Bide 7 kat yabancı insanlar değiliz yani. Konuşmazsın olur biter ama bu böyle değil. Mecburi görüşücez ne gerek var ergenlik yapmayaÇok haklısın sevmiyorsa bile saygılı olmak zorunda
Beni izlemeye al canım profilime gir albumlere bak
Bak şimdi canımBen goremedimyaa. Yagmurcumm
Simdiki halin hangisi yavrumBak şimdi canım
Üstümde gri pijama ve pembe üst var kuzumSimdiki halin hangisi yavrum
Poposuna buyumussun yaaÜstümde gri pijama ve pembe üst var kuzum
E tabiki de ablacım nasıl bi insan o yaa allahımm..Evet kızlar o komşu bu.sinirden catladim yaa.giycem ama inat değil mi
Doğru söylemiş gülüm.erkekler bizden daha çözüm odaklilar ya kafaya takmayip direk çözüm uretiyorlarE tabiki de ablacım nasıl bi insan o yaa allahımm..
Nişanlıma anlattım o kızın yazdığını. Bırak herkesle diyaloğa girme dedi. Haberin olsun ilk o sataştı ben yine bişey demedim dedim.. herkesin fikri kendine, boşver onlar zaten bizim evimize gelince görcekler kocaman atatürk resmini dedi
Hem nasıl yaaa sinirden başım catliyorya ne manyak insanlar var.
kuzum sen de etkilenme her seyden. dedigim gibi, sac kamyaj, ayakkabi durus tamamen cehreyi degistirir.Hem nasıl yaaa sinirden başım catliyor
Vallahi öyle en azından içimi rahatlattıDoğru söylemiş gülüm.erkekler bizden daha çözüm odaklilar ya kafaya takmayip direk çözüm uretiyorlar
Yok tatlim ben tesettürluyum o yuzden foto atamam:) bende eski fotolarimi acip bakiyorum kollarim pehlivan gibiymis masallahKız sen de paylaşsana fotoğraf merak ettim. Evet vallahi totom kendi cumhuriyetinde sağolsun.. bazen diyorum neden rahatsızdın kzıım millet şişirmek için uğraşıyo orayı diye
Tabiki emin adımlar. Şuan ayran yaptım chia tohumunu koydum içine. Sporumu da yaptım zaten
Ama seni merak ettim paylaş sende
Çok teşekkür ederim evet abartıyorum galiba allaha şükretmem lazım birazYok tatlim ben tesettürluyum o yuzden foto atamam:) bende eski fotolarimi acip bakiyorum kollarim pehlivan gibiymis masallahay ben sinir oluyorum ya kalcadan vermek istiyorum artik egzersizle eriticem mecbur kilo alinca direk gobek ve orasi:/
Bluedreamer02 canim sisman halin annen gibi duruyo ciddiyim:) su anki halin cok iyi canim ama fitde olursun ins.
Sevdaerlnn87 canim sen de ne abarttin kiz seni öyle bi hayal etmistim ki yani bu halinle bile gayet iyisin ama fit olsan kendini daha iyi hissediceksin mutlaka:)cok karamsarsin canim sen ya burcunu cok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?