Uyuyim dedim ama bas agrimdan uyuyamiyorumkalbim acidi
Biliyorum canim kolay degil insan cok kırılıyor :)ama napicaz sabret belki boylesi daha hayirliydi daha kötü sekilde kavgada edebilirdiniz en azından arkadasinin gercek dusuncelerini ogrendin bide bu acidan bakUyuyim dedim ama bas agrimdan uyuyamiyorumkalbim acidi
En iyisi kahve icmek sanirimsemurcan
M Mitsuomi cigim valla hamilelik donemimizde bide ayni zamana denk gelmisti beraber gecirdik cocuklarimizi beraber buyuttuk bu kiz poyasaya cikana kadar resmen ya.diyorum kendi kendime seni kaybetmeyi goze alani sen neden kazanmata ugrasiyosun diye ama degisigim ben yaa :/ boyle kafami vurasim var duvarlara duvarlara.en basinda kendisi benim gibiydi bi kere arkadasimla arkasindan konusuyoruz falan sanip paranoya fln.yapmisti yani ondan sonra sanirim ben ilgi ayarini cok kacirdimsimdi pazartesi yine gunumuz var ve onda gitmem gerek ve o pazartesiye kadar biaey yazmazsaki yazicani sanmiyorum napicam nasil edicem.bilmiyorum samimiyetsiz bi sekilde gulucuk sacarak dolasamam.napardiniz siz olsaniz :/
Tamam ya çozdum olayi siz baya iyisiniz sen onsuz kotu hissediyosun:)En iyisi kahve icmek sanirimsemurcan
M Mitsuomi cigim valla hamilelik donemimizde bide ayni zamana denk gelmisti beraber gecirdik cocuklarimizi beraber buyuttuk bu kiz poyasaya cikana kadar resmen ya.diyorum kendi kendime seni kaybetmeyi goze alani sen neden kazanmata ugrasiyosun diye ama degisigim ben yaa :/ boyle kafami vurasim var duvarlara duvarlara.en basinda kendisi benim gibiydi bi kere arkadasimla arkasindan konusuyoruz falan sanip paranoya fln.yapmisti yani ondan sonra sanirim ben ilgi ayarini cok kacirdimsimdi pazartesi yine gunumuz var ve onda gitmem gerek ve o pazartesiye kadar biaey yazmazsaki yazicani sanmiyorum napicam nasil edicem.bilmiyorum samimiyetsiz bi sekilde gulucuk sacarak dolasamam.napardiniz siz olsaniz :/
Yaa @AKovser kiz walla cok ozledim seni nerdesin ya catliyorum meraktan:/ hadi canım hadi kuzum gel artik ya bak yeminle KKyi ayaga kaldiririm haa kaptanimiz kayboldu diye ya bi gel iyiyim de cik git sonra:///
Yani iletisimi devam ettiricekmi onu merak ediyorum.ve ben adim atmam.bu kezde yuzsuz olamam.takintili ruh hastasi suursuz oldum.bi yuzsuzlugum kaldi onuda yapistirmasinkuzum illa sana her gun yazmak zorunda degil ki, bir de su var; her gun yaziyor olmak demek gercekten aranizda bir iletisim oldugu manasina gelmez ki?
yarin obur gun diyet kilo vshakkinda bir sey yaz, yahut yolla. o da yanit vermek durumunda olur boylece.
Yaa @AKovser kiz walla cok ozledim seni nerdesin ya catliyorum meraktan:/ hadi canım hadi kuzum gel artik ya bak yeminle KKyi ayaga kaldiririm haa kaptanimiz kayboldu diye ya bi gel iyiyim de cik git sonra:///
Fatimeyi bende cok merak ettim bugun yazicaktim firsat olmadi olaylardanakovser'e ne oldu ki yok ortalikta?
en son damat namzeti ile ilgili bir seymer yazmisti, yorgun vs hissediyordu?
