Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben doğum gününde biraz kaçamak yaptım, tatlılara değilde böreğe saldırdım, aslında okadar çok aşırıda yemedim ama sabah + gördüm tartıda nedendir bilmiyorum, her gün 200 jj kendime ceza yazdım, başka önerisi olan varsa söyleyebilir

Ehh kendini cignemekten iyii ama :) soguk sıkım olarak alicaksin alirken en sagliklisi o hemen 1 tatli kasigi agzina alip yuttuktan sonra ardindan.su ictin mi bisey anlamiyosun

evet ben 3. şişemi bitirdim sağlık şifa olsun diye içiyorum her sabah

Ayyy bütün mesele o yutmak işte

1 çk ile başla. ama mide problemin varsa kullanma.

bak seni çok merak ettim şimdi. özelden bir fotonu yollasan güzelliğini görsek olmaz mı ayrıca emin ol sade ve şık olmak her zaman iyidir. yaşın 23, ne gerek var taşlı pullu şeylere. o tarz şeyleri genç kızlara yakıştırmıyorum belki senin yaşlarda olgun görünmeye heves ediliyor ama emin ol 35 inden sonra da küçük görünmeye çalışırsın. zaten sen de yaşının gerektirdiği gibi yapmışsın ki herkes çok beğenmiş.

@AKovser bunlar benim cezam mı ?

İlginç geldi paylaşayım dedim

avokado süper bir tat ,evde 2 tane olgunlaşmayı bekleyen var olsa da yesek...süper faydalı lif açısından.
1 ay sonra ölçsek ya 15 gün çok az değil mi?

saçımı boyadım renk harika tuttu ama canım sıkkın 109 u gördükten sonra keyfim kaçtı.

15 günde çok fark etmeyebilir 1 1,5 ayda ancak belki.
ohh ne güzel ben de boyatcam beyazlarım çok çıktı...ayrıca canını sıkmaya değer mi, kilo verdikçe inceleceksin sen elinden geleni yapıyorsun asyacım devam et modunu düşürme

Paylaştığım linkte kız ölçmüş, ona bakıp ölçeriz biz de canım..

kaptanım yeni gördüm yarın sabah bildiririm ölçülerimi.

dumble olmadan yapsak, dumble lar kırık benim. su şişesi de olur aslında. ilk hareketi, bir arada aerobik e gittiğimde hoca yaptırıyordu ama daha da aşağıya eğil diyordu bu hafif kalmış.

@AKovser canım kusura bakma 3 4 gündür ev tasiyoruz çok yogundum Yarin eksik menulemi yazacağım

kolay gelsin canım

günaydın kızlaar, geçmiş yapıyım dedim ama 25 sayfa olunca yapamadım gözüm korktuu. uykusuzum birde başım ağrıyo ve sanırım grip olucam genzim yanıyo dünden beri

geçmiş olsun canım benim 2 haftaki önceki halim böyleydi. hemen önlemini al, bitki çayı ılık su , pastil rahatlatıyordu beni.

26 mart pazar menüsü

1 tk çörek otu yağı, 1 tk elma sirkeli su

kahvaltı: 1 yumurta, 3 gün kurusu, 10 çiğ badem, yeşillik ve 1 kk beyaz peynir,1/2 çavdar ekmeği, 1 çk ucu nutella
ara: parka gittik azcık hopladık 2 hurma ve 7-8 tane çiğ fındık yedim
öğle: 2 kepçe erişteli yeşil mercimek çorbası ( normalde çorba akşam dı ama yetiştiremedim yemeğimi)
ara: türk kahvesi
akşam: 3 küçük karnıyarık, semizotlu roka salatası, 1 çb kefir
ara: zencefilli zerdeçallı yoğurt

su: 2,5 lt
spor: yorgundum ama yine de yaptım
1 mil leslie ile ısındım kollarım çok agrıyor jj dan dolayı. sonrasında 50 jj, 10 squat, 20 tam mekik ve bacak hareketleri yaptım

bacakları en üst kalın yerden mi ölçtün. bu arada yazıyı okudum tekrar tebrikler hawar

dogru dıyorsun canım o kdar spor yap ustune tatlı ye bole seylerı yapmayıda cok sevıyorum yeme zaten bı ayrı.

nesquık kakolu kalorısı yuksek dııldı. evet o tatlı hıc olmadı ınsallah bu hafta daha olmucak. su hıc hesaplatyamadım cumartesı 1 e kdr calısıorum eve gıtmem 3 buluyor dengem cok sasıyor hafta sonu benm hıc dıyet ıstedgım gıbı olmaz spor da yapmadım.

