Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kişiler çok oldukça hırslarda artıyo, ve sürekli burdayız ya aklımız kaçamağa vs. gitmiyo çok iyi maşallaahh
Buna bende katiliyorum surekli iletisim halinde olunca sorumlu hissediyo insan kendini.yoksa ben ne 4 gunu ertesi gun diyetimi sonlandirirdim bi kare fistikli cikolatayla

Yukselenide etkili oluyo ama karakterde :) teraziye gelince.kendimden biliyorum biz teraziler cok dengesiz olabiliyoruzzz .

Oğlağım ben canım. Bendede inatlık biraz fazla. Evleninceye kadar olur böyle ufak tefek sorunlar, evlenince rahatlarsın kuzum
inşallah ablacımm
ahahhah ay çok fenalar yaa
Ay babana çok güldüm çok tatlıymış He canım sakin kal üstüne gitme :))
pekii sizi dinlicem
Buna bende katiliyorum surekli iletisim halinde olunca sorumlu hissediyo insan kendini.yoksa ben ne 4 gunu ertesi gun diyetimi sonlandirirdim bi kare fistikli cikolatayla
evet canım, yapma öyle bişey 5.gün sonunda kendine ödül ver az biraz. yaz geldi ne kaldı ki, kısa tişörtler dar pantolonlar kapriler bikiniler varken salaş giyinmek yok yok fit olucaz miis gibi olucaz

Salaslik iyidirr yaa :) free :) ama millet giyerken istedigi seyi biz neden giyemeyelimm diyorum ayrica benim giyimi gectim zayiflayamaz diyenlere istedigim zaman nasilda kilo verebiliyorum gorsunler bakalimmm sinirler

hele ki regl zamanlarında kendi kendime sinir olup kendimle kavga edebiliyorum. yalnızlıktan başka kimseyle kavga edemiceğime göre evde
Haha benimde var oyle seylerim kendi kendime homur homur homurdaniyorumm çatlıyorum sinirden daha cok aslinda sakinlesmek yerine x2 kat sinir oluyo oyle yapinca,resmen kendi kendini kuruyosun sirf sinir stres abidesiyim .

Salaslik iyidirr yaa :) free :) ama millet giyerken istedigi seyi biz neden giyemeyelimm diyorum ayrica benim giyimi gectim zayiflayamaz diyenlere istedigim zaman nasilda kilo verebiliyorum gorsunler bakalimmm sinirler
freelik salaşlık iyi de biz kalın olunca salaş giyinince bide, ayy diyemicem çok kötü oluyo. zayıf olup salaşlık iyi ama şişko olup. sustum devam edemiyorum
Haha benimde var oyle seylerim kendi kendime homur homur homurdaniyorumm çatlıyorum sinirden daha cok aslinda sakinlesmek yerine x2 kat sinir oluyo oyle yapinca,resmen kendi kendini kuruyosub sirf sinir stres abidesiyim .
seni kendime çok yakn hissettim şuan 22 yaşındaydın dimi sen, herkesi aklımda tutamıyorum lütfen kusura bakma

Aynen kilolu olup salas olmak huhuhuuuu
Canim ben 28 yasindayim :)

güzel olmuş canım :)

menü güzel canım :) ama şebit ne ?

Selam canlar.. Hayırlı cumalar..
Tamam yazın, bol bol konuşun ama arada bir beni de düşünün, acıyın bana
İşim var sık sık gelemiyorum, şimdi de 158 mesaj okuyacağım

hayırlı cumalar canım :) valla bende okumaya çalışıyorum :)

kek dışında menü güzel canım :)

kek dışında menü güzel canım :)

Güzel olmuş canım..

Geçen hafta: 84,2 (regli haftası)
Bu hafta: 83,2
Fark: 1
Yüzde: 1,188
Gelecek hafta için hedef kilo: 82,5
Haftalık mesaj sayısı: 27
Eki Görüntüle 1968862

Dahlia_

Tebrikler canım, reglden sonra iyi gidiyor :)

Afiyet olsun canım..

