Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Uyuyim dedim ama bas agrimdan uyuyamiyorum kalbim acidi
Biliyorum canim kolay degil insan cok kırılıyor :)ama napicaz sabret belki boylesi daha hayirliydi daha kötü sekilde kavgada edebilirdiniz en azından arkadasinin gercek dusuncelerini ogrendin bide bu acidan bak

En iyisi kahve icmek sanirim semurcan
M Mitsuomi cigim valla hamilelik donemimizde bide ayni zamana denk gelmisti beraber gecirdik cocuklarimizi beraber buyuttuk bu kiz poyasaya cikana kadar resmen ya.diyorum kendi kendime seni kaybetmeyi goze alani sen neden kazanmata ugrasiyosun diye ama degisigim ben yaa :/ boyle kafami vurasim var duvarlara duvarlara.en basinda kendisi benim gibiydi bi kere arkadasimla arkasindan konusuyoruz falan sanip paranoya fln.yapmisti yani ondan sonra sanirim ben ilgi ayarini cok kacirdim simdi pazartesi yine gunumuz var ve onda gitmem gerek ve o pazartesiye kadar biaey yazmazsaki yazicani sanmiyorum napicam nasil edicem.bilmiyorum samimiyetsiz bi sekilde gulucuk sacarak dolasamam.napardiniz siz olsaniz :/

kuzum illa sana her gun yazmak zorunda degil ki, bir de su var; her gun yaziyor olmak demek gercekten aranizda bir iletisim oldugu manasina gelmez ki?
yarin obur gun diyet kilo vshakkinda bir sey yaz, yahut yolla. o da yanit vermek durumunda olur boylece.

Tamam ya çozdum olayi siz baya iyisiniz sen onsuz kotu hissediyosun:)
Tamam canim günden once bi araya gelin ve adam gibi konusun madem arkadasliginiz cok ileri seviyede o zaman bizim verdigimiz gazla bitirme hemen kuzum kestirip atma...biraz sakin ol dusun sonrada onunla konus belki oda pismandir önceki olayda oda seni kiskanmis sonucta seni anlicaktir :)bi sans daha ver o zamn canim yoksa cok yipranacaksin

Yaa @AKovser kiz walla cok ozledim seni nerdesin ya catliyorum meraktan:/ hadi canım hadi kuzum gel artik ya bak yeminle KKyi ayaga kaldiririm haa kaptanimiz kayboldu diye ya bi gel iyiyim de cik git sonra:///

akovser'e ne oldu ki yok ortalikta?
en son damat namzeti ile ilgili bir seymer yazmisti, yorgun vs hissediyordu?

Yani iletisimi devam ettiricekmi onu merak ediyorum.ve ben adim atmam.bu kezde yuzsuz olamam.takintili ruh hastasi suursuz oldum.bi yuzsuzlugum kaldi onuda yapistirmasin

Yaa @AKovser kiz walla cok ozledim seni nerdesin ya catliyorum meraktan:/ hadi canım hadi kuzum gel artik ya bak yeminle KKyi ayaga kaldiririm haa kaptanimiz kayboldu diye ya bi gel iyiyim de cik git sonra:///

Fatimeyi bende cok merak ettim bugun yazicaktim firsat olmadi olaylardan aklima takildi yanii bi.gunden fazladir yok ortalikta umarik hrsey yolundadir

B
Ya biz iyiyiz yada ben oyle saniyorum.bilmiyorum artik hicbisey.hakkimizda hayirlisi.ama okadar lafin uzerine ben dahada sesimi cikartamam .hassas biri oldugumu biliyor bunu bile bile bi adim atmazsa.bi sknti vardir zaten.

