Ah o dişler ahhhh cok gecmis olsun insallah kolay çıkar bizde durum ayni ust dişler geliyor her gece huzursuzHerkese iyi akşamlar kızlar,oğlum diş çıkarıyor çok huysuz dün hiç bişey yiyemedim spor su hak getire o yüzden yazamadım @AKovser beni mazur görün şu sıralar ama menümü paylaşıcam inşallah
Bugün
Sabah
2 dilim ekmek
Yarım kk pınar beyaz peynir
Beyaz çag
Öğle
4 parça et
4 kaşık bulgur
Ara
2 tane form pirinç patlağı
Akşam
Karnıbahar
Yoğurt
1 litre su-7.000 adım-30 squat
Bana da atarsan cok mutlu olurumRica ederim :)
Canım, burda bir arkadaşımız vardı, emziriyordu..
Diyet yaparken sütünün arttığını bile söylüyordu..
Demem o ki, sana zarar olan diyetin değil yanlış beslenmen..
Hatta kadının bir kaç menüsünü bulup yazarım sana, boş zamanında okursun..
Kendine de bebişe de dikkat et canım..
Bugünkü menüm
Kahvaltı
3 zeytin
3 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
1 dilim salam
Salatalık
Ara
1 elma
Öğlen
Şehriye çorbası
Fırında tavuk
Yoğurt
Akşam
Çorba
Tavada yumurta
Su yatana kadar 2 litre olur
Spor 150 yarım mekik - 200 ia - 4 farklı basen hareketleri üç tur. (Sporum henüz bitmedi evde misafir var gece yarısına kadar yaparım)
Merhaba kizlat
Menumu paylaşıyorum hemen
Kahvalti
2dilim tt ekmegi
1 haşlanmış yumurta
1domates
2yaprak marul
1zeytin
1tk zeytinyagi
1yk domates sosu
Ogle
1dilim tt ekmegi
2yk Kiymali pirasa
Haslanmis tavuk
Aksam(misafirlikteyim)
5köfte
1yk pilav
Salata
3yk yogurt
3-4 parmak patates
Su 2lt
Spor
30dk yuruyus
50 yarim mekik @AKovser
Herkese iyi akşamlar kızlar,oğlum diş çıkarıyor çok huysuz dün hiç bişey yiyemedim spor su hak getire o yüzden yazamadım @AKovser beni mazur görün şu sıralar ama menümü paylaşıcam inşallah
Bugün
Sabah
2 dilim ekmek
Yarım kk pınar beyaz peynir
Beyaz çag
Öğle
4 parça et
4 kaşık bulgur
Ara
2 tane form pirinç patlağı
Akşam
Karnıbahar
Yoğurt
1 litre su-7.000 adım-30 squat
sabah
haşlanmış yumurta
1dilim peynir
1dilim ekmek
5 zeytin
1 kaşık tahin pekmez
2 ceviz
ara
kahve hurma
öğle
magnum
ara
bir avuç kuruyemiş
akşam
ıspanak yemeği
yoğurt
çorba
3 litre su
1 saat spor
merhaba arkadaşlar
Sabah
Yok geç kalınca yapamadım
Ara 3 kayısı 3 ceviz
Şade Türk hahvesi
Öğlen
1 tabak fırında patatesli hindi
Bir kase yoğurt
Akşam
1 tabak fırında patatesli hindi
Bolca salata
Ara yarım ayva
3 lt su bolca şekersiz çay
2 fincan yeşilçay
3 mil Leslie 100 ip atlama 30 yarım mekik
Toplamda 13.000 adım
günaydın kızlar hafta sonu gelemedim ve dünde gelemedim. cenazemiz vardı, dünde sürekli oradaydım geçmiş yapmak istiyorum ama şuan işler birikmiş ona cesaret edemiyorum.
menülerimi birazdan paylaşıcamregl oldum bu sabah acaip şişkinlik var üzerimde
ya canım benim sağolasınafiyet olsun canım güzel yapmışsın sporu da.
afiyet olsun canım. patates ya da pilavdan birini tercih etseydin daha iyi olurdu ama yapacak birşey yok misafirlikler kaçınılmaz
Alllah kolaylık versin canım diş zamanları böyle ama geçip gidiyor işte. güzel spor ama su çok az, su içerek yağlarını atmalısın.
ooo dondurma sezonu iyi yemişsin ben hazirandan önce yiyemem hemen boğazım şişiyor.
bu menü ve sporla bu hafta en az -1 kg gider
başınız sağolsun canım ben de tam yagmur nerde diye yazacaktım ki mesajını gördüm.
Kolay gelsin canimHayırlı Geceler Kızlar yarin temizliğe gidiyorum gorumcemin evini temizleyeceğizyoğun birgün beni bekliyor.. Müsait oldukça yazarım insAllah
Cumaya kadar iner umarım şişlik, Allah rahmet eylesin güzelim.günaydın kızlar hafta sonu gelemedim ve dünde gelemedim. cenazemiz vardı, dünde sürekli oradaydım geçmiş yapmak istiyorum ama şuan işler birikmiş ona cesaret edemiyorum.
