Teşekkür ederim canim :)Tebrik ederim süpersin
Buna bende katiliyorum surekli iletisim halinde olunca sorumlu hissediyo insan kendini.yoksa ben ne 4 gunu ertesi gun diyetimi sonlandirirdim bi kare fistikli cikolataylakişiler çok oldukça hırslarda artıyo, ve sürekli burdayız ya aklımız kaçamağa vs. gitmiyo çok iyi maşallaahh
Kova burcu erkeği, aşk hayatında son derece nazik ve ilgili bir partner olarak karşımıza çıkar. hiç öyle bişey görmedim benimkinden, ama ben onu ufacıktım platonik seviyodum daha 8. sınıfa yeni başlamıştım. hiç bişeyden haberi yoktu garibimin, bizde çok zıtız ama çok saf sevdim demek ben onu.
Kova burcu erkeği aşk hayatında bir ilişkiye başladığında ilk zamanlarda soğuk ve uzak davranabilir.
ilk 1 yıl fazlasıyla soğuk ve uzak davrandı
vallahi tam bir kovaymış ben bukadar bilmiyodum
bakalım inşallahh.. aslında benim huyuma gidince yapamıycağı şey yok ama inadım inat teyyarem iki kanat kendisi,
senin burcun ne peki ?
benim ki terazii
inşallah ablacımmOğlağım ben canım. Bendede inatlık biraz fazla. Evleninceye kadar olur böyle ufak tefek sorunlar, evlenince rahatlarsın kuzum
ahahhah ay çok fenalar yaaAhaha ayni bizim durumu okudum sanki bizde alkolde sigara da yok ama ben biraz hazir cevap biriyimdir babam döndü eşime allah sana sabır versin dedi sen bukadar sakin bu kiz bu kadar deli dolu nasil yapacaksiniz dedi eşim de güldü öyle olmasa böyle olmazdi dedi... tabi ben dumuur
pekii sizi dinlicemAy babana çok güldüm çok tatlıymışHe canım sakin kal üstüne gitme :))
evet canım, yapma öyle bişey 5.gün sonunda kendine ödül ver az biraz. yaz geldi ne kaldı ki, kısa tişörtler dar pantolonlar kapriler bikiniler varken salaş giyinmekBuna bende katiliyorum surekli iletisim halinde olunca sorumlu hissediyo insan kendini.yoksa ben ne 4 gunu ertesi gun diyetimi sonlandirirdim bi kare fistikli cikolatayla
hele ki regl zamanlarında kendi kendime sinir olup kendimle kavga edebiliyorum. yalnızlıktan başka kimseyle kavga edemiceğime göre evdeYukselenide etkili oluyo ama karakterde :) teraziye gelince.kendimden biliyorum biz teraziler cok dengesiz olabiliyoruzzz.
Salaslik iyidirr yaa :) free :) ama millet giyerken istedigi seyi biz neden giyemeyelimm diyoruminşallah ablacımm
ahahhah ay çok fenalar yaa
pekii sizi dinlicem
evet canım, yapma öyle bişey 5.gün sonunda kendine ödül ver az biraz. yaz geldi ne kaldı ki, kısa tişörtler dar pantolonlar kapriler bikiniler varken salaş giyinmekyok yok fit olucaz miis gibi olucaz
Haha benimde var oyle seylerim kendi kendime homur homur homurdaniyorummhele ki regl zamanlarında kendi kendime sinir olup kendimle kavga edebiliyorum. yalnızlıktan başka kimseyle kavga edemiceğime göre evde
freelik salaşlık iyi de biz kalın olunca salaş giyinince bide, ayy diyemicem çok kötü oluyo. zayıf olup salaşlık iyi ama şişko olup. sustum devam edemiyorumSalaslik iyidirr yaa :) free :) ama millet giyerken istedigi seyi biz neden giyemeyelimm diyorumayrica benim giyimi gectim zayiflayamaz diyenlere istedigim zaman nasilda kilo verebiliyorum gorsunler bakalimmm sinirler
seni kendime çok yakn hissettim şuanHaha benimde var oyle seylerim kendi kendime homur homur homurdaniyorummçatlıyorum sinirden daha cok aslinda sakinlesmek yerine x2 kat sinir oluyo oyle yapinca,resmen kendi kendini kuruyosub sirf sinir stres abidesiyim .