Evet te hic bu kadar ugramamazlik yapmazdi hic olmadi mesajlari beğenir cikardi Inşallah bi sorunu yoktur
B

Ya biz iyiyiz yada ben oyle saniyorum.bilmiyorum artik hicbisey.hakkimizda hayirlisi.ama okadar lafin uzerine ben dahada sesimi cikartamam .hassas biri oldugumu biliyor bunu bile bile bi adim atmazsa.bi sknti vardir zaten.
Peki canim icinden nasil geliyosa öyle davran kendinide üzme:)

nerden anladın kız ben teraziyimm
baktim canım çok güzelsin masAllah Allah sahibine bağışlasın ve öyle abartı bir kilon yok ne güzel
çok sağol canımm Allah razı olsunn

hayır teraziyimm
valla canım fazla değer kimseye vermiceksin. benim oturduğum yerde de (köyümden 10 dk uzaklıkta biyerdeyim, ve tüm akrabam arkadaşlarım orada kaldı ben babamla yalnız kaldım) okulum burdaydı ama lisede de öyle çok arkadaş edinmedim. 1 tane arkadaşım vardı, onla sırf aynı ünide olalım diye bölüm değiştirdim. yeri geldi parası olmadı haftalarca her gün sabah kahvaltsından tut sigarasına kahvesine kadar karşıladım.. ne oldu bigün yine parası olmadığında destek istedi gitti sınf arkadaşlarıyla yemeğe... ben kaldım mal gbi..

bikaç zaman sonra yine para istedi verdim. zaman geçti ağzından kumbarası olduğunu, 60 tl o kumbaradan çıktığını ve istediği bişeye 20tlsi yetmediğini söyledi. ve o gün o kız bende bitti. he hala görüşürüz konuşuruz ama eskisi gibi değil. önceden yalvarırdım hep ben geliyorum bkere sen gel diye babam izin vermiyo derdi ama başka arkadaşına gider 2 3 gün kalırdı. o kızında babası içerdi benmkide, o kızında annesi yok benimde. e benim farkım ne ? ki 1 sokak var aramızda o kızla 25 dk yol var arabayla.. neyse gün geldi bu bana sordu hayırdır küsmüyüz diye. çat çat çat içimdekileri saydırdım. bundan sonra yüzün varsa gelir yine kahvemi içer sohbetini edersin ha yok dersen artık yoksun zaten bende dedim. şimdi ayda 1 belki görüşürüz belki görüşmeyiz..

demem o ki takma boşver

Günaydın Kızlar

gece yazacaktım ama şarjım bitti. 169 mesaj okudum. başlıyorum yorumlara.

sevgili sevgilicim, şimdi sabahları elma falan olmaz. neden olmaz elma çabuk acıktırır kan şekerini hızlı yükseltir ve düşürür. geçiştirmeyle, 96 yı görene kadar az yemeyle olmaz. herkesin bünyesi farklı. benim tavsiyem bir diyetisyene gidip vücut kitlene göre beslenmeye başlaman. madem kararlısın o zaman ilk durak= diyetisyen. ayrıca yediklerin çok az ben bile daha fazla yiyorum ve veriyorum yani biliyorsun. az yiyerek, depoladığın yağları kullanıyorsun onlar da korumaya geçiyor. taktik ters, ve mutlaka ara öğün yap.

çok güzelsin tatlım, hayatın güzelliklerini görmemeye ertelememeye değer mi, silkelen kendine gel, bu sene ünv sınavına girdin mi bence herşeye sıfırdan başla. bak ben de üniversitede çalışıyorum. ne çocuklar gördüm, ilk sene başları önde konuşamazlardı şimdi son sene çatır çatır konuşuyorlar. açıldılar özgüvenleri yerine geldi. farkındalar kendilerindeki farklılığın. kimi kilolu kimi zayıf ne fark eder ki, bu bir kriter değildir. eski haline dön ve üniversiteyi oku, o havayı tat, ortamı gör tamam öğreneceksin ama iyi ki okumuşum diyeceksin.

yazınca kayısı çayı aklıma geldi. almayı unuttum.

Kızlar döndük eve. Ciciler aldık oğluşlara. Bana da.

güzel günlerde giyin canım.

color afiyet olsun sanki ben paylaşmışım bu menüyü bir an öyle hissettim. spor su da çok güzel.

