Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kova burcu erkeği, aşk hayatında son derece nazik ve ilgili bir partner olarak karşımıza çıkar. hiç öyle bişey görmedim benimkinden, ama ben onu ufacıktım platonik seviyodum daha 8. sınıfa yeni başlamıştım. hiç bişeyden haberi yoktu garibimin, bizde çok zıtız ama çok saf sevdim demek ben onu.
Kova burcu erkeği aşk hayatında bir ilişkiye başladığında ilk zamanlarda soğuk ve uzak davranabilir.
ilk 1 yıl fazlasıyla soğuk ve uzak davrandı

vallahi tam bir kovaymış ben bukadar bilmiyodum
bakalım inşallahh.. aslında benim huyuma gidince yapamıycağı şey yok ama inadım inat teyyarem iki kanat kendisi,
senin burcun ne peki ?
benim ki terazii

yagmuraydin canim benim koca da kova asla ama asla hesap vermek istemez bi gün aradim nerdesin dedim evdeyim dedi 3 saat sonra Erzurum dan çıktı niye söylemedin diyince de kavga etmek istemedim diyor sıkmaya gelmiyorlar bilesin. Ben alıştım artik cok sıkmiyorum ama çaktırmadan kurcaliyorum şükür daha birine yan gözle bakmişligi yok.

Sakin ol canım sen ne kadar sabırlı olursan pozitif düşünürsen her şey o kadar iyi olur. Bak ters bir şey olunca her şey üst üste geliyor, sana düşen kendine hakim olup neyi nasıl çözebileceğini düşün. Nişanlınla evlenmeden önce aranızı düzeltip iyi bir konuşma yapmanız gerekiyor. Ama şuan üstüne gitme. Sıcağı sıcağına bir şeyler anlatmaya çalışınca illa ki başka yerden anlıyorlar demek istediğini. En iyisi biraz zaman geçsin onunla öyle oturup konuş. Hakkında hayırlısı olsun canım :)

evet o konuda hakkına girmem ne duydum ne gördüm öyle bişeyini. ki herkes okadar efendi okadar terbiyeli yok bizm köyde derler. size bi anımı anlatıyım;
babam nişanlımla sevgili olduğumu bilmiyodu ( biliyodu da bilmemezliğe geliyodu, önce üni. oku sonra kimle istersen evlendiricem liseden çıkan kıza babası bakamadı evlendirdi dedirtmem dedi ) dedğini yaptı
neyse istemeye gelicekler, babam beni aldı karşısına kızım dedi istiyomusun bu çocuğu, evet dedim. şimdi sana bişey sorcam dedi, bu çocuk içki içmiyo işsiz güçsüz değil, sigara içiyomu dedi hayır dedim.
peki sen içiyosun biliyo mu dedi, biliyo dedim
bu çocuk bu düzgünlükle efendilikle seni nasıl istiyo dedi ben şok .. ben çok başına buyruk dediğim dediğim. babam beni dumur etmişti
demekki doğalarında var bu hesap vermemek bende ona göre davranıyım bari

Tebrik ederim canım çok güzel :))

3 kilo süper canımmm 90'ları görmüşsün

Oğlağım ben canım. Bendede inatlık biraz fazla. Evleninceye kadar olur böyle ufak tefek sorunlar, evlenince rahatlarsın kuzum

Ahaha ayni bizim durumu okudum sanki bizde alkolde sigara da yok ama ben biraz hazir cevap biriyimdir babam döndü eşime allah sana sabır versin dedi sen bukadar sakin bu kiz bu kadar deli dolu nasil yapacaksiniz dedi eşim de güldü öyle olmasa böyle olmazdi dedi... tabi ben dumuur

Ay babana çok güldüm çok tatlıymış He canım sakin kal üstüne gitme :))

Hayırlı cumalar canım menü iyi canım arada bir tane kaçamak olmuş ama olsun .
Ve tebrik ederim güzel kilo vermişsin :)))

amin canımmm teşekkür ederim öyle yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…