Yalniz tek ogunde 3 ogunkuk yemissin sankiSelam kizlar:) menumu yazim sarjim bitiyo
Bugün sabah ogle akşamyok tek öğun yedim ablam bruncha cagirdi 2 gıbı sofraya oturduk. Yediklerim
2 krep 1 pankek yarim kase menemen 1kk beyaz peynir 1 kk suzme peynir 1 ince dilim kasar kayisi incir 2ser 1 elmali kurabiye biraz patatesli yumurta 1 dilim pizza artikta bisi yemicem malesef bugun boyle oldu iyiki tarti oncesi degildi bari
Su 2 lt. Spor yuruyus
Walla oyle oldu e herkes birlikteydi napim bende biraz ondan biraz bundanYalniz tek ogunde 3 ogunkuk yemissin sankiazucuukk.ondann immmm biraziciikk sundannn :)
Selam kizlar:) menumu yazim sarjim bitiyo
Bugün sabah ogle akşamyok tek öğun yedim ablam bruncha cagirdi 2 gıbı sofraya oturduk. Yediklerim
2 krep 1 pankek yarim kase menemen 1kk beyaz peynir 1 kk suzme peynir 1 ince dilim kasar kayisi incir 2ser 1 elmali kurabiye biraz patatesli yumurta 1 dilim pizza artikta bisi yemicem malesef bugun boyle oldu iyiki tarti oncesi degildi bari
Su 2 lt. Spor yuruyus
Bugün ki menüm
1 tk çörek otu yağı, 1 tk elma sirkeli su
Kahvalti; 1 yumurta , 2 kk süzme peynir, 1 tane tuzsuz etimek , 5 zeytin, yeşillik, 1/2 biber , 1 çk bal zencefil
Ara; 1 kupa turk kahvesi , 1 bitter Browni artık yazmıyor gRami siz biliyorsunuz
Öğle; 8 yk tavuklu Yoğurtlu kereviz , 1 koca kase salata
Ara; 3 gün kurusu, çay
Ara; 1 kivi
Aksam; evdekilere k.fasulye ve pilav yaptım ama yemedim yarın kontrolüm var peki ne yedim
1 yumurta 1 biber yeşillik baharat ve 2 yk lor 1 yk zeytinyağı ile salata yaptım yanında da Türk Kahvesi içtim
Spor 2 mil Leslie 15 dk jillian 30 Squat
Su; 2,5 lt
menüm
sabah
iki yumurtayla omlet
5 zeytin
yeşillik
ara
kahve hurma
öğle
1 kase çorba
ara
bi gofret yeşil çay
2.ara
1 kase yoğurt
akşam
1 tabak kapuska
bugün sporda dinlenme günüm o sebepten
30 squat
30 mekik
3 litre su
Canım sen kilo verdiğini bilmiyo musun biliyosun hemfe 7 kilo. Yani belli olmayacak bişry değil asla o yüzden ben olsam asla takılmazdım. İnadına yaa öylemi flan der onu sinir ederdimofff sorma ya arkadaşım çok ısrar etti de gittim çocuk soğuk alır dışarı çıkarmayım dedim de baktım alınıyor gittim.tüm konukomşu oradaydı.kızlardan biri sen kilo mu verdin ne dedi bende diyet falan yapıyorum demedim kimseye bilmem dedim.ordan biride benle yaşıt benim iki katım elini karnına bağlamış yoooo vermemiş dedibir kere bilmiyorum diye cvp verdim ya sonra bişeyde diyemedim yoksa 7 kilo verdim dicektim.börekler kekler uçuşuyordu ağzıma sürmeim oğlanı bahane ettim durmuyor diye sadece çay içtim.ama ne gıcık oldum.nisan sonu düğün var bunların hepsi geliyor o zamana daha da kilo vermek istiyorum ya modum düştü resmen
gülüm söylediği laftan çok o vucut dili tahrik etti beni.bide dedim ya baştan diyet falan yaptığımı falan söylemedim o yüzden geri lafta sokamadımCanım sen kilo verdiğini bilmiyo musun biliyosun hemfe 7 kilo. Yani belli olmayacak bişry değil asla o yüzden ben olsam asla takılmazdım. İnadına yaa öylemi flan der onu sinir ederdim
