- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
tatlım şubatımızında etkisi var tabkii :) 30 degilde 28di ya :)
çok şükür gülüm ya daha çok var gitmesi gereken.dün akşam misafirlikteydik 3 aileydik toplam arkadaın bir tanesi kilo vermissin baya dedi öbürüne sordu değilmi baya vermiş dedi o da bilmem fark etmedim dediasyacım maşallah ne güzel gitmiş bak, devam böyle.
hahahao şubat yaktı beni zaten
sen kaçla başladın ki canım,şuan kaç kgsinçok şükür gülüm ya daha çok var gitmesi gereken.dün akşam misafirlikteydik 3 aileydik toplam arkadaın bir tanesi kilo vermissin baya dedi öbürüne sordu değilmi baya vermiş dedi o da bilmem fark etmedim dedisöylediği laftan çok şeye kızıyorum gözle görülür halde zayıflasaydım bir o lafları çatır çatır yediriririm böylelerine kendime kızıyorum
günaydın kızlaar, geçmiş yapıyım dedim ama 25 sayfa olunca yapamadım gözüm korktuu. uykusuzum birde başım ağrıyo ve sanırım grip olucam genzim yanıyo dünden beri
evet ben 3. şişemi bitirdim sağlık şifa olsun diye içiyorum her sabah
1 çk ile başla. ama mide problemin varsa kullanma.
bak seni çok merak ettim şimdi. özelden bir fotonu yollasan güzelliğini görsek olmaz mıayrıca emin ol sade ve şık olmak her zaman iyidir. yaşın 23, ne gerek var taşlı pullu şeylere. o tarz şeyleri genç kızlara yakıştırmıyorum belki senin yaşlarda olgun görünmeye heves ediliyor ama emin ol 35 inden sonra da küçük görünmeye çalışırsın. zaten sen de yaşının gerektirdiği gibi yapmışsın ki herkes çok beğenmiş.
Dahlia_ bunlar benim cezam mı ?
avokado süper bir tat ,evde 2 tane olgunlaşmayı bekleyen var olsa da yesek...süper faydalı lif açısından.
15 günde çok fark etmeyebilir 1 1,5 ayda ancak belki.
ohh ne güzel ben de boyatcam beyazlarım çok çıktı...ayrıca canını sıkmaya değer mi, kilo verdikçe inceleceksin sen elinden geleni yapıyorsun asyacım devam et modunu düşürme
Günaydın
Bol eksili bir hafta olur umarım
Cuma: 65.4
Bu gün : 65.2 ( 64,9) tartı bir onu bit onu gösterdi ben büyük rakamı kabul ediyorum
Dahlia_ ölçülere gelince
Göğüs : 96
Bel : 90
Göbek : 96
Kalça : 97
Basen: 100
Sağ bacak: 58
Sol bacak :59
Umarım doğru olmuştur
kaptanım yeni gördüm yarın sabah bildiririm ölçülerimi.
dumble olmadan yapsak, dumble lar kırık benim. su şişesi de olur aslında. ilk hareketi, bir arada aerobik e gittiğimde hoca yaptırıyordu ama daha da aşağıya eğil diyordu bu hafif kalmış.
kolay gelsin canım
geçmiş olsun canım benim 2 haftaki önceki halim böyleydi. hemen önlemini al, bitki çayı ılık su , pastil rahatlatıyordu beni.
Günaydın hatunlarrr
Musmutluuu sağlıklııı bol eksili bir hafta diliyorum hepinize
Dahlia_ bu sporları ne zman yapcaz ben smdı gordum anca.
Tartıda +1 kg görünce şok oldum ya kaçamakta yapmamıştım ama cumaya kadar sıkı bir diyet ve spor beni bekliyor.
günaydın canlar Musmutlu haftalarımız bol eksili günlerimiz olsun inşallah.
cuma:88.3kg
pazartesi:88.2kg Eki Görüntüle 1973722
hala reglim gelmedi yalnız göbegim firlamıs sekilde bacaklarım falandün bi niyetlendi gibi oldu bugun yne puuff gün içerisinde olmayı bekliyorumm gelsin artık yaaa
Arkadaşlar ben sporsuzluktan ve kabızlıktan doğru düzgün kilo veremiyorum. Bugün itibariyle spora başlıyorum zumba yapcam spor salonunda. kabızlığada çir kullancam.
