- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
Kalçayla kollArım incelse zaten ben daha bişey istemem ya. yüzmeye başlıcam bikaç hafta sonra, havalar iyice uzuyo eve giriş çıkışım sorun olmıycak inşallahGöz hakkınızı helal ediniz artık bende yemedim valla,bizimki çok lezzetli oluyor üzerine pekmez döküyoruz ama ben bugün dökmedim iyice abartmış olmamak için eminim sizinki de harika oluyodur bebeğim
Benimde kollarım çok kalın yaaaa napsak kollar için program yapıp onu mu her gün çalışsak bilemedim ki kızlarDahlia_ yagmuraydin
MaşaallaahBi 45 dk daha Leslie yaptımbugün fena gaza geldim inşallah yarın bıkkınlık gelmez
Maşaallaah
Ay ben yastıktan kafamı kaldıramıyorum, mutfağa girişsem girişicem 2 3 bardak 2tabak var ama onları bile yıkamak zor geliyo
Bi 45 dk daha Leslie yaptımbugün fena gaza geldim inşallah yarın bıkkınlık gelmez
Birinci ikincii kimm akovserimm :)
Ayy Fatimem bişey kalmamiss ❤5 ay canım.. 8 eylülde kısmetse
Bi 45 dk daha Leslie yaptımbugün fena gaza geldim inşallah yarın bıkkınlık gelmez
Güzel heyecanlar bunlar FatimemYapma canım zaten stresliyimmm
Kollar için bu videoya başladım canlar..
Baklava dimi bu ? Ama etli börek görüyorum ben bunu
benimde zaman sorunum olmasa çok seviyorum spor yapmayı dışarıda yürüme fırsatım olsa mesela en 1 ssat yürürümafiyet olsun canım :)
oo 5 mil süpersin ne ter atmışsındır kıskandım :) ne zamandır öyle uzun süre spor yapamıyorum minnoş bırakmıyor inşallah ben de yaparım yeniden :)
aa tabii ya beden eğitimi öğretmeni bilir bunları :) sağolsun biz de faydalanıyoruz :)
amin canım :)
öyle gerçekten de akşam az yemek çok iyi hissettiriyor ben de bazen sadece bir çorba içiyorum hiç bir şey yemeden yapamam gece benim minnoş kalkıyor çünkü emziriyorum düşer bayılırım herhalde :)
teşekkürler canım :)
Selamlar canlar nasilsiniz?
Dahlia_ kaptanim sagligin keyfin yerinde mi? Dugun hazirliklari nasil gidiyor?
hawar ablam sen nasilsin?
@Saadetim33 gulum ne var ne yok?Isler gucler yolunda mi?
asya_01 Asyam kilolar gidiyor mu guzelim, oglusun nasil?
Ben ve cocuklarda iyiyiz sukur, yuvarlanip gidiyoruz.Yeni gelen arkadaslar sizlerde hosgeldiniz takimimiza.Hepinizi opuyorum
selam kızlarrr napıyorsunuz bakalım
Bugünki menümü paylaşayım hemen
Kahvaltı
1 dilim ekmek
5 zeytin
3 dilim peynir
1 salatalık
1 tatlı kaşığı pekmez
1 bardak zencefil limon çayı
Öğlen
1 tabak yumurtalı ıspanak
1 bardak kayısı çayı
Ara
Sütlü şekerli kahve, şekersiz hiç içemedim. Amcamın zoruyla 1/2 kandil simidine benzeyen simit yedim mlsf cezama razıyım gaptanımmm :///
Akşam
Sucuklu yumurta
Az bir şey ıspanak
2 dilim peynir
Su 2 litre yatana kadar daha fazla olur
Spor: sabah 3 mil yani 45 dakika leslie yaptım akşama tekrar yapmayı düşünüyorum yaparsam yazarım. 150 ia / 100 ym / 100 basen hareketi /Dahlia_ 150 tane de bel hareketi yaptım bugünki yarışmamız olanından
Selam kizlar
1 tk çörek otu yağı, 1 tk elma sirkeli su
kahvalti; 1 yumurta, 1 kk süzme peynir, yeşillik, 3 gün kurusu, 10 çiğ badem
ara; adaçayı 3 hurma
öğlen: 6 yk tavuklu kereviz, rokali semizotu salatası, 1 ayran
ara; çay 3 limon lifli bisküvi
aksam; 2 kepçe kabak çorbası, 1 çb kefir, 1 kase salata( 1 yk lor ilave edilmis)
hemen ara yaptım 2 gündür wc çıkamadım diye 3 gün kurusu yedim su içtim ve işe yaradı
spor ; 1 saat yuruyus , 50 squat ( ceza), 120 tane bel hareketi daha da yapacaktim ama
öğlen yürüyüşten gelince terli durdum 2 dk hala hapsuruyorum yaaa çabuk etkileniyorum başım ağrıyor uzandı o yüzden
sabah da ölçü alacağım yazarım iyi geceler
merhaba kızlar
giremedim bu gün misafir geldi akşam onlar gidince hemen sporumu yaptım anca geldim
menümü yazayım geçmişe bakalbilirsem iyi olur
sabah
1 haşlanmış yumurta
peynir zeytin, domates
ara
serçe parmak kadar 2 kepekli girissi
öğlen
1 tabak et sote, 1 kase yoğurt
ara 3 kayısı 4 ceviz
akşam
1 tabak et sote, bolca salata
3,5 lt su, bolca şekersiz çay
3 mil leslie toplamda 14.714 adım
bekliyoruzzz =)Daha yazan yoksa bakayımm :)
merhaba kızlar
giremedim bu gün misafir geldi akşam onlar gidince hemen sporumu yaptım anca geldim
menümü yazayım geçmişe bakalbilirsem iyi olur
sabah
1 haşlanmış yumurta
peynir zeytin, domates
ara
serçe parmak kadar 2 kepekli girissi
öğlen
1 tabak et sote, 1 kase yoğurt
ara 3 kayısı 4 ceviz
akşam
1 tabak et sote, bolca salata
3,5 lt su, bolca şekersiz çay
3 mil leslie toplamda 14.714 adım
bekliyoruzzz =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?