Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sabah suyumu aldm sporda ıcdım bol bolda ıste noluyor canım evdeyken hıc aklma gelmıor ıs yapıosn yemek yapıosun uıcıyorum ama olcemıyorum ısyernde ıyı oluyor sıse yanmda sureklı ıcıorum eve de 1 ltlık sıse almam lazım.

bıde kısıye ozel sporlar var ya mekık bana bıde yuruyus vermıs onları ne zman yapıyoruz hafta sonu gerıde kalmısım.

bugün ki hareket kolay bence canım onu yaparak sanmıyorum kaçamaklarımı dengeliyceğini,o yüzden jj yapıyım dedim. bu hafta akşamları yoğurt ve chai tohumuyla kapatıcam sadece. + çıkmadan - ye inmem lazım. verdiğimi geri alamam
hafta sonları kendimi tutsam çok güzel - gidicem ama, ben pazartesi salı bi önceki cuma kilosunda oluyorum. çarşamba perşembe -ye iniyorum çok kızdım şuan kendime

Al bendede o kadar..

canım kızma kendıne su bı kac gun ekmek yemeyerek bıle eskısı gıbı gorunursn hafta sonu cok yuklennce bı ıkı gun ekmek yeme dengeelrsn sporunuda yaparsın.

günaydınnn kızlar

Afiyet olsun canım:)

kaptanım ikiside aynı muhabbet degilmi ya ? ha çift dumball ha tek :S

hala reglim gelmedi yalnız göbegim firlamıs sekilde bacaklarım falan dün bi niyetlendi gibi oldu bugun yne puuff gün içerisinde olmayı bekliyorumm gelsin artık yaaa

bu ay genel bir gecikme oldu mevsim değişikliği sebebiyle. ben ki yıllardır şaşmaz, 5 gün şaştı resmen

Arkadaşlar ben sporsuzluktan ve kabızlıktan doğru düzgün kilo veremiyorum. Bugün itibariyle spora başlıyorum zumba yapcam spor salonunda. kabızlığada çir kullancam.

zumba çok keyifli yaaaaaa ben çok beceremiyorum kendimce yapıyorum. çir ne ola ki

çok beğendim saçım çok güzel tuttu...doğru söylüyorsun yılamadan devam etmek gerek sonuçta o kiloları 3 günde almadık

dün ki menüm

1. öğün
sucuklu yumurta
salatalık biber sütlü kahve

2. öğün
salata yoğurt
tavuk göğsü haşlama 1 lahana sarma

su 2 lt
spor yok dün tüm günü kendime bakıma ayırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…