Takımda şu an Asya Karatay yapıyor ama o 2 öğün yiyor sadece..
Çok da iyi kilo veriyor..
Geçen pazartesi 79.3 idi kilosu bugün 78 :)
super. kullanici adi Asya mi?
taglesem bana da listeyi anlatir mi?
super. kullanici adi Asya mi?
taglesem bana da listeyi anlatir mi?
Ben hiç anlamıyorum aslında Karataydan :)
1 hafta falan sonra başlamayı düşünüyorum ama, büyük ihtimal ben de Asyadan yardım alıcam
Olmadı bakarım o ne yiyorsa ben de aynısını yerim
benim isvec diyetim Persembe gunu bitiyor. ben de cuma yahut cumartesi baslayabilirim. sen niye dukan erine karatay tercih ettin?
ben de liste olmayinca onumde disipline olamiyorum.Aslına bakarsan diyet listelerine bağlı kalmayı sevmiyorum, sıkılıyorum bir süre sonra..
Ne Dukan ne de Karatayı tam bilmiyorum, okumuşluğum var sadece..
Asyadan etkilendim sanırım, ben de onun gibi 2 öğün yicem çünkü, fazlası olunca zorlanıyorum..
Bilmiyorum belki de fikrim değişir başka birşey yaparım :)
ben de liste olmayinca onumde disipline olamiyorum.
bakalim asya arkadas yazdiginda sabah uzerine dusunurum ben de.
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
| 50 M 100 İA | - | - | - | - | ||
| - | - | - | - | - | ||
M Mitsuomi | - | - | - | - | - | - | |
L LaMiaVita | 50 S | - | - | - | - | ||
| - | - | - | ||||
H Heart of Gold | 50 S 15 dk y. | - | - | - | |||
M MrtHatice | - | - | - | - | - | - | - |
A aseeel | - | - | - | - | |||
T tahataprens1990 | 100 DK | - | - | - | - | ||
| - | - | - | - | - | - | - |
| - | - | - | ||||
| - | - | - | - | - | - | |
@glmscs | - | - | - | - | - | - | |
@GizzD | - | - | - | - | |||
H hedefeyedikilo | - | - | - | - | - | - | - |
| 50 M | 100 İA | - | 150 DK 50 M | - | - | - |
| - | 50 M | - | - | - | ||
| 100 İA | - | - | - | |||
| 50 M 15 dk y. | 100 İA 150 DK | - | - | - | - |
Oooyyy kaptan yakalandim:/ canim her günu yazicam yarin söz:)su an basim catliyor resmen :/ yemek topiginde etiket yaptim ne zormus ya 170 kisi yazyaz mahvoldum:/daha gecmisede bakmadim yarin kac mesaj okicam burda? Cok yazistiniz mi ?nasil okicam ben yaaaaa:///canim kaptanim öpüyorum cokkk :)kiz seni unutmak ne mümkünsaricicek123 canım, iyi misin ?
M MrtHatice dönmediniz mi daha ? :)
M Mitsuomi se cumadan beri menü yazmıyor musun ?
O kadar menü gözümden kaçmış olamaz herhalde
Oooyyy kaptan yakalandim:/ canim her günu yazicam yarin söz:)su an basim catliyor resmen :/ yemek topiginde etiket yaptim ne zormus ya 170 kisi yazyaz mahvoldum:/daha gecmisede bakmadim yarin kac mesaj okicam burda? Cok yazistiniz mi ?nasil okicam ben yaaaaa:///canim kaptanim öpüyorum cokkk :)kiz seni unutmak ne mümkün
Gorsum canim , duzelttimm :) 1,5 yasinda tam :)Minik kaç yaşında ? Ya da kaç aylık ? :)
Cevabı yanlış yere yazmışsın alıntının içine kaçmış
hoşgeldin canım,herkese merhaba, oncelikle ne amacla olursa olsun bu takimda kilo vermek gayesiyle klavye birligi yapmis herkese icten basarilar temenni ederim.
