- 3 Mart 2017
- 799
- 2.033
- 28
- 30
bende o civarlara inmeye çalışıyorum canımEn az 55 olmalı bence
Üzülme canım kalıcı değil sonuçta patır patır gidecek sabır ve güç, ikiside mevcut evelallah
59-60
İyiyiz kuzum sen nasılsın. Takım tırt çıktı 25-30 larda mekik gizliyolarsa bilemeyceğim :))
Börekkk olmamış
Allahım 10 tane nedir ısınmamış bile göbüş gitmez o yağlar
hiç hareketsizlikten tabiki iyi
kaptanım ve arkadaşlar özür diliyerek bişey sormam lazım. 3 gün uğrayamadığım için baya şey kaçırdım gibi geliyo. buraya spor yapınca nasıl ekliycez bu listeye kendimiz mi ekleme yapıcaz. kafam durdu şuan kusura bakmayın lütfen okusamda algılayamıyorumTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
[TR][/tr]
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe @isimsiz965 - - - - - - @Papillon_ - - - - - - - E Elizan-seyma - - 100 JJ - - - - M Mitsuomi - - 100 İA - - - - @LaMiaVita - - - - - - @hawar - - - - - - @Heart of Gold - - - - - - @MrtHatice - - - - - - - @aseeel - - - - - - - @tahataprens1990 - - - - - - @saricicek123 - - - - - - - @asya_01 - - 10 dk y. - - - - sevgili8284 - - - - - - - yagmuraydin - - - - - - - @glmscs - - - - - - - @GizzD - - - - - - - @hedefeyedikilo - - - - - - - Colorayzn - - 100 JJ - - - - @Bluedreamer02 - - - - - - -
[TR]
[TR]
[TD] @Ayskrster [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]100 DK[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[/TR]
valla canım ben senin menüne yorum yaparken korkuyorum. evet listende yazan o ama biz diyetisyen değiliz kendimizce, kendi bünyemizin bize kazandırdığı tecrübeyle olmuş yada olmamış diyoruz. belki sert üslub ile söylemedin bana ben cidden yorum yapmaya korkuyorum sanadiyetisyenimin listesini uyguluyorum ben. defalarca yazdım ne yazıyorsa onu yiyorum
yeşilçayımı içtim bol limon sıkıp kaptanım. benim bu hafta hedef kilom 61 olsun sabit tutsam bana kar, yoksa + çıkarsam beni kovcan takımdanAfiyet olsun canım..
Farkındasın zaten iyi olmadığının..
3 gün kaldı tartıya, toparlannnn
Akşam saat 22-ye kadar canım..
Olsun canım, fırsat bulunca hemen yaz :)
Güzel olmuş bu arada :)
Yarım mekik sayını unutmayın akşma 2 günün bildirimini yapın..
Görür görmez aklıma ilk 60 geldi canım
Çok şükür iyiyim canım ben de :)
Yarım mekik daha kolay aslında :)
Merhaba canım.. Sana da :)
ay ben alıntı yapıp cevap yazana kadar ne okudum biliyo musun, bende daha çözemedimhoşgeldin canım. Öncelikle 1. sayfadaki kuralları oku. Bende daha çömezim. Arkadaşlar bilgilendirecektir.
