbim, giren elemanı ayrı dert çıkan elemanı ayrı dert. giren bilmem ne sorar sıkıntı yaratır, çıkanı annesini arattırır (32 yaşında adam) bi dünya saydırır yarabbimmm.. biri gelir yağmur bunu böyle neden yapıyo patron bu iş böyle mi yapılır zırıltı. ya kaçıcam bu iş yerinden ya da aklımı kaçırıcam artık ne yapıyım bilmiyorum . bıktım herşeyden bıktımm
bu hafta hepimiz listede olsaydık sanırım yarışmayı sallardıkinşallah listeye girdiğimizde de bu devam eder
Geçen hafta:104 (13 MART PAZARTESİ)
Bu hafta:102,1
Fark:1,9
Yüzde:1,82
Gelecek hafta için hedef kilo:99,9
Haftalık mesaj sayısı:27
evet o konuda hakkına girmem ne duydum ne gördüm öyle bişeyini. ki herkes okadar efendi okadar terbiyeli yok bizm köyde derler. size bi anımı anlatıyım;yagmuraydin canim benim koca da kova asla ama asla hesap vermek istemez bi gün aradim nerdesin dedim evdeyim dedi 3 saat sonra Erzurum dan çıktı niye söylemedin diyince de kavga etmek istemedim diyor sıkmaya gelmiyorlar bilesin. Ben alıştım artik cok sıkmiyorum ama çaktırmadan kurcaliyorum şükür daha birine yan gözle bakmişligi yok.
aralarda kaynamasın yanlış yere yazmışım sanırım @AKovser
Geçen hafta:62,800 başlangıç
Bu hafta:61.00
Fark:1,8 kg
Yüzde: 2,86
Gelecek hafta için hedef kilo:60.00
Haftalık mesaj sayısı: çok fazla
Yüzde aşağıdakı şekilde hesaplanır;
(geçen haftaki kilo - bu haftaki kilo) * 100 / geçen haftaki kilo
Ve tartı fotoğrafı eklenecek..
NOT: tartı fotoğrafı eklemekte sorun yaşayan üyeler mazeretlerini bildirmelidir.
mazeretimi bildirdim kaptanım
günaydın kızlar
Geçen hafta: 101,5
Bu hafta:98,5
Fark: 3 kg
Yüzde: % 2,96
Gelecek hafta için hedef kilo: 95
Haftalık mesaj sayısı: 85
fark çok gibi ama dün hiç birşey yemedim ve tam 9 saat ayakta gezdim kızım ve oğlumla koşturduk hastanede ben buna bağlıyorum 3 kg yu
kişiler çok oldukça hırslarda artıyo, ve sürekli burdayız ya aklımız kaçamağa vs. gitmiyo çok iyi maşallaahhBu hafta sadece 1 tane artı vardı sanırım. maşallah bize ya böyle motive bir grup ilk defa gördüm :))))
süpersin canımmm maşalllahhHayırlı cumalar arkadaşlar
Geçen hafta: 76
Bu hafta: 73,1
Fark: 2,9
Yüzde: 3,8
Gelecek hafta için hedef kilo: 72,0
Haftalık mesaj sayısı: 29 (iki günde)
Eki Görüntüle 1968954
bende ilk bildirimimi yapıyım :)
Geçen hafta:90kg
Bu hafta:88.2kg
Fark:1.8kg
Yüzde:2
Gelecek hafta için hedef kilo:87.2kg
Haftalık mesaj sayısı:30+
@AKovser
Oğlağım ben canım. Bendede inatlık biraz fazla. Evleninceye kadar olur böyle ufak tefek sorunlar, evlenince rahatlarsın kuzumKova burcu erkeği, aşk hayatında son derece nazik ve ilgili bir partner olarak karşımıza çıkar. hiç öyle bişey görmedim benimkinden, ama ben onu ufacıktım platonik seviyodum daha 8. sınıfa yeni başlamıştım. hiç bişeyden haberi yoktu garibimin, bizde çok zıtız ama çok saf sevdim demek ben onu.