Ya biz iyiyiz yada ben oyle saniyorum.bilmiyorum artik hicbisey.hakkimizda hayirlisi.ama okadar lafin uzerine ben dahada sesimi cikartamam .hassas biri oldugumu biliyor bunu bile bile bi adim atmazsa.bi sknti vardir zaten.Tamam ya çozdum olayi siz baya iyisiniz sen onsuz kotu hissediyosun:)
Tamam canim günden once bi araya gelin ve adam gibi konusun madem arkadasliginiz cok ileri seviyede o zaman bizim verdigimiz gazla bitirme hemen kuzum kestirip atma...biraz sakin ol dusun sonrada onunla konus belki oda pismandir önceki olayda oda seni kiskanmis sonucta seni anlicaktir :)bi sans daha ver o zamn canim yoksa cok yipranacaksin
Evet te hic bu kadar ugramamazlik yapmazdi hic olmadi mesajlari beğenir cikardi Inşallah bi sorunu yokturakovser'e ne oldu ki yok ortalikta?
en son damat namzeti ile ilgili bir seymer yazmisti, yorgun vs hissediyordu?
Peki canim icinden nasil geliyosa öyle davran kendinide üzme:)B
Ya biz iyiyiz yada ben oyle saniyorum.bilmiyorum artik hicbisey.hakkimizda hayirlisi.ama okadar lafin uzerine ben dahada sesimi cikartamam .hassas biri oldugumu biliyor bunu bile bile bi adim atmazsa.bi sknti vardir zaten.
nerden anladın kız ben teraziyimmKiz ne kötüsün yaaaw)oglak kova yay bunlari hic bilmiyorum ya etrafimda hic yok güldürdün beni ya pis kiz sen nesin ikizler yada terazi mi di bakim bana
Yanitlama zorunda olmasamda cevap vermek istedim..tesettur dedigim yani sadece basi kapali degilim carsaf giyiyorum bu durumda yüzüm yada fizigimim fotosunu atamam umarım yeterince acik oldu.
çok sağol canımm Allah razı olsunnbaktim canım çok güzelsin masAllah Allah sahibine bağışlasın ve öyle abartı bir kilon yok ne güzel
ben elemanı arıcam 10 kez 20 kez o beni 1 kere bile aramıcak kim böyle bişeyi kabul edebilirki.ve ben düşünmedigim olan seyler üzerinden degerlenmem sonucu bok gibi yargılanıp ortada da bok gibi kaldım acıkcası
valla canım fazla değer kimseye vermiceksin. benim oturduğum yerde de (köyümden 10 dk uzaklıkta biyerdeyim, ve tüm akrabam arkadaşlarım orada kaldı ben babamla yalnız kaldım) okulum burdaydı ama lisede de öyle çok arkadaş edinmedim. 1 tane arkadaşım vardı, onla sırf aynı ünide olalım diye bölüm değiştirdim. yeri geldi parası olmadı haftalarca her gün sabah kahvaltsından tut sigarasına kahvesine kadar karşıladım.. ne oldu bigün yine parası olmadığında destek istedi gitti sınf arkadaşlarıyla yemeğe... ben kaldım mal gbi..hayır teraziyimm
geçmiş olsun ablacım, ayaklarını dizlerinden aşağısını soğuk suyla yıkamayı dene. belki ağrını geçririr faydası olduğunu okumuştumgünaydın kızlar.bana pek gün aymadı ama.gözümü baş ağrısıyla açtım mübarek
tamam canım denicemgeçmiş olsun ablacım, ayaklarını dizlerinden aşağısını soğuk suyla yıkamayı dene. belki ağrını geçririr faydası olduğunu okumuştum
canım ablan bıkmış olabilir hatta annen bile bıkabilir ama şunu unutma kilo = hastalık
ben ne zaman kilo aldım o zaman yürüyüşüm yavaşladı ozaman tembellik başladı bende ve çok şeyi kaybettirdi bana
şeker,kalp, tansiyon böbrek kanser hastalıklarının en büyük risk hep kilolu olanlarda çıkıyor Allah korusun
bunlar artık yaşlıların hastalığı değil gençlerde çok yaygınlaştı artık haberleri takip edersen görürsün kilolu yaşamak hasta ve aciz olmakla aynı bence kilolu olmaktan kurtulmanın çaresi de sağlıklı seviye de aç kalmak tan geçiyor ve egzersizden evde yapabileceğin çok neşeli egzersizler var youtube dan bakabilirsin
eveeet kızlar bugünkü menüm
sabah kalkınca ılık su
yarım saat sonra çörek otu yağı ve su
yarım saat sonra tekrar su
saat 10 gibi bir adet elma (artık evden sadece elma getireceğim 96 yı görene kadar çok az yiyeceğim)yeter artık kilolu olarak hayatımı sürdürmek istemiyorum onlar beni bırakmasa da ben bu yağları eritip yok edeceğim
öğlen:13 gibi
yağsız tuzsuz salata 1 kase kadar
köfte (3 adet)
ara: çay şekersiz
akşam :1 küçük kase pırasa
yoğurt ile
su 3 litre
spor bugün yok akşam evde yapabilirsem leslie 3 mil inş
Bende 1 yıl antidepresan kullandım zaten asosyalliğim yüzündrn üniversiteye başladım ve birgün sonra bıraktım sadece birgün sürdü insanlarla konuşurken heyecan yapıyorum ne diyeceğimi bilemiyorum bu kilolarda hep antidepresandan kalma bende eskiden zayıfken güzeldim şimdi şişman bi ev kızıyım yani 4 yılda baya değiştim şimdi tek hayalim eski halime dönmek yorumun içinde çok teşekkür ederim ayrıca gerçekten sizinle konuşmak insana iyi geliyor
Bu sabah uyandığımda 3 kuru kayısı yedim.
