- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
bu arada anlatmayı unuttum kızlar, dün patroniçemle konuştum. ne karar verdin dedi. çıkmak istiyorum dedim tamam dedi. belki evlenirsin 1 2 ay sonra dönmek istersin haberleşelim yine arada dedi. tabikide dedim. büyük ihtimalle alt firmamızdaki muhasebecilerle idare edicekler beni. ve düğünden sonra işe çağırcaklar.. sevindim en azından kötü ayrılmıycam. ve burdaki bebişi görmekten de mahrum kalmıycam. ben geldiğimde 6 aylıktı, şuan 15 aylık. beraber büyüttük resmen onu ve şuan anne demese de abla diyo ve diğer ismimi söylemeye çalışıyo siz düşünün
Benimde basim catliyo asyaaagünaydın kızlar.bana pek gün aymadı ama.gözümü baş ağrısıyla açtım mübarek
Günaydın Kızlar
gece yazacaktım ama şarjım bitti. 169 mesaj okudum. başlıyorum yorumlara.
sevgili sevgilicim, şimdi sabahları elma falan olmaz. neden olmaz elma çabuk acıktırır kan şekerini hızlı yükseltir ve düşürür. geçiştirmeyle, 96 yı görene kadar az yemeyle olmaz. herkesin bünyesi farklı. benim tavsiyem bir diyetisyene gidip vücut kitlene göre beslenmeye başlaman. madem kararlısın o zaman ilk durak= diyetisyen. ayrıca yediklerin çok az ben bile daha fazla yiyorum ve veriyorum yani biliyorsun. az yiyerek, depoladığın yağları kullanıyorsun onlar da korumaya geçiyor. taktik ters, ve mutlaka ara öğün yap.
çok güzelsin tatlım, hayatın güzelliklerini görmemeye ertelememeye değer mi, silkelen kendine gel, bu sene ünv sınavına girdin mi bence herşeye sıfırdan başla. bak ben de üniversitede çalışıyorum. ne çocuklar gördüm, ilk sene başları önde konuşamazlardı şimdi son sene çatır çatır konuşuyorlar. açıldılar özgüvenleri yerine geldi. farkındalar kendilerindeki farklılığın. kimi kilolu kimi zayıf ne fark eder ki, bu bir kriter değildir. eski haline dön ve üniversiteyi oku, o havayı tat, ortamı gör tamam öğreneceksin ama iyi ki okumuşum diyeceksin.
yazınca kayısı çayı aklıma geldi. almayı unuttum.
güzel günlerde giyin canım.
color afiyet olsun sanki ben paylaşmışım bu menüyü bir an öyle hissettim. spor su da çok güzel.
afiyet olsun canım. hala rahatsız mısın nasılsın. akşam niye yemedin birşeyler. ?
asyacım, hata sende. niye söylüyorsun ki, türkiye de elbise mi kalmamış başka...sırf sana gıcıklığından sipariş etmiş. sinir olurum böye tiplere. bir daha aldığını söyleme kimseye. bak ben de dün aldım kıyafet kız kardeşime fikir sordum o da yardımcı oldu, eşim de tamam dedi bitti gitti
kuzum ben göremedim ama gönül gözüm gördü
Rabbim daha iyilerini de versin.
merhaba aseeel sohbetlerde yoksun hiç, sen de katıl geceleri ben de yokum ama gündüz yazmaya çalışıyorum
menü spor çok güzel.
eski haline döneceksin sakın pes etme.
hay ağzına sağlık. katılıyorum. kına kırmızı , gelin beyaz... başka renk mi kalmadı dimi yaaaaa.
izlemeye aldım seni.
bu tarz şeylere hiç girme, fikrin de zikrin de sana kalsın. ben kimseye güvenmiyorum artık hele bu temmuzdan sonra çevremizdekiler bile bizi şaşırttı o yüzden sen de kalsın..başını ağrıttığına ağzını yorduğuna değmez güzelim.
