- 21 Mart 2017
- 111
- 215
- 18
Hayır 1 tabak ama patates kalorisi az bir yiyecek değil migüzel olmuş canım ama patates salatası az miktardaydı demi
Bizim burlarda sey derler . Kim deyince. Kilimci kör haciKiiiiiiiiiimmmmm
Ehh kendini cignemekten iyii ama :) soguk sıkım olarak alicaksin alirken en sagliklisi o hemen 1 tatli kasigi agzina alip yuttuktan sonra ardindan.su ictin mi bisey anlamiyosun
Ayyy bütün mesele o yutmak işte
Ayy delisin valla
Anladık tesettürlüsün, bizimkiler de sizinkine benzer oluyor
Ne özgüvenii, elbise biraz pahalıydı, bir de kv daha süslü birşey almak istiyordu, ben gittim en sadesini ama bence süslülerden daha şık olanını aldım Utana çekine aldım işteBir de kadın demez mi alalım ama daha güzelini bulursak onu alacağız diye Pek beğenmemişti başta.. Ben de pek süslenen, makyaj yapan değilim ama düğün için sade şık olmaya çalıştım, fön çektirdim, hafif makyaj yaptım, takı falan derken ben olmaktan çıktım Eltimle ortak arkadaşlarımız var, bunlar başıma toplanmaz mı çok güzel olmuşsun falan filan hem de gelinin yanında, hatta gelin kenarda kaldı Normalde erkek Fatmayım da biraz o yüzden görenler şaşırmıştı Düğünde herkes beğenip gelinin çok güzel olmuş deyince kayınvalidenin de hoşuna gitmişti
Gece gece ne çenem düştüü
Etmiyor işte
Cıvıl cıvıl olsa iyi taşlı falan elbiselere bakıyor kadın ben de kaçıyorumBizi mağazada görsen, halimiz tam komedi
Ben kendime yakıştırmıyorum öyle şeyleri, minyonum, daha beni görüp de 20 yaş bile veren olmadı şimdiye kadar, o tür elbiselerde ablamın elbisesini giymiş gibi duruyorumGerçekten yakışmıyor, ben 16-17 yaştaki gibi sade giyinip geziyorum fena mı
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
CUMA-CUMARTESİ GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
[TR][/tr]
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe @isimsiz965 - - - - - - @Papillon_ - - - - - - - @Kyohei14 - - - - - - @LaMiaVita 50 S - - - - - hawar - - - - - H Heart of Gold 100 İA 50 S 15 dk y. - - - - - @MrtHatice - - - - - - - @aseeel - - - - - @tahataprens1990 100 DK - - - - - saricicek123 - - - - - - - @asya_01 - - - - - yagmuraydin - - - - - - - @glmscs 15 dk y. - - - - - - @GizzD - - - - - - @hedefeyedikilo - - - - - - - Colorayzn 50 M 100 İA - - - - - Bluedreamer02 - MUAF - - - - - Sevdaerlnn87 100 İA - - - - - @asl1can 50 M 15 dk y. - - - - - -
[TR]
[TR]
[TD]sevgili8284 [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[/TR]
1 ay sonra ölçsek ya 15 gün çok az değil mi?
saçımı boyadım renk harika tuttu ama canım sıkkın 109 u gördükten sonra keyfim kaçtı.
Paylaştığım linkte kız ölçmüş, ona bakıp ölçeriz biz de canım..
*** YARIŞMA ***
Yarınki yarışma egzersizimiz Side Bend..
2 video paylaşıyorum, hangisini isterseniz yapabilirsiniz..
Akşam saat 22-ye kadar kaç adet yaptığınızı beni etiketleyerek yazınız..
Kolay gelsin :)
@AKovser canım kusura bakma 3 4 gündür ev tasiyoruz çok yogundum Yarin eksik menulemi yazacağım
günaydın kızlaar, geçmiş yapıyım dedim ama 25 sayfa olunca yapamadım gözüm korktuu. uykusuzum birde başım ağrıyo ve sanırım grip olucam genzim yanıyo dünden beri
ben doğum gününde biraz kaçamak yaptım, tatlılara değilde böreğe saldırdım, aslında okadar çok aşırıda yemedim ama sabah + gördüm tartıda nedendir bilmiyorum, her gün 200 jj kendime ceza yazdım, başka önerisi olan varsa söyleyebilir
Günaydın
Bol eksili bir hafta olur umarım
Cuma: 65.4
Bu gün : 65.2 ( 64,9) tartı bir onu bit onu gösterdi ben büyük rakamı kabul ediyorum
@AKovser ölçülere gelince
Göğüs : 96
Bel : 90
Göbek : 96
Kalça : 97
Basen: 100
Sağ bacak: 58
Sol bacak :59
Umarım doğru olmuştur
Canım, doğru bir ölçme resmi bulup paylaşırım ona göre ölçeriz yarın..
Ama sadece beli kastetmedim, göğüs, bel, göbek, kalça... İsteyen kol, bacak ölçüsünü de alır..
oooo hiç iyi menü olmamış canım, farkındasın zaten..
Haftada 1 gün bile olsa bu yaptığın emeğini hiç etmek bunu unutma..
Merhaba canım :)
Akşam gel konuşalım :))
Belini değil, yarın sabah komple kendini ölç
Çoğumuz öyle atlıyoruz zaten canım :)
Tatlı olmamış canım hele akşam üstü hiç olmaz. Ve nesquik çikolatalı oluyor değil mi onu da bilemedim şimdi fazla kalorili değildir inşallah. Ara öğünlerinde meyve ve kuru yemiş yemeni tavsiye ederim canım hem sağlıklı hem tok tutuyor .
