- 3 Mart 2017
- 799
- 2.033
- 28
- 30
bende oturuyorum boş boş birazdan eleman tokatlıcamBende iyiyim canim öyle bosbos oturuyorumDahlia_ nerelerde acaba akooooovssseeeeeeerr nerdesin kiz ?????? Kaptaaaaagggggggnnnnn nirdesiiiinn
ayy benimde düğünüm var temmuzda 55 e inebilsem keşke ama ilk durağım 58aynen öle canım bazen ole oluyor bısey gorp devamı oledır dıye devam ederım :)
ınsallah hepımız ıstedıgımız kıloya ulasırız yaza dugunum var dıe 62 e kadar ınmısdım sonra evl
hosbuldum...
menünü sevdim canımm, tebrikleeerbugünkü menüm
sabah 1 dilim ekmek
1 yumurta
3 zeytin
1 kk peynir
ara yok
öğle 13:10 gibi
4 adet köfte
salata
ayran
3 yk bulgur pilavı
ara yeşil çay
akşam
1 tabak karnıbahar yemeği
yoğurt 1 kase
salata yağsız ve tuzsuz
1 dilim kepek ekmek
gece 1 brdk tarçınlı süt
spor : yok maalesef fırsat bulamadım işten beynim döndü
su 3 litre ye yakın
bende oturuyorum boş boş birazdan eleman tokatlıcam
ayy benimde düğünüm var temmuzda 55 e inebilsem keşke ama ilk durağım 58
ben nişanda 58 kiloydum sevmiştim kendimi, şuan 61 dim cuma ama şişkinlik oldu sanırım 61,5 çıktım onuda indirmem lazım cumaya kadar kaptan beni öpecek. ben ilk azmimi yakalasam 3 ayda 20 kilo vermiştim ama aaahh ahhhınsallah suan kac kılosun bende 58 ıstemısdım 62 de kaldım ama ıyıydı gene eskıye göre.
ben nişanda 58 kiloydum sevmiştim kendimi, şuan 61 dim cuma ama şişkinlik oldu sanırım 61,5 çıktım onuda indirmem lazım cumaya kadar kaptan beni öpecek. ben ilk azmimi yakalasam 3 ayda 20 kilo vermiştim ama aaahh ahhh
Bugunku menum
Kahvalti
2dilim ekmek tereyagli
2dilim peynir
Öğle
Yarim dilim kek
1bardak sut
Aksam
Kurufasulye
Salata
Tarhana çorbası
1dilim ekmek
Spor
1.5 saat yuruyus
2lt su
bende yuvarlanıyorum fatimemAfiyet olsun canım ama spor az olmuş :)
Valla yaa
İyi olsun, hastalığı falan olmasın da nefes aldırmasa da olur :)
İyiyim canım, yuvarlana yuvarlana gidiyorum işte :))
Olur tabi yaa, hele sen de bu azim olduktan sonra neden olmasınnn
Canım, ağrın oluyorsa hiç zorlama.. Daha kötü olursun..
kızlar bugün misafirlikteydim börekler poaçalarelimi bile sürmedim ev sahibi arkadaşım hiç öyle gereksiz aşırı ısrarcı davranmadı şekerimi yükseltiyor dedim gayet normal karşıladı.sadece şekersiz çayımı kahvemi içtim kalktım
Bugunku menum
Kahvalti
2dilim ekmek tereyagli
2dilim peynir
Öğle
Yarim dilim kek
1bardak sut
Aksam
Kurufasulye
Salata
Tarhana çorbası
1dilim ekmek
Spor
1.5 saat yuruyus
2lt su
börekleri löp lööpp gömdüler vallahi gülüm.ben çay kahvemi içtim kalk asya dedimOhh süpersin canımm tebrik ediyorum seni azminden dolayı. Bende misafrlikteydim kısırla atlattım çok şükür.
bugünkü menüm
sabah 1 dilim ekmek
1 yumurta
3 zeytin
1 kk peynir
ara yok
4 adet köfte
salata
ayran
3 yk bulgur pilavı
ara yeşil çay
akşam
yoğurt 1 kase
salata yağsız ve tuzsuz
1 dilim kepek ekmek
gece 1 brdk tarçınlı süt
su 3 litre ye yakın
Kimi tokatlican kız?noluuyoobende oturuyorum boş boş birazdan eleman tokatlıcam
ayy benimde düğünüm var temmuzda 55 e inebilsem keşke ama ilk durağım 58
Baklagil meselesini bilmiyorum canim da evde corbamin yanina mutlaka doyurucu salata yaparim eger yoksa ekmek eklerim.bir kase corbanin bir dilim ekmege esdeger oldugunu biliyorum dönüşüm cizelgesi banada verilmisti diyetisyenim tarafindan.afıyet olsun. tabı sız bılırsınız ama benım dıyetsyenımcorba ıcceksem ekmek yeme derdı bıde baklagıller sebzeye gore daha kalorısı yuksek dıe daha az verırdı bılgınız olsun.
