- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
herkese merhaba, oncelikle ne amacla olursa olsun bu takimda kilo vermek gayesiyle klavye birligi yapmis herkese icten basarilar temenni ederim.
Kullanıcı Adı: Semur
Meslek: Gazeteci
Medeni Durum: Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 - biri 7 yasinda, digeri 9 aylik
Yaşadığınız şehir: Paris
Boy: 160 cm
Kilo: 59.9 kg
Hedef kilo: 47 kg
Kilo alma hikayesi: hamilelige 47 ile basladim, kac ile bitti bilmiyorum ancak 9 ay gecmesine ragmen hala 12.9 kg fazlam var.
Ben hiç anlamıyorum aslında Karataydan :)
1 hafta falan sonra başlamayı düşünüyorum ama, büyük ihtimal ben de Asyadan yardım alıcam
Olmadı bakarım o ne yiyorsa ben de aynısını yerim
Biz istanbulun bi köyündeyiz canım, dedelerimizin dedesi zamanında buraya yerleşmişler. hepimiz tatarız köyde öyle yabancı kişiler aileler yok, herkes birbiriyle uzaktan yakından akraba, akraba olmayanda var ama onlarda tatar yanibenim babam dedem doğma büyüme istanbullu
okadar şeyle nasıl doyuyosun canım yaArkadaşlar günaydın.
Benim grupta olmama engel mi bilemiyorum ama isvec diyetinin 11'inci günündeyim. 2 günüm kaldı.
Bugünkü beslenme listem
Sabah: kahve
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç
Akşam: 3-4 adet kuru kayısı, 100 gram yoğurt
valla benim arkadaşlarım şaşırıyolardı istanbulda köy olurmu diye ama oluyohoşgeldin hayırlı olsun Allah bağışlasın evlatlarını
canım iyice oku araştır, Karatay'ın püf noktaları var çünkü. başlayacak olursan ben de yardımcı olurum.
ne güzelmiş canım. yabancılar olmaması iyi. istanbulun köyleri nasıl acaba?
Arkadaşlar günaydın.
Benim grupta olmama engel mi bilemiyorum ama isvec diyetinin 11'inci günündeyim. 2 günüm kaldı.
Bugünkü beslenme listem
Sabah: kahve
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç
Akşam: 3-4 adet kuru kayısı, 100 gram yoğurt
okadar şeyle nasıl doyuyosun canım ya
valla benim arkadaşlarım şaşırıyolardı istanbulda köy olurmu diye ama oluyo
heryere ulaşım kolay canım ya, öyle dağ tepe köy değil, otobüslerle heryere gitmek kolay, eminönüne 45 -50dk içinde gidiyoruz mesela. tabi ki istanbul içinde yaşayanlara göre bu süre çok ama biz alıştık
köyde leyleklerimiz var, ineklerimiz tavuklarımız varyani tabi bizim değilde köydekilerin var yani. piknik yerleri vs. yani istanbulun gürültüsünden uzak ama istanbul içine bi okadar yakın yerde bi yerleşim yeri. bu tarafa yolunuz düşerse pikniğe gelin
Düğünümle çakışmazsa beklerim ablacım gelin buyrun, ruhunuz dinlenirbeklediğim şey, son cümleydi inşaAllah şyöle doya doya bir istanbul gezisi yapmak istiyoruz bu yaz. geliriz belki o taraflara da çayınızı içerizevet bir ara gördüm haberlerde, hatta hayvancılık konusunda epey iyilermiş yumurta et almak için geliyorlarmış köylere. ve çok güzeldi benim gördüğüm.
hoşgeldin hayırlı olsun Allah bağışlasın evlatlarını
okadar şeyle nasıl doyuyosun canım ya
herkes serbest. sadece şok diyetler yasak diye biliyorum.