Aynen kilolu olup salas olmak huhuhuuuufreelik salaşlık iyi de biz kalın olunca salaş giyinince bide, ayy diyemicem çok kötü oluyo. zayıf olup salaşlık iyi ama şişko olup. sustum devam edemiyorum
seni kendime çok yakn hissettim şuan22 yaşındaydın dimi sen, herkesi aklımda tutamıyorum lütfen kusura bakma
çok güzelPerşembe menüm
2 sb su+ 1sb sirkeli su
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Çeri domates
1 dilim ekmek
Öğle
Bir kase ayran çorbası
Büyük bir tabak salata
Bir dilim ekmek
Akşam
Bir kase ayran çorbası
2lt su+6 km yürüyüş+ 20 squat
daha öncede söyledim diyetisyenimin verdiği liste bu kafama göre yemiyorum.
Perşembe menüm
2 sb su+ 1sb sirkeli su
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Çeri domates
1 dilim ekmek
Öğle
Bir kase ayran çorbası
Büyük bir tabak salata
Bir dilim ekmek
Akşam
Bir kase ayran çorbası
Günaydın arkadaşlar, dün yorgundum akşamada misafir olunca tam oldu neyse ki bugün iyiyim.Colorayzn tebrikler
16.03.2017 Menüm
Sabah
1 dilim ekmek, peynir, zeytin
Ara: Türk Kavesi
Öğlen: Tavuk döner pilavsız, salata
Ara: 1 avuç beyaz leblebi türk kahvesi
Akşam: Küçük 1 adet şebit,peynir, 5 kaşık çorba
Ara: 5 adet fıstık, türk kahvesi
1,5 lt su, 170squat
Selam canlar.. Hayırlı cumalar..
Tamam yazın, bol bol konuşun ama arada bir beni de düşünün, acıyın bana
İşim var sık sık gelemiyorum, şimdi de 158 mesaj okuyacağım
Dünkü menü
Sabah kahvaltilik gevrek sütle
Ara öğün 1 elma
Öğle 1 kase yayla corbasi
Ara 1 ince dilim kek 1 fincan sekersiz cay
Akşam 1 baget tavuk 2 kasi püre 1 dilim ekmek
Ara 1 yesil elma
2.5 litre su
120 squat 15 dk yürüyüş
10 dk mezdeke ( spordan saycam bunu artik )
Dünkü menü
Ara öğün 1 elma
Ara 1 yesil elma
2.5 litre su
120 squat 15 dk yürüyüş
Perşembe menüm
2 sb su+ 1sb sirkeli su
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Çeri domates
1 dilim ekmek
Öğle
Bir kase ayran çorbası
Büyük bir tabak salata
Bir dilim ekmek
Akşam
Bir kase ayran çorbası
Geçen hafta: 84,2 (regli haftası)
Bu hafta: 83,2
Fark: 1
Yüzde: 1,188
Gelecek hafta için hedef kilo: 82,5
Haftalık mesaj sayısı: 27
Eki Görüntüle 1968862
Dahlia_
Günaydın arkadaşlar, dün yorgundum akşamada misafir olunca tam oldu neyse ki bugün iyiyim.Colorayzn tebrikler
16.03.2017 Menüm
Sabah
1 dilim ekmek, peynir, zeytin
Ara: Türk Kavesi
Öğlen: Tavuk döner pilavsız, salata
Ara: 1 avuç beyaz leblebi türk kahvesi
Akşam: Küçük 1 adet şebit,peynir, 5 kaşık çorba
Ara: 5 adet fıstık, türk kahvesi
1,5 lt su, 170squat
Gunaydin kızlarbu sabah cok yorgun ve halsizim doğum sornasi ilk regli ve ağrım var cok fena ustelik tarti da moralimi bozduEki Görüntüle 1968869 gecen hafta 69.9
Bu hafta 70.4
Arti 500 gram
Haftaya hedef 68.5
Mesaj sayim da 30 un altinda
