Ee burcunu sormustum benÇok teşekkür ederim evet abartıyorum galiba allaha şükretmem lazım biraz
Burcum oğlakEe burcunu sormustum ben
Hee oglak kadini hic bilmiyorum ya :/etrafimda hic yok :)oglakta karamsar mi oluyormuş demekkiBurcum oğlak
Galiba öyle :)Hee oglak kadini hic bilmiyorum ya :/etrafimda hic yok :)oglakta karamsar mi oluyormuş demekki
NedenAcayip sinirlerim bozuk .
Gece gece kim sinir etti seniAcayip sinirlerim bozuk .
Noldu kizAcayip sinirlerim bozuk .
Hahahahhh öyle bi sormuşsun ki dedim heralde burçlardan AnlıyoHee oglak kadini hic bilmiyorum ya :/etrafimda hic yok :)oglakta karamsar mi oluyormuş demekki
Sana noldu kız, sırayla bumluyoruz şuanAcayip sinirlerim bozuk .
Acayip sinirlerim bozuk .
Bugün hep gerginiz yaa bende baş ağrısı çekiyorum çok fena
ben tesettürluyum o yuzden foto atamam
4 makina utum vardi, ikisi bitti, ikisi duruyor. ara verdim hadiAnlatcam yavrular geliyorum birazdan
Kiz ne kötüsün yaaaw)Hahahahhh öyle bi sormuşsun ki dedim heralde burçlardan Anlıyotamam canım sorun değil ben sadece merak ettim
Yanitlama zorunda olmasamda cevap vermek istedim..tesettur dedigim yani sadece basi kapali degilim carsaf giyiyorum bu durumda yüzüm yada fizigimim fotosunu atamam umarım yeterince acik oldu.yanlis anlamazsan yazmak istedim, tesettur takmak ile yuzunu kapayarak fotograf atmak niye birbirine bagli?
mesela benim esim profesor, bir kac seneye rektor olabilir. ben basin mensubuyum, bazilariniz belki yazdigim yazilari okudu. ama ben yuzumu keserek fotograf paylasmaktan hic rahatsizlik duymadim.
merak ettigim icin yazdim, yanitlamak zorunda degilsin tabii
De haydii ama meraktan catladik:/Anlatcam yavrular geliyorum birazdan
Şimdi bak canım
Valla başta şunu söyliyim kına gecesinde kırmızı bence geline özeldir. İnadına gidip kırmızı giyenlere , düğünde de şaşalı beyaz giyenlere uyuz oluyorum ve o da benim nişanımdan sonra takıntı oldu. Giy gitsin sonuçta almışsın ve o daha almamış bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?