şimdi diyiver bakalım 5 tane 3 cm lik pırasa da ney. nasıl ölçtün onu. çiğ miydi?
evet biz çok detaycı dolambaçlıyızz yaaaa. erkekler tak tak son nokta
aşağıya yazacağım.
artık insanlar güvenmiyor birbirine. ben de rahatsızlık duymazdım, ama zaman kötü fotoğraflar alınıp başka yerlerde paylaşılıyor falan hani ortam uygun değil artık.
@semurcan
@Kyohei14 cigim valla hamilelik donemimizde bide ayni zamana denk gelmisti beraber gecirdik cocuklarimizi beraber buyuttuk bu kiz poyasaya cikana kadar resmen ya.diyorum kendi kendime seni kaybetmeyi goze alani sen neden kazanmata ugrasiyosun diye ama degisigim ben yaa :/ boyle kafami vurasim var duvarlara duvarlara.en basinda kendisi benim gibiydi bi kere arkadasimla arkasindan konusuyoruz falan sanip paranoya fln.yapmisti yani ondan sonra sanirim ben ilgi ayarini cok kacirdimsimdi pazartesi yine gunumuz var ve onda gitmem gerek ve o pazartesiye kadar biaey yazmazsaki yazicani sanmiyorum napicam nasil edicem.bilmiyorum samimiyetsiz bi sekilde gulucuk sacarak dolasamam.napardiniz siz olsaniz :/
6yil?bende yaklasik 5senedir bi tek birini bile bulamadim belkide beni o itekliyo ona bu sekilde ama asicammBenimde basim catliyo asyaaa
şimdi, ben de senin gibi düşünüyorum. on kez aradığım insan 1 kez geri dönüyorsa bilirim ki eskisi gibi değildir. niye hep ben düşüneyim ki, enayimiyim. gençlik zamanlarında anlamıyorsun da, sonradan dank ediyor. 19 yıllık arkadaşımla son 1 yılda belki 2 kez konuştum. aramıyor ben de aramıyorum artık. faceden bile bakmıyorum. ben onun yaptığı yorumları görüyorum ama o yapmıyor...haaa demek ki yeni arkadaş çevresiyle mutlu o zaman eyvallah bye bye
kimse vazgeçilmez değil, seni anlıyorum. ben de tekim bulunduğum yerde. yeni çevre edindim 6 yılda. iyi kötü gidiyor.
eski arkadaşlarımla da 2 -3 ayda bir konuşuyorum herkesin hayat koşturması var çünkü.
arkadaşına öyle bir anlam yüklemişsin ki, o bunun farkında. sen hep verici olmuşsun o da alışmış. bence, taktik uygula. geri dur arama yazma ki zaten hatalı...bakalım p.tesiye kadar ne olacak. baktın ki konuşuyor demek ki düzeltmek istiyor seni seviyor yok değilse, umursama...şimdi senin geceni mahvetti değer miydi? DEĞMEZ.
BEN DE ÇOK SEVERİM, sevmeyi severim. o yüzden çok hayal kırıklığı yaşadım. ama öğrendim ki, çok da sevmeyeceksin.
afiyet olsun....mevsim geçişlerinden şişkinlik. regl var mıydı o da yapar.
Sen o elbiseyi gostermismiydin bunu aldim diye ? Yada alicam diyeokudum yazdıklarını balım kendimizi yıpratmaktan başka işe yaramıyor benim kardeşim gibi gördüğüm insan dün yengesine dedim ki ben olsaydım sen sipariş etmiş olsan ben hala aynı elbiseyi alacam diye tutturmazdım dedim baktım suratı değişti.şeytan diyor düğünde de kına da da pantolon bluz giy git ya.bizde onla bir hır gür olacak onu göreyim bugün konuşacam içimde koymicam.alttan al al bir hal olduk
Olsun fikir oluyo anlat ben hic skilmam tabii insan.bidaha bidaha ayni seyler uzerinden konusunca sinirler ister istemez depresiyo ama :/ ilk adim bendende beklenebilir ama adim atmami gerektircek sebebi gectim heves kaldi mi ki uzgunlukten.bugun mulakatim var is icin motivasyonum igrenc yaniçevre olur olmaz değil, ilk geldiğim sene görüştüklerimle görüşmüyorum mesela eledim. sevmedim çünkü. eşimin iş arkadaşıymış bana ne, bana zarar veriyorsa bye bye.