kaptanım ikiside aynı muhabbet degilmi ya ?ha çift dumball ha tek :S
kilo bildirimi
geçen hafta 79,3
bugün 78
fark 1,3
hedef 77
çok şükür gülüm ya daha çok var gitmesi gereken.dün akşam misafirlikteydik 3 aileydik toplam arkadaın bir tanesi kilo vermissin baya dedi öbürüne sordu değilmi baya vermiş dedi o da bilmem fark etmedim dedisöylediği laftan çok şeye kızıyorum gözle görülür halde zayıflasaydım bir o lafları çatır çatır yediriririm böylelerine kendime kızıyorum
87 ile başladım şuan 78 im canımsen kaçla başladın ki canım,şuan kaç kgsin
aynen vallahi fatimem yaaAyy boş ver canım ya, şimdi böyle söylüyor, bir 10 kilo daha verdiğinde de aynı şekilde konuşabilecek mi acaba
Yine aynı olursa gözlük hediye edersin, gözlerin bozuk senin dersin
Çok kilolu olunca insan 2-3 kilo bile verse hemen belli oluyor, o kadar verdin farketmemesi onun problei sen hiç canını sıkma..
bu ay genel bir gecikme oldu mevsim değişikliği sebebiyle. ben ki yıllardır şaşmaz, 5 gün şaştı resmen
zumba çok keyifli yaaaaaa ben çok beceremiyorum kendimce yapıyorum. çir ne ola ki
Evet canım regl oldum ondan dolayı
çok şükür gülüm ya daha çok var gitmesi gereken.dün akşam misafirlikteydik 3 aileydik toplam arkadaın bir tanesi kilo vermissin baya dedi öbürüne sordu değilmi baya vermiş dedi o da bilmem fark etmedim dedisöylediği laftan çok şeye kızıyorum gözle görülür halde zayıflasaydım bir o lafları çatır çatır yediriririm böylelerine kendime kızıyorum
1 ay sürekli yap boza dönderdim diyeti keşke daha önce başlasaydım diye kendime kızdımaynen sıze katılıyorum bende zumbaya gıdıyorum cok eglencelı yaparken sıkılmıyorsun ama bende kasıntılıkdan oynayamam pek ole bole alıscaz :)
o zman kendıne stres yapma onda da cok farkedıyor cunku.
nıye kendıne kızıyorsun kı demek baya hasetmıs baksana verdın bile dıyemıyor zaten senden baska kımse ıyılıgını ıstemez ınsanlarımız böle.
Günaydın canlar.. Mutlu haftalar
Yazıyı nasıl kopyalıyorsan bu da aynı şekilde canım..
Tablette sanırım üzerine basılı tutman gerek kopyala yazısı çıksın diye..
Günaydın canım..
Çok geçmiş olsun.. Limonlu çay iç dicem ama tansiyonun düşüyor sonra..
Çok haklısın canım..
Benimkinden izin alabilirsem neden olmasın :) Pek razı olmuyor, ben de istemediği şeyi yapmamaya çalışıyorumm..
Evet canım..
Spor yoktu 2 günlük menünde, 50 squat da geçen günkü ekler için :)
Günaydın ablacım :) MaşaAllah eksiyle başlamışsın haftaya :)
Tamam canım benim..
Tabi ki olur, o yüzden 2 video var zaten diğeri dumbellsız hangisini isterseniz yapın..
Şimdiden eksiler görmek ne güzel
Günaydın canım :)
Nasıl oldun ?
Videodakileri soruyarsan bugün canım.. Akşama kadar yapabildiğin kadar yap..
Reglden olabilir canım..
Hele de suyu az içtiysen çok normal..
Regl zamanı ödemi atmak için başka birşey yapmasan bile suyu günlük içtiğinden çok içmelisin..
Günaydın canım..
İnşaAllah
Regl olmamana rağmen çok iyi, normalde artı çıkmalıydın..
Sen de zor olanlardansın ? Yoksa bu ay mı böyle ?
Ben de kronik kabızım maalesef..
Sadece diyet yaptığım zamanlarda iyi gibi oluyorum..
Çünkü normalden çok su içiyorum, yeşilçayı eksik etmemeye çalışıyorum..
Meyvelerden kivi iyi geliyor, her gün ara öğüne eklersen hurma da faydalı..
Bir de sabahları aç karnına bol su içmek..
Japonların su terapisi diye birşey okudum geçen gün, sizinle de paylaşacağım müsait olunca..
Rahatsızlıklara da iyi geliyormuş, hatta hangi rahatsızlığıa kaç günde iyi gelir onu bile yazmışlardı..
