Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hoşgeldin hayırlı olsun Allah bağışlasın evlatlarını

Ben hiç anlamıyorum aslında Karataydan :)
1 hafta falan sonra başlamayı düşünüyorum ama, büyük ihtimal ben de Asyadan yardım alıcam
Olmadı bakarım o ne yiyorsa ben de aynısını yerim

canım iyice oku araştır, Karatay'ın püf noktaları var çünkü. başlayacak olursan ben de yardımcı olurum.

ne güzelmiş canım. yabancılar olmaması iyi. istanbulun köyleri nasıl acaba?

günaydınlarrr

pazartesı menum
1,5 dılım ekmek
ppeynır
zeytın
salatalık
yumurta
1 cay kasıgı bal

ogle
ızgara tavuk salata
ayran

ara
kuruyemıs

aksam
ıspanaklşı yumurta

ara
1 muz
1 kıvı

2 lt su

spor yapamadım malesef dun cok yorgundum sızmısım dırek.

@AKovser

ve karşınızda muhteşem ölçülerim. sabah ki halimiz komik. telefondan youtubedan ölçü alma videosu açık , aynanın karşısındayım traji komik hallerde ölçü aldım

göğüs: 104
bel: 88
göbek: 96
kalça: 106
basen: 108
sağ -sol bacak 64

kolları ölçmeye unuttum. halbuki en çok ondan dertliyim. ama 15 gün sonrası için değişiklik beklemiyorum yalan yok belki 1 ay sonra falan incelir.

okadar şeyle nasıl doyuyosun canım ya
valla benim arkadaşlarım şaşırıyolardı istanbulda köy olurmu diye ama oluyo
heryere ulaşım kolay canım ya, öyle dağ tepe köy değil, otobüslerle heryere gitmek kolay, eminönüne 45 -50dk içinde gidiyoruz mesela. tabi ki istanbul içinde yaşayanlara göre bu süre çok ama biz alıştık
köyde leyleklerimiz var, ineklerimiz tavuklarımız var yani tabi bizim değilde köydekilerin var yani. piknik yerleri vs. yani istanbulun gürültüsünden uzak ama istanbul içine bi okadar yakın yerde bi yerleşim yeri. bu tarafa yolunuz düşerse pikniğe gelin

herkes serbest. sadece şok diyetler yasak diye biliyorum.

beklediğim şey, son cümleydi inşaAllah şyöle doya doya bir istanbul gezisi yapmak istiyoruz bu yaz. geliriz belki o taraflara da çayınızı içeriz evet bir ara gördüm haberlerde, hatta hayvancılık konusunda epey iyilermiş yumurta et almak için geliyorlarmış köylere. ve çok güzeldi benim gördüğüm.

Düğünümle çakışmazsa beklerim ablacım gelin buyrun, ruhunuz dinlenir

hoşgeldin hayırlı olsun Allah bağışlasın evlatlarını

cok tesekkur ederim, cem-i cumlenin evlatlarini korusun Hak.
okadar şeyle nasıl doyuyosun canım ya

inanilmaz bir sekilde uyum sagladi vucudum bu programa. sadece iki gun evvel regl oldum, tatli istegim var lakin direniyorum.

herkes serbest. sadece şok diyetler yasak diye biliyorum.

isvec 13 gun suruyor, sok sayilmaz herhalde degil mi

Maşallah canım inşallah bende böyle incelirim. bende ölçü tutmaya başladım.

ya kızlar bişey sorcam . ekmek dilimi olarak tekli ekmek mi baz alınıyor?yani simdi tekli ekmek diliminide bir dilim olarak sayıyoruz ikili ekmek dilimini de ?

dünkü menüm
Sabah
Kayısı kıvamı haşlanmış yumurta
Süt
Sıcak suda ıslanmış evde kurutulmuş çir.
öğlen
1 adet küçük biber dolması
1 kase tavuk suyu çorba
akşam
salata
Çipura
Mantar sote

2lt su
spora gidemedim

inanilmaz bir sekilde uyum sagladi vucudum bu programa. sadece iki gun evvel regl oldum, tatli istegim var lakin direniyorum.

ama sanki şey gibi detoks programı gibi aynı.sen halinden memnunsan ve verdiklerini almazsn ne skntısı olabilir ki? sok mu degilmi kaptanımız soylesn :) @AKovser

Amin canım aslında biraz şok diyete giriyor ama sonuçta bir program bilemeyeceğim

Maşallah canım inşallah bende böyle incelirim. bende ölçü tutmaya başladım.

sağol canım süper diye takılmıştım, inş hepimiz fit olacağız

ya kızlar bişey sorcam . ekmek dilimi olarak tekli ekmek mi baz alınıyor?yani simdi tekli ekmek diliminide bir dilim olarak sayıyoruz ikili ekmek dilimini de ?

o dediğin nasıl bir şey. tekli ekmek ile ikili ekmek nasıl ki? foto çekip yollasan.

Arkadaşlar Kabızlık sorunuma çözüm bulamadım cumartesinden beridir wc ye gidemiyorum.
Hurma
Kayısı Kurusu
Zeytinyağ denedim.
Başka bir önerisi olan arkadaşım var mı?

zıpla canım, bir de wc ye git ve bekle ayağın ağrıyana kadar. bir arkadaşıma dr önermişti. ve bunu gün içinde 3-4 kez yap. çömelme sırasında sıkıştırıyorsun karnını böylece baskı oluyor belki faydasını görürsün.

şuan elimde ikili ekmek yok ama beybisi
söyle anlatıyım.tekli ekmek daha kücük gramajda oluyo ya boyutuda kücük ee dilimleri de kücül.ikili ekmek dedigim sey heryerde olan bildigimiz karafırın ekmegi onunda hamuru iki ekmek hamurundan oluyo ve dilimleri de tekliye nazaran hafifce daha büyük oluyo .biri bi işaret parmagı boyundysa digeri daha büyük ee gramaj olarakta ister istemez farkediyodur yani.hangisini baz alıyoruz kafama tkıldı kalorisi de ona göre artıp azalıyodur

ben de çok anlarım yaa ekmek yiye yiye bir hal oluyorum bir de soruyorum sana sanki cevap verebileceğim de sen en fazlasını yaz ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…