Hafta sonu benimde aynıydı ihmal ediyoruz kendimizi, düzeni bozmamak lazım aslında. Neyse artık bugünden toparlamaya başlarsıncumartesi menüm : uyanır uyanmaz temizliğe giriştim cam sildim ev sildim süpürdüm kapıları sildim kahvaltımı yaptım saat 1i geçiyodu
2 haş. yumurta yarım domates , 2 kk peynir 5 zeytin
akşam : misafirlikteydim 4 tane kara lahana sarması ve 2 tane avuç içi kadar yufkadan lor lu börek ( ufacıklardı )
su: 1,5 lt
spor temizlik
pazar günü : 2 haş. yumurta çeyrek simit peynir zeytin domates
ara : yok
öğle yok
akşam: 2 dilim pizza
yalan söylemek yada sizi ve kendimi kandırmak istemiyorum olan bu amacenaze haberini aldık ve ben tüm gün dışarıdaydım ablamı almaya gittik aç olunca onlarda pizza söylemiş
pazartesi: kahvaltı yok
öğle yok
akşama doğru: 1 tane kır pidesi 1 tane ayran içtim
okadar. 3 gün felaket kötü menüler oldu ama elimden daha düzgünü gelemedi
bugünde regl oldum şişkinliğim üstümde
amin sağol canım ..Cumaya kadar iner umarım şişlik, Allah rahmet eylesin güzelim.
Hafta sonu benimde aynıydı ihmal ediyoruz kendimizi, düzeni bozmamak lazım aslında. Neyse artık bugünden toparlamaya başlarsın
Ah o dişler ahhhh cok gecmis olsun insallah kolay çıkar bizde durum ayni ust dişler geliyor her gece huzursuz(
Başınız sagolsun,allah rahmet eylesingünaydın kızlar hafta sonu gelemedim ve dünde gelemedim. cenazemiz vardı, dünde sürekli oradaydım geçmiş yapmak istiyorum ama şuan işler birikmiş ona cesaret edemiyorum.
az yedin biraz daha koy tabagina fln dedi yengem yook didiiimm diyetteyim ben kizlar beni mahvedicuuk bu bile fazla olduafiyet olsun canım güzel yapmışsın sporu da.
afiyet olsun canım. patates ya da pilavdan birini tercih etseydin daha iyi olurdu ama yapacak birşey yok misafirlikler kaçınılmaz
Alllah kolaylık versin canım diş zamanları böyle ama geçip gidiyor işte. güzel spor ama su çok az, su içerek yağlarını atmalısın.
ooo dondurma sezonu iyi yemişsin ben hazirandan önce yiyemem hemen boğazım şişiyor.
bu menü ve sporla bu hafta en az -1 kg gider
başınız sağolsun canım ben de tam yagmur nerde diye yazacaktım ki mesajını gördüm.
sağol canım Allah razı olsunBaşınız sagolsun,allah rahmet eylesin
az yedin biraz daha koy tabagina fln dedi yengem yook didiiimm diyetteyim ben kizlar beni mahvedicuuk bu bile fazla oldu
tam tamına saat 15:10 dan 17:50 ye kadar yürüyüş mekik falan çekemedim su gibi oldum hala heryerim ağrıyorSu içilmiş akşama sporla tamamlarsan süpesin.
çok şükür iyi çıktı sonuçlarmanti hariç güzel olmuş canım :) insAllah sonuçların da güzel çıkar
Selam kızlar babam rahatsıztı böbrekleri ağrıyor. Dün girip menümü paylaşacaktım hemen çıkmam gerekti paylaşamadım. Şimdi yazayım
Dünkü menüm
Sabah
3 zeytin
1 haş. Yumurta
2 dilim peynir
Domates Salatalık
Ara
1/2 portakal
Öğlen
1 dilim ekmek
1 tabak menemen
Akşam
3-4 kaşık menemen
Yoğurt
1 tane poğaça
Su 2 1/2 litre
Spor: 10.000 adım + 100 ia + 30 mekik ve aşağıdaki gibi basen hareketleri 3 tur
Eki Görüntüle 1970595
spor yapamadım benim hafta sonu temizlik çamaşır ve çocukların banyosu derken anca yetişiyorum. Hafta içi çalışınca da uykumu hafta sonları anca alıyorum geç kalkıyorum birazPatates kızartması haricinde güzel menü canım spor yaptın mı? Ve su ne kadar içtin ?
evet canım mantı olmadı inşallah artı çıkmamMantı olmamış canım benimde canım buaralar çok mantı çekiyor. Hedef kiloma bu hafta ulaşayımda ödül olarak biraz mantı yesem
saat kaça kadar canımİyi sayılırım ben de :)
Patates hariç güzel olmuş :) Ama suyu, sporu da yazmamışsın..
İnşaAllah iyi çıkar tahliler..