Kullanıcı Adı: Semur
Meslek: Gazeteci
Medeni Durum: Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 - biri 7 yasinda, digeri 9 aylik
Yaşadığınız şehir: Paris
Boy: 160 cm
Kilo: 59.9 kg
Hedef kilo: 47 kg
Kilo alma hikayesi: hamilelige 47 ile basladim, kac ile bitti bilmiyorum ancak 9 ay gecmesine ragmen hala 12.9 kg fazlam var.
kız Allah seni napmasin sabah sabah ggüldürdün beniay peki pantolonumun cırtlamasına ne dersiniz kızlar ? ufak bebişimiz var patronumuzun 14 aylık. onla ilgilenirken yere eğildim. tam iki bacağımın ortasından, sağ taraftaki 3cm kadar yırtıldı. şuan yerimden kalkamıyorumallahtan ofis çok kalabalık bi yer değil ve iğne iplik var yanımda birazdan inzivaya çekilip dikicem
Bugün yediklerim
Sabah
Yarım simit
yumurta haşlanmış ama
Hurmalı yoğurt
3 tane hurma doğradım
Öğlen
Salata yedim
Meyveleri kaynatıp suyunu içtim
Meyce olarak 1 elma 1 küçük portakal
1limon ve 15 tabe kadar vişne
Ama içindeki meycelerden çok az yedim
200 mekik 40 dk yürüdüm ve 100 ip atlama akşam salata ve yanında çok az karnıyarık yiyicem 2.5 litre su bukadar ha bide çok küçük bi muz yedim ama normal bi muzun çeyreği gibi bişey
selam kızlarrr napıyorsunuz bakalım
Bugünki menümü paylaşayım hemen
Kahvaltı
1 dilim ekmek
5 zeytin
3 dilim peynir
1 salatalık
1 tatlı kaşığı pekmez
1 bardak zencefil limon çayı
Öğlen
1 tabak yumurtalı ıspanak
1 bardak kayısı çayı
Ara
Sütlü şekerli kahve, şekersiz hiç içemedim. Amcamın zoruyla 1/2 kandil simidine benzeyen simit yedim mlsf cezama razıyım gaptanımmm :///
Akşam
Sucuklu yumurta
Az bir şey ıspanak
2 dilim peynir
Su 2 litre yatana kadar daha fazla olur
Spor: sabah 3 mil yani 45 dakika leslie yaptım akşama tekrar yapmayı düşünüyorum yaparsam yazarım. 150 ia / 100 ym / 100 basen hareketi /Dahlia_ 150 tane de bel hareketi yaptım bugünki yarışmamız olanından
İyi akşamlar canlar..
Ölçülerini yazmak isteyen yarın mutlaka yazsın..
Aynı Anda ölçmüş olalım, 15 gün sonra tekrar ölçeceğiz..
Selam kizlar
1 tk çörek otu yağı, 1 tk elma sirkeli su
kahvalti; 1 yumurta, 1 kk süzme peynir, yeşillik, 3 gün kurusu, 10 çiğ badem
ara; adaçayı 3 hurma
öğlen: 6 yk tavuklu kereviz, rokali semizotu salatası, 1 ayran
ara; çay 3 limon lifli bisküvi
aksam; 2 kepçe kabak çorbası, 1 çb kefir, 1 kase salata( 1 yk lor ilave edilmis)
hemen ara yaptım 2 gündür wc çıkamadım diye 3 gün kurusu yedim su içtim ve işe yaradı
spor ; 1 saat yuruyus , 50 squat ( ceza), 120 tane bel hareketi daha da yapacaktim ama
öğlen yürüyüşten gelince terli durdum 2 dk hala hapsuruyorum yaaa çabuk etkileniyorum başım ağrıyor uzandı o yüzden
sabah da ölçü alacağım yazarım iyi geceler
tebrik ederimm canmm insallah istedigin hedefe ulasırsın :)
komserimle anlastık ben sekersiz içemiyorum kahveyibugun bi denedim olmuyo yani yok agzım burus burus oluyo mısır patladıgını da pakette 10tane varya 2 tane yediydim dün tok tutsun diye okadarıda cok kalorili degil diye biliyorum yanlısmı biliyorum acaba ?
maleseff ve hala gelen giden yok
bende kendimden pay biçerek konustum
ben bir sonraki turda vericem ölcülerimi olmaz mı yani siz bildirim yaptıgınızda?
