Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Al bendede o kadar..
Neyse yine de rakibiiz unutmadım
canım kızma kendıne su bı kac gun ekmek yemeyerek bıle eskısı gıbı gorunursn hafta sonu cok yuklennce bı ıkı gun ekmek yeme dengeelrsn sporunuda yaparsın.
ben zaten ekmek yemiyorum canım hiçç, akşamları hafif tutarsam sorun olmıycak
yeşil çay demledim içtim ama grip için değil
Biri beni kovsun burdann
Oturdum kaldım bir ton işim var..
gitme kaalll

bacakları en üst kalın yerden mi ölçtün. bu arada yazıyı okudum tekrar tebrikler hawar

evet canım en kalın yerinden ölçtüm ki benbim bacaklar kalındır yani basen derdim olmuyor ama bacakların üst kısımları kalın malesef

canım çok iyi kilo verdin tebrik ederim
sen çok takıyorsun insanları boşver
tamam doğru başkaları kilo vermişsin deyince insan seviniyor motivasyonu artıyor
ama sen bence gereyinden fazla takıyorsun başkalrı yüzünden motivasyonunu düşürme neticede tartı doğruyu söylüyor

aslında gözle ble farkdilir netice olarak 100küsür kilo degilsinki gittigi belli olmasın :) tebrik ederm devamını dilerim milletinden dediklerini bosssveerr bos kafadan bos ses cıkar =P

Bende tam tersini dedm cok kilolu olunca belli olmuyo diye ben yanlis biliyorum sanirsamm gerci yapisal bi olay.iri yari kütemekli oldunmu belli olmuyo ozaman verip vermdigin

mesela ben de 8 kg verdim ve inceldim bariz belli, h. sonu uzun zamandır görüşmediğim arkadaşımla görüştüm. abla dedi, ayağa kalkınca farkettim sen zayıflamışssın dedi. sağol canım dedim. işte toplamda 3 kişi dedi daha ay bir de biri var başka bir bölümde kimse işte her neyse, oda arkadaşım diyor ki .... gördün mü zayıflamış yoo görmedim dedim. nerden göreyim. enteresan yani, gerçi başkalarının söylemesine ihtiyacım yok, ben 4 ay önce zayıflayınca giyerim diye aldığım 42 beden kot pantolonumu giydim daha ne olsun

gayet güzel olmuş :)

Bugünkü menüm
Sabah
Yarım simit
Sucuklu yumurta
2 bardak çay
Peynir, zeytin

*türk kahvesi

Akşam
1 kase çorba
5 yk ıspanak
1 kase yoğurt

1 lt su
10000 adım yürüyüş
Slim in 6 (40 dk)
su çok az olmuş canım

doğru düzgün bisey yememissin canım

Ellerine sağlık canım

pek olmamis canım
bugün yediklerim
sabah
1 simit peynir domates çay
öğlen
salata ve meyve
akşam
yayla çorbası 2 dilim ekmek
aralarda yine meyve yedim
20 dk kadar yürüdüm 48 mekik çektim
2.5 litreye yakın su
içtim

Güzel olmus . Ama az yemissin canım doydun mu

menü güzel olmus canım miktarı az olmuş

didi olmasa daha iyiymis canım :)

Güzel olmus canım

canım form bile olsa mısır patlağı yeme bence :) tabi şekerli kahve

cok güzel olmuş

Bugübkü menüm

Sabah yarım simit
peynir yumurta

öğle sebzeli tavuk sote
3 yk bulgur pilavı
yoğurt

ara 1 elma
akşam
4 yk tavuklu pilav (mevlütteydim)

su 3lt
spor 6000 adım
Dahlia_

güzel olmuş canım

güzel olmuş abla ama hep farkediyorum sen gün içinde çok kuruyemiş tuketiyorsun

Tamam canım benim, kolay gelsin :)
Siz mi taşınıyorsunuz ?

yok canim kaynanamlar taşınıyor baya uğraştık 4 5 gündür

Bugünkü menüm
Sabah
2 bardak çay
Yarım simit
Haşlama yumurta, peynir
Ara
1 elma
1 muz
Akşam
1kase çorba
Balık
Salata
2 lt su
1000 adım, slim in 6

güzel olmuş canım

günaydın canım :)

günaydın kızlaar, geçmiş yapıyım dedim ama 25 sayfa olunca yapamadım gözüm korktuu. uykusuzum birde başım ağrıyo ve sanırım grip olucam genzim yanıyo dünden beri

günaydın canim geçmiş olsun

iyi olmamış canim ama AKovser sana ceza konusunda yardimci olur merak etme bilirsin cezayı çok sever

gunaydin tebrikler abla :)

güzel olmuş :)

kilo bildirimi

cuma: 75,4
p.tesi: 75,1

Eki Görüntüle 1973698
Tebrikler :)

