Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sevindim tatlım. iyi bir elemansan niye kötü ayrılasın ki, zaten geri gel diye teklif etmezdi. düğününü yap, bir kaç ay keyfini çıkar sonra yine başlarsın belki.

günaydın kızlar.bana pek gün aymadı ama.gözümü baş ağrısıyla açtım mübarek
Benimde basim catliyo asyaaa

şimdi, ben de senin gibi düşünüyorum. on kez aradığım insan 1 kez geri dönüyorsa bilirim ki eskisi gibi değildir. niye hep ben düşüneyim ki, enayimiyim. gençlik zamanlarında anlamıyorsun da, sonradan dank ediyor. 19 yıllık arkadaşımla son 1 yılda belki 2 kez konuştum. aramıyor ben de aramıyorum artık. faceden bile bakmıyorum. ben onun yaptığı yorumları görüyorum ama o yapmıyor...haaa demek ki yeni arkadaş çevresiyle mutlu o zaman eyvallah bye bye

kimse vazgeçilmez değil, seni anlıyorum. ben de tekim bulunduğum yerde. yeni çevre edindim 6 yılda. iyi kötü gidiyor.
eski arkadaşlarımla da 2 -3 ayda bir konuşuyorum herkesin hayat koşturması var çünkü.

arkadaşına öyle bir anlam yüklemişsin ki, o bunun farkında. sen hep verici olmuşsun o da alışmış. bence, taktik uygula. geri dur arama yazma ki zaten hatalı...bakalım p.tesiye kadar ne olacak. baktın ki konuşuyor demek ki düzeltmek istiyor seni seviyor yok değilse, umursama...şimdi senin geceni mahvetti değer miydi? DEĞMEZ.

BEN DE ÇOK SEVERİM, sevmeyi severim. o yüzden çok hayal kırıklığı yaşadım. ama öğrendim ki, çok da sevmeyeceksin.

afiyet olsun....mevsim geçişlerinden şişkinlik. regl var mıydı o da yapar.[/QUOTE]
6yil?bende yaklasik 5senedir bi tek birini bile bulamadim belkide beni o itekliyo ona bu sekilde ama asicamm

04 nisan menüsü

kahvaltı: 1 dilim çavdar ekmek, 1 yumurta, 1 kk keçi peyniri, 5 zeytin, yeşillik
ara: 1 küçük muz
öğlen; 6 yk pırasa, salata ve 10 badem
ara: türk kahvesi ve 20 gr sütlü çikolata ( akşam işim vardı. eve geç gideceğim diye ara fazla yaptım)
ara: 1 kivi ve 15 badem
akşam: yemek olarak yok maalesef. geç geldim gelince de, 5 yk yoğurt, 1 yk chia, 1 yk yulaf karıştırdım zencefil zerdaçal ve 10 badem ekleyip yedim.

su: 4 lt
spor: 1 saat yürüyüş

6yil?bende yaklasik 5senedir bi tek birini bile bulamadim belkide beni o itekliyo ona bu sekilde ama asicamm [/QUOTE]
okudum yazdıklarını balım kendimizi yıpratmaktan başka işe yaramıyor benim kardeşim gibi gördüğüm insan dün yengesine dedim ki ben olsaydım sen sipariş etmiş olsan ben hala aynı elbiseyi alacam diye tutturmazdım dedim baktım suratı değişti.şeytan diyor düğünde de kına da da pantolon bluz giy git ya.bizde onla bir hır gür olacak onu göreyim bugün konuşacam içimde koymicam.alttan al al bir hal olduk

[
6yil?bende yaklasik 5senedir bi tek birini bile bulamadim belkide beni o itekliyo ona bu sekilde ama asicamm [/QUOTE]

çevre olur olmaz değil, ilk geldiğim sene görüştüklerimle görüşmüyorum mesela eledim. sevmedim çünkü. eşimin iş arkadaşıymış bana ne, bana zarar veriyorsa bye bye.

sevilen bir aileyiz yani herkes bizimle bir şeyler yapmak ister, neden? çünkü uyumluyuz olur tamam deriz zıtlaşmam gerek de yok zaten. ama artısıyla eksisiyle düşünüyorum ben. herkes mükemmel değil ki, ben genelde kırılınca geri çekilirim ve beklerim susarım. oda arkadaşımla tam 3 ay konuşmadım. hatalıydı ama alttan almadı. sonra dedim ki, böyle olmuyor konuştum meğersem benden bekliyormuş ilk adımı. ama bana ders oldu yine konuşuyorum ama sadece bilmesi gerekenleri fazlasını değil. kimsenin eline koz vermeye gerek yok. nerden nereye geldim ya amannn