Biri dumbella, diğeri başta dumbellsız yapıyor ya o yüzden dumbell olmayanlar öyle yapabilir diye ekledim onu da..
Sonradan dumbell alıyor eline, siz ona bakmayın
Canım süpersin, tam hedefine ulaştın, 78 yazmıştın..
1 ay sürekli yap boza dönderdim diyeti keşke daha önce başlasaydım diye kendime kızdım
dedi ya heart of gold bu subat yeni yaktı diye benide subat yaktı normalde gününü sekmez :) ayrica demekki regl olmus olsamm dahada ince gorunuciiim :)Günaydın canlar.. Mutlu haftalar
Yazıyı nasıl kopyalıyorsan bu da aynı şekilde canım..
Tablette sanırım üzerine basılı tutman gerek kopyala yazısı çıksın diye..
Günaydın canım..
Çok geçmiş olsun.. Limonlu çay iç dicem ama tansiyonun düşüyor sonra..
Çok haklısın canım..
Benimkinden izin alabilirsem neden olmasın :) Pek razı olmuyor, ben de istemediği şeyi yapmamaya çalışıyorumm..
Evet canım..
Spor yoktu 2 günlük menünde, 50 squat da geçen günkü ekler için :)
Günaydın ablacım :) MaşaAllah eksiyle başlamışsın haftaya :)
Tamam canım benim..
Tabi ki olur, o yüzden 2 video var zaten diğeri dumbellsız hangisini isterseniz yapın..
Şimdiden eksiler görmek ne güzel
Günaydın canım :)
Nasıl oldun ?
Videodakileri soruyarsan bugün canım.. Akşama kadar yapabildiğin kadar yap..
Reglden olabilir canım..
Hele de suyu az içtiysen çok normal..
Regl zamanı ödemi atmak için başka birşey yapmasan bile suyu günlük içtiğinden çok içmelisin..
Günaydın canım..
İnşaAllah
Regl olmamana rağmen çok iyi, normalde artı çıkmalıydın..
Sen de zor olanlardansın ? Yoksa bu ay mı böyle ?
Ben de kronik kabızım maalesef..
Sadece diyet yaptığım zamanlarda iyi gibi oluyorum..
Çünkü normalden çok su içiyorum, yeşilçayı eksik etmemeye çalışıyorum..
Meyvelerden kivi iyi geliyor, her gün ara öğüne eklersen hurma da faydalı..
Bir de sabahları aç karnına bol su içmek..
Japonların su terapisi diye birşey okudum geçen gün, sizinle de paylaşacağım müsait olunca..
Rahatsızlıklara da iyi geliyormuş, hatta hangi rahatsızlığıa kaç günde iyi gelir onu bile yazmışlardı..
Biri dumbella, diğeri başta dumbellsız yapıyor ya o yüzden dumbell olmayanlar öyle yapabilir diye ekledim onu da..
Sonradan dumbell alıyor eline, siz ona bakmayın
Canım süpersin, tam hedefine ulaştın, 78 yazmıştın..
aslında gözle ble farkdilir netice olarak 100küsür kilo degilsinki gittigi belli olmasın :) tebrik ederm devamını dilerim milletinden dediklerini bosssveerr bos kafadan bos ses cıkar =P87 ile başladım şuan 78 im canım
Bende tam tersini dedmAyy boş ver canım ya, şimdi böyle söylüyor, bir 10 kilo daha verdiğinde de aynı şekilde konuşabilecek mi acaba
Yine aynı olursa gözlük hediye edersin, gözlerin bozuk senin dersin
Çok kilolu olunca insan 2-3 kilo bile verse hemen belli oluyor, o kadar verdin farketmemesi onun problei sen hiç canını sıkma..
çıtıpıtı kalsam o tarz konuşamaz zatenevet hep baslasam snra baslarım dıye benmde gec basladım bu hatayı hep yapıyorum verınce de ay keske once baslasaydm cunku güzel gelıyor verınce heves daha iyi.
ama bence sen cok ıyı vermıssın 9 kılo az bı kılo mu daha da ıyı olcaksın o zman bakalım görücek mi verdıgını :):)
şimdi beni bir daha ki görüşü 25 gün sonra düğünde görecek.o zman kapak olacak onaaslında gözle ble farkdilir netice olarak 100küsür kilo degilsinki gittigi belli olmasın :) tebrik ederm devamını dilerim milletinden dediklerini bosssveerr bos kafadan bos ses cıkar =P
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?