Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben hiç anlamıyorum aslında Karataydan :)
1 hafta falan sonra başlamayı düşünüyorum ama, büyük ihtimal ben de Asyadan yardım alıcam
Olmadı bakarım o ne yiyorsa ben de aynısını yerim

benim isvec diyetim Persembe gunu bitiyor. ben de cuma yahut cumartesi baslayabilirim. sen niye dukan erine karatay tercih ettin?

benim isvec diyetim Persembe gunu bitiyor. ben de cuma yahut cumartesi baslayabilirim. sen niye dukan erine karatay tercih ettin?

Aslına bakarsan diyet listelerine bağlı kalmayı sevmiyorum, sıkılıyorum bir süre sonra..
Ne Dukan ne de Karatayı tam bilmiyorum, okumuşluğum var sadece..
Asyadan etkilendim sanırım, ben de onun gibi 2 öğün yicem çünkü, fazlası olunca zorlanıyorum..
Bilmiyorum belki de fikrim değişir başka birşey yaparım :)

ben de liste olmayinca onumde disipline olamiyorum.
bakalim asya arkadas yazdiginda sabah uzerine dusunurum ben de.

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.

KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

PAZARTESİ GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
isimsiz965 50 M 100 İA----
Papillon_ -----
M Mitsuomi ------
L LaMiaVita 50 S ----
hawar ---
H Heart of Gold 100 İA50 S 15 dk y.---
M MrtHatice -------
A aseeel ----
T tahataprens1990 100 DK ----
saricicek123 -------
asya_01 15 dk y.---
yagmuraydin ------
@glmscs 15 dk y. ------
@GizzD ----
H hedefeyedikilo -------
Colorayzn 50 M 100 İA -150 DK 50 M---
Bluedreamer02 -MUAF50 M ---
Sevdaerlnn87 100 İA ---
asl1can 50 M 15 dk y.100 İA 150 DK----

[TR]

[TR]

[TD] sevgili8284 [/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]50 S [/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[/TR]
[TR][/tr]

Son düzenleme:
saricicek123 canım, iyi misin ?
M MrtHatice dönmediniz mi daha ? :)
M Mitsuomi se cumadan beri menü yazmıyor musun ?
O kadar menü gözümden kaçmış olamaz herhalde
Oooyyy kaptan yakalandim:/ canim her günu yazicam yarin söz:)su an basim catliyor resmen :/ yemek topiginde etiket yaptim ne zormus ya 170 kisi yazyaz mahvoldum:/daha gecmisede bakmadim yarin kac mesaj okicam burda? Cok yazistiniz mi ?nasil okicam ben yaaaaa:///canim kaptanim öpüyorum cokkk :)kiz seni unutmak ne mümkün

1. liğin yükü ağır olsa gerek
Cezalısın, hepsini tek tek okuyacaksınnnYarınki yarışmaya da katılacaksın
Herhalde bir 10 sayfa okursun
Birşey değil ya hemen biter

hoşgeldin canım,

günaydın kızlar nasılsınız ? Dahlia_ canım ölçülerimi aldım ama eksik aldım, geç kalmıştım iyice geç kalcaktım, akşama kalanlarıda yazarım

BEL :68 CM
GÖBEK : 81 CM
GÖĞÜS: 84 CM

BACAKLARIMI ÖLÇEMEDİM

kız Allah seni napmasin sabah sabah ggüldürdün beni

canım iyi menu ama meyveleri sabah yada öğle yemen daha iyi olur aksama bırakma çok meyvedede bol şeker var çünkü

arada keske simit olmasaymis canım
İyi akşamlar canlar..
Ölçülerini yazmak isteyen yarın mutlaka yazsın..
Aynı Anda ölçmüş olalım, 15 gün sonra tekrar ölçeceğiz..

canim benim ölçecek alet yok nasıl olcebilirimki ya

guzel olmus :)

anladim canım kaptanla anlastiysan sorun yok :) oonu kaptana soralim :)
inşallah reglide biranönce gelir
bugun olmamis ccanım ya

internet o kadar yavaş ki , 1 saattir alıntı yapacağım yaa

afiyet olsun canım aslında abartı bir şey yok ama sarma yemeyeydin iyiydi geç saatte. ama bugün telafisini yaparsın dert etme

menüm
1. öğün
2 haş yum
salatalık
yeşilbiber
5 zeytin
şekersiz çay

2. öğün
salata
sucuk
yoğurt
turp

su 2 lt
spor 630 karın egzersizi
Dahlia_

afiyet olsun canım

canım gerçekten de az bu yediklerin özellikle sabah kahvaltısını çeşitlendir. ymurta ve zeytin yerine, süt yulaf kuru meyve ceviz tüketebilirsin. simit= karbonhidrat sadece.

Ben de gelinlik kısmına bakıyorum elbiselerin
Kollarıma, belime takıldım, incelmeleri lazımmmm

ben de kollarıma ve basene takmış durumdayım.

Buda size gelsin kızlar,ama napıyoruz?gözümüzü doyuruyoruz
Dahlia_ yagmuraydin
ayyyy o baklava değil ki, cısss o

bir baklava için yapacağın sporu düşün ve yeme, siz aslen nerelesiniz yağmur. benim dedemin dedeleri de kırım tatarı. ordan göçmüşler.

helal olsun canım bizim ki şaka, tabii ki yiyeceğiz ama şimdi değil 1 baklavayla kimseye birşey olmaz ama yakmak şartıyla
Bi 45 dk daha Leslie yaptım bugün fena gaza geldim inşallah yarın bıkkınlık gelmez

gelmez gelmez yaptıkça yapasın gelir.

Yarin hangi hareketi yapicaz bu yarsmalar cok iyi oluyo aslinda ben soyliyim mi.pilateste hundred hareketi var onu yapsak karin icin birebir

*** YARIŞMA ***

Canlar yarınki yarışma egzersizimiz hip bridge..
Saat 22-ye kadar kaç adet yaptığınızı beni etiketleyerek yazınız..

Kolay gelsin

kaptanım Dahlia_ beni bugün izinli saysan. akşam iş çıkışı yemeğe davetliyiz. gittiğimiz yerde yapabilir miyim bilmem zor yani. iş yerinde yapayım desem uygun değil yere yatmam lazım o da olmaz. ya da bana başka bir hareket versek iş yerinde yapılabilecek bir şey olur mu ki ?

Biz istanbulun bi köyündeyiz canım, dedelerimizin dedesi zamanında buraya yerleşmişler. hepimiz tatarız köyde öyle yabancı kişiler aileler yok, herkes birbiriyle uzaktan yakından akraba, akraba olmayanda var ama onlarda tatar yani benim babam dedem doğma büyüme istanbullu

cezalara gelll
olmadı valla canım yaa =(

Arkadaşlar günaydın.

Benim grupta olmama engel mi bilemiyorum ama isvec diyetinin 11'inci günündeyim. 2 günüm kaldı.

Bugünkü beslenme listem

Sabah: kahve

Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç

Akşam: 3-4 adet kuru kayısı, 100 gram yoğurt

yemeyeydim iyidi ama :/ yedimm artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…