valla canım ben senin menüne yorum yaparken korkuyorum. evet listende yazan o ama biz diyetisyen değiliz kendimizce, kendi bünyemizin bize kazandırdığı tecrübeyle olmuş yada olmamış diyoruz. belki sert üslub ile söylemedin bana ben cidden yorum yapmaya korkuyorum sana
yeşilçayımı içtim bol limon sıkıp kaptanım. benim bu hafta hedef kilom 61 olsun sabit tutsam bana kar, yoksa + çıkarsam beni kovcan takımdan
ay ben alıntı yapıp cevap yazana kadar ne okudum biliyo musun, bende daha çözemedimay önce sana gülmüştüm şuan kendime gülüyorum. hakkını helal et kız arkandan güldüm şimdide sen bana gül
Hos geldin takima canim:)) ben 20 yasindayim boy 162 kilo 65 senin yas kac canim:)orayı bende sızın gıbı çözemedım okudum bakıyorum dıyorum kı nıe aynı yazıyı yazmıs :):) herkez ıstedıgı gıbı gormek ıstıyor demek :):)
hoş geldin
Hos geldin takima canim:)) ben 20 yasindayim boy 162 kilo 65 senin yas kac canim:)
Bence de beynimiz öyle okumaya odaklamış demek kendiniorayı bende sızın gıbı çözemedım okudum bakıyorum dıyorum kı nıe aynı yazıyı yazmıs :):) herkez ıstedıgı gıbı gormek ıstıyor demek :):)
hoşgeldin canım boy varmış maşallahh, istediğin kiloya en kısa sürede ulaşırsın inşallahhosbuldum..
hosbulduk canım tesekkur ederım.
benım yas 28 168 boy kılo aldm tam suan 67 68 ortası yarn bakıp ınsallah yazıcam hem koseme hemde buraya.
Aynensabah ogle olmamış ama aksam yememissin en azindan
menünü sevdim canım afiyet olsunnDün giremedim
Menüm
Sabah
1 kk peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
Çay
1 tatlı kaşığı reçel
Öğlen
Yok
Akşam
3 içli köfte
1/2 ıspanak çorba
Su 2 litre
Spor 1 saat yürüyüş
Tekrar hosgeldin :) fotodaki sen misin ablacimhosbuldum..
hosbulduk canım tesekkur ederım.
benım yas 28 168 boy kılo aldm tam suan 67 68 ortası yarn bakıp ınsallah yazıcam hem koseme hemde buraya.
Naber kizmenünü sevdim canım afiyet olsunn
Tatliim evime donsem menulerim bomba olucakta misafirlikteim yatili :)canım menü çok güzel olmuş. İnşallah bol bol eksileri görürsün. Sadece akşam öğününde karbonhidrattan kaçınsan bu kadar emeğin boşa gitmez.
Hosgeldin aramizaa :)merhabalar...
bende aranıza katılmak ıstıyorum buraya davet edıldım. nasıl oluyor pek bılgım yok bugunden baslıyım mı anlatmaya yedıklerımı.
Saol canım :)menünü sevdim canım afiyet olsunn
Aynen canim öyle oluyor:) size yazmak daha kolay hem direk uyariyosunuz yanlis biseyde:)gerci benim yukledigim programda telimde pcden hic girmiyorum buraya hep telden kardesler firsat vermiyoki pc yeMagnum olmamış canım.. Gerisi güzel..
Anlıyorum, biraz sonra sıkıcı oluyor..
O yüzden program telde olunca rahat rahat her yediğini anında yazıyorsun..
Kızz o saatte ne temizliğiii
Afiyet olsun ablacım..
Her hafta bir takım hazırlıyor sonuç listelerini canım..
Sıra bizim takımdayken 2, 8 ve 14. takımın cezası var diye bir kaç hafta üst üste onlara yazıldı listeleri hazırlama..
515. etapta tekrar sıra bize geçecek..
Bizim de bir notamız var, onu sildirmemiz lazım.. Böyle giderse biz de üst üste bir kaç hafta liste hazırlama cezası alacağız..
Kolay gelsin canım..
Öğlen biraz ağır olmuş canım..
Allah rahmet eylesin canım..
Sana da geçmiş olsun, suyunu bol iç, yeşilçay iç..
Tabi ki canım.. Menülerini takıma yazacağım..
Bende iyiyim canim öyle bosbos oturuyorumiyiyim tatlışım senden naber
Bence de beynimiz öyle okumaya odaklamış demek kendini
hoşgeldin canım boy varmış maşallahh, istediğin kiloya en kısa sürede ulaşırsın inşallah
Tatliim evime donsem menulerim bomba olucakta misafirlikteim yatili :)
Hosgeldin aramizaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?