Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sonra konu konuyu actı bana dedi senin yakın görüştgn konustugun birileri yokmu kanka dedi yok dedim tabikii arkadaslarım var ama herkes işinde gücünde böyle can dedigim dost dedigim yok zamanında olanlarda yalan oldu okul bitti falan herkes işine gücüne baktı aramadı sormadı falan dedim ben sana bosa demiyorum dedm tek arkadasmsn kardesmsn diye sakamı sanıyodun dedim bana dediki bence snle alakalı bi konu sen istemiyosun evet her insanın hayatımda olmasına luzum yok 10 arkadas istemiyorum ben 1 tane olsun saglam olsun falan dedm işte ordan bi basladı sen takıntılısın benim kimseyle konusmamı istemiyosun trip atıyosun falan yaa ben neden senin kimseyle konusmanı istemiyim bazı tipler var benim yerime onu tercih ettigin için sinir oldugum dogrudur ama ben herkeside kıskanıyorum anlamına gelmiyo bu dedm tabiki baska arkadaslarında olucak edicek faan orda bi kaptırdık bende bu elemanın yaptıgı ve benı rahatsz eden seylerden bahsettm arkadasıma

işte bu bu sekilde oluyo belki farkında degilsin falan sikayet etmek degil niyetim ama aramızın acılmasına sebep oluyo bana göre.bana dedi aa ben farkında degilimm öyleyse bile ama banada bişey demiyo sizle ilgili olumsuz bişi falan dedi.işte benimde tam olarak demek istedigim bu ordan bi tutturdu işte sen benim anlatmak istedigimi anlamıyosun herkes herkesi oldugu giibi kabule tse ne var neden böyle yapıyosunuz bilmem ne

önden bi konusun skntılarınızı söyleyn dedi olabilr farketmez dedm sonra da söylesen sogukluk olcak neden bu sekilde yapıyosun otekının haberi bile yok kuruntu belkide seninkiler bana bi yüklendi yaa ne kuruntusu bayagıda yapıyo işte sinirledi etti falan bende dedm ki tamam b konu burda kapansın kimse kimseyle konusmasın o oyle mademo sekilde kabul edelim falan sen sinirlenmeye basladın bosver güzel kafanı dinle dedim
işte sen halaa konuyu geçiştirmeye calısıyosun geçiştirmekle olmuyo evet kafamı dinlemem lazım dedi pat kapattı netini gitti bende sadece tamam yazmakla yetindim ve sinirim bozuldu

benim kendime göre düşüncelerim var takıntı olabilir bu baskasına göre ama ben sevdigim insanları sahplenirim fakat engel olmam hayatlarına neden olayım ki yalnız verdigim özeni görmek isterim her insan ister.bu sebeptende beklenti meselesi buyuk ıhtımal bu fazla insan yokturcan ciger bende olsun istemiyorum acıkcası

ben elemanı arıcam 10 kez 20 kez o beni 1 kere bile aramıcak kim böyle bişeyi kabul edebilirki.ve ben düşünmedigim olan seyler üzerinden degerlenmem sonucu bok gibi yargılanıp ortada da bok gibi kaldım acıkcası

Canim sanirim bu arkadasin senin icin ne kadar ozel oldugunu biliyor ve küstah bi davranis sergilemis.. cok simartmissin bu kizi canim ya ..sanırım surekli sen tek dostumsun falan demissin oda kendini cok bisey sanmis anladigim bu canim yakin arkadaşımsan elbette yanimda duracaksin cocuk gibi kiskandirmak nedir yaw en nefret ettigim sey..seni anliyorum cunku ayniso gecen yil basima geldi ..hayatina onsuzda devam edebilecegini hissettir o senin hayatinin merkezi degil bunu bilsin.

Canim sen yengec burcu musun?

bu benim basıma ilkte gelmiyo biliyomusun bitane daha vardı akrabalıkta var hatta aramızda bi arkadasımla tanıstırdım onu benim yakın olan arkadasım dedigim beni kıskanc ilan etti bizi kıskanıyo falan cocuk gibi.gerizekalı sen beni konudan uzak tut ben orda tek oturayım al ötekini elinden cek götür anlat paylas banada seslenme sonra ben yanlarına gitmiyorum diye can dedigim aa bizi cok kıskanıyo desin ötekisine cocukmusun acaba sen.

bu olayda da yakın arkadasım cidden farkında degil ama öteki sahıs cocuk gibi söyle böyle bilmem ne hani demek istiyorki ben senden daha yakınım.bu benim kuruntum degil yasadıklarımdan ögrendiklerim gördüklerim yorumladıklarım.dün daha konusmuyodun sen bu elemanla simdi bisey deyip eleştirdin mi hemen bi savunmaya gecmeler falan

bide sunu farkettim beni asıl üzen bu oldu.bi sıkıntısı olsun insan ne yapar dostunla paylasır demi.ben ona anlatıyodum hep.ve kendimde düsündügümde farkettim ki hep şikayet ediyor portresi olusturmusum ama bu benm skntım ben de seninkini dinliyorum.önceden dinlerdi konusurdu falan son zamanlar hı huı hı öyle böyle .hep sorun cıkartan benmişim muamelesi.ama rabbim yukarda görüyo yani yüreğimi de kimseyi kıskanmam cok hassas ve ince düsünürüm herkes için ama insanlar beni cok kırar hep kırılmısımdır.hep.bıktım artık

ben bastan degeri verip kazıgı yiyenlerdenim beybisi.lanet olsun içimdeki insan sevgisine diyorum

ben bastan degeri verip kazıgı yiyenlerdenim beybisi.lanet olsun içimdeki insan sevgisine diyorum
Bende öyleyim kiz amaaaan sal gitsin
Canim seni bilmemde yakin arkadasim bana boyle yapsa elimde olmadan sogurum ben yaa ...eskisi gibi olurmu artik onuda bilmem ama dedigim gibi cok simartmissin sen bu kizi bosver ilgilenme bi sure senin degerini anlasin sinir oldum ya terbiyesiz insan yakin ark.sini yeni biriyle hemen nasil kiskandirir nasil insanlar var böyle yaa

Ve su koca sehirde mahallemde bile arkadasm yok belkide ona bukadar dusmemin sebebi bu.
Aynen oyle canim benimde yakin arkadasim yok aslinda cogunlukla bu benim tercihim..öyle laubali seyleri sevmem can dostum diyebilcegim biride yok ama kimseye değerinden fazla deger vermiceksin canim yoksa senin sevgine karsilik kendilerini bisey saniyolar

Yok kizz o kiskandrmiyo oteki yapiyo onu bak arkadasini kaptim der gibi.benimkiside onu bu sebeple elestrdigim zamn onu savunup beni savuruyo olay bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…