günaydınllarrr tekarardan

pazar menum

sabah erken kalkdık spora gıttık yürüme bısıklet kol hareketlertı yaptım

kahvaltı
2 dılım ekmek
peynır
az sosıs
zeytın
salata

oglen
2 kasık kısır

ara
muz

aksam
fırında köfte
1 dılım ekmek
salata

@AKovser bu sporları ne zman yapcaz ben smdı gordum anca.

bir kırgınlık var ki üstümde felaket, bide uykusuzum 4 saat uykuyla işe geldim bugün kolumu kaldırcak dermanım yok, bana da thylot iyi geliyo eve gidince içicem ondan

Teşekkürler canım akşam biraz yoğurt yedim öyle yattım öğlen yemeğimi geç yiyince akşamı geç saate bırakmamak için yemedim.
Vallahi sizin işiniz zor anacımm hafta içi çalış haftasonu çocukla mı uğraşacaksın evin işinimi yapıcan ha birde spor var maşallah sen hepsini bir güne sığdırmışsın

Afiyet olsun canım menü su ve sporun çok güzel :)

Bugübkü menüm

Sabah yarım simit
peynir yumurta

öğle sebzeli tavuk sote
3 yk bulgur pilavı
yoğurt

ara 1 elma
akşam
4 yk tavuklu pilav (mevlütteydim)

su 3lt
spor 6000 adım
@AKovser

geçmiş olsun canım ama akşam da keşke bir şeyler yeseydin öğün atlamamaya çalış bence hem direncin de düşer böyle

Teşekkür ederim canım gece aç yatmak bana daha iyi geliyor karnım guruldamazsa zayıflayamadığımı düşünüyorum bugün akşamı erken yerim dükkanı da erken kapatırım artık.

Ohhh misss 5 mil leslie harika canım fıstığı çoktan eritmişsindir :))) menün harika :)))

Bugünkü menüm
Sabah
2 bardak çay
Yarım simit
Haşlama yumurta, peynir
Ara
1 elma
1 muz
Akşam
1kase çorba
Balık
Salata
2 lt su
1000 adım, slim in 6

Çok güzel menü hele balık Slim in 6 ne oluyor canım ?

Günaydın canım yüzme çok etkili bir spor keşke yediklerine dikkat etseydin çok güzel giderdi kilocuklar . Bu hafta daha dikkatli ol tamam mı canım:)))
günaydın kızlaar, geçmiş yapıyım dedim ama 25 sayfa olunca yapamadım gözüm korktuu. uykusuzum birde başım ağrıyo ve sanırım grip olucam genzim yanıyo dünden beri
Geçmiş olsun tatlım aman dikkat et kendine nane limon çayı iç ve meyve yemeye çalış vitaminsiz kalma :))

Kaçamaklardan dolayı artı çıkmışsın canım bugün spor yap ki yediklerin yağa dönüşmesin. Her gün 200 jj jack güzel fikir bugün bir hareketimiz daha var onu da ekle listeye :))
Bende birazdan tartıya çıkacağım artı çıkmaktan korkuyorum

Çok güzel menü canım sporu aç karnına mı yaptın süpersin :)) su ya ağırlık verme zamanı spora gittiğinde yanına su şişesi al zaten suyu gördüğünde içeceksin. Benim aklıma gelmediğinde içmediğim için her zaman gözümün önğnde bırakırım görünce içerim :))

bu sporları ne zman yapcaz ben smdı gordum anca.
Bugün sabah başladık canım akşama kadr ne kadar yapabilirsen :)

Günaydın herkese nasılsınız görüşmeyeli
ben menülerimi yazıp kaçayım
geçmişe bakıp geliyorum
cumartesi pazar
sabah 8 de çörek otu yağı ve elma sirkeli su sabah sadece ılık su
saat 11:00 gibi 2 dilim ekmek sabah 11:00
mantarlı omlet 1 yumurta hş
peynir 1 kk kadar 1 kk peynir
4 zeyin 5 zeytin + 1 dilim ekmek

ara: elma 1 adet ara : saat 13 gibi 1 poğaça (eltim getirdi ye diye ısrar etti)

akşam 8 gibi Akşam 19:30 gibi
1 kase kurufasulye kıymalı papates yemeği
salata ayran
1 dilim ekmek salata

gece 1 bardak süt sadece çay

su 3 litreyi geçti su 2,5 litreyi geçti
spor tüm gün ev temizledim köşebucak bırakmadım spor parkta 1 saat yürüyüş
çamaşır yıkadım astım ekstra spor yapamadım

kilom cuma 98,2
bu sabah 98,3

şu 98 bir kıramadım benim ilk direnç noktam burası galibainşallah Cuma günü 97 yi görürürm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…