Kes cezami hakimim
Günaydın kızlar
Bu hafta 84.5
Geçen hafta 84.3
Fark -0.2
Yüzde-0.24
Msj sayısı 30+
Haftaya hedef 83.5
Dahlia_ canım reglden oldu ya
Eki Görüntüle 1968872
Dünkü menü
Ara öğün 1 elma
Ara 1 yesil elma
2.5 litre su
120 squat 15 dk yürüyüş
way maşaAllah, artık senin bacaklar hissetmiyordur ağrıyı
ben ürün konusunda çok seçiciyimdir. makyaj da yaparım çok severim ojeler hele. flormarın mat ojeleri çıktığından beri mat olanını kullanırım çok beğeniyorum. concealer göz altı morluklarını kapatır ve aydınlık verir. madem hani çok far falan kullanmıyorsun rimel kalem ve concealer yeterli.nude tonları seviyorum çok doğal ben tavsiye ediyorum. ben flormarın göz altı yani pardon kaş altı olanı var adını unuttum onu kullanıyorum.
yarım mekik olsun
sana sürprizim var
çok iyi tebrik ederim.
sarıçiçeğim tebrikler
olsun canım regl zamanları böyle, ben olamadım bile daha. şişkinlik varsa ödem çayı yap canım rahatlatır.
Ya ben bile isteğe öyle şey yapar mıyım hiçkaptanım kalbimi çok kötü kırdın şuan, şuan kilom tam 61,00, akşam yazılanları okuyamadım fotoğraf ekleme şartımız olduğunu bilmiyodum, içimdeki ses yağmur çek fotoğraf paylaşırsın dedi ama sonra görgüsüzlük etme dedimm
bana ekmek te çikolata da fazla geldi
Geçen hafta:62,800 başlangıç
Bu hafta:61.00
Fark:1,8 kg
Yüzde: 2,86
Gelecek hafta için hedef kilo:60.00
Haftalık mesaj sayısı: çok fazla
Yüzde aşağıdakı şekilde hesaplanır;
(geçen haftaki kilo - bu haftaki kilo) * 100 / geçen haftaki kilo
Ve tartı fotoğrafı eklenecek..
NOT: tartı fotoğrafı eklemekte sorun yaşayan üyeler mazeretlerini bildirmelidir.
mazeretimi bildirdim kaptanım
süpersin canımmm
avon hiç sevmiyorum, yüzümü felaket sivilcelendiriyo ki benim sivilcelerim içten çıkıyo, zonkluyo resmen. sadece fondöten alırken dikkat et canım, bende sadece eyeliner rimel kullanırım okadar, bide imex diye bi sivilce kremi var aynı fondöten gibi onu sürüp üstüne pudra sürüyorum çok iyi oluyo. hoş nişanda alınan bir sürü makyaj malzemesi var ama istiyosan atarım eve gidince fotoğraflarını, kuzenim makyaj yapar bayaa o tavsiye etmiştide almıştık
ilaç kullanmalısın bence canım, benimde kullanmam lazım ama işten izin alıp doktora gidemedim bi türlü
sağol canımTebrikler canım
maaşallah kilon düşük olmasına rağmen gayet iyi
canım kaç ay önce doğum yaptın bence sen çok az besleniyorsun emziren diyet yaptığında ilk önce bebeğin sütünü yani rızkını kesiyor ona göre 3 diyetisyen de aynısını söyledi ukalalık etmek değil niyetim süt arttıran ve kilo verdiren beslenme listesi hazırlayabilirler eğer diyetisyene gitme imkanın varsa bulunduğun yerde hastanelerde varlar artık ondan destek al derim sen eminim bebeğini bizden daha çok seviyor ve düşünüyorsundur. Nacizane tavsiyemdir. Bebeğin sütü direk bebeğin sağlığı yani bebeğin sütünün kalitesi=bebeğin sağlığıGunaydin kızlarbu sabah cok yorgun ve halsizim doğum sornasi ilk regli ve ağrım var cok fena ustelik tarti da moralimi bozduEki Görüntüle 1968869 gecen hafta 69.9