Sabah
2 dilim ekmek
Yoğurtlu Karnabahar kızartması

Öğle
2 dilim ekmek
1 kase çorba
6 kaşık nohut yemeği

Ara
1 muz

Aksam
1 bardak yeşil cay

Su 2lt
Egzersiz 4000 adim
150 bacak ve karin egzersiz

afiyet olsun canım. hala rahatsız mısın nasılsın. akşam niye yemedin birşeyler. ?

asyacım, hata sende. niye söylüyorsun ki, türkiye de elbise mi kalmamış başka...sırf sana gıcıklığından sipariş etmiş. sinir olurum böye tiplere. bir daha aldığını söyleme kimseye. bak ben de dün aldım kıyafet kız kardeşime fikir sordum o da yardımcı oldu, eşim de tamam dedi bitti gitti

kuzum ben göremedim ama gönül gözüm gördü

Oğluşların cicileri

Rabbim daha iyilerini de versin.

merhaba aseeel sohbetlerde yoksun hiç, sen de katıl geceleri ben de yokum ama gündüz yazmaya çalışıyorum
menü spor çok güzel.

Eki Görüntüle 1977290 siyah saçlı olan venim o zayıf halim diğeride yani aşağıdakide kilolu halimEki Görüntüle 1977290 Eki Görüntüle 1977291

eski haline döneceksin sakın pes etme.

hay ağzına sağlık. katılıyorum. kına kırmızı , gelin beyaz... başka renk mi kalmadı dimi yaaaaa.

Beni izlemeye al canım profilime gir albumlere bak

izlemeye aldım seni.

bu tarz şeylere hiç girme, fikrin de zikrin de sana kalsın. ben kimseye güvenmiyorum artık hele bu temmuzdan sonra çevremizdekiler bile bizi şaşırttı o yüzden sen de kalsın..başını ağrıttığına ağzını yorduğuna değmez güzelim.

şimdi diyiver bakalım 5 tane 3 cm lik pırasa da ney. nasıl ölçtün onu. çiğ miydi?

Doğru söylemiş gülüm.erkekler bizden daha çözüm odaklilar ya kafaya takmayip direk çözüm uretiyorlar

evet biz çok detaycı dolambaçlıyızz yaaaa. erkekler tak tak son nokta

Acayip sinirlerim bozuk .

aşağıya yazacağım.

artık insanlar güvenmiyor birbirine. ben de rahatsızlık duymazdım, ama zaman kötü fotoğraflar alınıp başka yerlerde paylaşılıyor falan hani ortam uygun değil artık.

Ve su koca sehirde mahallemde bile arkadasm yok belkide ona bukadar dusmemin sebebi bu.

semurcan
M Mitsuomi cigim valla hamilelik donemimizde bide ayni zamana denk gelmisti beraber gecirdik cocuklarimizi beraber buyuttuk bu kiz poyasaya cikana kadar resmen ya.diyorum kendi kendime seni kaybetmeyi goze alani sen neden kazanmata ugrasiyosun diye ama degisigim ben yaa :/ boyle kafami vurasim var duvarlara duvarlara.en basinda kendisi benim gibiydi bi kere arkadasimla arkasindan konusuyoruz falan sanip paranoya fln.yapmisti yani ondan sonra sanirim ben ilgi ayarini cok kacirdim simdi pazartesi yine gunumuz var ve onda gitmem gerek ve o pazartesiye kadar biaey yazmazsaki yazicani sanmiyorum napicam nasil edicem.bilmiyorum samimiyetsiz bi sekilde gulucuk sacarak dolasamam.napardiniz siz olsaniz :/[/QUOTE]

B

şimdi, ben de senin gibi düşünüyorum. on kez aradığım insan 1 kez geri dönüyorsa bilirim ki eskisi gibi değildir. niye hep ben düşüneyim ki, enayimiyim. gençlik zamanlarında anlamıyorsun da, sonradan dank ediyor. 19 yıllık arkadaşımla son 1 yılda belki 2 kez konuştum. aramıyor ben de aramıyorum artık. faceden bile bakmıyorum. ben onun yaptığı yorumları görüyorum ama o yapmıyor...haaa demek ki yeni arkadaş çevresiyle mutlu o zaman eyvallah bye bye

kimse vazgeçilmez değil, seni anlıyorum. ben de tekim bulunduğum yerde. yeni çevre edindim 6 yılda. iyi kötü gidiyor.
eski arkadaşlarımla da 2 -3 ayda bir konuşuyorum herkesin hayat koşturması var çünkü.

