Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menumude yazim hemen
Sabah
2dilim kasar az yogurt 2 dilim ekmek
Ogle
2 sahanda yumurta 1 dilim ekmek
Aksam
1 tabak kabak dolmasi
Su 2 lt spor yuruyus

ben tesettürluyum o yuzden foto atamam

yanlis anlamazsan yazmak istedim, tesettur takmak ile yuzunu kapayarak fotograf atmak niye birbirine bagli?
mesela benim esim profesor, bir kac seneye rektor olabilir. ben basin mensubuyum, bazilariniz belki yazdigim yazilari okudu. ama ben yuzumu keserek fotograf paylasmaktan hic rahatsizlik duymadim.

merak ettigim icin yazdim, yanitlamak zorunda degilsin tabii

Hahahahhh öyle bi sormuşsun ki dedim heralde burçlardan Anlıyo tamam canım sorun değil ben sadece merak ettim
Kiz ne kötüsün yaaaw) oglak kova yay bunlari hic bilmiyorum ya etrafimda hic yok güldürdün beni ya pis kiz sen nesin ikizler yada terazi mi di bakim bana
Yanitlama zorunda olmasamda cevap vermek istedim..tesettur dedigim yani sadece basi kapali degilim carsaf giyiyorum bu durumda yüzüm yada fizigimim fotosunu atamam umarım yeterince acik oldu.

baktim canım çok güzelsin masAllah Allah sahibine bağışlasın ve öyle abartı bir kilon yok ne güzel

gecen bahetmiştim bi arkadasım var gidicekler üzüldüm falan diye Kyolei sen hatırlarsın senle de konusmustuk ogün hatta bu konuyla ilgili.neyse o arkadasım ben artık iki arkadas daha biz beraber iki haftada bir bir araya geliyoruz .benim arkadasımın semtinden bi kız o iki kişiden biri ve görüsüyorlar sık sık kocaları vasıtasıyla.neyse.bunlar küstü bi dönem bizde bu bahsettigim arkadasımla görüsüyoduk sık sık o yazardı ben yazardım bi sekilde ortada bulusurduk.neyse barıstı sonra bunlar ne zaman barıstılar işte bu gün muhabbetlerine basladık ettik hiç bi sıkıntı yoktu basta snra bu kız semtten olan bes karıs surat bebegi var bizde anneyiz yardımcı olmaya calısıyoruz falan tersliyo gibi böyle bebeginin bi skntısı var doktor arıyodu yardımcı falan oldum tamam dedi özel hastaneden bulmustum doktoru dedi esimle konusuym sonra bi gün bulustuk yine 4umuz pazara gittik.orda bnim yakın arkadasm dedigim b ile kardeside gelmişti onlar bizden ayrıldı nu sahsyet bizle kaldı falan.ikide bir b yi arayın b yi arayın kendimi bok gibi hissetmme sebep olmasıyla basladı hersey bizi adam yerine koymuyodu diger arkadasla.sonra bi kafeye oturduk seyi sordum noldu naptnz doktor işini giidicekmisiniz falan bilmiyorum off antibiyotk kullanıyo falan dedi tersledi beni zoruma gitti cunku bi inatlık bisey yo yardımcı olmak maksadım hos bende de ne kafa ne karısıyosunki olaylar burdan basladı sonra ilerleyen zamanlarda bu arkadasım b uzak gelmeye basladı bana uzak duruyodu yani manidar sözler paylasmalar falan anlıyorm ama aptal degilim netice olarak.en son geceb pazartesi görüstük 4umuz bu kez o kız benim yakn arkadasıma işte sana attıgım su mesaj sana gönderdigim bu foto cocuklar gibi biz orda yokmusuz gibi konusmalar falan iyice sinirlendim ben.bugun yakn arkadasmla konusmaya basladk nasılsından basladı olay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…