Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende iyiyim canim öyle bosbos oturuyorum Dahlia_ nerelerde acaba akooooovssseeeeeeerr nerdesin kiz ?????? Kaptaaaaagggggggnnnnn nirdesiiiinn
bende oturuyorum boş boş birazdan eleman tokatlıcam
ayy benimde düğünüm var temmuzda 55 e inebilsem keşke ama ilk durağım 58

menünü sevdim canımm, tebrikleeer

ınsallah suan kac kılosun bende 58 ıstemısdım 62 de kaldım ama ıyıydı gene eskıye göre.
ben nişanda 58 kiloydum sevmiştim kendimi, şuan 61 dim cuma ama şişkinlik oldu sanırım 61,5 çıktım onuda indirmem lazım cumaya kadar kaptan beni öpecek. ben ilk azmimi yakalasam 3 ayda 20 kilo vermiştim ama aaahh ahhh

3 ayda 20 kılo masallah ne guzel ben baya uzun surede 10-12 yakın verdım agır kılo verırım nısanda kıloluydum malesef ama sen ne guzel zayfmıssın dugunede var hedefıne ulasırsın merk etme.

Bugunku menum

Kahvalti
2dilim ekmek tereyagli
2dilim peynir

Öğle
Yarim dilim kek
1bardak sut

Aksam
Kurufasulye
Salata
Tarhana çorbası
1dilim ekmek

Spor
1.5 saat yuruyus
2lt su

afıyet olsun. tabı sız bılırsınız ama benım dıyetsyenımcorba ıcceksem ekmek yeme derdı bıde baklagıller sebzeye gore daha kalorısı yuksek dıe daha az verırdı bılgınız olsun.

bende yuvarlanıyorum fatimemverecekk çooookkk kilom varrr

Selam fıstıklarr nasılsınız

Bugünün menüsü

Kahvaltı
1 haş. Yumurta
5 zeytin
2 dilim peynir
1 tt buğday ekmeği

Öğlen
1 tabak taze fasülye
Yoğurt

Akşam
1 tabak kısır

Akşam misafirlikteydim kızlar o yüzden en zararsız olanı seçtim. Gözüm pastalara gidip geliyordu ama kendime hakim oldum kısırdan başka bir şey ağzıma sürmedim. Gece yatmadan önce yoğurt kürümü yaparım.

Su: 1,5 lt anca olur kızlar normalde 2 lt tamamlardım ama içemedim bugün .

Spor 400 yarım mekik, 50 basen hareketi, 30 köprü hareketi, 50 squat, 30 adını bilmediğim bi hareket 7500 adım . Yatana kadar yürüyüş ve hareketlere devam ediyorum ama daha fazla saymıyorum.

Ohh süpersin canımm tebrik ediyorum seni azminden dolayı. Bende misafrlikteydim kısırla atlattım çok şükür.

Ohh süpersin canımm tebrik ediyorum seni azminden dolayı. Bende misafrlikteydim kısırla atlattım çok şükür.
börekleri löp lööpp gömdüler vallahi gülüm.ben çay kahvemi içtim kalk asya dedimsen de iyi atlatmışsın.bu gündüz oturmaları çok tehlikeli

Menünü beğendim canım afiyet olsun.

afıyet olsun. tabı sız bılırsınız ama benım dıyetsyenımcorba ıcceksem ekmek yeme derdı bıde baklagıller sebzeye gore daha kalorısı yuksek dıe daha az verırdı bılgınız olsun.
Baklagil meselesini bilmiyorum canim da evde corbamin yanina mutlaka doyurucu salata yaparim eger yoksa ekmek eklerim.bir kase corbanin bir dilim ekmege esdeger oldugunu biliyorum dönüşüm cizelgesi banada verilmisti diyetisyenim tarafindan.
Doyurucu gelmedi bana yemek olayi mecburi ekledim yarin evime donuyorum kismetse ondan sonra daha duzenli olur kendi adima.ama.bilgi icin tesekkurler :)
Öğle olmamış canım dışardamıydın ki neden yemek yemedin ? Spor ve suyun çok güzel ama :))
Disaridaydim canim kekte benim fistik yarim birakti atilmasin diye seytana uyup attim agzima .cezasi varsa da çekerim hic prblem degil :)

Her kes her şeyi doğru bildiğini sanıyor maalesef canım..
Fazla yemekten ne zaman fayda gelmiş ki ?
Doğum yaptı diye dünyayı yemeli sanki
Hele de tatlılar, hamurlar.. Sanki sütü onlar yapacak
Tamam yemelisin, hatta eskisinden çok yemelisin ama ne yediğin de önemli..
Sen hiç moralini bozma, motivasyonunu kaybetme..
Sürekli yaptığını düşünerek kendini sıkarsın ve bir süre sonra bırakırsın..
Yemeklerini kısıtlama, çorbalar, sebze, et yemekleri, salatalar hepsinden ye.. Araya 1-2 dilim ekmek de koy :)
Ya o gün pilav, makarna yediysen ekmek yeme.. Dengelemeye çalış.. Ama en iyi karbonhidrat ekmek bence..

hosbulduk canım.sende hosgeldın o zman. evet bende okudum ama zamanla oturur sanırım.

tesekkurler bısey daha sorucam menu mu yedıkce mı yazım ertesı gun mu yapım lıstemı gun boyu

Canım, menünü akşam toplu şekilde yaacaksın, su miktarı ve sporunu da..
Akşam yazmak sıkıntı olursa ertesi gün sabah da yazabilirsin..

Yok canım benim, bu tabloyu ben hazırlıyorum..
Siz sadece cezanız var mı yok mu ona bakın tabloda :)
İlk yere yazılan menün, ikincisi sporun için..
Menün iyiyse her hangi bir ifade koyuyorum, yok değilse cezanı yazıyorum..
İkincisinde de spor yaptıysan ifade, yapmadıysan cezan yazılacak..

Kardeş çok olunca böyle oluyor işte :)
Baban nerden geliyor ki, canım ?

Bende iyiyim canim öyle bosbos oturuyorum Dahlia_ nerelerde acaba akooooovssseeeeeeerr nerdesin kiz ?????? Kaptaaaaagggggggnnnnn nirdesiiiinn

Öğlen uzun süre buradaydım ama sen yoktunn

Menün güzel canım :)

Şimdilik öpme yok :) Esas listeye girdikten sonra ola bilir bak :)
Ama sabit ya da artıyla gelmen deneme süreni uzatır.. 2 hafta 3 hatta 4 olabilir..

Bugunku menum

Kahvalti
2dilim ekmek tereyagli
2dilim peynir

Öğle
Yarim dilim kek
1bardak sut

Aksam
Kurufasulye
Salata
Tarhana çorbası
1dilim ekmek

Spor
1.5 saat yuruyus
2lt su

Misafirlikler bitirdi diyetleri :)
Afiyet olsun canım, kek dışında güzel..

bende yuvarlanıyorum fatimemverecekk çooookkk kilom varrr

Yuvarlananlar takımı olduk
Kaç haftadır ben de dikkat etmedim, edemedim..
Bu gün tekrar başladım, hedef koydum 20 nisanda 52-53 olmalıyım

Tebrikler canımmm
Seviyorum böyle anlayışlı insanlar, ye diye ağzına tıkmıyorlar

Aleykum selam canım :)
Bir tebriklik yarışmacı daha

menüm
1. öğün
2 haş yum
yeşilbiber
salatalık
yeşillik
sütlü kahve

2. öğün
ıspanaklı yum
salata
yoğurt
2 kepçe mercimek çorbası

su 2 ye tamamlarım

Afiyet olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…