Bu hafta 70.4
Arti 500 gram
Haftaya hedef 68.5
Mesaj sayim da 30 un altinda
Kes cezami hakimim
emziriyorsan çok az benceDünkü menü
Ara öğün 1 elma
Ara 1 yesil elma
2.5 litre su
120 squat 15 dk yürüyüş
sağol hayırlı cumalar sana daBu aradaa herkese gunaydin canlaarr , hayırlı cumalariniz olsuun :)
Kilo az olunca fark da azalıyor ben de görürmüyüm acaba Allah nasip edermi mu yaz acaba 69 kg yuEki Görüntüle 1968883
Geçen hafta: 67.4
Bu hafta : 66.9
Giden : 500
Yüzde: 0,741
Geleçek hafta hedeflenen: 66,2
Kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim.
Dahlia_
Eki Görüntüle 1968882
Geçen hafta: 76,9
Bu hafta: 75,7
Fark: -1,2 kg
Yüzde: %1,57
Gelecek hafta için hedef kilo: 75,2
Haftalık mesaj sayısı: + 30
Dahlia_
süpersin
geçen hafta : 62.0
bu hafta : 59.9
giden : 2.1
yüzde : bilmiyorum
gelecek hafta hedeflenen : 58.5
fotoğraf yükleyemedim
Valla listedeki çikolataya göre gayet iyisin süper tebrikler demek ki doktorun işinde gerçekten başarılı helal olsun
bende ilk bildirimimi yapıyım :)
Geçen hafta:90kg
Bu hafta:88.2kg
Fark:1.8kg
Yüzde:2
Gelecek hafta için hedef kilo:87.2kg
Haftalık mesaj sayısı:30+
Dahlia_
Geçen hafta:104 (13 MART PAZARTESİ)
Bu hafta:102,1
Fark:1,9
Yüzde:1,82
Gelecek hafta için hedef kilo:99,9
Haftalık mesaj sayısı:27
Ne bilim yüksek tutayım ki ne tutarsa artıkCanım tebrik ederim üç kilo çok güzel vermişin. Haftaya hedef kilonu o kadar yüksek yazmasaydın keşke. 3,5 kilo çok fazla hemde bu hafta 3 kilo vermişken....
güzelGeçenhafta(3mart) 81.400
Bu hafta 79.900
Fark 1.500
Yüzde 1.84
Gelecek hafta 78li bişeler
Mesaj sayisi-30
ben de de başladı dünden beriEvet canım çok şükür :) Ama bende kabızlık çok fena. günkurusu ekliycem kahvaltıya
Hayırlı cumalar arkadaşlar
Geçen hafta: 76
Bu hafta: 73,1
Fark: 2,9
Yüzde: 3,8
Gelecek hafta için hedef kilo: 72,0
Haftalık mesaj sayısı: 29 (iki günde)
Eki Görüntüle 1968954
İnşallah son fazla kilomuzu da verene kadar bu hızla devam ederizbu hafta hepimiz listede olsaydık sanırım yarışmayı sallardıkinşallah listeye girdiğimizde de bu devam eder
Bu hafta sadece 1 tane artı vardı sanırım. maşallah bize ya böyle motive bir grup ilk defa gördüm :))))
Çok şükür3 kilo süper canımmm90'ları görmüşsün
Evet sizle yazışmaya başlayınca daha az acıkıyorum gerçektenkişiler çok oldukça hırslarda artıyo, ve sürekli burdayız ya aklımız kaçamağa vs. gitmiyo çok iyi maşallaahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?