- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
Pazar günü menüm
2 sb su+ 1 sb ılık sirkeli su
Kahvaltı
2 kk peynir
2 çeri domates
6 yeşil zeytin
1 dilim ekmek
Öğle
Bir kase yoğurt
Bir elma
Akşam
1 karnıyarık
2 yk pilav
2lt su+ 1 saat yürüyüş+ 200 ayakta mekik
günaydın canım :) kilom cuma 61.3 şuan 60.7
geçen hafta çarşamba 80
bugün:79,3
fark_700
Günaydın
Cuma : 66.9
Bu gün : 66.6
Günaydııııııııııınnn hanımlar nasılsınız ben hafta sonu gelemedim ekranı yaptıramadık parça gelecekmiş telefondan da giremedim sürekli eror veriyordu. Sizi çok özledim yaaaa
Cuma günü kilom 98,5
bu sabah 98.00
*** YARIŞMA ***
Bu gün yarım mekik yarışması yapalım canlar..
Akşam 22-ye kadar kaç adet yaptığınızı beni etiketleyerek yazınız..
Kolay gelsin
Günaydın canlar.. Herkese iyi haftalar..
Keyifli, mutlu, bol kilo verilmiş bir hafta olur inşaAllah
Cumartesi sabah 60,100 gelipte bugün 61,200 kilo geldim. Hala aklım ermiyor. İnsan bir günde 1 kilo alırmı. Regl falan olmayacağım. Yeni bittim. Kilolar giderken direnip gelirken niye toplu gelir acaba. 5 gündür 60,100 düm. Kıramıyorum şu 60'ı.
Selam kızlar babam rahatsıztı böbrekleri ağrıyor. Dün girip menümü paylaşacaktım hemen çıkmam gerekti paylaşamadım. Şimdi yazayım
Dünkü menüm
Sabah
3 zeytin
1 haş. Yumurta
2 dilim peynir
Domates Salatalık
Ara
1/2 portakal
Öğlen
1 dilim ekmek
1 tabak menemen
Akşam
3-4 kaşık menemen
Yoğurt
1 tane poğaça
Su 2 1/2 litre
Spor: 10.000 adım + 100 ia + 30 mekik ve aşağıdaki gibi basen hareketleri 3 tur
Eki Görüntüle 1970595
Kızlar merhaba. Telefonumdaki bir sıkıntıdan dolayı pazar giremedim Şimdi Geldi telefonum. Seviyorum sizleri vallahi çok özledim :)
Kızlar merhaba. Telefonumdaki bir sıkıntıdan dolayı pazar giremedim Şimdi Geldi telefonum. Seviyorum sizleri vallahi çok özledim :)
Tebrik ederim hepiniz Çok güzel kızlar darısı bizim başımıza :))))
Pazar Menüm
Sabah:
2 tereyağlı yumurta
domates, salata, şekersiz çay
öğlen:
1 kase çorba
1 kase salata
akşam:
çorba
salata
yoğurt
2lt su
25dk yürüyüş
Cumartesi sabah 60,100 gelipte bugün 61,200 kilo geldim. Hala aklım ermiyor. İnsan bir günde 1 kilo alırmı. Regl falan olmayacağım. Yeni bittim. Kilolar giderken direnip gelirken niye toplu gelir acaba. 5 gündür 60,100 düm. Kıramıyorum şu 60'ı.
Selam kızlar babam rahatsıztı böbrekleri ağrıyor. Dün girip menümü paylaşacaktım hemen çıkmam gerekti paylaşamadım. Şimdi yazayım
Dünkü menüm
Sabah
3 zeytin
1 haş. Yumurta
2 dilim peynir
Domates Salatalık
Ara
1/2 portakal
Öğlen
1 dilim ekmek
1 tabak menemen
Akşam
3-4 kaşık menemen
Yoğurt
1 tane poğaça
Su 2 1/2 litre
Spor: 10.000 adım + 100 ia + 30 mekik ve aşağıdaki gibi basen hareketleri 3 tur
Eki Görüntüle 1970595
Menü çok az sağlıklı değil, sebze et nerde?Ara öğün?Pazar Menüm
Sabah:
2 tereyağlı yumurta
domates, salata, şekersiz çay
öğlen:
1 kase çorba
1 kase salata
akşam:
çorba
salata
yoğurt
2lt su
25dk yürüyüş
İnşallah öyledir.kesin Ödem falandır canım ya birden olmaz o kadar
1 tane kornişon yedim. İtiraf edeyim hadi bide chesskek yaptım dün ondan yedim ama o kadar ödem yapar mı bilemedim. Yarın ne çıkacak bakalım.canım ödem olmuştur. menülerine bakmadım sanırım su tutmuşta olabilir pirinç patates tuzlu şeyler yedin mi hiç turşu falan
Canım yarın akşam saat 10 kadar daha zamanın var. Gece yaparız birlikte :)yarım mekik bildirimi de var onu da ne ara yapacam ki beni muaf saysanız olmaz mı 6 da evdeyim 7 de toplantı 9 da gelsem yatarım çünkü.
Yok yaptırmadım canım. Enerjim yerinde halsizlik falan olsa yaptırırdım belkide. Olmazsa yaptırayım bi , değerlerimide görmüş olurum.Stres yapma canım stres yaparsan kilo alırsın olumlu düşün olacak. Hiç tahlil yaptırdın mı ?
Menü çok az sağlıklı değil, sebze et nerde?Ara öğün?
sanırım karatay yapıyordu ama karatayda 3 öğün yok, ya 2 öğün ya da 2,5 öğün var.
İnşallah öyledir.
1 tane kornişon yedim. İtiraf edeyim hadi bide chesskek yaptım dün ondan yedim ama o kadar ödem yapar mı bilemedim. Yarın ne çıkacak bakalım.
Canım yarın akşam saat 10 kadar daha zamanın var. Gece yaparız birlikte :)
kornişon 1 tane diyipte geçmemek lazım tutuyor işte suyu off sinir oluyorum ben de, nescafe de öyle bilmeyen varsa duysun içtiğiniz her nescafe için ekstra 2 bardak su içmelisiniz. cheesecake miyaaa afiyet olsun çok severim. ödem değil de bildiğin yağ yağmıştır o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?