Genel bi sorun sanirim durmadan bad gateway diyip duruyo
Bundan az daha küçüktü canım :))menü güzel canım :) ama şebit ne ?
Tşk canım :*
Tebrik ederim Esram :)
.
Pilavlar olmasa 1 kg gidecekmiş demekki :)) Tebrikler canımDahlia_
Geçen Hafta : 62
Bu Hafta : 61.3
fark : 700 gr
Yüzde :1.1
Haftaya Hedef : 60.5
Mesaj Sayım : 30+
çok mutluyum
Teşekkür ederim keşke bu haftada gitse:)maaşallah kilon düşük olmasına rağmen gayet iyi
Tamam canım, sitede sorun var, hallolursa sonra yüklersin..Dahlia_ canım internette bi sorun var ya resim yuklenmiyor niye boyle oluyo anlamadım
Genel bi sorun sanirim durmadan bad gateway diyip duruyo
Hafta sonu iletişimim pek olamıyor ve yarın kuzenlerle buluşmamız var.Yarını hayırla atlataydım..Arada yazmaya çalışırım kızlar desteğinize ihtiyacım olacakBuna bende katiliyorum surekli iletisim halinde olunca sorumlu hissediyo insan kendini.yoksa ben ne 4 gunu ertesi gun diyetimi sonlandirirdim bi kare fistikli cikolatayla
Eki Görüntüle 1968883
Geçen hafta: 67.4
Bu hafta : 66.9
Giden : 500
Yüzde: 0,741
Geleçek hafta hedeflenen: 66,2
Kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim.
Dahlia_
Dahlia_ cim benim cildim de asiri hassas ve beyaz tenliyim bi arastir istersen missha diye bi markanin cc kremini kullanıyorum beyazligindan cok memnunum bide cok dogal onu sürdüğüm gün ışıl ışıl oluyorum
Eki Görüntüle 1968882
Geçen hafta: 76,9
Bu hafta: 75,7
Fark: -1,2 kg
Yüzde: %1,57
Gelecek hafta için hedef kilo: 75,2
Haftalık mesaj sayısı: + 30
Dahlia_
isimsiz965 canım bu da senin için, gel beraber yiyelim kahveyle ne kadar masum ne kadar minik...şaka bir yana gerçekten mutlu oluyorum yiyince ve motivasyonum bozulmuyor. yiyemeyince strese giriyorum.
Eki Görüntüle 1968886
geçen hafta : 62.0
bu hafta : 59.9
giden : 2.1
yüzde : bilmiyorum
gelecek hafta hedeflenen : 58.5
fotoğraf yükleyemedim
Günaydın Arkadaşlar. Evde İnternet probleminden akşam nete giremedim.
Menüm
sabah
1 bardak süt
10 tane fındık
2 haşlanmış yumurta
peynir-zeytin
öğlen:
1 kase çorba
1 tabak nohut yemeği
2 bardak ayran
akşam:
4 tane köfte
mantar sote
bol salata
2 lt su
15 dk yürüyüş
bende ilk bildirimimi yapıyım :)
Geçen hafta:90kg
Bu hafta:88.2kg
Fark:1.8kg
Yüzde:2
Gelecek hafta için hedef kilo:87.2kg
Haftalık mesaj sayısı:30+
Dahlia_
günaydın kızlar
Geçen hafta: 101,5
Bu hafta:98,5
Fark: 3 kg
Yüzde: % 2,96
Gelecek hafta için hedef kilo: 95
Haftalık mesaj sayısı: 85
fark çok gibi ama dün hiç birşey yemedim ve tam 9 saat ayakta gezdim kızım ve oğlumla koşturduk hastanede ben buna bağlıyorum 3 kg yu
Günaydın Kızçeler
Geçen hafta: 74.5
Bu hafta:73.3
Fark: 1.2 kg
Yüzde: % 1,61
Gelecek hafta için hedef kilo: 72
Haftalık mesaj sayısı: haftalık olarak nerden bakılcağını bilmiyorum,gruba katıldığımdan beri hergün sürekli yazıorum sayısı yok
ay bugün çıldırmazsam iyidir, akşam nişanlımla tartıştık konuşmuyoruz, ki ufak bi sürtüşme bile olsa haftalarca yazmaz beyfendi sinirlerim tepemde şuan, işe geldim burası ondan beter yarabbim, giren elemanı ayrı dert çıkan elemanı ayrı dert. giren bilmem ne sorar sıkıntı yaratır, çıkanı annesini arattırır (32 yaşında adam) bi dünya saydırır yarabbimmm.. biri gelir yağmur bunu böyle neden yapıyo patron bu iş böyle mi yapılır zırıltı. ya kaçıcam bu iş yerinden ya da aklımı kaçırıcam artık ne yapıyım bilmiyorum . bıktım herşeyden bıktımm
Geçenhafta(3mart) 81.400
Bu hafta 79.900
Fark 1.500
Yüzde 1.84
Gelecek hafta 78li bişeler
Mesaj sayisi-30
Tamam canım, sitede sorun var, hallolursa sonra yüklersin..
Delirtti beni de, daha alıntı yapıp cevap yazamıyorum, bütün gün sürerse liste nasıl hazırlnacakk
oluruz tabiikiHafta sonu iletişimim pek olamıyor ve yarın kuzenlerle buluşmamız var.Yarını hayırla atlataydım..Arada yazmaya çalışırım kızlar desteğinize ihtiyacım olacak
ben de aynı durumdayımGenel bi sorun sanirim durmadan bad gateway diyip duruyo
Herkeste ayni canimya kızlar ben giremiyorum son sayfaya gelsem hata kodu veriyoo bi bana mı bu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?