sevilen bir aileyiz yani herkes bizimle bir şeyler yapmak ister, neden? çünkü uyumluyuz olur tamam deriz zıtlaşmam gerek de yok zaten. ama artısıyla eksisiyle düşünüyorum ben. herkes mükemmel değil ki, ben genelde kırılınca geri çekilirim ve beklerim susarım. oda arkadaşımla tam 3 ay konuşmadım. hatalıydı ama alttan almadı. sonra dedim ki, böyle olmuyor konuştum meğersem benden bekliyormuş ilk adımı. ama bana ders oldu yine konuşuyorum ama sadece bilmesi gerekenleri fazlasını değil. kimsenin eline koz vermeye gerek yok. nerden nereye geldim ya amannn
o elbiseyi almamış ben süt kardeşime gösterdim o da yengem de alıcam falan diyor du dedi çağardık geldi benim aldığımı öğrendi bende alıcam dedi öbür arkadaşta laf vurdu dedi ki sanki asya aldım dedikten sonra sen de almaya karar verdin sende başka bişey al dedi o da utanmadan diyor ki iptal etsin...sonra o diğer arkadaşa dedim ki keşke hiç çağarmasaydık aldığımı öğrendi hasedinden alacak kız da diyor ne bilelim böyle kıskançlıktan kaynadığını biz insan sandık altı üstü elbise başka bişey alır diye çağardıkSen o elbiseyi gostermismiydin bunu aldim diye ? Yada alicam diye
Olsun fikir oluyo anlat ben hic skilmam tabii insan.bidaha bidaha ayni seyler uzerinden konusunca sinirler ister istemez depresiyo ama :/ ilk adim bendende beklenebilir ama adim atmami gerektircek sebebi gectim heves kaldi mi ki uzgunlukten.bugun mulakatim var is icin motivasyonum igrenc yani
o elbiseyi almamış ben süt kardeşime gösterdim o da yengem de alıcam falan diyor du dedi çağardık geldi benim aldığımı öğrendi bende alıcam dedi öbür arkadaşta laf vurdu dedi ki sanki asya aldım dedikten sonra sen de almaya karar verdin sende başka bişey al dedi o da utanmadan diyor ki iptal etsin...sonra o diğer arkadaşa dedim ki keşke hiç çağarmasaydık aldığımı öğrendi hasedinden alacak kız da diyor ne bilelim böyle kıskançlıktan kaynadığını biz insan sandık altı üstü elbise başka bişey alır diye çağardık
üniversiteyi mi bıraktın ilacı mı tam olarak anlamadım canım kusura bakmaBende 1 yıl antidepresan kullandım zaten asosyalliğim yüzündrn üniversiteye başladım ve birgün sonra bıraktım sadece birgün sürdü insanlarla konuşurken heyecan yapıyorum ne diyeceğimi bilemiyorum bu kilolarda hep antidepresandan kalma bende eskiden zayıfken güzeldim şimdi şişman bi ev kızıyım yani 4 yılda baya değiştim şimdi tek hayalim eski halime dönmek yorumun içinde çok teşekkür ederim ayrıca gerçekten sizinle konuşmak insana iyi geliyor