Kahvaltım 10:00 : 2 dl peynir, 3 dilim sucuk, 1 tk pekmez, 1 dl kepek ekmeği. + 1 bardak kayısı çayı.
Ara 13:00 : 1 portakal
Akşam 17:30 : 1 tabak yumurtalı pırasa + 1 dilim kepek ekmeği. + 1 bardak kayısı çayı
1,5 saat yürüyüş yaptım toplamda 10.000 adım gösteriyor telefonumdaki program. Su yatana kadar 3 litre olur :)
Kızlar döndük eve. Ciciler aldık oğluşlara. Bana da.
kızlarrr bugunku menumuu paylaşıyorum hemen :)
kalkınca:
1tk çörekotu yağı
500ml su
kahvaltı:
2çeri domates
2yaprak marul
1salatalık
1.5kk peynir
şekersiz çay
2dilim karabugdaylı cavdarlı ekmek
1haşlanmış yumurta
1yk zeytinyağı
ara:türk kahvesi
öğle: (arkadaşımla yürüyüş yaptık ona geçtim sonra)
3kuru kayısı yedim
türk kahvesi içtik
eve gelince de 1muz
1bardak süt
akşam:
semizotu salatası
6yk tavuklu mantar sote
su:3lt olur yatana kadar
spor:
40-45dk yürüyüş
yatarken:yoğurt kürümde var
akşamları yeşil çay içmeye gayret ediyorum her menüde belirtmeme gerek varmı bilmem ama :)
Sabah
2 dilim ekmek
Yoğurtlu Karnabahar kızartması
Öğle
2 dilim ekmek
1 kase çorba
6 kaşık nohut yemeği
Ara
1 muz
Aksam
1 bardak yeşil cay
Su 2lt
Egzersiz 4000 adim
150 bacak ve karin egzersiz
kızlar netten o mor elbiseyi sipariş ettim ya kırmızısını arkadaşımın yengesi sipariş vermişçıldırdım resmen.iade eedecem ben kadına gıcık oldum önce ben sipariş verdim sen başka bak dedim aa sen iptal et diyor terbiyesiz.iade edincbilirmiyimkargo ücreti vs alıyorlarmı kızlar.paketi açmadan getiren kargoyla geri gönderebilir miyim
Evet kızlar ekledim. Bakabilirsiniz.. pijamalı halim ev halim yeni çektim kusura bakmayınM Mitsuomiortaköydekiler zaten 78 olduğum zamanlar. Araba önündeki halimde 55
asya_01 @Sevdaerlnn87 @saricicek123 Colorayzn @Bluedreamer02 @sevgili8284 H Heart of Gold
Oğluşların cicileri
BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
2bardak açık çay,2dim kepek ekmek,4zeytin,beyaz peynir ,telli peynir,2ceviz,salata domates
ARA
1fincan türk kahvesi iki kayisi
ÖĞLE
1kase çorba ,salata domates 1dilim kepek ekmek
ARA
1elma
AKŞAM
1Kase corba ,4 kaşık prasa
8de 1kçk kase yoğurt limonlu pul biberli
Sabah 70dk yürüyüş 2lt su
Eki Görüntüle 1977290 siyah saçlı olan venim o zayıf halim diğeride yani aşağıdakide kilolu halimEki Görüntüle 1977290 Eki Görüntüle 1977291
Şimdi bak canım
Valla başta şunu söyliyim kına gecesinde kırmızı bence geline özeldir. İnadına gidip kırmızı giyenlere , düğünde de şaşalı beyaz giyenlere uyuz oluyorum ve o da benim nişanımdan sonra takıntı oldu. Giy gitsin sonuçta almışsın ve o daha almamış bile
Beni izlemeye al canım profilime gir albumlere bak
Ya şimdi hepimiz farklı fikirlerdeyiz ve ben sadece olayı anlatıcam lütfen tartışma vs konusu olmasın. Ben sadece şuan yaşadığımı anlatıcam.
