Çok güzel menü canım sporu aç karnına mı yaptın süpersin :)) su ya ağırlık verme zamanı spora gittiğinde yanına su şişesi al zaten suyu gördüğünde içeceksin. Benim aklıma gelmediğinde içmediğim için her zaman gözümün önğnde bırakırım görünce içerim :))
Bugün sabah başladık canım akşama kadr ne kadar yapabilirsen :)
bugün ki hareket kolay bence canım onu yaparak sanmıyorum kaçamaklarımı dengeliyceğini,o yüzden jj yapıyım dedim. bu hafta akşamları yoğurt ve chai tohumuyla kapatıcam sadece. + çıkmadan - ye inmem lazım. verdiğimi geri alamamTeşekkürler canım akşam biraz yoğurt yedim öyle yattım öğlen yemeğimi geç yiyince akşamı geç saate bırakmamak için yemedim.
Vallahi sizin işiniz zor anacımm hafta içi çalış haftasonu çocukla mı uğraşacaksın evin işinimi yapıcan ha birde spor var maşallah sen hepsini bir güne sığdırmışsın
Afiyet olsun canım menü su ve sporun çok güzel :)
Teşekkür ederim canım gece aç yatmak bana daha iyi geliyor karnım guruldamazsa zayıflayamadığımı düşünüyorumbugün akşamı erken yerim dükkanı da erken kapatırım artık.
Ohhh misss 5 mil leslie harika canım fıstığı çoktan eritmişsindir :))) menün harika :)))
Çok güzel menü hele balıkSlim in 6 ne oluyor canım ?
Günaydın canım yüzme çok etkili bir spor keşke yediklerine dikkat etseydin çok güzel giderdi kilocuklar . Bu hafta daha dikkatli ol tamam mı canım:)))
Geçmiş olsun tatlım aman dikkat et kendine nane limon çayı iç ve meyve yemeye çalış vitaminsiz kalma :))
Kaçamaklardan dolayı artı çıkmışsın canım bugün spor yap ki yediklerin yağa dönüşmesin. Her gün 200 jj jack güzel fikir bugün bir hareketimiz daha var onu da ekle listeye :))
Bende birazdan tartıya çıkacağım artı çıkmaktan korkuyorum
Al bendede o kadar..bugün ki hareket kolay bence canım onu yaparak sanmıyorum kaçamaklarımı dengeliyceğini,o yüzden jj yapıyım dedim. bu hafta akşamları yoğurt ve chai tohumuyla kapatıcam sadece. + çıkmadan - ye inmem lazım. verdiğimi geri alamam
hafta sonları kendimi tutsam çok güzel - gidicem ama, ben pazartesi salı bi önceki cuma kilosunda oluyorum. çarşamba perşembe -ye iniyorumçok kızdım şuan kendime
bugün ki hareket kolay bence canım onu yaparak sanmıyorum kaçamaklarımı dengeliyceğini,o yüzden jj yapıyım dedim. bu hafta akşamları yoğurt ve chai tohumuyla kapatıcam sadece. + çıkmadan - ye inmem lazım. verdiğimi geri alamam
hafta sonları kendimi tutsam çok güzel - gidicem ama, ben pazartesi salı bi önceki cuma kilosunda oluyorum. çarşamba perşembe -ye iniyorumçok kızdım şuan kendime
Tartıda +1 kg görünce şok oldum ya kaçamakta yapmamıştım ama cumaya kadar sıkı bir diyet ve spor beni bekliyor.
evet ben 3. şişemi bitirdim sağlık şifa olsun diye içiyorum her sabah
1 çk ile başla. ama mide problemin varsa kullanma.
bak seni çok merak ettim şimdi. özelden bir fotonu yollasan güzelliğini görsek olmaz mıayrıca emin ol sade ve şık olmak her zaman iyidir. yaşın 23, ne gerek var taşlı pullu şeylere. o tarz şeyleri genç kızlara yakıştırmıyorum belki senin yaşlarda olgun görünmeye heves ediliyor ama emin ol 35 inden sonra da küçük görünmeye çalışırsın. zaten sen de yaşının gerektirdiği gibi yapmışsın ki herkes çok beğenmiş.
kaptanım ikiside aynı muhabbet degilmi ya ?*** YARIŞMA ***
Yarınki yarışma egzersizimiz Side Bend..
2 video paylaşıyorum, hangisini isterseniz yapabilirsiniz..
Akşam saat 22-ye kadar kaç adet yaptığınızı beni etiketleyerek yazınız..
Kolay gelsin :)
@Papillon_ @isimsiz965 @sevgili8284Colorayzn @hedefeyedikilo @GizzD @glmscs yagmuraydin @Kyohei14 @aseeel @LaMiaVita @tahataprens1990 @hawar H Heart of Gold saricicek123 asya_01 @MrtHatice asl1can Bluedreamer02 @Sevdaerlnn87
çir ne canımArkadaşlar ben sporsuzluktan ve kabızlıktan doğru düzgün kilo veremiyorum. Bugün itibariyle spora başlıyorum zumba yapcam spor salonunda. kabızlığada çir kullancam.
hala reglim gelmedi yalnız göbegim firlamıs sekilde bacaklarım falandün bi niyetlendi gibi oldu bugun yne puuff gün içerisinde olmayı bekliyorumm gelsin artık yaaa
Arkadaşlar ben sporsuzluktan ve kabızlıktan doğru düzgün kilo veremiyorum. Bugün itibariyle spora başlıyorum zumba yapcam spor salonunda. kabızlığada çir kullancam.
çok beğendim saçım çok güzel tuttu...doğru söylüyorsun yılamadan devam etmek gerek sonuçta o kiloları 3 günde almadık@AKovser bunlar benim cezam mı ?
avokado süper bir tat ,evde 2 tane olgunlaşmayı bekleyen var olsa da yesek...süper faydalı lif açısından.
15 günde çok fark etmeyebilir 1 1,5 ayda ancak belki.
ohh ne güzel ben de boyatcam beyazlarım çok çıktı...ayrıca canını sıkmaya değer mi, kilo verdikçe inceleceksin sen elinden geleni yapıyorsun asyacım devam et modunu düşürme
kilo bildirimi
geçen hafta 79,3
bugün 78
fark 1,3
hedef 77
tatlım şubatımızında etkisi var tabkii :) 30 degilde 28di ya :)bu ay genel bir gecikme oldu mevsim değişikliği sebebiyle. ben ki yıllardır şaşmaz, 5 gün şaştı resmen
zumba çok keyifli yaaaaaa ben çok beceremiyorum kendimce yapıyorum. çir ne ola ki
nasıl +1 gordun canım kacamagn bıseyınde yok adet mısın olcak mısın bazen sıskınlık de olabılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?