Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar bugün ilk defa oturuyorum. O da bebeği sallayarak uyutmak için.

Bugun neler yedim:

Sabah: haşlanmış yumurta, sıfır yağlı 2ye 2 cm peynir, dukan ekmeği 2 yulaf kepeği ile.

Öğle: starbuck orta boy az sütlü amerikano

Akşam: 200 gr haşlanmış tavuk göğsü, 150 gram sıfır yağlı yoğurt.

Su: 1.5 litre

Spor: 6564 adım ile 40 kalori yakmışım, çok yakmışım

Bugün ki menüm: sabah uyanınca 2 bardak su

Kahvaltı : 1 haş yumurta 1kk peynir 4 zeytin

Ara : 1dilim kepek ekmek acıktım

Öğlen: 1tavuk sinitzel in yarısı, 5 tane 3 cmlik kesilmiş pırasa ( sevmedim o yüzden saydım )
4 yk bulgur pilavı yarım kase yoğurt, bikaç çatal salata .

Ara acıktım: 3 grissini

Akşam 2,5 bardak chia tohumlu ayran
Su: 2,5 lt
Spor: 300 adım yürüme gibi karnıma çektim ayaklarımı, 50-50 yere yan uzanıp ayaklarımı yukarı kaldırdım. 300 ip zıplama. Bukadarrrr

Evet kızlar o komşu bu.sinirden catladim yaa.giycem ama inat değil mi

Evet kızlar o komşu bu.sinirden catladim yaa.giycem ama inat değil mi
E tabiki de ablacım nasıl bi insan o yaa allahımm..

Nişanlıma anlattım o kızın yazdığını. Bırak herkesle diyaloğa girme dedi. Haberin olsun ilk o sataştı ben yine bişey demedim dedim.. herkesin fikri kendine, boşver onlar zaten bizim evimize gelince görcekler kocaman atatürk resmini dedi

Doğru söylemiş gülüm.erkekler bizden daha çözüm odaklilar ya kafaya takmayip direk çözüm uretiyorlar

Yok tatlim ben tesettürluyum o yuzden foto atamam:) bende eski fotolarimi acip bakiyorum kollarim pehlivan gibiymis masallah ay ben sinir oluyorum ya kalcadan vermek istiyorum artik egzersizle eriticem mecbur kilo alinca direk gobek ve orasi:/
Bluedreamer02 canim sisman halin annen gibi duruyo ciddiyim:) su anki halin cok iyi canim ama fitde olursun ins.
Sevdaerlnn87 canim sen de ne abarttin kiz seni öyle bi hayal etmistim ki yani bu halinle bile gayet iyisin ama fit olsan kendini daha iyi hissediceksin mutlaka:)cok karamsarsin canim sen ya burcunu cok merak ettim

Çok teşekkür ederim evet abartıyorum galiba allaha şükretmem lazım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…