evde hazırlamak isterim kahvaltıyı ama bu oda arkadaşı yokmu rahatsız oluyormuş hanım efendicanım bu sekilde yapacagına ekmege sürülen lorlardan al iki dilim ekmek arasına domates koy marul koy oo elmayı sabah tüketmen bence hatalı :/ yanii kahvaltı en önemli öğündür tüm günkü enerjin motivasyonun ona baglı oluyor en iyi sabahları yemelisin o elmayı öğle yemegine koy aksamda yine normal yedğin seyleri ye :/ kahvaltını atlamaa aç kalmak bünyeyi aç bırakmak yağı daha cok vücudunda tutmana sebep illede aç kalcam diyosan akşamki ögünlerin aç geçsin kahvaltı candır :)
güzel menükızlarrr bugunku menumuu paylaşıyorum hemen :)
kalkınca:
1tk çörekotu yağı
500ml su
kahvaltı:
2çeri domates
2yaprak marul
1salatalık
1.5kk peynir
şekersiz çay
2dilim karabugdaylı cavdarlı ekmek
1haşlanmış yumurta
1yk zeytinyağı
ara:türk kahvesi
öğle: (arkadaşımla yürüyüş yaptık ona geçtim sonra)
3kuru kayısı yedim
türk kahvesi içtik
eve gelince de 1muz
1bardak süt
akşam:
semizotu salatası
6yk tavuklu mantar sote
su:3lt olur yatana kadar
spor:
40-45dk yürüyüş
yatarken:yoğurt kürümde var
akşamları yeşil çay içmeye gayret ediyorum her menüde belirtmeme gerek varmı bilmem ama :)
yaaaa kusura bakma da bu halin için mi eve kapandın ben sokakta 17-18 yaşında ne tontişler görüyorum benden de kilolu yapma kendine bunu lütfenEki Görüntüle 1977290 siyah saçlı olan venim o zayıf halim diğeride yani aşağıdakide kilolu halimEki Görüntüle 1977290 Eki Görüntüle 1977291
içten içe sana takmış eminim sana daha çok yakışacak ve kendisi rezil olacak herkes sonradan aldığını farketmiş senin yerinde olsam herkese anlatırım rezil ederim bir daha senin gibi giyinemez ben eltime öyle yaptımYa kadın kat kat zaten hani geçen dedim ya yoo zayiflamamis diyen varya o kadın bu
Evet kızlar ekledim. Bakabilirsiniz.. pijamalı halim ev halim yeni çektim kusura bakmayın@Kyohei14ortaköydekiler zaten 78 olduğum zamanlar. Araba önündeki halimde 55
asya_01 Sevdaerlnn87 @saricicek123 Colorayzn @Bluedreamer02 sevgili8284 H Heart of Gold
Eki Görüntüle 1977290 siyah saçlı olan venim o zayıf halim diğeride yani aşağıdakide kilolu halimEki Görüntüle 1977290 Eki Görüntüle 1977291
O kinada giyecek ben düğünde o kırmızı alacak benim mor esimde sen giy sana ne ondan diyor
Ya kadın kat kat zaten hani geçen dedim ya yoo zayiflamamis diyen varya o kadın bu
Sen kime sinirlendin kızzz noldu
Ya şimdi hepimiz farklı fikirlerdeyiz ve ben sadece olayı anlatıcam lütfen tartışma vs konusu olmasın. Ben sadece şuan yaşadığımı anlatıcam.
Şimdi ben Atatürk ü severim. Nişanlımın kuzeninin eşi bana nefret ettiğini onu seven insanları dahi sevmediğini söylemişti zamanında. Ama ben öyle değilim saygı duyarım. Neyse biraz önce instagramda bi paylaşım yaptım hikayede. Tv de sürekli referandum çıkıyo diye. Ve o kız Atatürkle alakalı kötü paylaşım dahi yapsa bi yorum dahi yazmadım. Çünkü nişanlımla onun eşi birbirini çok ama çok seviyo kötülük olmasın dedm. Beyin fukarası hikayeme yanıT vermiş.