Kova burcu erkeği aşk hayatında bir ilişkiye başladığında ilk zamanlarda soğuk ve uzak davranabilir.
ilk 1 yıl fazlasıyla soğuk ve uzak davrandı
vallahi tam bir kovaymış ben bukadar bilmiyodum
bakalım inşallahh.. aslında benim huyuma gidince yapamıycağı şey yok ama inadım inat teyyarem iki kanat kendisi,
senin burcun ne peki ?
benim ki terazii
Ahaha ayni bizim durumu okudum sanki bizde alkolde sigara da yok ama ben biraz hazir cevap biriyimdir babam döndü eşime allah sana sabır versin dedi sen bukadar sakin bu kiz bu kadar deli dolu nasil yapacaksiniz dedi eşim de güldü öyle olmasa böyle olmazdi dedi... tabi ben dumuurevet o konuda hakkına girmem ne duydum ne gördüm öyle bişeyini. ki herkes okadar efendi okadar terbiyeli yok bizm köyde derler. size bi anımı anlatıyım;
babam nişanlımla sevgili olduğumu bilmiyodu ( biliyodu da bilmemezliğe geliyodu, önce üni. oku sonra kimle istersen evlendiricem liseden çıkan kıza babası bakamadı evlendirdi dedirtmem dedi ) dedğini yaptı
neyse istemeye gelicekler, babam beni aldı karşısına kızım dedi istiyomusun bu çocuğu, evet dedim. şimdi sana bişey sorcam dedi, bu çocuk içki içmiyo işsiz güçsüz değil, sigara içiyomu dedi hayır dedim.
peki sen içiyosun biliyo mu dedi, biliyo dedim
bu çocuk bu düzgünlükle efendilikle seni nasıl istiyo dediben şok .. ben çok başına buyruk dediğim dediğim. babam beni dumur etmişti
demekki doğalarında var bu hesap vermemek bende ona göre davranıyım bari
Ay babana çok güldüm çok tatlıymışevet o konuda hakkına girmem ne duydum ne gördüm öyle bişeyini. ki herkes okadar efendi okadar terbiyeli yok bizm köyde derler. size bi anımı anlatıyım;
babam nişanlımla sevgili olduğumu bilmiyodu ( biliyodu da bilmemezliğe geliyodu, önce üni. oku sonra kimle istersen evlendiricem liseden çıkan kıza babası bakamadı evlendirdi dedirtmem dedi ) dedğini yaptı
neyse istemeye gelicekler, babam beni aldı karşısına kızım dedi istiyomusun bu çocuğu, evet dedim. şimdi sana bişey sorcam dedi, bu çocuk içki içmiyo işsiz güçsüz değil, sigara içiyomu dedi hayır dedim.
peki sen içiyosun biliyo mu dedi, biliyo dedim
bu çocuk bu düzgünlükle efendilikle seni nasıl istiyo dediben şok .. ben çok başına buyruk dediğim dediğim. babam beni dumur etmişti
demekki doğalarında var bu hesap vermemek bende ona göre davranıyım bari
günaydın hayırlı cumalar kızlar, menümü yazmayı unutmuşum
sabah uyanınca 2 bardak su
iş yerine gelince 1 haş. yumurta 4 zeytin 1 k.k peynir
ara nescafe şekersiz
öğlen: 1 kase brokoli çorbası + 1 porsiyondan fazla kuru fasulye, 2 tane dilim olarak kesilmiş salatalık turşusu
ara: 1 tane biskrem ama çilekli miydi neydi çok güzeldi tadııı
akşam: 1 haşç yumurta 1,5 k k peynir 5 zeytin
ara: beyaz leblebi, limonlu yeşil çay
spor bütün gün koşturdum çaycı yoktu söyledim + 50 squats yapmıştım
su: 2 lt idi
kilom geçen hafta 62.800 başlangıç kilom, şuan 61,00 ( hedefim 1,5 kg idi, 1,80 ile hedefimi aştım ödülüme karar verince söylicemm
@AKovser
Günaydın kızlar
Bu hafta 84.5
Geçen hafta 84.3
Fark -0.2
Yüzde-0.24
Msj sayısı 30+
Haftaya hedef 83.5
@AKovser canım reglden oldu ya
Eki Görüntüle 1968872
amin canımmm teşekkür ederim öyle yapıcamSakin ol canım sen ne kadar sabırlı olursan pozitif düşünürsen her şey o kadar iyi olur. Bak ters bir şey olunca her şey üst üste geliyor, sana düşen kendine hakim olup neyi nasıl çözebileceğini düşün. Nişanlınla evlenmeden önce aranızı düzeltip iyi bir konuşma yapmanız gerekiyor. Ama şuan üstüne gitme. Sıcağı sıcağına bir şeyler anlatmaya çalışınca illa ki başka yerden anlıyorlar demek istediğini. En iyisi biraz zaman geçsin onunla öyle oturup konuş. Hakkında hayırlısı olsun canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?