bugun günüm vardı canım arkadasta.ne güzel mis gibi atlattım orda salata vardı patates salatası bi onu yedim.eve geldim evdede esimin ananesinin mevlüdü vardı hadi misafirlerle oturdum artık sıkıntı olmasın ayıp olmasın diye yemek yeme saatimi geçirdim .bide sabah kahvaltı yapmamıstım belkide bugun etkisi var kahvaltılık gevrekle geciştirdim vaktim olmadıgı için.sonra bana bi kriz geldi bitanecik yiyim derken yaklasık 12tane yapram sarma yedimbide kabaklı pırasalı pide yedim kapalı. yerken anlayamadım yani olur ya böyle hapur güpürr suan kendimi cok kötü hissediyorum normalde ilkinden geçemezdim onun ben ama iktane birden iradem halaa zayıff atlatamadım
bugun olmamis ccanım yabugunku menumu utancla paylasıyorum
kalkınca
1tk corekotu yagı
2bardak su
kahvaltı
nesquık kahvaltılık gevrek
1sb sut
ogle
1kase patates salatası
türk kahvesi 1fincan
aksam
12adet yaprak sarma
1tane kabaklı pırasalı içli pide
2bardak ayran
su
2lt
spor yok malesef
kız Allah seni napmasin sabah sabah ggüldürdün beni
canım iyi menu ama meyveleri sabah yada öğle yemen daha iyi olur aksama bırakma çok meyvedede bol şeker var çünkü
arada keske simit olmasaymis canım
canim benim ölçecek alet yok nasıl olcebilirimki ya
guzel olmus :)
anladim canım kaptanla anlastiysan sorun yok :) oonu kaptana soralim :)
inşallah reglide biranönce gelir
bugun olmamis ccanım ya
bugunku menumu utancla paylasıyorum
kalkınca
1tk corekotu yagı
2bardak su
kahvaltı
nesquık kahvaltılık gevrek
1sb sut
ogle
1kase patates salatası
türk kahvesi 1fincan
aksam
12adet yaprak sarma
1tane kabaklı pırasalı içli pide
2bardak ayran
su
2lt
spor yok malesef
menüm
1. öğün
2 haş yum
salatalık
yeşilbiber
5 zeytin
şekersiz çay
2. öğün
salata
sucuk
yoğurt
turp
su 2 lt
spor 630 karın egzersizi
Dahlia_
Selammm herkese tekrardan kızlaaarrr
Menüm huzurlarınızdaaa,
Sabah
Yarımdan biraz fazla simit ve çay
Öğle
3 yemek kaşığı kadar mısır unu kavurması (biz kaçamak deriz adını bulamadım)
Ara
2 küçük kivi
Akşam
4 kibrit kutusu kadar et
2 kaşık pilav
Salata
1.5 litre su - 3 mil leslie -Dahlia_ yarışma için paylaştığın videonun 1. Hareketini 350 kere yaptım canım- 2.700 adım - şimdi 50 squat yapıp günü kapatıcam
Ben de gelinlik kısmına bakıyorum elbiselerin
Kollarıma, belime takıldım, incelmeleri lazımmmm
Üsküplüyüz canım makedonyaevden hamur işi eksik olmuyor ne zor şartlarda diyet yapıyorum bir bilsen aahhh ahh hatta bugünün bonusu da baklavaydı annemle ananem yememiş içmemiş baklava açmış tabiki asla yemedim
ayyyy o baklava değil ki, cısss o
Sağol kuzumm
Ay benimde kollarım kalın ya, kız senin nasıl göbeğin var şok oldum. Kilon az, boyunda benden çok çok farklı değil Allah Allah
Kız Allah seni napmasın ağzımın resmen suyu aktı. Bizde de suyla unu kavurup kaçamak yapıyolar ama biz kırım tatarıyız o yüzden acaba dedim memleketlim mi çıkıcaksın
Göz hakkınızı helal ediniz artık bende yemedim valla,bizimki çok lezzetli oluyor üzerine pekmez döküyoruz ama ben bugün dökmedim iyice abartmış olmamak için eminim sizinki de harika oluyodur bebeğim
Benimde kollarım çok kalın yaaaa napsak kollar için program yapıp onu mu her gün çalışsak bilemedim ki kızlarDahlia_ yagmuraydin
Bi 45 dk daha Leslie yaptımbugün fena gaza geldim inşallah yarın bıkkınlık gelmez
Yarin hangi hareketi yapicaz bu yarsmalar cok iyi oluyo aslinda ben soyliyim mi.pilateste hundred hareketi var onu yapsak karin icin birebir
*** YARIŞMA ***
Canlar yarınki yarışma egzersizimiz hip bridge..
Saat 22-ye kadar kaç adet yaptığınızı beni etiketleyerek yazınız..
