Ayy çok güzel darısı cumaya bizlerin başına:)geçen hafta çarşamba 80
bugün:79,3
fark_700
Herkes mekik çekiyor heraldebugün kimseden ses soluk yok neden acaba
Haklısın canım. eğer olursa bir süre sonra aranıza dönmeyi düşünüyorum çünkü. Olmazsa da sorun değil.
Günaydın , hayırlı günler hayırlı haftalar olsun inşallah kızlar. Çok yoğun bir hafta sonu geçirdim.Elime telefon dahi alamadım. cumartesi güzel geçti ama pazar resmen cozuttum. Yatılı misafirden dolayı sporda yapamadım maalesef.Hafta sonları benim kabusum resmen diyet konusunda. Tüm düzenim alt üst oluyor. Yeniden toparlanmam lazım.
Gunaydin canlar cuma gunu 70.4 idim suan 69.2 allahim rüya gibi
Ah ah yemeyecegim irademe hakim olacağım eger 68.5 u görürsem bu hafta bundan sonra da yılmam annem yanimdayken kilo vermişim sonrasinda mi vermeyeceğim diye bir gaza gelicem insallah...
evet ilk kez yaşıyorum stresten sivilce çıkardım resmen...sabaha karşı oldum çok şükür ama gözlerim şişmiş.
güzel bir pankartbizimkiler de yedirir di yani yapacak bir şey yok anneler böyle
ya sorma evet üstelik 2 porsiyon verdi. deneyeyim dedim ve sonuç ortada. yemeyeceğim akşam meyve. bu sabah artıyla kalktım.
ellerine sağlık artık listedeyim inşaALLAH alnımın akıyla mezun olacağım kaptanım
tamamdır
Amin inşaAllah herkese iyi haftalar.
toparlanırsın h.sonları böyle oluyor maalesef
pişiler işe yaramış
cuma: 75,7
p.tesi: 76,1
+400 regl oldum çok şükür h.sonu dikkat ettim aslında ama yeterince su içmedim o da var. cumaya toparlanırım inşaAllah.
Eki Görüntüle 1970384
Ahahah ben iyisi mi karbonhidrat diyeti yapayim gecenlerde de ekmek yiyip kilo vermiştimyiyerek zayifladim derim artik pişi forever
Günaydııııııııııınnn hanımlar nasılsınız ben hafta sonu gelemedim ekranı yaptıramadık parça gelecekmiş telefondan da giremedim sürekli eror veriyordu. Sizi çok özledim yaaaa
Cuma günü kilom 98,5
bu sabah 98.00
Günaydın
Cuma : 66.9
Bu gün : 66.6
Ben kahvaltı yaptktan sonra aklma geldi tartı gnü olduğu cumaya artk bildirimi fotolu yapcam
geçen hafta çarşamba 80
bugün:79,3
fark_700
kızlar donuyoruuuuuummm
bugün kimseden ses soluk yok neden acaba
kızımın ısrarıyla akşam 1 mil daha yaptık :)
menün güzel canım afiyet olsun
Bugünkü menüm
Sabah
2 bardak çay
2 dilim haşlama patates, domates
Peynir,salam, bal
Öğlen
Türk kahvesi
Akşam
1kase çorba
2 dilim kuşbaşılı pide
1.5 lt su
7000 adım, 50 mekik, 50 İa
aksam deilde keske öğle olsaydı kusbasili pide
kilo vermek bir yana fatimem insülini bıraktım karatay yapmaya başladıktan bu yana.yaa bide bayılıyorum kadının laflarına ya geçen tv de diyor ki delidana gibi koşmayın insülin direnciniz artar daha çok acıkırsınız,günlük 30 dk yeter dedi.ya o delidana dediği an kırıldım gülmektenÖnemli değil canım..
Karatayın faydaları :))
Günaydın canlar.. Herkese iyi haftalar..
Keyifli, mutlu, bol kilo verilmiş bir hafta olur inşaAllah
Evet kuzum farkindayim sporu fazla yapmaya çalıştım dengelemek için. Ama yetmedi sanirim.
kilo vermek bir yana fatimem insülini bıraktım karatay yapmaya başladıktan bu yana.yaa bide bayılıyorum kadının laflarına ya geçen tv de diyor ki delidana gibi koşmayın insülin direnciniz artar daha çok acıkırsınız,günlük 30 dk yeter dedi.ya o delidana dediği an kırıldım gülmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?