Ah o mantı olmasaydııı :)
Aslında günlükdü yani akşama kadardı yarışma ama isterseniz yarın akşama kadar olsun..
pilav ve patates olmamış ama insan kalabalığı görünce iştahı açılıyor maalesefMerhaba kizlat
Menumu paylaşıyorum hemen
Kahvalti
2dilim tt ekmegi
1 haşlanmış yumurta
1domates
2yaprak marul
1zeytin
1tk zeytinyagi
1yk domates sosu
Ogle
1dilim tt ekmegi
2yk Kiymali pirasa
Haslanmis tavuk
Aksam(misafirlikteyim)
5köfte
1yk pilav
Salata
3yk yogurt
3-4 parmak patates
Su 2lt
Spor
30dk yuruyus
50 yarim mekik @AKovser
Hepinizden rica ediyorum Karar Defterini okuyun.. Kurallardan haberdar olun.. Takıma girerken okumak zorunlu hatta..
Kurallar sadece takım kaptanlarını değil, yarışma üyelerini de ilgilendiriyor..
En azından sizi ilgilendiren kısımları bilmeniz gerek..
Çok çok rica ediyorum okuyun, güncel hali son mesajdadır..
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-yarismasi-nedir-karar-defteri.154953/page-26
bugün patates ve hindi günü olmuş :) ama yoğurt ve salata ile dengelemişsin abla
Hayırlı Geceler Kızlar yarin temizliğe gidiyorum gorumcemin evini temizleyeceğizyoğun birgün beni bekliyor.. Müsait oldukça yazarım insAllah
günaydın kızlar hafta sonu gelemedim ve dünde gelemedim. cenazemiz vardı, dünde sürekli oradaydım geçmiş yapmak istiyorum ama şuan işler birikmiş ona cesaret edemiyorum.
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesincumartesi menüm : uyanır uyanmaz temizliğe giriştim cam sildim ev sildim süpürdüm kapıları sildim kahvaltımı yaptım saat 1i geçiyodu
2 haş. yumurta yarım domates , 2 kk peynir 5 zeytin
akşam : misafirlikteydim 4 tane kara lahana sarması ve 2 tane avuç içi kadar yufkadan lor lu börek ( ufacıklardı )
su: 1,5 lt
spor temizlik
pazar günü : 2 haş. yumurta çeyrek simit peynir zeytin domates
ara : yok
öğle yok
akşam: 2 dilim pizza
yalan söylemek yada sizi ve kendimi kandırmak istemiyorum olan bu amacenaze haberini aldık ve ben tüm gün dışarıdaydım ablamı almaya gittik aç olunca onlarda pizza söylemiş
pazartesi: kahvaltı yok
öğle yok
akşama doğru: 1 tane kır pidesi 1 tane ayran içtim
okadar. 3 gün felaket kötü menüler oldu ama elimden daha düzgünü gelemedi
bugünde regl oldum şişkinliğim üstümde
diş çıkarırken ben hep oğluma Rabbi yessir okurdum aklıma gelir gelmez rahatlardı yavrucumAllah hepimizie kolaylık versin valla bizde daha hiç diş yok 8 aylık sürekli arka kısımları kaşıyor bir huysuz bir aksi allaaahh
bu kalabalikta istah acilmasi isini cozmek lazimtam tamına saat 15:10 dan 17:50 ye kadar yürüyüş mekik falan çekemedim su gibi oldum hala heryerim ağrıyor
çok şükür iyi çıktı sonuçlar
geçmiş olsun canım
poğaça stresten kaynaklı galiba
spor yapamadım benim hafta sonu temizlik çamaşır ve çocukların banyosu derken anca yetişiyorum. Hafta içi çalışınca da uykumu hafta sonları anca alıyorum geç kalkıyorum biraz
evet canım mantı olmadı inşallah artı çıkmam
saat kaça kadar canım
yarım mekik nasıl oluyor bu arada
pilav ve patates olmamış ama insan kalabalığı görünce iştahı açılıyor maalesef
hemmen kaptan
bu kalabalikta istah acilmasi isini cozmek lazim
ÖYLE vallahi canım, herkes diyo zayıfsın daha niye zayıflıyosun falan ama ben kendimi çok şişko hissediyorumBaşınız sağolsun Allah rahmet eylesin
böyle zamanda insan kendini bilmiyor ki menüleri aklına getirsin
diş çıkarırken ben hep oğluma Rabbi yessir okurdum aklıma gelir gelmez rahatlardı yavrucum
ilaç vermek iyi olmuyor da elimden geleni yapardım sık sık emzirirdim o daha mızmızlanmadan çok ağrımaya başlarsa ememiyor bu seferde dişi zor çıkıyor sık sık sıvı verirdim emzirirdim 10 kere emzirdiğimi biliyorum geceleri emdikçe masaj oluyor ve daha çabuk diş eti açılıyormuş ateşi 38 e çıkmadan ateş düşürücü vermezdim ateş düşerse de eti zor açılıyormuş Allahın hikmeti işte ama 38 i görünce her ihtimale karşı veriyordum
Allah bebeklere de size de kolaylık ve sabır versin canlarım
boy ve kilo kaçtıÖYLE vallahi canım, herkes diyo zayıfsın daha niye zayıflıyosun falan ama ben kendimi çok şişko hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?