- 21 Mart 2017
- 111
- 215
- 18
4 yıl da oldu yani 4 yıldır kiloluyum ama kiloyu 1 yıldan az bir sürede aldımbi değişiklik ne kadar zamanda oldu canım ikisindede güzelsin ama daha sağlıklı olmak için zayıf olmak her zaman daha iyi tabi
Şimdi bak canımben göremedim canım ya beni de eklesene
Valla başta şunu söyliyim kına gecesinde kırmızı bence geline özeldir. İnadına gidip kırmızı giyenlere , düğünde de şaşalı beyaz giyenlere uyuz oluyorum ve o da benim nişanımdan sonra takıntı oldu. Giy gitsin sonuçta almışsın ve o daha almamış bileDüğünü olan arkadaşımın yengesi
Kızlar bana acil yardımcı olun yaa iade edeyimmi bide o almamis alacakmis bende ben aldım diyorum sen başka bişey bak dedim yoo beğendim kirmiziyi diyor bide benim 2 katimesimde madem öyle dedi sende iptal etme kicigina giy diyo
Bencede inadına giyİptal etme canım sana gıcıklık olsun diye almış işte sende düğünde inadına giy eminim sana daha çok yakışacaktır
Ya kadın kat kat zaten hani geçen dedim ya yoo zayiflamamis diyen varya o kadın buİptal etme canım sana gıcıklık olsun diye almış işte sende düğünde inadına giy eminim sana daha çok yakışacaktır
Hevesimi kaçırdı yaaŞimdi bak canım
Valla başta şunu söyliyim kına gecesinde kırmızı bence geline özeldir. İnadına gidip kırmızı giyenlere , düğünde de şaşalı beyaz giyenlere uyuz oluyorum ve o da benim nişanımdan sonra takıntı oldu. Giy gitsin sonuçta almışsın ve o daha almamış bile
Kuzum duruş ve sac makyaj bütün elbiseyi değiştirir. Bence de giyebilirsin.O kinada giyecek ben düğünde o kırmızı alacak benim mor esimde sen giy sana ne ondan diyor
Ya kadın kat kat zaten hani geçen dedim ya yoo zayiflamamis diyen varya o kadın bu
Nerede fotoKızlar bende öncesi sonrası fotoğrafımı yükledim bakabilirsiniz hatta eski halimle dalga geçebilirsinizşuan 10 kilo fazlalığım var 70 kaç kiloyum. orda 61/62 arasıydım
Nerede foto
Aayy hele o kadınsa x10 kat inadına giy. Şuan birisine okadar çok sinirlendim ki adres versen gelip o kdını boğabilirim sinirden ellerim titriyo. Giy bırak fesat hasedinden çatlasınHevesimi kaçırdı yaa
Gördüm fotoğrafını zayıfşayınca gençleşmişsin bi 10 yaş far var arada hatta baya fark varKızlar bende öncesi sonrası fotoğrafımı yükledim bakabilirsiniz hatta eski halimle dalga geçebilirsinizşuan 10 kilo fazlalığım var 70 kaç kiloyum. orda 61/62 arasıydım
Kız bişey dicem ama nolur alınma gücenme. Soldaki fotoğraftaki sen misin ?Beni izlemeye al canım profilime gir albumlere bak
Aayy hele o kadınsa x10 kat inadına giy. Şuan birisine okadar çok sinirlendim ki adres versen gelip o kdını boğabilirim sinirden ellerim titriyo. Giy bırak fesat hasedinden çatlasın
Kız bişey dicem ama nolur alınma gücenme. Soldaki fotoğraftaki sen misin ?İnanmadım biliomusun... nasıl yaşlı duruyosun orda ay Allahım kilo işte ya başa bela. Şimdi maşallah sana vallahi süpersin
Gördüm fotoğrafını zayıfşayınca gençleşmişsin bi 10 yaş far var arada hatta baya fark var
Ya şimdi hepimiz farklı fikirlerdeyiz ve ben sadece olayı anlatıcam lütfen tartışma vs konusu olmasın. Ben sadece şuan yaşadığımı anlatıcam.Sen kime sinirlendin kızzz noldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?