Benim kafadansin bende sevmem miç miç hic sevgi gosteri degil kalpten olmali.birazda gercekciyim o sebepten uzagim cogu insana cunku onlar gibi olamam.icimden ne geliyosa o sekilde davranirim.kirilirim kizarim ama cabuk gecer kirilmam kizmda verdigim degerdendr.sevgi benim hayatimda onmlidr bu hayvana olsun insana dogaya sevmeyi ve sevilmeyi seviyorum bu sikayetlerimde hayal kirikligindanAynen oyle canim benimde yakin arkadasim yok aslinda cogunlukla bu benim tercihim..öyle laubali seyleri sevmem can dostum diyebilcegim biride yok ama kimseye değerinden fazla deger vermiceksin canim yoksa senin sevgine karsilik kendilerini bisey saniyolar
Bu da geçer ya HU diyeceksin... Geçecek inşallah.Haklisinama bu uzgunlukler nolcak
Coksukur ki rabbimiz var dimi yaa :)Bu da geçer ya HU diyeceksin... Geçecek inşallah.
kahve ic.Basim agriyor cok
bugun herkese onerin kahve olmus sanirsam :) aynende bahsettigin seyden muzdaribim ve ben istesemde degisemem zaten.tek ogrenmem gereken sey aslinda kendi kendime yetebilcegim.birde ailem ve birde cekirdek ailem.gerisi tirt.kim demisti yaa tek arkadas diye bisey yok burda mi demisti biri yoksa bu tartistigim kisi mi demisti.hatirlamiyorum.aslinda kimse yok yaa bunu anladim daha iyikahve ic.
bugun herkese onerin kahve olmus sanirsam :) aynende bahsettigin seyden muzdaribim ve ben istesemde degisemem zaten.tek ogrenmem gereken sey aslinda kendi kendime yetebilcegim.birde ailem ve birde cekirdek ailem.gerisi tirt.kim demisti yaa tek arkadas diye bisey yok burda mi demisti biri yoksa bu tartistigim kisi mi demisti.hatirlamiyorum.aslinda kimse yok yaa bunu anladim daha iyi
Bende.bu arkadasa oyle bagliyim o bana degilmi bagli mi zaman gostericek sanirim :/ ne aci.tabikii kahve candir :)yalniz bir insanin en iyi arkadasidir ayni zamanda :)kuzum benim sevgili gibi bagli oldugum bir arkadasim vardi, hatta kusutugmuzde oyle bir aglamistim ki millet "sevgilinden mi ayrildin" diye sormustu... yillarca gorusmedik, sonra yeniden baristik, bir aradayiz.
gercek baglar donup dolasip yine seni bulur. musterih ol, kahve de candir. her derde devadir.
Kesinlikle Rab var gam yokCoksukur ki rabbimiz var dimi yaa :)
bak ben kendimi alisverise vurmusum, yarin da sabahin korunde gidecegim bebekleBende.bu arkadasa oyle bagliyim o bana degilmi bagli mi zaman gostericek sanirim :/ ne aci.tabikii kahve candir :)yalniz bir insanin en iyi arkadasidir ayni zamanda :)
Nasi gidiyor dukanbak ben kendimi alisverise vurmusum, yarin da sabahin korunde gidecegim bebekle
yarin hem protein hem sebze gunum allahtan. bol bol salatalik yerim sokaklarda
Nasi gidiyor dukan
Ne kadar surede bitiyor peki uygulaman bitecek yanivalla guzel. dun yedigim 300 gram somondan sonra daha bilincli olmaya karar verdim. bugun de protein gunumdu, sabah kahvaltimi saglam yaptim, aksam yogurt ve tavuk yedim. boylece bugun 62 gram protein almisim.
Ne kadar surede bitiyor peki uygulaman bitecek yani
Hadi hayirlisi,destek icin tesekkur ederim :) simdi yatmam lazim kizim mizildiyor almadigim icin,iyi geceler :)31 mayista diyet bitiyor, 31 agustosta da guclendirme bitecek.
iyi geceler.Hadi hayirlisi,destek icin tesekkur ederim :) simdi yatmam lazim kizim mizildiyor almadigim icin,iyi geceler :)
Anladım canimYok kizz o kiskandrmiyo oteki yapiyo onu bak arkadasini kaptim der gibi.benimkiside onu bu sebeple elestrdigim zamn onu savunup beni savuruyo olay bu
Evet canim Aynen :) yani tinlamadigim birine kizipta kendimi yormam zaten. eger kiziyosam seviyorumki kiziyorum..karşımda ki bunu anlamiyosa onun sorunu napilabilirkiBenim kafadansin bende sevmem miç miç hic sevgi gosteri degil kalpten olmali.birazda gercekciyim o sebepten uzagim cogu insana cunku onlar gibi olamam.icimden ne geliyosa o sekilde davranirim.kirilirim kizarim ama cabuk gecer kirilmam kizmda verdigim degerdendr.sevgi benim hayatimda onmlidr bu hayvana olsun insana dogaya sevmeyi ve sevilmeyi seviyorum bu sikayetlerimde hayal kirikligindan
Uyuyim dedim ama bas agrimdan uyuyamiyorumAnladım canim
Ama yinede arkadasin o oyle davranirken seni yok saymis uyarabilirdi yada seninlede ilgilenebilirdi yanii
Evet canim Aynen :) yani tinlamadigim birine kizipta kendimi yormam zaten. eger kiziyosam seviyorumki kiziyorum..karşımda ki bunu anlamiyosa onun sorunu napilabilirki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?