Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benim kafadansin bende sevmem miç miç hic sevgi gosteri degil kalpten olmali.birazda gercekciyim o sebepten uzagim cogu insana cunku onlar gibi olamam.icimden ne geliyosa o sekilde davranirim.kirilirim kizarim ama cabuk gecer kirilmam kizmda verdigim degerdendr.sevgi benim hayatimda onmlidr bu hayvana olsun insana dogaya sevmeyi ve sevilmeyi seviyorum bu sikayetlerimde hayal kirikligindan

dort makina utuden sonra okuduklarimi cok algilayamadan yazmak istiyorum; kusura bakmayin konu disiysa yorumum.

Colorayzn
sevgili colorcugum,

sevdi mi ucsuz bucaksiz dostluk sergileyen bir karakterim var. bu karakter dolayisiyla fazla deger verip de hayal kirikligina ugramam da nihayetinde hep kacinilmaz oldu.
tahminimce ayni hayal kirikligindan muzdaripsin.
soyle bir sey var; sen elmayi seviyorsun diye, elma da seni sevmek zorunda degil. ama eger sen de bir hirsla sen gibi degil de elma gibi karsilik verirsen, ortada ve ruhunda senden eser kalmamis olur.
kendinden taviz vermeden, yine kendin gibi olarak var ol.
ben oyle yapmaya cabaliyorum.
cok sevdigim bir arkadasim vardi, buraya tasindigimizdan beri MK ayakkabi, canta vs hep hediye aldim goturdum. burada dogum yapacaktim, kalma-yeme-icme-ucak her seyini odeyecektim, sadece pasaporta basvur dedim; yapmadi, yanimda olmadi.
ben yine benim. ama karsimdakini ben gibi bilmeyerek davraniyorum artik.
sana da bunu oneririm.

bugun herkese onerin kahve olmus sanirsam :) aynende bahsettigin seyden muzdaribim ve ben istesemde degisemem zaten.tek ogrenmem gereken sey aslinda kendi kendime yetebilcegim.birde ailem ve birde cekirdek ailem.gerisi tirt.kim demisti yaa tek arkadas diye bisey yok burda mi demisti biri yoksa bu tartistigim kisi mi demisti.hatirlamiyorum.aslinda kimse yok yaa bunu anladim daha iyi

kuzum benim sevgili gibi bagli oldugum bir arkadasim vardi, hatta kusutugmuzde oyle bir aglamistim ki millet "sevgilinden mi ayrildin" diye sormustu... yillarca gorusmedik, sonra yeniden baristik, bir aradayiz.
gercek baglar donup dolasip yine seni bulur. musterih ol, kahve de candir. her derde devadir.

Arkadaşlar okuyamadım sayfaları
Çok yoğun bir gündü menümü yazayım

Sabah 1 haşlanmış yumurta
Zeytin

Öğlen 1 kase erişteli yeşil mercimek yemeği
1 kase yoğurt

Ara 1 ayva
2 avuç kuru üzüm fıstık karışımı

Akşam
1 tabak patates hindi yemeği
1 kase yoğurt

3,5 lt su bolca şekersiz çay

5 mil Leslie

Acayip şişkinlik var

Bende.bu arkadasa oyle bagliyim o bana degilmi bagli mi zaman gostericek sanirim :/ ne aci.tabikii kahve candir :)yalniz bir insanin en iyi arkadasidir ayni zamanda :)

Bende.bu arkadasa oyle bagliyim o bana degilmi bagli mi zaman gostericek sanirim :/ ne aci.tabikii kahve candir :)yalniz bir insanin en iyi arkadasidir ayni zamanda :)
bak ben kendimi alisverise vurmusum, yarin da sabahin korunde gidecegim bebekle
yarin hem protein hem sebze gunum allahtan. bol bol salatalik yerim sokaklarda

valla guzel. dun yedigim 300 gram somondan sonra daha bilincli olmaya karar verdim. bugun de protein gunumdu, sabah kahvaltimi saglam yaptim, aksam yogurt ve tavuk yedim. boylece bugun 62 gram protein almisim.
Ne kadar surede bitiyor peki uygulaman bitecek yani

Yok kizz o kiskandrmiyo oteki yapiyo onu bak arkadasini kaptim der gibi.benimkiside onu bu sebeple elestrdigim zamn onu savunup beni savuruyo olay bu
Anladım canim
Ama yinede arkadasin o oyle davranirken seni yok saymis uyarabilirdi yada seninlede ilgilenebilirdi yanii
Evet canim Aynen :) yani tinlamadigim birine kizipta kendimi yormam zaten. eger kiziyosam seviyorumki kiziyorum..karşımda ki bunu anlamiyosa onun sorunu napilabilirki

Uyuyim dedim ama bas agrimdan uyuyamiyorum kalbim acidi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…