Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ah o dişler ahhhh cok gecmis olsun insallah kolay çıkar bizde durum ayni ust dişler geliyor her gece huzursuz (

Bana da atarsan cok mutlu olurum

afiyet olsun canım güzel yapmışsın sporu da.

afiyet olsun canım. patates ya da pilavdan birini tercih etseydin daha iyi olurdu ama yapacak birşey yok misafirlikler kaçınılmaz

Alllah kolaylık versin canım diş zamanları böyle ama geçip gidiyor işte. güzel spor ama su çok az, su içerek yağlarını atmalısın.

sabah
haşlanmış yumurta
1dilim peynir
1dilim ekmek
5 zeytin
1 kaşık tahin pekmez
2 ceviz

ara
kahve hurma

öğle
magnum

ara
bir avuç kuruyemiş

akşam
ıspanak yemeği
yoğurt
çorba

3 litre su
1 saat spor

ooo dondurma sezonu iyi yemişsin ben hazirandan önce yiyemem hemen boğazım şişiyor.

bu menü ve sporla bu hafta en az -1 kg gider

başınız sağolsun canım ben de tam yagmur nerde diye yazacaktım ki mesajını gördüm.

ya canım benim sağolasın teşekkür ederimm Allah razı olsun

20 mart menüsü

1 tk çörek otu yağı, 1 tk elma sirkeli su

kahvaltı: 10 çiğ fındık, 3 gün kurusu, 3 yk lor, yeşillik, 1 yumurta, 1 biber
ara: adaçayı, 3 adet limon lifli bisküvi ( acıktım)
öğlen; 8 yk karnabahar kısırı, 1 ayran, 1 kase salata
ara: 3 adet limon lifli bisküvi, çay
akşam; 1 çb kefir, ton balıklı salata....acelemiz vardı ancak bu oldu. toplantıya gittik çok geç döndük hareketleri yapamadım bu akşama kaldı arrtık

toplantıdayken de kahve içtim sütlü nescafe saat 20:00 gibi

su: 3 lt
spor: 1 mil leslie, 15 dk kardio videosu yaptım.

cumartesi menüm : uyanır uyanmaz temizliğe giriştim cam sildim ev sildim süpürdüm kapıları sildim kahvaltımı yaptım saat 1i geçiyodu
2 haş. yumurta yarım domates , 2 kk peynir 5 zeytin

akşam : misafirlikteydim 4 tane kara lahana sarması ve 2 tane avuç içi kadar yufkadan lor lu börek ( ufacıklardı )

su: 1,5 lt
spor temizlik

pazar günü : 2 haş. yumurta çeyrek simit peynir zeytin domates

ara : yok

öğle yok

akşam: 2 dilim pizza

yalan söylemek yada sizi ve kendimi kandırmak istemiyorum olan bu ama cenaze haberini aldık ve ben tüm gün dışarıdaydım ablamı almaya gittik aç olunca onlarda pizza söylemiş

pazartesi: kahvaltı yok

öğle yok

akşama doğru: 1 tane kır pidesi 1 tane ayran içtim

okadar. 3 gün felaket kötü menüler oldu ama elimden daha düzgünü gelemedi
bugünde regl oldum şişkinliğim üstümde

Cumaya kadar iner umarım şişlik, Allah rahmet eylesin güzelim.

Hafta sonu benimde aynıydı ihmal ediyoruz kendimizi, düzeni bozmamak lazım aslında. Neyse artık bugünden toparlamaya başlarsın

Başınız sagolsun,allah rahmet eylesin

az yedin biraz daha koy tabagina fln dedi yengem yook didiiimm diyetteyim ben kizlar beni mahvedicuuk bu bile fazla oldu

Su içilmiş akşama sporla tamamlarsan süpesin.
tam tamına saat 15:10 dan 17:50 ye kadar yürüyüş mekik falan çekemedim su gibi oldum hala heryerim ağrıyor

manti hariç güzel olmuş canım :) insAllah sonuçların da güzel çıkar
çok şükür iyi çıktı sonuçlar

geçmiş olsun canım
poğaça stresten kaynaklı galiba

Patates kızartması haricinde güzel menü canım spor yaptın mı? Ve su ne kadar içtin ?
spor yapamadım benim hafta sonu temizlik çamaşır ve çocukların banyosu derken anca yetişiyorum. Hafta içi çalışınca da uykumu hafta sonları anca alıyorum geç kalkıyorum biraz

Mantı olmamış canım benimde canım buaralar çok mantı çekiyor. Hedef kiloma bu hafta ulaşayımda ödül olarak biraz mantı yesem
evet canım mantı olmadı inşallah artı çıkmam

saat kaça kadar canım
yarım mekik nasıl oluyor bu arada
pilav ve patates olmamış ama insan kalabalığı görünce iştahı açılıyor maalesef

hemmen kaptan

bugün patates ve hindi günü olmuş :) ama yoğurt ve salata ile dengelemişsin abla

Benim öyle canım akşamdan yemeği fazla yapıyorum hem öğlen hem akşam akşam yiyoruz
Gece diğer gün için tekrar yemek yapıyorum
18 de evde oluyorum çocuklar aç oluyor o yüzden bir gün önceden hazırlanan neyse 2 öğün onu tüketiyoruz

Hayırlı Geceler Kızlar yarin temizliğe gidiyorum gorumcemin evini temizleyeceğiz yoğun birgün beni bekliyor.. Müsait oldukça yazarım insAllah

Kolay gelsin canım
hayırlı gelin

Başınız sağ olsun

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin
böyle zamanda insan kendini bilmiyor ki menüleri aklına getirsin

Allah hepimizie kolaylık versin valla bizde daha hiç diş yok 8 aylık sürekli arka kısımları kaşıyor bir huysuz bir aksi allaaahh
diş çıkarırken ben hep oğluma Rabbi yessir okurdum aklıma gelir gelmez rahatlardı yavrucum
ilaç vermek iyi olmuyor da elimden geleni yapardım sık sık emzirirdim o daha mızmızlanmadan çok ağrımaya başlarsa ememiyor bu seferde dişi zor çıkıyor sık sık sıvı verirdim emzirirdim 10 kere emzirdiğimi biliyorum geceleri emdikçe masaj oluyor ve daha çabuk diş eti açılıyormuş ateşi 38 e çıkmadan ateş düşürücü vermezdim ateş düşerse de eti zor açılıyormuş Allahın hikmeti işte ama 38 i görünce her ihtimale karşı veriyordum

Allah bebeklere de size de kolaylık ve sabır versin canlarım

bu kalabalikta istah acilmasi isini cozmek lazim

ÖYLE vallahi canım, herkes diyo zayıfsın daha niye zayıflıyosun falan ama ben kendimi çok şişko hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…