Kilon düsuk diye demekki..ben 5 gün yapmistim3 gün vermişti bana, üçüncü günüm bu.
nedenMutsuzum ben
eee idare edeceksiniz onu mecburIyiyiz ablacim walla bizde evden apar topar ciktik ablamin evine geldikerkek kardesim Lys hazirlaniyor evde cok gürültü yapiyosunuz gidin dedi haksiz degil küçük kardeslerim kıyameti kopariyo cocukta ders calisamiyo:/
Oyle yapicaz insallah zaten 2 ay kalmiseee idare edeceksiniz onu mecbur
ayy ya... Rabbim emeğini boşa çıkarmasın inşallahOyle yapicaz insallah zaten 2 ay kalmis
nedennoldu
menü güzel ama 10 köfte fazla olmuş canım ve su miktarın biraz az canım
RakibecigimBugün kü menüm
erken kalktım çamaşırlar vardı topladım kızım uyandı hadi dedim bir tartılayımoldum nasıl yaa dedim artılar uçuşuyor havada. dun disarda yedigimiz köfte tuzlu idi hatta dedik çıkarken tuzlu diye. acaba o mu şişir di. moralimi bozmadım ama çünkü kendi kendimi motivasyonunu Bozuyorum olabilir yani devam...
Eşim de geç kalkacak biliyorum hemen 1 hurma 5 badem yedim 3 mil leslie yaptım 750 ml tarÇinli su içtim
kahvalti; 1 yumurta, 2 yk lor, 1 dilim çavdar li ekmek,yeşillik, 1 tk zeytinyağı,5 zeytin
ara; 1/2 elma; 1/2 muz 1 tk tarçın
öğlen; pazara gittik geldik geç kahvaltı yapınca yemedim.
ara yaptım ;1 fincan Türk kahvesi 15 badem 2 hurma yedim. kızım da hanım eller yiyordu 2 tane de öyle yedim.
akşam; 2 yk ıspanak(dünden kalmisti), avuç içi kadar tavuk, 3 dilim minik patates, salata,5 badem
ara; 1 çb kefir
çay yaptik esim çekirdek yedi ya acayip koktu hamile olsam aş erdim dicem o kadar. kendimi bu kadar kasamam 1/2 çb kızımla çitledik. çekirdek de bir ömür yemesem aramam hani o derece ama kokusu başka
kızımı uyuttum yatacam bende
spor 3 mil leslie, hareket yapmadım temizlik ve Ütü çok yordu
su ; 3,5 lt
yarın görüşürüz kızlar
vay arkadaş ya eşimle artık varya tartışmaktan bıktım düğün var sırf abisi ben yengeni getirmiyorum sende asyayı getirme ikimiz gidelim dedi diye adam beni götürmedi düğünekıskançlıktan çatlıyorum şu an
Amin canım insallah:))ayy ya... Rabbim emeğini boşa çıkarmasın inşallah
geçmiş olsun gülüm.ilacın var mı?canını sıkma ödem yapmıştır ya bide sık tartılma ben haftada 1 tartılıyorum çünkü biliyorum sık tartılsam kafayı yerim sırf bu yüzden eve tartı almıyorum benFaranjitim tuttu, bir de atakta 1.1 gidecek diyordu site ama ben bugun tartıda 500 gram fazla çıktım
yaa ben olsam evde kalmayi tercih ederdim heralde ama senin gitmemen kotu olmus sikma canıni:).
Amin canım insallah:))
Iyiki yokmus o zaman.evde çekirdek olsa çekirdeğe vururdum heralde o kadar snir oldum yaa
geçmiş olsun gülüm.ilacın var mı?canını sıkma ödem yapmıştır ya bide sık tartılma ben haftada 1 tartılıyorum çünkü biliyorum sık tartılsam kafayı yerim sırf bu yüzden eve tartı almıyorum ben
sağol canım hoş buldum takımın gözdesiHos geldin canim aramiza :)bendeniz takimin gözdesi
hoş buldum canim sagolasin hepimiz kilolarımızdan kurtuluruz inşallah iştahım çok vermek yerine yine almaya başladm ama kurtulucazHoşgeldin canım. Az kilo vererek ideal kilosuna ulaşacak şanslı arkadaşlarımızdan birisin. Azimle en kısa sürede verirsin umarım, bizde grubumuzdan mezun verme mutluluğu yaşarız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?