@AKovser
ve karşınızda muhteşem ölçülerim. sabah ki halimiz komik. telefondan youtubedan ölçü alma videosu açık , aynanın karşısındayım traji komik hallerde ölçü aldım
göğüs: 104
bel: 88
göbek: 96
kalça: 106
basen: 108
sağ -sol bacak 64
kolları ölçmeye unuttum. halbuki en çok ondan dertliyim. ama 15 gün sonrası için değişiklik beklemiyorum yalan yok belki 1 ay sonra falan incelir.
Düğünümle çakışmazsa beklerim ablacım gelin buyrun, ruhunuz dinlenir
ama sanki şey gibi detoks programı gibi aynı.sen halinden memnunsan ve verdiklerini almazsn ne skntısı olabilir ki? sok mu degilmi kaptanımız soylesn :) @AKovsercok tesekkur ederim, cem-i cumlenin evlatlarini korusun Hak.
inanilmaz bir sekilde uyum sagladi vucudum bu programa. sadece iki gun evvel regl oldum, tatli istegim var lakin direniyorum.
isvec 13 gun suruyor, sok sayilmaz herhalde degil mi
canım kayısıyı direk mi yedin yoksa su da bir aksam bekletip mi uyguladın?Arkadaşlar Kabızlık sorunuma çözüm bulamadımcumartesinden beridir wc ye gidemiyorum.
Hurma
Kayısı Kurusu
Zeytinyağ denedim.
Başka bir önerisi olan arkadaşım var mı?
cok tesekkur ederim, cem-i cumlenin evlatlarini korusun Hak.
inanilmaz bir sekilde uyum sagladi vucudum bu programa. sadece iki gun evvel regl oldum, tatli istegim var lakin direniyorum.
isvec 13 gun suruyor, sok sayilmaz herhalde degil mi
Maşallah canım inşallah bende böyle incelirim. bende ölçü tutmaya başladım.
ya kızlar bişey sorcam . ekmek dilimi olarak tekli ekmek mi baz alınıyor?yani simdi tekli ekmek diliminide bir dilim olarak sayıyoruz ikili ekmek dilimini de ?
Arkadaşlar Kabızlık sorunuma çözüm bulamadımcumartesinden beridir wc ye gidemiyorum.
Hurma
Kayısı Kurusu
Zeytinyağ denedim.
Başka bir önerisi olan arkadaşım var mı?
şuan elimde ikili ekmek yok ama beybisiAmin canımaslında biraz şok diyete giriyor ama sonuçta bir program bilemeyeceğim
sağol canım süper diye takılmıştım, inş hepimiz fit olacağız
o dediğin nasıl bir şey. tekli ekmek ile ikili ekmek nasıl ki? foto çekip yollasan.
zıpla canım, bir de wc ye git ve bekle ayağın ağrıyana kadar. bir arkadaşıma dr önermişti. ve bunu gün içinde 3-4 kez yap. çömelme sırasında sıkıştırıyorsun karnını böylece baskı oluyor belki faydasını görürsün.
şuan elimde ikili ekmek yok ama beybisi
söyle anlatıyım.tekli ekmek daha kücük gramajda oluyo ya boyutuda kücük ee dilimleri de kücül.ikili ekmek dedigim sey heryerde olan bildigimiz karafırın ekmegi onunda hamuru iki ekmek hamurundan oluyo ve dilimleri de tekliye nazaran hafifce daha büyük oluyo .biri bi işaret parmagı boyundysa digeri daha büyük ee gramaj olarakta ister istemez farkediyodur yani.hangisini baz alıyoruz kafama tkıldı kalorisi de ona göre artıp azalıyodur
canım kayısıyı direk mi yedin yoksa su da bir aksam bekletip mi uyguladın?
hay allah en iyisiben bundan snra gram olarak yazıyım yedigim ekmegiben de çok anlarım yaa ekmek yiye yiye bir hal oluyorumbir de soruyorum sana sanki cevap verebileceğim de sen en fazlasını yaz ne olur ne olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?