Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugunun menüsü
Sabah 1 haslanmis yumurta 1 zeytin 2 dilim kaşar peyniri bi dilim ekmek
Ara bi fincan kahve
Öğle haşlanmış tavuk yogurt salata 1 dilim ekmek
Ara 1 bardak tarçınlı süt
Akşam 1 kase yogurt çorbası 5 tane yaprak
sarma 4 tane cin biber
Ara 3 tane ceviz 4 tane kavrulmamis fıstık
2.5 litre su
Spor 60 squat 30 ar tane basen ve kalça eritmek icin hareket 15 dk yürüyüş

Afiyet olsun güzel menü canım :))

menüm
1. öğün
2 haş yum
peynir
salatalık
yeşillik
şekersiz çay

2. öğün
karnabahar
salata yoğurt
2 haş yum

su 2 lt
spor 300 twist,30 ayakta mekik

Bravo canım iki öğün beslenmeyle nasıl dayanıyorsun bana 3 öğün yetmeyince ara öğün bile yapıyorum. Çalışıyor musun sen?

Neden düştü modun?bir dertli de o mu yoksa
offf sorma ya arkadaşım çok ısrar etti de gittim çocuk soğuk alır dışarı çıkarmayım dedim de baktım alınıyor gittim.tüm konukomşu oradaydı.kızlardan biri sen kilo mu verdin ne dedi bende diyet falan yapıyorum demedim kimseye bilmem dedim.ordan biride benle yaşıt benim iki katım elini karnına bağlamış yoooo vermemiş dedibir kere bilmiyorum diye cvp verdim ya sonra bişeyde diyemedim yoksa 7 kilo verdim dicektim.börekler kekler uçuşuyordu ağzıma sürmeim oğlanı bahane ettim durmuyor diye sadece çay içtim.ama ne gıcık oldum.nisan sonu düğün var bunların hepsi geliyor o zamana daha da kilo vermek istiyorum ya modum düştü resmen

Kiskancliktann yoo demistir o ellerini baglayan hanfendiciik :) kalabaligi bende hicc sevmem iki kisi kafa kafaya oturdunmu sohbet daha iyi oluyor,kalabalik olunca kim kime ne sotluyo anlasilmiyo beyninin cirkini cikartiyolar rsmen

Kiskancliktann yoo demistir o ellerini baglayan hanfendiciik :) kalabaligi bende hicc sevmem iki kisi kafa kafaya oturdunmu sohbet daha iyi oluyor,kalabalik olunca kim kime ne sotluyo anlasilmiyo beyninin cirkini cikartiyolar rsmen
hay yaşa tamda o yüzden gitmek istemedim,ama işte çok ısrar edince artık alınacaktı neredeyse kız benim oğlan için soba yaktı.ötekide söylediği laftan çok mimiği elini bağlaması gıcıklandırdıoff eve gelmek için can attım resmen ama varya daha da hırslandım

Iste ellerini baglama alametide senin kilo verdigini farkedip catirdamasii caniimm :) insan huylaniyo bu tip insanlardann gicikk ediyolar adami :)

Selam kizlar:) menumu yazim sarjim bitiyo
Bugün sabah ogle akşamyok tek öğun yedim ablam bruncha cagirdi 2 gıbı sofraya oturduk. Yediklerim
2 krep 1 pankek yarim kase menemen 1kk beyaz peynir 1 kk suzme peynir 1 ince dilim kasar kayisi incir 2ser 1 elmali kurabiye biraz patatesli yumurta 1 dilim pizza artikta bisi yemicem malesef bugun boyle oldu iyiki tarti oncesi degildi bari
Su 2 lt. Spor yuruyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…