güzel olmuş canim suyu yazmamissin

Günaydın hatunlarrr
Musmutluuu sağlıklııı bol eksili bir hafta diliyorum hepinize
günaydın canım :)

o süper ya bende geçen yaz ondan önceki yaz alıpta giremediğim pantolonu giymiştim, süper bi histi. ama şuan giremem başka pantolon almam lazım kendime girebilmek için
geçen gün ablamın arkadaşları geldi beni hiç görmemişlerdi. birisi dedi ki kız yağmur sen ufacık bişeymişsin, fotoğraflarda daha kilolu gözüküyosun. ay ne ufağı kiloluyum dedimde çok iyisin dedi
biriside düğün alışverişinde istemesende zayıflıycaksın dedi ay inşallah dedim

ama benim nişanlım ve kayınvalidem varken zayıflanmaz. her fırsatta bişey tıkıştırıyolar

guzel olmus canim menu tâbi eltinin poğaça hariç :) güzel vermişsin insAllah cumaya 97 leri görürsün

Tartıda +1 kg görünce şok oldum ya kaçamakta yapmamıştım ama cumaya kadar sıkı bir diyet ve spor beni bekliyor.

regli falan mi olacak din canim bu kadar fazla arti cikti

günaydın canlar Musmutlu haftalarımız bol eksili günlerimiz olsun inşallah.

günaydın canim

tebrikler :)

hala reglim gelmedi yalnız göbegim firlamıs sekilde bacaklarım falan dün bi niyetlendi gibi oldu bugun yne puuff gün içerisinde olmayı bekliyorumm gelsin artık yaaa

regliyi beklemek biz kadınları öldürüyor valla

hafta sonu ıcıyorum ama hıc olcu yapmıyorum canım ya bıdaha surahı alıp ölcücem.

tamam aksam onu yapıcam ısteym zor olur burda.

bıde cuma cumartesı pazar demıssın 50m 15y dıye onu ne zman yapıyoruz.

Onlar senin kaçamaklarının cezası canım, ne zaman istersen yapabilirsin :)
Cuma, cumartesi olan menülerin için yazmıştım yanlış hatırlamıyorsam, dünkü menülere daha bakamadım..

dedi ya heart of gold bu subat yeni yaktı diye benide subat yaktı normalde gününü sekmez :) ayrica demekki regl olmus olsamm dahada ince gorunuciiim :)

Ben de gününde oldu diye seviniyorum
Aylardır gecikiyor, tek tek normal olur, geçen ay soğan kürü yaptım 3 gün erken oldu, bu ay da aynı güne denk geldi diye sevinmiştim, şubatı unutmuşum

Bende tam tersini dedm cok kilolu olunca belli olmuyo diye ben yanlis biliyorum sanirsamm gerci yapisal bi olay.iri yari kütemekli oldunmu belli olmuyo ozaman verip vermdigin

Ben annemi, halamı düşünerek öyle dedim canım :)
İkisi de kilolu 2-3 kilo verseler hemen farkediliyor..

Neyse yine de rakibiiz unutmadım

ben zaten ekmek yemiyorum canım hiçç, akşamları hafif tutarsam sorun olmıycak

yeşil çay demledim içtim ama grip için değil

gitme kaalll

Gittim geldim :)

Adım cezacı kaptana çıkacak sayenizde

Cumartesi menüm
Kalori hesaplayacak zamanım olmadi malesef

Sabah
Yok

Öğle
3 kaşık kısır
3 kaşık muhallebi

Akşam
4 tane yaprak sarmasi
Yoğurt 3 kaşık

Su 1.5lt
Egzersiz yok

Pazar
Sabah
2 dilim ekmek
Kk peynir
Zeytin 4 tane

Öğle
1 tabak mercimek çorba
2 kaşık et kavurma
1 kaşık bulgur pilavı

Aksam
1 tabak şehriye çorbası
1 tabak madımak
4 kaşık yoğurt

su 1 lt
Egzersiz ev taşıdık

su dügünde verenlere cok sasırıyorum ben aksı taktırde daha cok yıyorum ya dugun ustu dıyetteydm dıe verdım ama ıyı kı verdım keske daha cok verseydm sozum nısanım zayf olurdum dıyorum.

anladım canım tamam yapıcam aksam hepsını bu aksam sporum yok cnku bunlarla degerlendırım bende.

evet gülüm yaa gerçekten çok takıyorum neden böyle oldum ben

Ben sözümde nişanımda iyiydim ya, hatta 58e insem düğünde bile öyle çok kötü olmam yani. zaten çok çok 55 olmak istiyorum ki yüzüm acaip uzamış çirkin durmuştum ozamanlar. o yüzden şuan 2 kilo versem 58e incem. sonra da Allah büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…