arkadaşına öyle bir anlam yüklemişsin ki, o bunun farkında. sen hep verici olmuşsun o da alışmış. bence, taktik uygula. geri dur arama yazma ki zaten hatalı...bakalım p.tesiye kadar ne olacak. baktın ki konuşuyor demek ki düzeltmek istiyor seni seviyor yok değilse, umursama...şimdi senin geceni mahvetti değer miydi? DEĞMEZ.

BEN DE ÇOK SEVERİM, sevmeyi severim. o yüzden çok hayal kırıklığı yaşadım. ama öğrendim ki, çok da sevmeyeceksin.

afiyet olsun....mevsim geçişlerinden şişkinlik. regl var mıydı o da yapar.

En iyisi kahve icmek sanirim

bu arada anlatmayı unuttum kızlar, dün patroniçemle konuştum. ne karar verdin dedi. çıkmak istiyorum dedim tamam dedi. belki evlenirsin 1 2 ay sonra dönmek istersin haberleşelim yine arada dedi. tabikide dedim. büyük ihtimalle alt firmamızdaki muhasebecilerle idare edicekler beni. ve düğünden sonra işe çağırcaklar.. sevindim en azından kötü ayrılmıycam. ve burdaki bebişi görmekten de mahrum kalmıycam. ben geldiğimde 6 aylıktı, şuan 15 aylık. beraber büyüttük resmen onu ve şuan anne demese de abla diyo ve diğer ismimi söylemeye çalışıyo siz düşünün

şimdi, ben de senin gibi düşünüyorum. on kez aradığım insan 1 kez geri dönüyorsa bilirim ki eskisi gibi değildir. niye hep ben düşüneyim ki, enayimiyim. gençlik zamanlarında anlamıyorsun da, sonradan dank ediyor. 19 yıllık arkadaşımla son 1 yılda belki 2 kez konuştum. aramıyor ben de aramıyorum artık. faceden bile bakmıyorum. ben onun yaptığı yorumları görüyorum ama o yapmıyor...haaa demek ki yeni arkadaş çevresiyle mutlu o zaman eyvallah bye bye

kimse vazgeçilmez değil, seni anlıyorum. ben de tekim bulunduğum yerde. yeni çevre edindim 6 yılda. iyi kötü gidiyor.
eski arkadaşlarımla da 2 -3 ayda bir konuşuyorum herkesin hayat koşturması var çünkü.

arkadaşına öyle bir anlam yüklemişsin ki, o bunun farkında. sen hep verici olmuşsun o da alışmış. bence, taktik uygula. geri dur arama yazma ki zaten hatalı...bakalım p.tesiye kadar ne olacak. baktın ki konuşuyor demek ki düzeltmek istiyor seni seviyor yok değilse, umursama...şimdi senin geceni mahvetti değer miydi? DEĞMEZ.

BEN DE ÇOK SEVERİM, sevmeyi severim. o yüzden çok hayal kırıklığı yaşadım. ama öğrendim ki, çok da sevmeyeceksin.

afiyet olsun....mevsim geçişlerinden şişkinlik. regl var mıydı o da yapar.[/QUOTE]
ben süt kardeşime gösteriyordum gelin olacak o oda amann yengemin alacam dediği kıyafet dedi sonra çağardık alma dedik kızda dedi kadın kıskançlıktan inada bindirdi resmen

afiyet olsun....mevsim geçişlerinden şişkinlik. regl var mıydı o da yapar.[/QUOTE]

senin için tekrardan eklerim ablacım burda olduğunda.
yaa göz kararı en fazla 3 cm dir dedim. bazıları ufak kesiyo bazıları büyük nasıl tarif edeyim bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…