Sen o elbiseyi gostermismiydin bunu aldim diye ? Yada alicam diye

Olsun fikir oluyo anlat ben hic skilmam tabii insan.bidaha bidaha ayni seyler uzerinden konusunca sinirler ister istemez depresiyo ama :/ ilk adim bendende beklenebilir ama adim atmami gerektircek sebebi gectim heves kaldi mi ki uzgunlukten.bugun mulakatim var is icin motivasyonum igrenc yani

Sen o elbiseyi gostermismiydin bunu aldim diye ? Yada alicam diye
o elbiseyi almamış ben süt kardeşime gösterdim o da yengem de alıcam falan diyor du dedi çağardık geldi benim aldığımı öğrendi bende alıcam dedi öbür arkadaşta laf vurdu dedi ki sanki asya aldım dedikten sonra sen de almaya karar verdin sende başka bişey al dedi o da utanmadan diyor ki iptal etsin...sonra o diğer arkadaşa dedim ki keşke hiç çağarmasaydık aldığımı öğrendi hasedinden alacak kız da diyor ne bilelim böyle kıskançlıktan kaynadığını biz insan sandık altı üstü elbise başka bişey alır diye çağardık

yaaaaaaaaa oldu mu şimdi bu. hadi bakalım toparlan. kuaföre git saç makyaj moralin yerine gelsin. inşallah iyi geçer. istediğin bir iş mi peki?

insan sandıklarımız bizi bu hale getirdi. herkesi kendimiz gibi görünce hüsran oluyor asyacım..aman ne yaparsa yapsın alıyorsa alsın karışma boşver. alıp ta sana derse, aldım asya diye...güle güle giy de kestrip at. yani ona cevap hakkı doğmasın tatlım. sen de elbiseni giyersin sonuçta semurcan ın dediği gibi duruş makyaj saç bambaşka olur

üniversiteyi mi bıraktın ilacı mı tam olarak anlamadım canım kusura bakma

evde hazırlamak isterim kahvaltıyı ama bu oda arkadaşı yokmu rahatsız oluyormuş hanım efendi

güzel menü

Sevdaerlnn87

alttaki yazıyı senin için aldım

Ben başardım, siz de yapabilirsiniz!...
blacktulip • 2017-02-19 2115

Ben çocukluktan beri kilo problemi yaşayan insanlardan biriyim. 16 yaşındayım. 1 yıl öncesine kadar 100 kg bir obezdim.

Şu an 52 kg'a düştüm ve bunu koruyacağım. 7 yaşından itibaren fastfood ile haşır neşir olmaya başladım. Ailem karşı çıksa da yedikçe yedim yedim yedim... Eskiden kötü bir şey yaptığımı düşünmezdim ama 15 yıl boyunca sağlıksızca yedim işte.

14 yaşından sonra fazla kilolarımla ilgili sorunlarım ortaya çıktı. İstediğimi giyemiyordum ve dalga geçen insanlar oluyordu. Son derece mutsuzdum. Okuldan sonra eve gelir ağlardım. Sonra ben neden yapamayayım ki diye düşündüm. Sonuçta hiçbir şey için geç değil diyerek bu maratona 1 önce başladım. Siteden haberdar olmadığım ilk zamanlarda işte çikolatadır cipsdir koladır fastfooddur azar azar kesmeye başladım. Zamanla 10 kg bir fark gördüm. Bunun azmi ile spora başladım. Günde 1 saat koştum ve ip atladım. Enerjimi sporla attım. 15 kg da böyle 5-6 ay içinde yok oldu.

Sonra bu siteyi keşfettim ve hala yanlışlar yaptığımı gördüm. Kalorileri hesaplamaya başladım. Buraya 75 kilo iken kayıt oldum. İlk başta şimdikinden daha sağlıksız beslenerek kalori hesabı yapsam da zamanla günlük kalori alımımı sağlıklı şeyler yiyerek 700-900'e sabitledim. Ekmeği kestim. Onun yerine karbonhidratımı patates, yulaf ezmesi, pirinç patlığı yiyerek almaya devam ettim. Yemeklere zeytinyağı koydum. Öğün aralarımdaki çikolatadır, dondurmadır kestim. Günde en az 3 porsiyon meyve yedim. Proteinimi eksik etmedim. Sebze haşlama ve kuru baklagillere yer verdim. Saat 7'den sonra hiçbir şey yemedim. Süt ve yoğurdumu tam yağlı hergün yemeye çalıştım. Sindirim sistemi sağlığı için sabah uyandığımda sıcak su, form çayı veya yeşil çay ile kuru kayısı ya da taze kayısı yedim. Sporuma devam ettim. Hergün ip atladım step egzersizi yaptım ve koştum. Kilolar yavaş yavaş gitmeye devam etti.