Su ve sporu yazmamışsın canım :))
Meyve olarak ne yedin canım ve porsiyonunu yazarsan daha iyi olur. Su ve sporun güzel yarın 20 dk yürüyüşü 30 dk'ya çıkarmayı dene.
Ve gün içerisinde işlerin olabilir giremeyebilirsin ama akşamları biraz daha aktif olabilirsin canım arkadaşların menülerine yorum yap sohbetlerimize dahil ol. Gör bak nasıl motive oluyorsun :)))
Tamam gaptanımm yarın ölçüşelim bakalım
Resmi kaydettim telefonuma 1. Haftadan başlayıp denemek istiyorum. Kaybedecek bir şey yok nasılsa zorlanırsam yürüyüşe devam ederim :))) teşekkürler
Afiyet olsun kuzum menüne ba-yıl-dım. Annem çok güzel lahana çorbası yapar mısır ekmeği ile bayıla bayıla yerim :))) spor harikasuyu biraz daha arttırabilirdin canım kilona göre normal mi bilmiyorum kaç kilo olduğunu hatırlayamadım ama o kadar yürüyüşe 2 litreyi tamamlasaydın tam takdirlik olurdun :)))
Afiyet olsun canım 100 dk yürüyüş mü yaptın yazmıyor da ..
@AKovser bunlar benim cezam mı ?
avokado süper bir tat ,evde 2 tane olgunlaşmayı bekleyen var olsa da yesek...süper faydalı lif açısından.
15 günde çok fark etmeyebilir 1 1,5 ayda ancak belki.
ohh ne güzel ben de boyatcam beyazlarım çok çıktı...ayrıca canını sıkmaya değer mi, kilo verdikçe inceleceksin sen elinden geleni yapıyorsun asyacım devam et modunu düşürme
bir kırgınlık var ki üstümde felaket, bide uykusuzum 4 saat uykuyla işe geldim bugün kolumu kaldırcak dermanım yok, bana da thylot iyi geliyo eve gidince içicem ondankaptanım yeni gördüm yarın sabah bildiririm ölçülerimi.
dumble olmadan yapsak, dumble lar kırık benim. su şişesi de olur aslında. ilk hareketi, bir arada aerobik e gittiğimde hoca yaptırıyordu ama daha da aşağıya eğil diyordu bu hafif kalmış.
kolay gelsin canım
geçmiş olsun canım benim 2 haftaki önceki halim böyleydi. hemen önlemini al, bitki çayı ılık su , pastil rahatlatıyordu beni.
menün gayet güzel canım ama akşamı es geçmeseydin çok acıkırsın
spor gayet güzel sevgili rakibim
ben de bütün gün temizlik yemek çocuklarla oyun derken gün bitti sayılır
birazdan sporumu yaparım duşumu da aldıktan sonra yazarım bu günkü menümü
Afiyet olsun canım menü su ve sporun çok güzel :)iyi akşamlar kızlar
Dünkü menüm
Sabah 1 dilim çavdar ekmeği
peynir
yumurta
zeytin
öğle
kıymalı yeşil mercimek yemeği
3 yk bulgur pilavı
yoğurt
ara 1 armut
akşam
1 kase çorba
kıymalı karnabahar yemeği
yoğurt
su 3 lt spor 5000 adım
Bugübkü menüm
Sabah yarım simit
peynir yumurta
öğle sebzeli tavuk sote
3 yk bulgur pilavı
yoğurt
ara 1 elma
akşam
4 yk tavuklu pilav (mevlütteydim)
su 3lt
spor 6000 adım
@AKovser
geçmiş olsun canım ama akşam da keşke bir şeyler yeseydin öğün atlamamaya çalış bence hem direncin de düşer böyle
Sabah
Kavurmalı yumurta
Peynir zeytin domates
1,5 dilim çavdar
Ara 3 kayısı 4 ceviz
Akşam
1 büyük tabak zeytin yağlı pırasa
1 kase tarhana çorbası
Ara 1,5 avuç fıstık ve üzüm karışımı
3 lt su bolca şekersiz çay
2 fincan yeşil çay
5 mil Leslie
Akşam fıstık fazla kaçınca 5 mil yaptım
Bugünkü menüm
Sabah
2 bardak çay
Yarım simit
Haşlama yumurta, peynir
Ara
1 elma
1 muz
Akşam
1kase çorba
Balık
Salata
2 lt su
1000 adım, slim in 6
Günaydın , hayırlı haftalar kızlar, hafta sonu sürpriz şekilde kozaklıya gidince haberde veremedim. Yazılacak bir menü yok maalesef. Ama bol bol yüzdüm umarım dengelemiştir.
hawar canım tebrik ederim birinciliğini
Geçmiş olsun tatlım aman dikkat et kendine nane limon çayı iç ve meyve yemeye çalış vitaminsiz kalma :))günaydın kızlaar, geçmiş yapıyım dedim ama 25 sayfa olunca yapamadım gözüm korktuu. uykusuzum birde başım ağrıyo ve sanırım grip olucam genzim yanıyo dünden beri
ben doğum gününde biraz kaçamak yaptım, tatlılara değilde böreğe saldırdım, aslında okadar çok aşırıda yemedim ama sabah + gördüm tartıda nedendir bilmiyorum, her gün 200 jj kendime ceza yazdım, başka önerisi olan varsa söyleyebilir
günaydınllarrr tekarardan
pazar menum
sabah erken kalkdık spora gıttık yürüme bısıklet kol hareketlertı yaptım
kahvaltı
2 dılım ekmek
peynır
az sosıs
zeytın
salata
oglen
2 kasık kısır
ara
muz
aksam
fırında köfte
1 dılım ekmek
salata
Bugün sabah başladık canım akşama kadr ne kadar yapabilirsen :)bu sporları ne zman yapcaz ben smdı gordum anca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?