Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yalniz tek ogunde 3 ogunkuk yemissin sanki azucuukk.ondann immmm biraziciikk sundannn :)

Bugün ki menüm

1 tk çörek otu yağı, 1 tk elma sirkeli su

Kahvalti; 1 yumurta , 2 kk süzme peynir, 1 tane tuzsuz etimek , 5 zeytin, yeşillik, 1/2 biber , 1 çk bal zencefil
Ara; 1 kupa turk kahvesi , 1 bitter Browni artık yazmıyor gRami siz biliyorsunuz

Öğle; 8 yk tavuklu Yoğurtlu kereviz , 1 koca kase salata
Ara; 3 gün kurusu, çay
Ara; 1 kivi
Aksam; evdekilere k.fasulye ve pilav yaptım ama yemedim yarın kontrolüm var peki ne yedim

1 yumurta 1 biber yeşillik baharat ve 2 yk lor 1 yk zeytinyağı ile salata yaptım yanında da Türk Kahvesi içtim

Spor 2 mil Leslie 15 dk jillian 30 Squat
Su; 2,5 lt

iyiki değilmiş gerçekten naptın kız sen

süpersin :) tabi browni hariç

güzel olmuş canım :)

Sabah
Çeyrek ekmekle kaşarlı sucuklu tost

Öğle
1 dilim ekmek
2 nugget
1 kase yayla çorbası

Aksam
1 kase mercimek çorbası
1 tabak kıymalı patates yemeği

Su 2lt
Egzersiz 3000 adim

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-17-21-16-48.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 20
Canım sen kilo verdiğini bilmiyo musun biliyosun hemfe 7 kilo. Yani belli olmayacak bişry değil asla o yüzden ben olsam asla takılmazdım. İnadına yaa öylemi flan der onu sinir ederdim

Canım sen kilo verdiğini bilmiyo musun biliyosun hemfe 7 kilo. Yani belli olmayacak bişry değil asla o yüzden ben olsam asla takılmazdım. İnadına yaa öylemi flan der onu sinir ederdim
gülüm söylediği laftan çok o vucut dili tahrik etti beni.bide dedim ya baştan diyet falan yaptığımı falan söylemedim o yüzden geri lafta sokamadım

Menüm; sabah aç karnına 2 bardak su
İşe gelince; 1haş. Yumurta 5 zeytin 1 k k peynir ve patronumuz ev poğaçası getirmiş minik bitane ondan yedm

Ara : sinirden kahve içtim

Öğlen ; yarım kepçe ezogelin çorbası
Terbiyeli misket çorbası vardı minik köftelerinden 8tane + 4 yk bulgur pilavı
Ara ; 1 tane kakaolu burçak bisküvi

1 türk kahvesi
Akşam; yarım kepçe kurufasulye

Su 2 lt
Spor; bugün en az 4 defa alt kattaki firmaya indim çıktım hemde üst üste koşturdum ve 15 dk yürüdüm

gülüm söylediği laftan çok o vucut dili tahrik etti beni.bide dedim ya baştan diyet falan yaptığımı falan söylemedim o yüzden geri lafta sokamadım
İşte öylesi daha eğlenceli olurmuş ama işte, ben olsam kız sende aldın başını gittin derdim. Öylr diyene böylesi yakışır. Hiiiiiç takılma ama aksine azimlen, düğünde de ne çok kilo vermişsin dediklerinde tatlım sen bana laf söylediğinde ben 7 kilo vermiştim ama sen farkedememişsin derim

güzel olmuş canım :)

su az onun haricinde menü az olmuş ama sen doyduysan sorun yok güzel olmuş :)

Aynen öyle yapıcam

Daha birbuçuk ay var canım düğüne. Hiç canını sıkma, moralini bozma. Bikaç kilo versen görmek istemeyenlere kapak olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…