Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben göremedim canım ya beni de eklesene
Şimdi bak canım
Düğünü olan arkadaşımın yengesi
Valla başta şunu söyliyim kına gecesinde kırmızı bence geline özeldir. İnadına gidip kırmızı giyenlere , düğünde de şaşalı beyaz giyenlere uyuz oluyorum ve o da benim nişanımdan sonra takıntı oldu. Giy gitsin sonuçta almışsın ve o daha almamış bile

İptal etme canım sana gıcıklık olsun diye almış işte sende düğünde inadına giy eminim sana daha çok yakışacaktır

Hevesimi kaçırdı yaa

Kızlar bende öncesi sonrası fotoğrafımı yükledim bakabilirsiniz hatta eski halimle dalga geçebilirsiniz şuan 10 kilo fazlalığım var 70 kaç kiloyum. orda 61/62 arasıydım

Ya kadın kat kat zaten hani geçen dedim ya yoo zayiflamamis diyen varya o kadın bu

Aaa şu uyuz kadın tamam bunun maksadı belli anacım işi gücü yok seninle uğraşıyor bu demek ki çekemiyor seni baktı ki güzelde kilo veriyorsun senin üstüne oynuyor hiiiiç takma bunun gibileri inadına o elbiseyi giyeceksin asyacımm

Kızlar bende öncesi sonrası fotoğrafımı yükledim bakabilirsiniz hatta eski halimle dalga geçebilirsiniz şuan 10 kilo fazlalığım var 70 kaç kiloyum. orda 61/62 arasıydım
Gördüm fotoğrafını zayıfşayınca gençleşmişsin bi 10 yaş far var arada hatta baya fark var

Kız bişey dicem ama nolur alınma gücenme. Soldaki fotoğraftaki sen misin ? İnanmadım biliomusun... nasıl yaşlı duruyosun orda ay Allahım kilo işte ya başa bela. Şimdi maşallah sana vallahi süpersin

Vallahi alınmıyorum kuzum aksine daha çok hırslanıyorum eskiden kendimi hiç sevmezdim ama şuan kendimle çok barışığım ve eski halimle bile dalga geçiyorum eski resimlerimi hala saklıyorum bakıp bakıp kendime gülüyorum teşekkür ederim balımm

Sen kime sinirlendin kızzz noldu
Ya şimdi hepimiz farklı fikirlerdeyiz ve ben sadece olayı anlatıcam lütfen tartışma vs konusu olmasın. Ben sadece şuan yaşadığımı anlatıcam.
Şimdi ben Atatürk ü severim. Nişanlımın kuzeninin eşi bana nefret ettiğini onu seven insanları dahi sevmediğini söylemişti zamanında. Ama ben öyle değilim saygı duyarım. Neyse biraz önce instagramda bi paylaşım yaptım hikayede. Tv de sürekli referandum çıkıyo diye. Ve o kız Atatürkle alakalı kötü paylaşım dahi yapsa bi yorum dahi yazmadım. Çünkü nişanlımla onun eşi birbirini çok ama çok seviyo kötülük olmasın dedm. Beyin fukarası hikayeme yanıT vermiş.
Tahammül edemiyosan tv çıkar evden cicim :) çünkü daha çok görüceksin :)

Bende hadi canım ya:) sağol fikrin için dedm.

Hayır o cicim nedir? Hayır sana battımı benim paylaşımım. Allahım ya sinirden saydırıcam susuyorum. Be saf kız sevsem sanane sevmesen banAne, kocanı düşünsene aynı ortama giricez mecbur illaki yorum yazıp arayı böyle soğutman mı lazım. Al işte gelinler birbirini çekemiyo lafı çıkıcak

Kızlar ben film izlemeye gidiyorum sakın bu saatte bir şeyler yiyeyim demeyin yeşil çayınızı kahvenizi yapın için kaptanımız yok diye kaçamaklara yeltenmeyin hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…