Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın canım :) kilom cuma 61.3 şuan 60.7

geçen hafta çarşamba 80
bugün:79,3
fark_700

Günaydın
Cuma : 66.9
Bu gün : 66.6

Tebrik ederim hepiniz Çok güzel kızlar darısı bizim başımıza :))))

*** YARIŞMA ***

Bu gün yarım mekik yarışması yapalım canlar..
Akşam 22-ye kadar kaç adet yaptığınızı beni etiketleyerek yazınız..

Kolay gelsin

Günaydın canlar.. Herkese iyi haftalar..

Keyifli, mutlu, bol kilo verilmiş bir hafta olur inşaAllah

Canımm ben bugün tartılmadım bilmiyordum tartılmamız gerektiğini bence yeni gelenlerde anlayamadı galiba bizi bugün maruz görseniz olur mu haftaya cuma ve pazartesi düzgün bir şekilde tartılacağız inşaAllah bol eksi görürüz listemizde :)))

Ve hergün böyle spor yarışması yapalım çok güzel oluyor birbirimize bakıp spor yapıyoruz işte

kesin Ödem falandır canım ya birden olmaz o kadar

aksam poğaça olmamış canım ya

canım ödem olmuştur. menülerine bakmadım sanırım su tutmuşta olabilir pirinç patates tuzlu şeyler yedin mi hiç turşu falan

geçmiş olsun babacığına. menün güzel canım iyi yürümüşsün. basen hareketlerini dün akşam gördüm inş yapabilirim. akşam veli toplantısı var kaçta gelirim halim olur mu bilmem..

yarım mekik bildirimi de var onu da ne ara yapacam ki beni muaf saysanız olmaz mı 6 da evdeyim 7 de toplantı 9 da gelsem yatarım çünkü.

Pazar Menüm
Sabah:
2 tereyağlı yumurta
domates, salata, şekersiz çay
öğlen:
1 kase çorba
1 kase salata
akşam:
çorba
salata
yoğurt

2lt su
25dk yürüyüş
Menü çok az sağlıklı değil, sebze et nerde?Ara öğün?

kesin Ödem falandır canım ya birden olmaz o kadar
İnşallah öyledir.

canım ödem olmuştur. menülerine bakmadım sanırım su tutmuşta olabilir pirinç patates tuzlu şeyler yedin mi hiç turşu falan
1 tane kornişon yedim. İtiraf edeyim hadi bide chesskek yaptım dün ondan yedim ama o kadar ödem yapar mı bilemedim. Yarın ne çıkacak bakalım.

kornişon 1 tane diyipte geçmemek lazım tutuyor işte suyu off sinir oluyorum ben de, nescafe de öyle bilmeyen varsa duysun içtiğiniz her nescafe için ekstra 2 bardak su içmelisiniz. cheesecake mi yaaa afiyet olsun çok severim. ödem değil de bildiğin yağ yağmıştır o

Canım yarın akşam saat 10 kadar daha zamanın var. Gece yaparız birlikte :)

iyi o zaman ben bu akşam sanmıştım

Bugunun menüsü
Sabah ac karna soda limon yogurt, 2 bardak su
Kahvaltı nesfit 1 kase (sütle)
Öğle tavuklu salata 2 dilim ekmek 2 cin biber
Ara 1 yeşil elma
Aksam izgara et bol yesillikli salata
Ara 1 tane küçük yerli muz
Su 2 litre
Spor 100 DK 30 squat 10 mekik
Ilerleyen saatlerde 1 fincan papatya çayı icebilirim yada kayisi çayı seker yok tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…