Disaridaydim canim kekte benim fistik yarim birakti atilmasin diye seytana uyup attim agzima .cezasi varsa da çekerim hic prblem degil :)Öğle olmamış canım dışardamıydın ki neden yemek yemedin ? Spor ve suyun çok güzel ama :))
Ay
Ya surekli yapiyormusum gibi hissetmeye basladim tamam yemek istemiyorum tatlida da gözüm yok cok şükür atlattim o zor dönemleri ama bu basenler böyle uzaydan bile gorunecek gibiyken moralim bozuluyor. Ama simdi sen böyle diyince bi hoşuma gitti. Insallah 6 nisanda 10 kilo eksiyle devam ederim... hep 58 kiloyla yaşadım simdi cok ağrıma gidiyor tombik olmak. Asıl hatayi dogumdan sonra şunu da ye bunu da ye diyenleri dinleyerek yaptim( 87 kiloyla dogum yaptim 1 ayda 70 oldum sonra ye ye ye diye başımın etini yediler basladim kilo almaya tekrar
hosbulduk canım.sende hosgeldın o zman. evet bende okudum ama zamanla oturur sanırım.
tesekkurler bısey daha sorucam menu mu yedıkce mı yazım ertesı gun mu yapım lıstemı gun boyu
kaptanım ve arkadaşlar özür diliyerek bişey sormam lazım. 3 gün uğrayamadığım için baya şey kaçırdım gibi geliyo. buraya spor yapınca nasıl ekliycez bu listeye kendimiz mi ekleme yapıcaz. kafam durdu şuan kusura bakmayın lütfen okusamda algılayamıyorum
Aynen canim öyle oluyor:) size yazmak daha kolay hem direk uyariyosunuz yanlis biseyde:)gerci benim yukledigim programda telimde pcden hic girmiyorum buraya hep telden kardesler firsat vermiyoki pc ye
Babam geliyodu bugun ondan bitirdim mecbur temizligi:) cok sukur ki geldi
Eki Görüntüle 1971222 az gülelim canlar
Bende iyiyim canim öyle bosbos oturuyorumDahlia_ nerelerde acaba akooooovssseeeeeeerr nerdesin kiz ?????? Kaptaaaaagggggggnnnnn nirdesiiiinn
bugünkü menüm
sabah 1 dilim ekmek
1 yumurta
3 zeytin
1 kk peynir
ara yok
4 adet köfte
salata
ayran
3 yk bulgur pilavı
ara yeşil çay
akşam
yoğurt 1 kase
salata yağsız ve tuzsuz
1 dilim kepek ekmek
gece 1 brdk tarçınlı süt
su 3 litre ye yakın
ben nişanda 58 kiloydum sevmiştim kendimi, şuan 61 dim cuma ama şişkinlik oldu sanırım 61,5 çıktım onuda indirmem lazım cumaya kadar kaptan beni öpecek. ben ilk azmimi yakalasam 3 ayda 20 kilo vermiştim ama aaahh ahhh
Bugunku menum
Kahvalti
2dilim ekmek tereyagli
2dilim peynir
Öğle
Yarim dilim kek
1bardak sut
Aksam
Kurufasulye
Salata
Tarhana çorbası
1dilim ekmek
Spor
1.5 saat yuruyus
2lt su
bende yuvarlanıyorum fatimemverecekk çooookkk kilom varrr
kızlar bugün misafirlikteydim börekler poaçalarelimi bile sürmedim ev sahibi arkadaşım hiç öyle gereksiz aşırı ısrarcı davranmadı şekerimi yükseltiyor dedim gayet normal karşıladı.sadece şekersiz çayımı kahvemi içtim kalktım
Selam fıstıklarr nasılsınız
Bugünün menüsü
Kahvaltı
1 haş. Yumurta
5 zeytin
2 dilim peynir
1 tt buğday ekmeği
Öğlen
1 tabak taze fasülye
Yoğurt
Akşam
1 tabak kısır
Akşam misafirlikteydim kızlar o yüzden en zararsız olanı seçtim. Gözüm pastalara gidip geliyordu ama kendime hakim oldum kısırdan başka bir şey ağzıma sürmedim. Gece yatmadan önce yoğurt kürümü yaparım.
Su: 1,5 lt anca olur kızlar normalde 2 lt tamamlardım ama içemedim bugün .
Spor 400 yarım mekik, 50 basen hareketi, 30 köprü hareketi, 50 squat, 30 adını bilmediğim bi hareket7500 adım . Yatana kadar yürüyüş ve hareketlere devam ediyorum ama daha fazla saymıyorum.
menüm
1. öğün
2 haş yum
yeşilbiber
salatalık
yeşillik
sütlü kahve
2. öğün
ıspanaklı yum
salata
yoğurt
2 kepçe mercimek çorbası
su 2 ye tamamlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?