Kolay gelsin
Biz istanbulun bi köyündeyiz canım, dedelerimizin dedesi zamanında buraya yerleşmişler. hepimiz tatarız köyde öyle yabancı kişiler aileler yok, herkes birbiriyle uzaktan yakından akraba, akraba olmayanda var ama onlarda tatar yaniinternet o kadar yavaş ki , 1 saattir alıntı yapacağım yaa
afiyet olsun canım aslında abartı bir şey yok ama sarma yemeyeydin iyiydi geç saatte. ama bugün telafisini yaparsın dert etme
afiyet olsun canım
canım gerçekten de az bu yediklerin özellikle sabah kahvaltısını çeşitlendir. ymurta ve zeytin yerine, süt yulaf kuru meyve ceviz tüketebilirsin. simit= karbonhidrat sadece.
ben de kollarıma ve basene takmış durumdayım.
bir baklava için yapacağın sporu düşün ve yeme, siz aslen nerelesiniz yağmur. benim dedemin dedeleri de kırım tatarı. ordan göçmüşler.
helal olsun canım bizim ki şaka, tabii ki yiyeceğiz ama şimdi değil 1 baklavayla kimseye birşey olmaz ama yakmak şartıyla
gelmez gelmez yaptıkça yapasın gelir.
kaptanımDahlia_ beni bugün izinli saysan. akşam iş çıkışı yemeğe davetliyiz. gittiğimiz yerde yapabilir miyim bilmem zor yani. iş yerinde yapayım desem uygun değil yere yatmam lazım o da olmaz. ya da bana başka bir hareket versek iş yerinde yapılabilecek bir şey olur mu ki ?
cezalara gelllTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
PAZARTESİ GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
[TR][/tr]
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe isimsiz965 50 M 100 İA - - - - Papillon_ - - - - - M Mitsuomi - - - - - - L LaMiaVita 50 S - - - - hawar - - - H Heart of Gold 100 İA 50 S 15 dk y. - - - M MrtHatice - - - - - - - A aseeel - - - - T tahataprens1990 100 DK - - - - saricicek123 - - - - - - - asya_01 15 dk y. - - - yagmuraydin - - - - - - @glmscs 15 dk y. - - - - - - @GizzD - - - - H hedefeyedikilo - - - - - - - Colorayzn 50 M 100 İA - 150 DK 50 M - - - Bluedreamer02 - MUAF 50 M - - - Sevdaerlnn87 100 İA - - - asl1can 50 M 15 dk y. 100 İA 150 DK - - - -
[TR]
[TR]
[TD]sevgili8284 [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]50 S[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[/TR]
olmadı valla canım yaa =(kız Allah seni napmasin sabah sabah ggüldürdün beni
canım iyi menu ama meyveleri sabah yada öğle yemen daha iyi olur aksama bırakma çok meyvedede bol şeker var çünkü
arada keske simit olmasaymis canım
canim benim ölçecek alet yok nasıl olcebilirimki ya
guzel olmus :)
anladim canım kaptanla anlastiysan sorun yok :) oonu kaptana soralim :)
inşallah reglide biranönce gelir
bugun olmamis ccanım ya
yemeyeydim iyidi ama :/ yedimm artkinternet o kadar yavaş ki , 1 saattir alıntı yapacağım yaa
afiyet olsun canım aslında abartı bir şey yok ama sarma yemeyeydin iyiydi geç saatte. ama bugün telafisini yaparsın dert etme
afiyet olsun canım
canım gerçekten de az bu yediklerin özellikle sabah kahvaltısını çeşitlendir. ymurta ve zeytin yerine, süt yulaf kuru meyve ceviz tüketebilirsin. simit= karbonhidrat sadece.
ben de kollarıma ve basene takmış durumdayım.
bir baklava için yapacağın sporu düşün ve yeme, siz aslen nerelesiniz yağmur. benim dedemin dedeleri de kırım tatarı. ordan göçmüşler.
helal olsun canım bizim ki şaka, tabii ki yiyeceğiz ama şimdi değil 1 baklavayla kimseye birşey olmaz ama yakmak şartıyla
gelmez gelmez yaptıkça yapasın gelir.
kaptanımDahlia_ beni bugün izinli saysan. akşam iş çıkışı yemeğe davetliyiz. gittiğimiz yerde yapabilir miyim bilmem zor yani. iş yerinde yapayım desem uygun değil yere yatmam lazım o da olmaz. ya da bana başka bir hareket versek iş yerinde yapılabilecek bir şey olur mu ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?