Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

merhabalar...

bende aranıza katılmak ıstıyorum buraya davet edıldım. nasıl oluyor pek bılgım yok bugunden baslıyım mı anlatmaya yedıklerımı.

Merhaba.. Hoşgeldin canım..
İlk sayfada kurallarımız var önce onları oku, sonra da katılım formunu doldurmalısın..

teşekkür ederim canım

1,57 boy 61 kilo
En az 55 olmalı bence

demeki 7-8 kilo versen gayet iyi olcaksın benim daha 35 kilom var
Üzülme canım kalıcı değil sonuçta patır patır gidecek sabır ve güç, ikiside mevcut evelallah

Eki Görüntüle 1971091
kızlar sizce kaç gibi duruyorum ??
59-60

Selam canlar..
Nasılsınız ?
Mekik yarışmamız bugün akşama kadar devam ediyor unutmayalım :)
İyiyiz kuzum sen nasılsın. Takım tırt çıktı 25-30 larda mekik gizliyolarsa bilemeyceğim :))

Börekkk olmamış

Iyiyi hamd olsun sen nasilsin? Mekik miiiii 10 tane yaptim bana kafii yapamiyorum şu mereti ya
Allahım 10 tane nedir ısınmamış bile göbüş gitmez o yağlar

hiç hareketsizlikten tabiki iyi

göreceğiz bakalım

İyiyim canım ben de :)
Mekik biraz zorluyor, hem bel, hem boyun hem karın istiyor yapacak :)
Doğru yapmayınca hepsi birden ağrıyor mecbur bırakıyorsun..

Ama yapamıyorum astım hastasıyım sıkışıp kaliyorum mekik yerine squat yapayim yada ne bileyim yuruyeyim ama mekik hemen tıkıyor beni niye öyle oluyor ben de bilmiyorum. Böreği ekmekten saysakkkkk nooolur

yeos Muevete

Kızlar, size söylediğim arkadaşın yazılarına baktım şimdi.. O da azar azar kilo veriyordu.. Emzirenler çok sıkı diyet yapıp hızlı kilo veremezler.. Öyle yapınca sütün azalması çok normal..
Bir kaç yazısını paylaşayım, hem o diyetisyen kontrolünde kilo veriyordu ama belli bir listesi yoktu bildiğim kadarıyla.. En önemlisi suyunu hiç eksik etmezdi.. Eskiden bu kadar su içmediği için su içmeye başladığı zaman sütünün arttığını ve bebeğinin daha rahat olduğunu yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam..

___
Canım ben burda başladığımda yaklaşık 58 kiloydum..
Ama ben baya yiyorum yani emzirdiğim için normalden 500 kalori fazla almak zorundayım bu nedenle çok az az zayıflıuorum ama yinede bi gün mezun olcam inşallah
___
7 günde 1.5 kilo yağdan vermişim yağ yüzdem %20.2 çıktı
Kas kütlem artmış biraz daha . Diyetisyendeki kilom 50.900
Kendi tartım 52.00
Bu arada organlarındaki yağ oranım az da olsa yüksekti ortalama %1-13 olması lzım bugün itibariyle %1 e çektim
Yani kızlar durmak yok sağlıklı beslenerek sağlıklı olmaya devam
___

Sabah
5 zeytin
Peynir
1 sb süt
Çok az ekmek

Ara
Yarım armut

Öğle
yarım tabak ıspanak
1 kase yoğurt
Az ekmek

Ara
Bir kaç fıstık

Akşam
1 sb süte konfleks
Çok az közlenmiş kırmızı biber

Ara
Yarım mandalina

Spor
1 saat spor salonunda kardio + ağırlık
Ayrıca dışarı da çok yürüdüm bugün..
___
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
Salata domates vs
Reçel 1 tk
5 zeytin