Şimdi ben Atatürk ü severim. Nişanlımın kuzeninin eşi bana nefret ettiğini onu seven insanları dahi sevmediğini söylemişti zamanında. Ama ben öyle değilim saygı duyarım. Neyse biraz önce instagramda bi paylaşım yaptım hikayede. Tv de sürekli referandum çıkıyo diye. Ve o kız Atatürkle alakalı kötü paylaşım dahi yapsa bi yorum dahi yazmadım. Çünkü nişanlımla onun eşi birbirini çok ama çok seviyo kötülük olmasın dedm. Beyin fukarası hikayeme yanıT vermiş.
Tahammül edemiyosan tv çıkar evden cicim :) çünkü daha çok görüceksin :)
Bende hadi canım ya:) sağol fikrin için dedm.
Hayır o cicim nedir? Hayır sana battımı benim paylaşımım. Allahım ya sinirden saydırıcam susuyorum. Be saf kız sevsem sanane sevmesen banAne, kocanı düşünsene aynı ortama giricez mecbur illaki yorum yazıp arayı böyle soğutman mı lazım. Al işte gelinler birbirini çekemiyo lafı çıkıcak
Bugün ki menüm: sabah uyanınca 2 bardak su
Kahvaltı : 1 haş yumurta 1kk peynir 4 zeytin
Ara : 1dilim kepek ekmek acıktım
Öğlen: 1tavuk sinitzel in yarısı, 5 tane 3 cmlik kesilmiş pırasa ( sevmedim o yüzden saydım )
4 yk bulgur pilavı yarım kase yoğurt, bikaç çatal salata .
Ara acıktım: 3 grissini
Akşam 2,5 bardak chia tohumlu ayran
Su: 2,5 lt
Spor: 300 adım yürüme gibi karnıma çektim ayaklarımı, 50-50 yere yan uzanıp ayaklarımı yukarı kaldırdım. 300 ip zıplama. Bukadarrrr
Doğru söylemiş gülüm.erkekler bizden daha çözüm odaklilar ya kafaya takmayip direk çözüm uretiyorlar
Acayip sinirlerim bozuk .
yanlis anlamazsan yazmak istedim, tesettur takmak ile yuzunu kapayarak fotograf atmak niye birbirine bagli?
mesela benim esim profesor, bir kac seneye rektor olabilir. ben basin mensubuyum, bazilariniz belki yazdigim yazilari okudu. ama ben yuzumu keserek fotograf paylasmaktan hic rahatsizlik duymadim.
merak ettigim icin yazdim, yanitlamak zorunda degilsin tabii
ben elemanı arıcam 10 kez 20 kez o beni 1 kere bile aramıcak kim böyle bişeyi kabul edebilirki.ve ben düşünmedigim olan seyler üzerinden degerlenmem sonucu bok gibi yargılanıp ortada da bok gibi kaldım acıkcası
bide sunu farkettim beni asıl üzen bu oldu.bi sıkıntısı olsun insan ne yapar dostunla paylasır demi.ben ona anlatıyodum hep.ve kendimde düsündügümde farkettim ki hep şikayet ediyor portresi olusturmusum ama bu benm skntım ben de seninkini dinliyorum.önceden dinlerdi konusurdu falan son zamanlar hı huı hı öyle böyle .hep sorun cıkartan benmişim muamelesi.ama rabbim yukarda görüyo yani yüreğimi de kimseyi kıskanmam cok hassas ve ince düsünürüm herkes için ama insanlar beni cok kırar hep kırılmısımdır.hep.bıktım artık
Ve su koca sehirde mahallemde bile arkadasm yok belkide ona bukadar dusmemin sebebi bu.
