Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menum kizlar
Sabah
2 dilim ekmek
Peynir 3 zeytin yumurta
Ogle
1 tabak bulgur 2 parca fırında tavuk
Aksam
1 kase corba
1 dilim ekmek yogurt
Su 2 lt spor yok kolumu bile kipirdatamiyorum dün mahvettim kendimi:/

vay arkadaş ya eşimle artık varya tartışmaktan bıktım düğün var sırf abisi ben yengeni getirmiyorum sende asyayı getirme ikimiz gidelim dedi diye adam beni götürmedi düğünekıskançlıktan çatlıyorum şu an

Bugün kü menüm

erken kalktım çamaşırlar vardı topladım kızım uyandı hadi dedim bir tartılayım oldum nasıl yaa dedim artılar uçuşuyor havada. dun disarda yedigimiz köfte tuzlu idi hatta dedik çıkarken tuzlu diye. acaba o mu şişir di. moralimi bozmadım ama çünkü kendi kendimi motivasyonunu Bozuyorum olabilir yani devam...

Eşim de geç kalkacak biliyorum hemen 1 hurma 5 badem yedim 3 mil leslie yaptım 750 ml tarÇinli su içtim

kahvalti; 1 yumurta, 2 yk lor, 1 dilim çavdar li ekmek,yeşillik, 1 tk zeytinyağı,5 zeytin

ara; 1/2 elma; 1/2 muz 1 tk tarçın

öğlen; pazara gittik geldik geç kahvaltı yapınca yemedim.

ara yaptım ;1 fincan Türk kahvesi 15 badem 2 hurma yedim. kızım da hanım eller yiyordu 2 tane de öyle yedim.

akşam; 2 yk ıspanak(dünden kalmisti), avuç içi kadar tavuk, 3 dilim minik patates, salata,5 badem

ara; 1 çb kefir

çay yaptik esim çekirdek yedi ya acayip koktu hamile olsam aş erdim dicem o kadar. kendimi bu kadar kasamam 1/2 çb kızımla çitledik. çekirdek de bir ömür yemesem aramam hani o derece ama kokusu başka

kızımı uyuttum yatacam bende

spor 3 mil leslie, hareket yapmadım temizlik ve Ütü çok yordu

su ; 3,5 lt

yarın görüşürüz kızlar

Rakibecigim afiyet,bal seker olsun bozma moralini.su ic at hemen o tuzu :)

yaa ben olsam evde kalmayi tercih ederdim heralde ama senin gitmemen kotu olmus sikma canıni:).

ayy ya... Rabbim emeğini boşa çıkarmasın inşallah
Amin canım insallah:))

Faranjitim tuttu, bir de atakta 1.1 gidecek diyordu site ama ben bugun tartıda 500 gram fazla çıktım
geçmiş olsun gülüm.ilacın var mı?canını sıkma ödem yapmıştır ya bide sık tartılma ben haftada 1 tartılıyorum çünkü biliyorum sık tartılsam kafayı yerim sırf bu yüzden eve tartı almıyorum ben

Sabah
1 dl kepek ekmeği
3 kk peynir
3 zeytin
Domates
Kayısı çayı

Ara
Tarçınlı elma

Öğlen
1 dl ekmek
Yumurtalı ıspanak
Yoğurt

Ara
2 nugget
3 kuru kayısı

Akşam
1 tabak kısır
2 kurabiye
1/2 simit

Biliyorum nugget ve akşam yemeği hiç olmadı misafirlikteydik kendimi tutamadım yedim eve geldiğimde çok pişman oldum hemen spor yaptım.

Su:2 lt geçiyor

Spor: 50 squat
100 makas hareketi
50 yarım mekik
50 mekik (ayaklar yukarda)
30 köprü
100 side bend
50 duvar şınavı
1 mil leslie

Kuzu her şeyi yap, kıskançlık yapma. Bence gereksiz bir ortamda olacağına evde kafa dinliyorsun. Mevzuyu böyle ele al.

Hoşgeldin canım. Az kilo vererek ideal kilosuna ulaşacak şanslı arkadaşlarımızdan birisin. Azimle en kısa sürede verirsin umarım, bizde grubumuzdan mezun verme mutluluğu yaşarız :)
hoş buldum canim sagolasin hepimiz kilolarımızdan kurtuluruz inşallah iştahım çok vermek yerine yine almaya başladm ama kurtulucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…