Tahammül edemiyosan tv çıkar evden cicim :) çünkü daha çok görüceksin :)
Bende hadi canım ya:) sağol fikrin için dedm.
Hayır o cicim nedir? Hayır sana battımı benim paylaşımım. Allahım ya sinirden saydırıcam susuyorum. Be saf kız sevsem sanane sevmesen banAne, kocanı düşünsene aynı ortama giricez mecbur illaki yorum yazıp arayı böyle soğutman mı lazım. Al işte gelinler birbirini çekemiyo lafı çıkıcak
bu arada anlatmayı unuttum kızlar, dün patroniçemle konuştum. ne karar verdin dedi. çıkmak istiyorum dedim tamam dedi. belki evlenirsin 1 2 ay sonra dönmek istersin haberleşelim yine arada dedi. tabikide dedim. büyük ihtimalle alt firmamızdaki muhasebecilerle idare edicekler beni. ve düğünden sonra işe çağırcaklar.. sevindim en azından kötü ayrılmıycam. ve burdaki bebişi görmekten de mahrum kalmıycam. ben geldiğimde 6 aylıktı, şuan 15 aylık. beraber büyüttük resmen onu ve şuan anne demese de abla diyo ve diğer ismimi söylemeye çalışıyo siz düşünün
valla anım ben de de vardı bir tane baktım böyle havalara falan girmeler diğer iki kişiyle aralarında konuşmalar hemen kestim attım rahat rahat konuşsunlar aralarında ne özelleri varsa şimdi de soruyorlar birden kendini çektin diye öyle olması gerekiyordu diyemiyorum tabi bahaneler üretip geçiştiriyorumben elemanı arıcam 10 kez 20 kez o beni 1 kere bile aramıcak kim böyle bişeyi kabul edebilirki.ve ben düşünmedigim olan seyler üzerinden degerlenmem sonucu bok gibi yargılanıp ortada da bok gibi kaldım acıkcası
patates çuvalı gibi zaten giysin tepe tepe....arkadaşım var geçen konuşmuştuk bende de abiye var asya demişti ben öyle ödünç kıyafet falan sevmem diye pek üstelemedim.o kırmızıyı alırsa bende mecbur öbürünü ödünç alırım o da benim modele yakın dı.o kadınlada zaten samimiyet yoktu bundan sonra da daha uzak dursun bendenyaaaaaaaaa oldu mu şimdi bu. hadi bakalım toparlan. kuaföre git saç makyaj moralin yerine gelsin. inşallah iyi geçer. istediğin bir iş mi peki?
insan sandıklarımız bizi bu hale getirdi. herkesi kendimiz gibi görünce hüsran oluyor asyacım..aman ne yaparsa yapsın alıyorsa alsın karışma boşver. alıp ta sana derse, aldım asya diye...güle güle giy de kestrip at. yani ona cevap hakkı doğmasın tatlım. sen de elbiseni giyersin sonuçta semurcan ın dediği gibi duruş makyaj saç bambaşka olur
ben bastan degeri verip kazıgı yiyenlerdenim beybisi.lanet olsun içimdeki insan sevgisine diyorum
aynen ben de aynıyım hem iş hem mahalle hem akrabalarda derdimi anlatacak kimsem yok artık anlatmaya değer kalitede görmüyorum artık kimseyiVe su koca sehirde mahallemde bile arkadasm yok belkide ona bukadar dusmemin sebebi bu.
Yok kizz o kiskandrmiyo oteki yapiyo onu bak arkadasini kaptim der gibi.benimkiside onu bu sebeple elestrdigim zamn onu savunup beni savuruyo olay bu
içten içe sana takmış eminim sana daha çok yakışacak ve kendisi rezil olacak herkes sonradan aldığını farketmiş senin yerinde olsam herkese anlatırım rezil ederim bir daha senin gibi giyinemez ben eltime öyle yaptım
ben sinir olacağıma o olsun değil mi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?