İşte öylesi daha eğlenceli olurmuş ama işte, ben olsam kız sende aldın başını gittin derdim. Öylr diyene böylesi yakışır. Hiiiiiç takılma ama aksine azimlen, düğünde de ne çok kilo vermişsin dediklerinde tatlım sen bana laf söylediğinde ben 7 kilo vermiştim ama sen farkedememişsin derimgülüm söylediği laftan çok o vucut dili tahrik etti beni.bide dedim ya baştan diyet falan yaptığımı falan söylemedim o yüzden geri lafta sokamadım
Sabah
Çeyrek ekmekle kaşarlı sucuklu tost
Öğle
1 dilim ekmek
2 nugget
1 kase yayla çorbası
Aksam
1 kase mercimek çorbası
1 tabak kıymalı patates yemeği
Su 2lt
Egzersiz 3000 adim
Menüm; sabah aç karnına 2 bardak su
İşe gelince; 1haş. Yumurta 5 zeytin 1 k k peynir ve patronumuz ev poğaçası getirmiş minik bitane ondan yedm
Ara : sinirden kahve içtim
Öğlen ; yarım kepçe ezogelin çorbası
Terbiyeli misket çorbası vardı minik köftelerinden 8tane + 4 yk bulgur pilavı
Ara ; 1 tane kakaolu burçak bisküvi
1 türk kahvesi
Akşam; yarım kepçe kurufasulye
Su 2 lt
Spor; bugün en az 4 defa alt kattaki firmaya indim çıktım hemde üst üste koşturdum ve 15 dk yürüdüm
İyi akşamlar herkese
Sabah-
2 dilim ekmek
(Midem bulandığı için başka bişi yemedim)
Öğle
Mercimek yemeği (bütün hafta yedim çok şükür bitti)
Ara
Meyveli müsli
Akşam
1 kase çorba
2 kaşık ıspanak
Salata
5.800 adım-1 litre su-biraz kötü hissediyorum spor yok
Canim sey ya mesaj nasil siliniyo manumu silmek istiyorum da akovser gormedeniyiki değilmiş gerçektennaptın kız sen
Canim sey ya mesaj nasil siliniyo manumu silmek istiyorum da akovser gormeden
Aynen öyle yapıcamİşte öylesi daha eğlenceli olurmuş ama işte, ben olsam kız sende aldın başını gittin derdim. Öylr diyene böylesi yakışır. Hiiiiiç takılma ama aksine azimlen, düğünde de ne çok kilo vermişsin dediklerinde tatlım sen bana laf söylediğinde ben 7 kilo vermiştim ama sen farkedememişsin derim
Daha birbuçuk ay var canım düğüne. Hiç canını sıkma, moralini bozma. Bikaç kilo versen görmek istemeyenlere kapak olur.offf sorma ya arkadaşım çok ısrar etti de gittim çocuk soğuk alır dışarı çıkarmayım dedim de baktım alınıyor gittim.tüm konukomşu oradaydı.kızlardan biri sen kilo mu verdin ne dedi bende diyet falan yapıyorum demedim kimseye bilmem dedim.ordan biride benle yaşıt benim iki katım elini karnına bağlamış yoooo vermemiş dedibir kere bilmiyorum diye cvp verdim ya sonra bişeyde diyemedim yoksa 7 kilo verdim dicektim.börekler kekler uçuşuyordu ağzıma sürmeim oğlanı bahane ettim durmuyor diye sadece çay içtim.ama ne gıcık oldum.nisan sonu düğün var bunların hepsi geliyor o zamana daha da kilo vermek istiyorum ya modum düştü resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?