Benim squat a donmesin aman tutulup kalmaCanım ellişer ellişer yaptım 200 sabah yapmıştım geri kalanını iş çıkışı yemekten önce yaptım ama bacaklarım fena
Teşekkür ederizzAnladım canım o zman dedıgın gbı bacaga yuklen bazı yerler zor gudıyor benımde gobek mesela daha yavas gıder cunku oturmus bı kılo var orda y
canım benım dıyetsyende bana hafta da bır verırdı aütkü tatlı ne zman kılo veremedım kestı Sütlü tatlı en hafıfı ona gore aranı dengelıcen mesela sutlu tatlı yedm meyve yemıceksıj süt icmiceksın bana lahmacun verırdı 1,5 sey derdı ekmek hakkn bıde et hakkını böle kullanıp ana ögün yapabılırsın.
cok tesekkur ederım spora gtmedıgım zamanlar bende yapım bunu
iyi hafta sonları canım. Yıgenıne de mutlu yıllar
Kız ne cezası bunlar yap yap bitmiyoJj 200 oldu bu arada.daha cikmaz bendenn kaptanim 100unu cezama say
Valla kacamak cezasiydi benimm 100jj :)Teşekkür ederizz
Kız ne cezası bunlar yap yap bitmiyo
Bugün avcılarda ki indirim gemisine gittik 70tl ye orjinal slazenger ayakkabı aldım. Arkadaşım 500den düşen çantayı aldı 100 tl ye çok güzeldi. Bu taraflarda olanlar bakabilirler belki
Felaket yorgunum şuan bide o yorgunlukla buraya yardım etmeye çalışıyorum ama ne elim ne ayağım tutuyo
Amaa litfeeennn
Meraba kizlar menum
Sabah
1 krep
2kk peynir
Az patatesli yumurta
0gle
Menemen
2 dilim ekmek
Aksam
2 dilim ekmek
1 kase çorba
Su 2 lt. Spor yuruyus
Herkes nerde yaw ne bu grubun hali
Uyucaktim simdiSen niye uyanıksın bu saatte ? :)
Ok.canim:)Olsunn, seni mi kırcamm
Misafirlik olmasa 1000-i geçecekmişsin gibi geldi :)
Süpersin ablacım :)
Akşamı biraz hafif tut bu hafta..
Aç kal demiyorum ama mesela ekmeği sabah ve öğlen ye akşam hafif olsun..
Valla canım iyi ki bakmışsın..
Benim dikkatli bakacak zamanım olmamıştı..
Daha 2 gün böyleyiz
Uyucaktim simdison bi buraya bakim dedim seni gordum sen niye uyaniksin
Hee anladim Ellah kabul etsin canim:) bende namazimi kıldim artik uyuyayim bari sabah olmadanValla ben uyuyup uyandım :)
Namaza kalktım, hazır fırsat bulmuşken takıma bakayım dedim :)
Hee anladim Ellah kabul etsin canim:) bende namazimi kıldim artik uyuyayim bari sabah olmadan
Hehehe pis namazsizÇok sağol derdim de namaza öylesine kalkmışım regl fırsat vermedi
Yat uyu, sabah erkenden kalk gel takımda bekle, malum haftasonu sessizliği olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?