Canim sanirim bu arkadasin senin icin ne kadar ozel oldugunu biliyor ve küstah bi davranis sergilemis.. cok simartmissin bu kizi canim ya ..sanırım surekli sen tek dostumsun falan demissin oda kendini cok bisey sanmis anladigim bu canim yakin arkadaşımsan elbette yanimda duracaksin cocuk gibi kiskandirmak nedir yaw en nefret ettigim sey..seni anliyorum cunku ayniso gecen yil basima geldi ..hayatina onsuzda devam edebilecegini hissettir o senin hayatinin merkezi degil bunu bilsin.işte bu bu sekilde oluyo belki farkında degilsin falan sikayet etmek degil niyetim ama aramızın acılmasına sebep oluyo bana göre.bana dedi aa ben farkında degilimm öyleyse bile ama banada bişey demiyo sizle ilgili olumsuz bişi falan dedi.işte benimde tam olarak demek istedigim bu ordan bi tutturdu işte sen benim anlatmak istedigimi anlamıyosun herkes herkesi oldugu giibi kabule tse ne var neden böyle yapıyosunuz bilmem ne
Canim sen yengec burcu musun?benim kendime göre düşüncelerim var takıntı olabilir bu baskasına göre ama ben sevdigim insanları sahplenirim fakat engel olmam hayatlarına neden olayım ki yalnız verdigim özeni görmek isterim her insan ister.bu sebeptende beklenti meselesi buyuk ıhtımal bu fazla insan yokturcan ciger bende olsun istemiyorum acıkcası
hayır teraziyimmCanim sen yengec burcu musun?
Canim sanirim bu arkadasin senin icin ne kadar ozel oldugunu biliyor ve küstah bi davranis sergilemis.. cok simartmissin bu kizi canim ya ..sanırım surekli sen tek dostumsun falan demissin oda kendini cok bisey sanmis anladigim bu canim yakin arkadaşımsan elbette yanimda duracaksin cocuk gibi kiskandirmak nedir yaw en nefret ettigim sey..seni anliyorum cunku ayniso gecen yil basima geldi ..hayatina onsuzda devam edebilecegini hissettir o senin hayatinin merkezi degil bunu bilsin.
bu olayda da yakın arkadasım cidden farkında degil ama öteki sahıs cocuk gibi söyle böyle bilmem ne hani demek istiyorki ben senden daha yakınım.bu benim kuruntum degil yasadıklarımdan ögrendiklerim gördüklerim yorumladıklarım.dün daha konusmuyodun sen bu elemanla simdi bisey deyip eleştirdin mi hemen bi savunmaya gecmeler falanCanim sen yengec burcu musun?
bide sunu farkettim beni asıl üzen bu oldu.bi sıkıntısı olsun insan ne yapar dostunla paylasır demi.ben ona anlatıyodum hep.ve kendimde düsündügümde farkettim ki hep şikayet ediyor portresi olusturmusum ama bu benm skntım ben de seninkini dinliyorum.önceden dinlerdi konusurdu falan son zamanlar hı huı hı öyle böyle .hep sorun cıkartan benmişim muamelesi.ama rabbim yukarda görüyo yani yüreğimi de kimseyi kıskanmam cok hassas ve ince düsünürüm herkes için ama insanlar beni cok kırar hep kırılmısımdır.hep.bıktım artıkCanim sen yengec burcu musun?
ben bastan degeri verip kazıgı yiyenlerdenim beybisi.lanet olsun içimdeki insan sevgisine diyorumValla kızlar menü yazmak için geldim ama öyle güzel dertleşmeye başlamışınız ki konuşmanın arasına menü yazmak istemedim. Takmayın kafanıza. Bence HAK EDENE HAK ETTİĞİ KADAR DEĞER VERİN derim... Sizde üzülmezsiniz emin olun.
Bende öyleyim kiz amaaaan sal gitsinben bastan degeri verip kazıgı yiyenlerdenim beybisi.lanet olsun içimdeki insan sevgisine diyorum
Canım benim, baktın haketmiyor karşındaki verdiğin değeri... almasını bileceksin dimi amaben bastan degeri verip kazıgı yiyenlerdenim beybisi.lanet olsun içimdeki insan sevgisine diyorum
Aynen oyle canim benimde yakin arkadasim yok aslinda cogunlukla bu benim tercihim..öyle laubali seyleri sevmem can dostum diyebilcegim biride yok ama kimseye değerinden fazla deger vermiceksin canim yoksa senin sevgine karsilik kendilerini bisey saniyolarVe su koca sehirde mahallemde bile arkadasm yok belkide ona bukadar dusmemin sebebi bu.
Yok kizz o kiskandrmiyo oteki yapiyo onu bak arkadasini kaptim der gibi.benimkiside onu bu sebeple elestrdigim zamn onu savunup beni savuruyo olay buBende öyleyim kiz amaaaan sal gitsin
Canim seni bilmemde yakin arkadasim bana boyle yapsa elimde olmadan sogurum ben yaa ...eskisi gibi olurmu artik onuda bilmem ama dedigim gibi cok simartmissin sen bu kizi bosver ilgilenme bi sure senin degerini anlasin sinir oldum ya terbiyesiz insan yakin ark.sini yeni biriyle hemen nasil kiskandirir nasil insanlar var böyle yaa
HaklisinCanım benim, baktın haketmiyor karşındaki verdiğin değeri... almasını bileceksin dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?