Bugunun menüsü
Sabah 1 haslanmis yumurta 1 zeytin 2 dilim kaşar peyniri bi dilim ekmek
Ara bi fincan kahve
Öğle haşlanmış tavuk yogurt salata 1 dilim ekmek
Ara 1 bardak tarçınlı süt
Akşam 1 kase yogurt çorbası 5 tane yaprak
sarma 4 tane cin biber
Ara 3 tane ceviz 4 tane kavrulmamis fıstık
2.5 litre su
Spor 60 squat 30 ar tane basen ve kalça eritmek icin hareket 15 dk yürüyüş
menüm
1. öğün
2 haş yum
peynir
salatalık
yeşillik
şekersiz çay
2. öğün
karnabahar
salata yoğurt
2 haş yum
su 2 lt
spor 300 twist,30 ayakta mekik
yok gülüm çalışmıyorumBravo canım iki öğün beslenmeyle nasıl dayanıyorsun bana 3 öğün yetmeyince ara öğün bile yapıyorum. Çalışıyor musun sen?
bende çok sıkıldımKimseler yook yemek saati sanirsamm, bende cok sıkıldım pof
Neden düştü modun?bir dertli de o mu yoksabende çok sıkıldımbelimde ağrıyor spora ara vericem 2 gün.bugün gündüz komşum çağardı gittim gitmeseydim keşke modum düştü
offf sorma ya arkadaşım çok ısrar etti de gittim çocuk soğuk alır dışarı çıkarmayım dedim de baktım alınıyor gittim.tüm konukomşu oradaydı.kızlardan biri sen kilo mu verdin ne dedi bende diyet falan yapıyorum demedim kimseye bilmem dedim.ordan biride benle yaşıt benim iki katım elini karnına bağlamış yoooo vermemiş dediNeden düştü modun?bir dertli de o mu yoksa
Kiskancliktann yoo demistir o ellerini baglayan hanfendiciik :) kalabaligi bende hicc sevmem iki kisi kafa kafaya oturdunmu sohbet daha iyi oluyor,kalabalik olunca kim kime ne sotluyo anlasilmiyo beyninin cirkini cikartiyolar rsmenofff sorma ya arkadaşım çok ısrar etti de gittim çocuk soğuk alır dışarı çıkarmayım dedim de baktım alınıyor gittim.tüm konukomşu oradaydı.kızlardan biri sen kilo mu verdin ne dedi bende diyet falan yapıyorum demedim kimseye bilmem dedim.ordan biride benle yaşıt benim iki katım elini karnına bağlamış yoooo vermemiş dedibir kere bilmiyorum diye cvp verdim ya sonra bişeyde diyemedim yoksa 7 kilo verdim dicektim.börekler kekler uçuşuyordu ağzıma sürmeim oğlanı bahane ettim durmuyor diye sadece çay içtim.ama ne gıcık oldum.nisan sonu düğün var bunların hepsi geliyor o zamana daha da kilo vermek istiyorum ya modum düştü resmen
hay yaşa tamda o yüzden gitmek istemedim,ama işte çok ısrar edince artık alınacaktı neredeyse kız benim oğlan için soba yaktı.ötekide söylediği laftan çok mimiği elini bağlaması gıcıklandırdıKiskancliktann yoo demistir o ellerini baglayan hanfendiciik :) kalabaligi bende hicc sevmem iki kisi kafa kafaya oturdunmu sohbet daha iyi oluyor,kalabalik olunca kim kime ne sotluyo anlasilmiyo beyninin cirkini cikartiyolar rsmen
Iste ellerini baglama alametide senin kilo verdigini farkedip catirdamasii caniimm :) insan huylaniyo bu tip insanlardann gicikk ediyolar adami :)hay yaşa tamda o yüzden gitmek istemedim,ama işte çok ısrar edince artık alınacaktı neredeyse kız benim oğlan için soba yaktı.ötekide söylediği laftan çok mimiği elini bağlaması gıcıklandırdıoff eve gelmek için can attım resmen ama varya daha da hırslandım
öyle vallahi yaa,keyfim yerindeydi enerjimi aldı resmenIste ellerini baglama alametide senin kilo verdigini farkedip catirdamasii caniimm :) insan huylaniyo bu tip insanlardann gicikk ediyolar adami :)
:) camdan kafani uzat deriiin nefes al,temiz hava ferahlik verirr :)öyle vallahi yaa,keyfim yerindeydi enerjimi aldı resmen
:) camdan kafani uzat deriiin nefes al,temiz hava ferahlik verirr :)
Ruhun daralmış iyi gelirbeynime oksijen gitsin dimi
Ruhun daralmış iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?