Bu maratona girerken ne kadar fazlanız olduğu önemli değil. Zamanla hepsi gidecektir. Umarım yardımcı olabilecek şeyler yazmışımdır. Siteye çok teşekkür ederim. Sayesinde kendime güvenim geldi. Sonunda kendim olabiliyorum. Umarım herkes mutlu bir zayıflama süreci geçirir :)

Ben başardım, siz de yapabilirsiniz!...

bence en iyi başarı hikayesi bu

Ya kadın kat kat zaten hani geçen dedim ya yoo zayiflamamis diyen varya o kadın bu
içten içe sana takmış eminim sana daha çok yakışacak ve kendisi rezil olacak herkes sonradan aldığını farketmiş senin yerinde olsam herkese anlatırım rezil ederim bir daha senin gibi giyinemez ben eltime öyle yaptım
ben sinir olacağıma o olsun değil mi ama

yaaa ben yoktum bıde etıketlememıssın bıle benı
Eki Görüntüle 1977290 siyah saçlı olan venim o zayıf halim diğeride yani aşağıdakide kilolu halimEki Görüntüle 1977290 Eki Görüntüle 1977291

canım gercekden abarrttgn kadar sokaga cıkmayacak kadar kılon yok tabıkı verıceksın daha cok gencsn bende hep kıloluı gecırdm ama ver al gene ugrasıyorum yas oldu 28 sende yapıcaksn ınsallah.
O kinada giyecek ben düğünde o kırmızı alacak benim mor esimde sen giy sana ne ondan diyor

aynen kuzenın dııl bıseyın dııl bsver bıde kınada gycek renk farklı kımse dıkkat etmez canım.
Ya kadın kat kat zaten hani geçen dedim ya yoo zayiflamamis diyen varya o kadın bu

bıde iade edım mı dıyorsun pes canım sana ona ınat gıy.
Sen kime sinirlendin kızzz noldu

ne ara ekledınız sıldınız ya bızı beklemeden

cok gereksız cvp olmus gercekden canım herkez bırbırınn kararna saygı duymalı benmle esımde farklı dusuncelerdeyız ama ben paylasımlarına yorum yapmam ne gerek varkı bosyere aramzda tatsızlık cıksın.

canım hakkında hayrlısı olsun gene ne guzel dugunden bı kac ay sonrada gel dıyorlar demek yerın orda ıyı bu guzel bısey ıs bulamassn bısey olur bı kapın var.

valla anım ben de de vardı bir tane baktım böyle havalara falan girmeler diğer iki kişiyle aralarında konuşmalar hemen kestim attım rahat rahat konuşsunlar aralarında ne özelleri varsa şimdi de soruyorlar birden kendini çektin diye öyle olması gerekiyordu diyemiyorum tabi bahaneler üretip geçiştiriyorum

patates çuvalı gibi zaten giysin tepe tepe....arkadaşım var geçen konuşmuştuk bende de abiye var asya demişti ben öyle ödünç kıyafet falan sevmem diye pek üstelemedim.o kırmızıyı alırsa bende mecbur öbürünü ödünç alırım o da benim modele yakın dı.o kadınlada zaten samimiyet yoktu bundan sonra da daha uzak dursun benden

ben bastan degeri verip kazıgı yiyenlerdenim beybisi.lanet olsun içimdeki insan sevgisine diyorum

Ve su koca sehirde mahallemde bile arkadasm yok belkide ona bukadar dusmemin sebebi bu.
aynen ben de aynıyım hem iş hem mahalle hem akrabalarda derdimi anlatacak kimsem yok artık anlatmaya değer kalitede görmüyorum artık kimseyi

Yok kizz o kiskandrmiyo oteki yapiyo onu bak arkadasini kaptim der gibi.benimkiside onu bu sebeple elestrdigim zamn onu savunup beni savuruyo olay bu

Şeytanın avukatı diye bir film vardı orda şeytan adama çok iyi davranıyordu karısı sürekli uyarıyordu ama inanmadı sonra karısından oldu o hesap
bence kıskansan bile belli etmemelisin yoksa haksız da olsa bazı insanlar hemen karşıdakini savunmaya geçer çünkü ona çok iyi gösteriyordur kendini
bir de benim kaynanamın taktiği dir iki kişinin arasını açmak isterse eğer ikisine de çok iyi davranır kimi ezecekse onun hakkında tek kelime kötü söz söylemez ama ona dokunacak şekilde hikayecikler uydurur sonra bam
ikisini düşman eder ve hiç bir şey yapmamış gibi sıyrılır

ben de ne benzetme yaptım ama tövbe tövbe

dün yemin ettim zaten ona öyle güzel laf sokacam ki içimde bırakmicam.patates çuvalı gibi giysin bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…