Nazar degdi nazarOlmaz ki ama böyle
mübarek evin küçük erkeği nefes aldırmıyor ki mübarekHayırlı geceler canlar.. Nerdesiniz ?
Çok sessizleşti yine burası
bizimde böyle başarı hikayemiz olucak mı yaa
ya benim kuyruk sokumum ağrıyor yerde yapınca ancak koltukta yapabiliyorum.yarım mekik te zorlanmıyorum dikiş ağrımıyorda dediğim gibii kuyruk sokumum acıyorCanlar, mekik yarışması yarın akşama kadar devam edecek...
Yarın akşam kaç adet yaptığınızı yazın..
Teşekkür ederim canım.
sütüm artsın diye ara vermek istedim. Bu sürede de listeyi olumsuz etkilememek için ayrılmam en doğru karar. Diyetimi bu hafta içinde yeniden şekillendiricem. 4 gündür uğraşıyorum. Yarın görücem emzirme kampım ile yaramış mı...
Şimdilik hoşçakalın arkadaşlar, bol bol zayıflayın inş
teşekkürler canım bütün gün ateşi yükselip durdu.. bu aşılar her seferinde ateş yapıyor bir de yapmaz diyorlar hayret yani..Yarın akşama kadar olsun canım :)
Merhaba canım..
Menülerin güzel, kızına da çok geçmiş olsun..
Çok şükürr
Menü, spor çizelgesini gördün herhalde canım, cezalar oraya yazılacak bundan sonra..
Her gün akşam, yetiştiremezsem sabah erkenden yazarım..
teşekkürler canım yorucu bir gün oldu bana da miniğe degüzel olmuş menüler canım :) yavrucugunada Rabbim şifa versin kuzum benim
çok teşekkürler canım :)Menüler spor harika maşallah. Miniğine geçmiş olsun canım.
Afiyet olsun canım ama spor az olmuş :)Bugünkü menüm
Sabah
2 bardak çay
1 dilim ekmek
Haşlama yumurta, peynir
Öğlen
1 bardak Bitki çayı
2 nugget
Akşam
1kase çorba
5 yk karnabahar
2 lt su
1000 adım, 50 İa
Hedefim cumaya kadar 62.9 :)
Nazar degdi nazar
mübarek evin küçük erkeği nefes aldırmıyor ki mübarekuykuya dalıp kalkması bir oluyor.sen nasılsın fatimem nasıl gidiyor
bizimde böyle başarı hikayemiz olucak mı yaa
ya benim kuyruk sokumum ağrıyor yerde yapınca ancak koltukta yapabiliyorum.yarım mekik te zorlanmıyorum dikiş ağrımıyorda dediğim gibii kuyruk sokumum acıyor
teşekkürler canım daha iyi zamanlarım olmuştu :) bugün biraz zor geçti minik de büyüyor artık ateşini ölçmek bir dert durmuyor ki durduğu yerde :) kulağından ölçtürmez alnından ölçtürmez şaşırdım vallahi bugün ne yapacağımı :)Merhaba canım ben iyiyim seni sormalı geçmiş olsun yavrucağa :)) spor ve menülerin çok güzel :))
inşallah olacak canım :)bizimde böyle başarı hikayemiz olucak mı yaa
teşekkürler canım bütün gün ateşi yükselip durdu.. bu aşılar her seferinde ateş yapıyor bir de yapmaz diyorlar hayret yani..
Bugünkü menüm
Sabah
tarçınlı sütlü yulaf
yumurta
öğle
döner
salata
2 dilim ekmek
yoğurt
ara 1 elma
akşam 1 kase mercimek çorbası
4 yk mantı (yemek yapamadım bugün buzlukta da bi tek mantı vardı mecbur onu pişirdim)
su 3 lt
spor 5000 adım
Dahlia_
oyy canım seninki de mi diş çıkarıyor geçmiş olsun, benimki de hem diş çıkarıyor hem aşı oldu bugün off offHerkese iyi akşamlar kızlar,oğlum diş çıkarıyor çok huysuz dün hiç bişey yiyemedim spor su hak getire o yüzden yazamadımDahlia_ beni mazur görün şu sıralar ama menümü paylaşıcam inşallah
Bugün
Sabah
2 dilim ekmek
Yarım kk pınar beyaz peynir
Beyaz çag
Öğle
4 parça et
4 kaşık bulgur
Ara
2 tane form pirinç patlağı
Akşam
Karnıbahar
Yoğurt
1 litre su-7.000 adım-30 squat
sağol canım az yedim mecbur yoksa çok açtım tencereyle birlikte yiyebilirdim yani :)Ya kıyamam miniğe.. Artık insan hangi duyduğuna inanacağını şaşırıyor..
Afiyet olsun canım..
Mantı da az olmuş neyse ki..
canım benim inşallah bol sütün olsun.. bol bol su iç rezene çayı iç bol sıvı tüket mutlaka. diyetini de mutlaka protein yönünden zenginleştir. tomrisin emzirme kampı diye bir blog vardı sanırım onu okumuştum ben çok faydalı bir yazıydı.Teşekkür ederim canım.
sütüm artsın diye ara vermek istedim. Bu sürede de listeyi olumsuz etkilememek için ayrılmam en doğru karar. Diyetimi bu hafta içinde yeniden şekillendiricem. 4 gündür uğraşıyorum. Yarın görücem emzirme kampım ile yaramış mı...
Şimdilik hoşçakalın arkadaşlar, bol bol zayıflayın inş
sağol canım az yedim mecbur yoksa çok açtım tencereyle birlikte yiyebilirdim yani :)
Yok yok intihar edecek değilim
Kalori saymaya devam ediyor musun ?
Ediyorsan bile bu menüye ceza var
Afiyet olsun canım..
Geçmiş olsun canım..
Önemli değil, sadece listeye girme süren uzayacak bu durumda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?