Benim kafadansin bende sevmem miç miç hic sevgi gosteri degil kalpten olmali.birazda gercekciyim o sebepten uzagim cogu insana cunku onlar gibi olamam.icimden ne geliyosa o sekilde davranirim.kirilirim kizarim ama cabuk gecer kirilmam kizmda verdigim degerdendr.sevgi benim hayatimda onmlidr bu hayvana olsun insana dogaya sevmeyi ve sevilmeyi seviyorum bu sikayetlerimde hayal kirikligindan
bugun herkese onerin kahve olmus sanirsam :) aynende bahsettigin seyden muzdaribim ve ben istesemde degisemem zaten.tek ogrenmem gereken sey aslinda kendi kendime yetebilcegim.birde ailem ve birde cekirdek ailem.gerisi tirt.kim demisti yaa tek arkadas diye bisey yok burda mi demisti biri yoksa bu tartistigim kisi mi demisti.hatirlamiyorum.aslinda kimse yok yaa bunu anladim daha iyi
B
Ya biz iyiyiz yada ben oyle saniyorum.bilmiyorum artik hicbisey.hakkimizda hayirlisi.ama okadar lafin uzerine ben dahada sesimi cikartamam .hassas biri oldugumu biliyor bunu bile bile bi adim atmazsa.bi sknti vardir zaten.
Arkadaşlar okuyamadım sayfaları
Çok yoğun bir gündü menümü yazayım
Sabah 1 haşlanmış yumurta
Zeytin
Öğlen 1 kase erişteli yeşil mercimek yemeği
1 kase yoğurt
Ara 1 ayva
2 avuç kuru üzüm fıstık karışımı
Akşam
1 tabak patates hindi yemeği
1 kase yoğurt
3,5 lt su bolca şekersiz çay
5 mil Leslie
Acayip şişkinlik var
En iyisi kahve icmek sanirim
Günaydın Kızlar
gece yazacaktım ama şarjım bitti. 169 mesaj okudum. başlıyorum yorumlara.
sevgili sevgilicim, şimdi sabahları elma falan olmaz. neden olmaz elma çabuk acıktırır kan şekerini hızlı yükseltir ve düşürür. geçiştirmeyle, 96 yı görene kadar az yemeyle olmaz. herkesin bünyesi farklı. benim tavsiyem bir diyetisyene gidip vücut kitlene göre beslenmeye başlaman. madem kararlısın o zaman ilk durak= diyetisyen. ayrıca yediklerin çok az ben bile daha fazla yiyorum ve veriyorum yani biliyorsun. az yiyerek, depoladığın yağları kullanıyorsun onlar da korumaya geçiyor. taktik ters, ve mutlaka ara öğün yap.
çok güzelsin tatlım, hayatın güzelliklerini görmemeye ertelememeye değer mi, silkelen kendine gel, bu sene ünv sınavına girdin mi bence herşeye sıfırdan başla. bak ben de üniversitede çalışıyorum. ne çocuklar gördüm, ilk sene başları önde konuşamazlardı şimdi son sene çatır çatır konuşuyorlar. açıldılar özgüvenleri yerine geldi. farkındalar kendilerindeki farklılığın. kimi kilolu kimi zayıf ne fark eder ki, bu bir kriter değildir. eski haline dön ve üniversiteyi oku, o havayı tat, ortamı gör tamam öğreneceksin ama iyi ki okumuşum diyeceksin.
yazınca kayısı çayı aklıma geldi. almayı unuttum.
güzel günlerde giyin canım.
color afiyet olsun sanki ben paylaşmışım bu menüyü bir an öyle hissettim. spor su da çok güzel.
afiyet olsun canım. hala rahatsız mısın nasılsın. akşam niye yemedin birşeyler. ?
asyacım, hata sende. niye söylüyorsun ki, türkiye de elbise mi kalmamış başka...sırf sana gıcıklığından sipariş etmiş. sinir olurum böye tiplere. bir daha aldığını söyleme kimseye. bak ben de dün aldım kıyafet kız kardeşime fikir sordum o da yardımcı oldu, eşim de tamam dedi bitti gitti
kuzum ben göremedim ama gönül gözüm gördü
Rabbim daha iyilerini de versin.
merhaba aseeel sohbetlerde yoksun hiç, sen de katıl geceleri ben de yokum ama gündüz yazmaya çalışıyorum
menü spor çok güzel.
eski haline döneceksin sakın pes etme.
hay ağzına sağlık. katılıyorum. kına kırmızı , gelin beyaz... başka renk mi kalmadı dimi yaaaaa.
izlemeye aldım seni.
bu tarz şeylere hiç girme, fikrin de zikrin de sana kalsın. ben kimseye güvenmiyorum artık hele bu temmuzdan sonra çevremizdekiler bile bizi şaşırttı o yüzden sen de kalsın..başını ağrıttığına ağzını yorduğuna değmez güzelim.
