Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar bugün moralim çok bozuk. Sabah kan verdim. akşam üzeri sonucum çıktı. kan şekerim 110 çıktı baba tarafımın neredeyse tamamı şeker hastası. moralim bozuldu bugün. Benim bu kiloları sağlıklı bir biçimde vermemin zamanı gelmiş de gecmiş bile. İnsülin direnci nedeni ile yavaş kilo veriyormuşum bu nedenle yarın endokrine gitcem tedavi için ilaç verecekmiş.

Soz eve gidiyim herseyi yoluna koyucam

Gecmis olsun canim

yaparsın fatimem yeter ki inanç olsunfatimem sevdiğinden mi diyorlar sanki ye ye diye bazısı bilerek yapıyor.

Salı menüm
2 sb su+ 1 sb sirkeli ılık su

Kahvaltı
Bir yumurtalı melemen
Bir dilim ekmek

Öğlen
Üç küçük biber dolması
Bir bardak ayran
Yarım elma

Akşam
Bir kase ayran çorbası
Üç kaşık et sote
3 kaşık pilav
Salata

2 lt su + 45 dk yürüyüş+ 200 ayakta mekik+ 100 yarım mekik
Dahlia_ canım yarım mekikler toplamda 150 oldu.

Oyle canim 3-4 yasindaki cocuklar hukmediyo bize bende hic kiyamiyorum zaten canlarima:)

Ameliyat oldu canim persembe günü istanbuldaydi abimin yaninda..bu ogle geldi cok sukur:)

Afiyet olsun canım spor ve su çok güzel :)) benim fikrimce akşam pilav yerine biraz daha et soteden yeseydin daha iyi olurdu ama 3 kaşıkta ne olcak ki dmii

İyi akşamlar 3kaşkck pilav olmayaymş iyimiş:)öglede dolma varmş o bakmdan

Geçmiş olsun canım..
Yerinde olsam Karataya başlardım.. Bak Asya ne güzel yapıyor, hem kilo veriyor hem rahatsızlığını yeniyor..

yaparsın fatimem yeter ki inanç olsunfatimem sevdiğinden mi diyorlar sanki ye ye diye bazısı bilerek yapıyor.

Aynen öyle canım..
Valla ya kaç kişi iyiliğine konuşur ki zaten

Ayyy gecmis olsun tatlim hic üzülme yeme alışkanlıklarini değiştir hersey yoluna girecek inan :)

Ya sorma bazisi inatla agzima tahin pekmezi tikti kimisi tereyağı neymis cok zayiflamisim bebegin sütü gidasiz olurmus. Neyse ki gergedana dönüşmeden dur dedim insallah vericez kilolari inaniyorum... zati inancimi yitirir gibi oldugumda hemen buraya yaziyorum hemen silkeleniyorum :) 5.3 kil9 vermisim daha da verebilirim

Allah güldürsün senii canım
Tabi verirsin, yeter ki, bırakma, yapacağına inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…