Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım, birinciler sırlarını yazıyor bölümüne yazmayı unutma lütfen..
Zorunlu çünkü, sorun yaşamayalım..

Sabah 1 haşlanmış yumurtalık
2 serçe parmak kadar kepekli gıressi

Ara ve öğlen
3 kayısı 4 ceviz

Ara yarım ayva
1 avuç fıstık

Akşam
Balık salata

6-7 tane kuru üzüm

3 lt su bolca şekersiz çay 2 fincan yeşil çay şimdi içtim

3 mil Leslie toplamda 16.000 adım

DeliiDiyetten niye vazgeçiyorsunn
Elbise siyahmış kurtarmışsınnn
Ben de eltimin düğününe elbise alacaktım, kv ile gittik, ondan önce ben de sıkı diyet yaptım 52 kilo olmuştum..
Bir mağaza önünde elbise gördüm beğendim deneyeyim dedim, şimdi bakıyorum elbise 38 beden uzun zaman 40 giyince biraz afalladım, kıza diyorum 40 ver diyor ki 38 olur sana, o dedi ben dedim o dedi ben dedim sonunda 38 denedim Fermuar kapanıp elbise tam oturunca şok oldum Bir de nasıl zayıf görünüyorum, mutluluktan uçmaya kanadım yok

elbise olmus tipim güzel ne kasıcam daha kendimi övmek icin demiyorum cidden herkes cok guzel falan dedi yani baya ilgi cekiyodum demek e bide siyahin asaleti var ha bu arada bizim düğünler kadin erkek bi arada olmaz bayanlar dügun salonunda erkeklerde dugun salonunun bahcesindeydi yani yanlis anlasilmasin herkes falan derken erkek gormedi cok sukur:)
Hee seninkide iyiymis simdi nasil ozguven gelmistir bide kayinvalidenin yaninda

Ayy delisin valla
Anladık tesettürlüsün, bizimkiler de sizinkine benzer oluyor

Ne özgüvenii, elbise biraz pahalıydı, bir de kv daha süslü birşey almak istiyordu, ben gittim en sadesini ama bence süslülerden daha şık olanını aldım Utana çekine aldım işte Bir de kadın demez mi alalım ama daha güzelini bulursak onu alacağız diye Pek beğenmemişti başta.. Ben de pek süslenen, makyaj yapan değilim ama düğün için sade şık olmaya çalıştım, fön çektirdim, hafif makyaj yaptım, takı falan derken ben olmaktan çıktım Eltimle ortak arkadaşlarımız var, bunlar başıma toplanmaz mı çok güzel olmuşsun falan filan hem de gelinin yanında, hatta gelin kenarda kaldı Normalde erkek Fatmayım da biraz o yüzden görenler şaşırmıştı Düğünde herkes beğenip gelinin çok güzel olmuş deyince kayınvalidenin de hoşuna gitmişti
Gece gece ne çenem düştüü

Yemekte fazlasi bulandiriyor aynen ama bu 1 tatli kasigi yaa minnacikk :)

İlla intihar et diyorsunn
Temizini bulmak biraz zor burda ama bulursam denerim :)

Bugünkü menüm
Sabah
Yarım simit
Sucuklu yumurta
2 bardak çay
Peynir, zeytin

*türk kahvesi

Akşam
1 kase çorba
5 yk ıspanak
1 kase yoğurt

1 lt su
10000 adım yürüyüş
Slim in 6 (40 dk)

Afiyet olsun canım :)

Bu kız açlıktan ölecekk

biraz sanirim
Evet canim tesetturluyum:) ama oyle sadece esarp veya turban degil bildigin gercek tesettur hicbi erkegin gormedigi hani

Ya bende oyleyimannemle ne zaman alisverise ciksak gider en sadesini bulurum kizar oda gencsin az civil civil sec falan der seninkide oyle olmus ama onemli olan sikligi elbette annemin zevkide superdir az once bahsettigim elbiseyide o aldirdi bana
Sizinkide bayanlar arasinda miydi canim sacin acik falan olunca hani sen tesetturlusun ya ondan sordum:)
Dedigin gibi erkek fatma gibi dolasip birden suslenince heekes sasirmistir simdi kim bu kiz diye kvdende heralde ovunucek senle

Evet canım, bayanlar arasında, yoksa açık saçla ne işim olur..
Bu sene de bir kaç yakın düğünü var, kv ile bir birimizi yemezsek iyidir
Kadın pamuk gibi de o süslenmemi istiyor ben sadeye kaçıyorum biraz anlaşmazlık yaşıyoruz

Dimi benimkide soru
Ama ben anneme hak veriyorum mesela bu yaslarda suslu puslu giymicezde ne zaman giyicez kvne bi sans tani derim bakarsin civil civil seyler seni daha cezbeder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…