Gecen hafta : 61.600
Bu hafta. : 60.200
Fark: 1.400
Yuzde : 2.272
Eki Görüntüle 1968865

Tebrik ederim Esram :)

Üzülme canım, toparlanırsın tekrar..

Günaydın kızlar
Bu hafta 84.5
Geçen hafta 84.3
Fark -0.2
Yüzde-0.24
Msj sayısı 30+
Haftaya hedef 83.5
Dahlia_ canım reglden oldu ya
Eki Görüntüle 1968872

Olsun canım, çok fazla değil en azından..
Hem haftaya daha çok gider inşaAllah.

Kek olmamış ama afiyet olsun canım..

Çok sağol canım bilgi için..
Sanırım dediğin gibi 2-3 malzeme alacağım..

Tamamdır, bu seferki yarım mekik olacak :)

Ya ben bile isteğe öyle şey yapar mıyım hiç
Sorun değil canım önümüzdeki haftadan itibaren eklersin :)
Tebrikler bu arada, çok güzel vermişsin :)

Benim cildim sivilceliydi ama normal sivilce, son dönemlerde çıkanlar seninki gibi içten çıkıyordu, yüzümü kıpkırmızı yapıyordu.. Ağrısı, acısını da biliyorsun zaten.. Daha önce tedavi oldum canım, inanmıyorum iğne, ilaçla geçeceğine.. Boş yere ilaçlamak istemiyorum kendimi.. O yüzden doğal yöntemler aramaya başladım..
Önce soğan kürü yaptım.. Çok şükür içten çıkan sivilcelerim geçti, art arda çıkıyordu hem de, şimdi hiç yok..
Baktım ufak tefek çıkanlar var hala, hem de cildim çok solmuş.. Bu sefer de maydanoz kürünü öğrendim ve yapmaya başladım.. Hem sivilceler için, hem de cildi güzelleştiriyormuş.. İçmeye başlayınca başlarda sivilce çıkacak yazılıyordu, o biraz beni korkuttu.. 2-3 gün çıktı da zaten.. Korktum böyle devam edeceke diye ama etmedi.. Sanırım soğan kürünün etkisinden.. Onu yapmış olmasaydım eminim yüzüm berbat olurdu tekrar..
Şu an sadece ufak tefek ara sıra çıkan sivilcelerim oluyor, ama daha öncekilerin izleri maalesef çok fazla..

Tebrikler canım
sağol canım

Gecen hafta : 61.600
Bu hafta. : 60.200
Fark: 1.400
Yuzde : 2.272
Eki Görüntüle 1968865
maaşallah kilon düşük olmasına rağmen gayet iyi

canım kaç ay önce doğum yaptın bence sen çok az besleniyorsun emziren diyet yaptığında ilk önce bebeğin sütünü yani rızkını kesiyor ona göre 3 diyetisyen de aynısını söyledi ukalalık etmek değil niyetim süt arttıran ve kilo verdiren beslenme listesi hazırlayabilirler eğer diyetisyene gitme imkanın varsa bulunduğun yerde hastanelerde varlar artık ondan destek al derim sen eminim bebeğini bizden daha çok seviyor ve düşünüyorsundur. Nacizane tavsiyemdir. Bebeğin sütü direk bebeğin sağlığı yani bebeğin sütünün kalitesi=bebeğin sağlığı

emziriyorsan çok az bence

Bu aradaa herkese gunaydin canlaarr , hayırlı cumalariniz olsuun :)
sağol hayırlı cumalar sana da
Eki Görüntüle 1968883
Geçen hafta: 67.4
Bu hafta : 66.9
Giden : 500
Yüzde: 0,741
Geleçek hafta hedeflenen: 66,2

Kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim.
Dahlia_
Kilo az olunca fark da azalıyor ben de görürmüyüm acaba Allah nasip edermi mu yaz acaba 69 kg yu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…