Öğle
Köfte ızgara
1 ayran
3 yk bulgur pilavı

Ara
Kavun porsiyon

Akşam
1 tabak etli taze fasülye
1 kase çorba
1 dilim ekmek
1 sb ayran

Ara
1 sb kefir

Avm gittim bayaa yürüdüm
2 lt su

Evet su faktörü cok önemli ya bi de emziriyorsun cok hizli kilo verirsin diyip durdular bana ondan surekli neden veremiyorum derdi oldu. Bende 7 gunde 1 kilo yada 800 gram verebiliyorum. Yani kendimi ne kadar kisarsam kisayim anca o kadar gidiyor sen uyarana kadar asla karbonhidrat tüketmiyordum. Simdi en azindan gun icerisinde enerjim oluyor hemde beynen doyuyorum.

Dahlia_ canim bi degerlendirme yapmak amacli yaziyorum yani iyi mi kotu mu yavas mi bilemedim herkes yorum yapabilir
6 Şubat da diyet yapmaya basladim 74.5 kiloyla foruma geldigimde 71 idim suan 69.2 1.5 ayda bu kadar gitmesi sizce az mi ben yillardir yapiyorum gibi hissetmeye basladim.

Daha fazlasına gerek yok zaten canım..
Emzirirken hızlı kilo vermek diye birşey var ama doğru beslenirsen, sporla desteklersen...
Hem haftada 800 gram ya da 1 kilo gayet de iyi, daha fazlasını istersen kendini çok kısıtlaman gerek ki, bu da emzirdiğin için zarar olur sana.. Arkadaş da yazmış zaten emzirdiğim için 500 kalori fazla almam gerek diye.. Aldıklarını da sadece sporla dengeleyebilirsin..

Canım, gayet iyi..
Şöyle düşün, yaklaşık 6 haftadır diyet yapıyorsun ve verdiğin kilo 5.300..
Yani orta hesapla haftaya 1 kilo düşüyor.. (biraz daha verebilirdin arada)
Daha fazlasını bekleme, bu kadarı zaten çok iyi..
Bak ne güzel 70-lerden de geçtin, 69-un seni motive etmesi lazım..

Eki Görüntüle 1971091
kızlar sizce kaç gibi duruyorum ??

56-58 civarı

bence de iyi, yani az gitsin tam gitsin. üstelik emziriyorsun bazen spor yapamıyorsun uykusuzluk olur yorgunluk herşey etkiler.

Ay
Ya surekli yapiyormusum gibi hissetmeye basladim tamam yemek istemiyorum tatlida da gözüm yok cok şükür atlattim o zor dönemleri ama bu basenler böyle uzaydan bile gorunecek gibiyken moralim bozuluyor. Ama simdi sen böyle diyince bi hoşuma gitti. Insallah 6 nisanda 10 kilo eksiyle devam ederim... hep 58 kiloyla yaşadım simdi cok ağrıma gidiyor tombik olmak. Asıl hatayi dogumdan sonra şunu da ye bunu da ye diyenleri dinleyerek yaptim ( 87 kiloyla dogum yaptim 1 ayda 70 oldum sonra ye ye ye diye başımın etini yediler basladim kilo almaya tekrar

56-58 civarı

bence de iyi, yani az gitsin tam gitsin. üstelik emziriyorsun bazen spor yapamıyorsun uykusuzluk olur yorgunluk herşey etkiler.
Ya bazi gunler eşim eve gelene kadar yemek bile yemedigim oluyor. Uykusuzluk zaten en büyük derdim. Insallah hep beraber vericez bu lanet kilolari

hoşgeldin canım. Öncelikle 1. sayfadaki kuralları oku. Bende daha çömezim. Arkadaşlar bilgilendirecektir.

hosbulduk canım.sende hosgeldın o zman. evet bende okudum ama zamanla oturur sanırım.
Yok canım olmaz :)
Ne zaman istersen yazabilirsin..

tesekkurler bısey daha sorucam menu mu yedıkce mı yazım ertesı gun mu yapım lıstemı gun boyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…