şimdi diyiver bakalım 5 tane 3 cm lik pırasa da ney. nasıl ölçtün onu. çiğ miydi?
evet biz çok detaycı dolambaçlıyızz yaaaa. erkekler tak tak son nokta
aşağıya yazacağım.
artık insanlar güvenmiyor birbirine. ben de rahatsızlık duymazdım, ama zaman kötü fotoğraflar alınıp başka yerlerde paylaşılıyor falan hani ortam uygun değil artık.
semurcan
Günaydın Kızlar
gece yazacaktım ama şarjım bitti. 169 mesaj okudum. başlıyorum yorumlara.
sevgili sevgilicim, şimdi sabahları elma falan olmaz. neden olmaz elma çabuk acıktırır kan şekerini hızlı yükseltir ve düşürür. geçiştirmeyle, 96 yı görene kadar az yemeyle olmaz. herkesin bünyesi farklı. benim tavsiyem bir diyetisyene gidip vücut kitlene göre beslenmeye başlaman. madem kararlısın o zaman ilk durak= diyetisyen. ayrıca yediklerin çok az ben bile daha fazla yiyorum ve veriyorum yani biliyorsun. az yiyerek, depoladığın yağları kullanıyorsun onlar da korumaya geçiyor. taktik ters, ve mutlaka ara öğün yap.
çok güzelsin tatlım, hayatın güzelliklerini görmemeye ertelememeye değer mi, silkelen kendine gel, bu sene ünv sınavına girdin mi bence herşeye sıfırdan başla. bak ben de üniversitede çalışıyorum. ne çocuklar gördüm, ilk sene başları önde konuşamazlardı şimdi son sene çatır çatır konuşuyorlar. açıldılar özgüvenleri yerine geldi. farkındalar kendilerindeki farklılığın. kimi kilolu kimi zayıf ne fark eder ki, bu bir kriter değildir. eski haline dön ve üniversiteyi oku, o havayı tat, ortamı gör tamam öğreneceksin ama iyi ki okumuşum diyeceksin.
yazınca kayısı çayı aklıma geldi. almayı unuttum.
güzel günlerde giyin canım.
color afiyet olsun sanki ben paylaşmışım bu menüyü bir an öyle hissettim. spor su da çok güzel.
afiyet olsun canım. hala rahatsız mısın nasılsın. akşam niye yemedin birşeyler. ?
asyacım, hata sende. niye söylüyorsun ki, türkiye de elbise mi kalmamış başka...sırf sana gıcıklığından sipariş etmiş. sinir olurum böye tiplere. bir daha aldığını söyleme kimseye. bak ben de dün aldım kıyafet kız kardeşime fikir sordum o da yardımcı oldu, eşim de tamam dedi bitti gitti
kuzum ben göremedim ama gönül gözüm gördü
Rabbim daha iyilerini de versin.
merhaba aseeel sohbetlerde yoksun hiç, sen de katıl geceleri ben de yokum ama gündüz yazmaya çalışıyorum
menü spor çok güzel.
eski haline döneceksin sakın pes etme.
hay ağzına sağlık. katılıyorum. kına kırmızı , gelin beyaz... başka renk mi kalmadı dimi yaaaaa.
izlemeye aldım seni.
bu tarz şeylere hiç girme, fikrin de zikrin de sana kalsın. ben kimseye güvenmiyorum artık hele bu temmuzdan sonra çevremizdekiler bile bizi şaşırttı o yüzden sen de kalsın..başını ağrıttığına ağzını yorduğuna değmez güzelim.
şimdi diyiver bakalım 5 tane 3 cm lik pırasa da ney. nasıl ölçtün onu. çiğ miydi?
evet biz çok detaycı dolambaçlıyızz yaaaa. erkekler tak tak son nokta
aşağıya yazacağım.
artık insanlar güvenmiyor birbirine. ben de rahatsızlık duymazdım, ama zaman kötü fotoğraflar alınıp başka yerlerde paylaşılıyor falan hani ortam uygun değil artık.
semurcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?